Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IVW6008A op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**r@h**l.com 15-01-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser Inventum IVW6008A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
prima prijs/kwaliteit
makkelijk zelf in te bouwen met instructieboekje
vaatwasser doet wat hij moet doen

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • doet wat hij moet doen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans Hoogland 26-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige en geluidsarme Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
De vaatwasser is energiezuinig en geluidsarm. De oude is stuk gegaan en deze vaatwasser was een goed alternatief. Ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

f**i@g**l.com 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader kopen zonder kijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
prima test resultaten en erg stil in gebruik.
Prima prijs voor deze vaatwasser.

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**1@h**l.com 08-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overbodige data omdat het moet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Goed blijkbaar moet ik hier een uitgebreid verhaal schrijven anders gaat u mijn referentie niet plaatsen wel kort en krachtig kan het maar dat gaat hem dus niet worden Waar zal ik beginnen met een kapotte vaatwasser of de aankoop van de opvolger Blijkbaar met de kapotte vaatwasser aangezien u zoveel mogelijk overbodige text hier wil hebben zal ik het maar veel te uitgebreid gaan doen vervelend voor de lezer van deze waarschijnlijk ook niet geplaatste review maar dat moet blijkbaar . Goed ... de vaatwasser stond aan ging uit en deed niets meer de oude wel te verstaan . Dus op zoek naar een vervangend model . Advies gevraagd aan de witgoed leverancier daarna op internet van alles opgezocht over het aanbevolen model en besloten deze te kopen net vanwege zijn mooie witte kleur of vanwege de glimmende binnenkant het strak afgewerkte plastic of de moeilijk verstelbare pootjes nee, gewoon prijs kwaliteit verhouding en hoeveel herrie maakt dit geval. Ik bedoel natuurlijk deze enorm mooie en luxe vaatwasser..hoe duurzaam hij is weet ik natuurlijk niet dus dat is een overbodige en nutteloze vraag in de vervolg vragen . er van uit gaan dat hij ongeveer 1500 keer gebruikt gaat worden voor hij stuk is zal hij ongeveer drie jaar hier logeren . Afschrijving op de machine is dus 0.45 cent per afwas. Nu kan ik hier natuurlijk nog meer overbodige data neer typen maar helaas aan alles komt een einde zo ook aan mijn pauze dus helaas hier stopt het . H.A.N.D have a nice day ;-)

Pluspunten

  • prijs
  • geluidsarm

Minpunten

  • stelpootjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

L**s@h**l.com 07-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Super vaatwasser voor een geweldige prijs!
Aangeraden door m'n moeder die heel erg tevreden was over een inventum kookplaat! Blij dat we deze gekozen hebben!
Aanrader!

Pluspunten

  • Ruim
  • Prijs / Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**n@k**l.nl 15-03-2022
  • Product gekocht

Zeker een goede machine qua prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
Aangeraden door de witgoedleverancier. Prijs en levertijd gaven de doorslag.

Pluspunten

  • Geluidsarm

Minpunten

  • Droogt minder

Reageer

Ingrid 11-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser werkt goed en makkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Goed werkende vaatwasser die bijna geluidloos is. Een klein subtiel piepje als hij klaar is. Genoeg verschillende programma's die werken naar behoren. De vaat komt er schoon uit. Wij zijn blij met deze vaatwasser, die overigens een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. Inventum bedankt!

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Gevarieerde programma's

Minpunten

  • Moet drogen als hij net klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

a**e@v**r.com 25-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, goede kwaliteit voor die prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Tevreden over de machine. Hij maakt de was glimmend schoon en zeker veel droger dan ik gewend was. Verstelbaar bovenrek en signaal als het zout of glansspoelmiddel aangevuld moeten worden. Prima in te ruimen. Mandje heb ik van 1 kant het klepje eraf gehaald, maar dat kan ook zo weer teruggeplaatst worden.

Pluspunten

  • prijs
  • geluid
  • verstelbaar rek
  • zeer droge vaat eruit
  • uitgestelde programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lammert Grashuis 30-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Prima product dat geheel voldoet aan onze verwachtingen, en is ook echt super stil.

Pluspunten

  • super stil
  • makkelijk te begrijpen programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geweldige vaatwasser 22-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grandiose Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Oude vaatwasser begaf het op een natuurlijk onmogelijk moment. Veel te doen. Moest snel iets anders en koos
voor deze vaatwasser, omdat hij niet te duur was. Vaatwasser werkt meer dan verwacht!
Superschoon en droog. Maakt weinig geluid. Goede keus gemaakt heel blij mee.

Pluspunten

  • Schoon
  • Droog
  • Weinig geluid
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**l@h**l.com 21-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
ik was op zoek naar een goede middenklasser vaatwasser.
En ik ben daardoor uitgekomen op inventum, prima prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • kleine icoontjes
  • oogt klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

t**n@g**l.com 07-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

8,0
Na enige research:
prijs : kwaliteitverhouding én de mogelijkheid tot verlengde garantie.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • (bijna) lokale leverancier

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JKR 07-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser aangeschaft vanwege de overwegende positieve reacties. En is zeker een goede keuze geweest.

Inbouwen ging makkelijk, ook plaatsen front was snel en goed te doen.

Op de één of andere manier veel beter ingeicht dan onze oude Whirpool, meer ruimte dus voor alle vaat. Vaat komt er superschoon uit met het standaard programma (binnenkort eens naar alle mogelijkheden kijken, zijn er genoeg).
En vaak gaat die vanwege de ruimte zelfs nu om de dag aan.

En een stuk stiller.

In ieder geval dus blij mee.

Pluspunten

  • Makkelijk in te bouwen
  • Veel ruimte
  • Meerdere programma's

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 06-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

inventum IVW6008A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
Gekocht door zijn prijs en kwaliteit aspecten. goede bediening in de deurrand van de vaatwasser. ruime indeling en het geluid is heel acceptabele in een open keuken. Enig min punt zou kunnen zijn, dat er geen binnenverlichting is.

Pluspunten

  • geluid is zeer acceptable
  • ruime indeling
  • zuinig in water verbruik 9L per beurt
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geen binnen verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**l@o**k.com 15-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goede vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Zeer goede vaatwasser, maakt iets meer lawaai dan de vorige, maar maakt veel beter schoon. En de vaat komt er droger uit. Was een goede aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan de G 07-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De juiste keuze voor een betrouwbare vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Nu na ongeveer een jaar gebruik blijkt deze vaatwasser inderdaad onze juiste keuze te zijn geweest en blijft een aanrader!

Pluspunten

  • design
  • korte programma's werken ook goed
  • weinig stroomgebruik
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • iets aan de lawaaiige kant
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 25-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

10,0
wat hebben we de vaatwasser gemist goede kwaliteit en goed ingedeelde manden gemakkelijk te bedienen

Pluspunten

  • gemak
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 20-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne vaatwasser

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
stille vaatwasser, droogt goed, van snel tot lange was, seintje wanneer hij klaar is, altijd fijn zo een vaatwasser in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan de Groot 19-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mijn betrouwbare butler in de keuken

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

9,0
Een no-nonsense machine die doet wat hij doen moet. Heel handig dat korte programma van een half uur met een kamer vol visite. Voor alle denkbare vaatwasbeurten is een programma. Top!

Pluspunten

  • Er kan veel in
  • Bedieningsgemak en prestaties
  • Veel toepassingen

Minpunten

  • In kort programma (0,5 uur) iets lawaaiig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjan 24-01-2021
  • Product gekocht

Toch wat onhandiger dan gedacht

Geschreven voor: Inventum IVW6008A

Algemene score

7,0
Wij hebben dit apparaat gekocht omdat de vorige
Kapot was gegaan. Wat ons mede heeft doen beslissen om dit apparaat te kopen is de drie jaar garantie. Omdat wij hopen binnen 1 a2 jaar te verhuizen en niet weer een nieuwe Vaatwasser te hoeven kopen is die drie jaar garantie fijn. Het is een goedkoop apparaat maar dat zie je ook wel aan de afwerking. Het is wat gammel allemaal, de tijdklok is maar per drie uur instelbaar, in de indeling van de lades/ mandjes Is super onhandig

Pluspunten

  • Goedkoop
  • 3 jaar garantie

Minpunten

  • Tijdklok
  • Indeling rekjes

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews