Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM644Ti op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i**5@g**l.com 11-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer zeer goed, Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

9,0
Mooi design, heel makkelijk en vriendelijk in gebruik. Oven is niet heel groot, maar je kan er echt prima gerechten in klaar maken. Zowel de magnetron, als heteluchtoven én in combinatie met elkaar is zo fijn te gebruiken. Een plaatje in mijn keuken! Is ook niet voor niets best getest door Kieskeurig. Sta volledig achter dit product. Complimenten.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • combinatie magnetron/oven/grill te gebruiken
  • Draaiplateau voor gelijke verdeling warmte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de complimenten en de enthousiaste feedback. Het doet ons goed om te lezen dat je niet alleen zo tevreden bent met de werking van de combi maar ook dat het een plaatje is in jouw keuken.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

h**f@l**e.nl 30-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwam goed uit de test

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

9,0
Mijn oude combimagnetron was binnen 3 1/2 jaar al stuk, dus moest ik een nieuwe kopen en deze komt goed uit de test vandaar dat ik deze combimagnetron heb gekocht

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • goede gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Fijn dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de duidelijke gebruiksaanwijzing!
Hopelijk heb jij met deze combimagnetron meer geluk en kan jij lang genieten van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**e@g**l.com 08-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Na nog geen drie maanden defect !

Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

1,0
Na nog geen drie maanden gebruik, is de magnetron oven defect. Draaiplateau werkt niet meer en temperatuurinstelling evenmin. Je kunt je indenken dat ik niet enthousiast ben. Mijn vorige magnetron deed het 32 jaar zonder gebreken. Ik wacht nu reparatie of vervanging af. Kom er nog op terug maar voorlopig ben ik zeer teleurgesteld.
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Wat vervelend te lezen dat uw Combi magnetron na 3 maanden defect is, en begrijpelijk dat u niet enthousiast bent. Graag zouden wij deze melding met u willen bespreken en ontvangen wij uw NAW- en contactgegevens. Deze gegevens en een kopie van deze review, kunt u toesturen naar webcare@atagbenelux.com.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

RJVW 02-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

9,0
Mooi compact model. Combi hetelucht/oven/magnetron.
Werkt super! Makkelijk in gebruik!

Pluspunten

  • Compact model
  • Digitaal
  • 3 in 1 hete lucht/oven/magnetron

Minpunten

  • Zware glazen oven bak plaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een mooie score, een 9! Bedankt!
Wat leuk dat jij hebt gekozen voor ETNA.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het compacte design en de vele mogelijkheden van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**s@c**o.nl 10-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super gebruiksvriendelijke combi magnetron

Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

9,0
Echt een super combi magnetron.
Zeer eenvoudig te gebruiken en makkelijk te reinigen.
Een aanrader voor de wat oudere gebruikers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je de CM644Ti zo’n super combi vindt. Bedankt voor de enthousiast feedback.

Wij wensen je veel bak- en kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

nvdhe@gmail.com 08-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitziende magnetron die zijn werk goed doet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

9,0
Mooi uitziende inbouw magnetron oven die goed bij alle andere apparaten past. Duidelijke gebruiksaanwijzing en zeer makkelijk in gebruik door touch systeem. 2 roosters , glazen plaat en draaischijf zaten erbij. De magnetron/oven werkt simpel en goed. Wij hopen er alvast heel lang plezier van te kunnen hebben.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • meegeleverde roosters draaischijf en glazen plaat
  • werkt makkelijk
  • doet waar die voor gekocht is.
  • touch screen

Minpunten

  • Helaas blijft inbouw apparatuur prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nvdh@com 30-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

9,0
Mooi uitziende inbouw magnetron oven die goed bij alle andere apparaten past. Duidelijke gebruiksaanwijzing en zeer makkelijk in gebruik door touch systeem. 2 roosters , glazen plaat en draaischijf zaten erbij. De magnetron/oven werkt simpel en goed. Wij hopen er alvast heel lang plezier van te kunnen hebben.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • meegeleverde roosters draaischijf en glazen plaat
  • werkt makkelijk
  • doet waar die voor gekocht is.
  • touch screen

Minpunten

  • inbouw blijft prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 31-03-2022

Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor uw review. Mooi dat Combi magnetron zo goed past bij uw andere apparatuur en u tevreden bent over de werking. Wij wensen u veel bak- en kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

f**5@h**e.nl 27-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

9,0
Goede koelkast, makkelijke indeling. Heel tevreden. Jaren geleden ook al een Etna koelkast gehad
Officiele reactie van Atag 28-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review. Fijn te lezen dat u opnieuw voor het merk ETNA hebt gekozen en u tevreden bent over deze combimagnetron. Wij wensen u veel bak- en kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

p**2@g**l.com 22-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed, maar niet perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

8,0
Kwalitatief goed en ruim, maar niet perfect. De klepdeur zorgt ervoor dat je er moeilijker bij kan, wanneer deze op hoogte is ingebouwd.
De piepjes moeten uit kunnen.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Ruimte

Minpunten

  • Deur
  • Piepjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel dat u de moeite heeft genomen deze review te schrijven. Wat fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en ruimte van de combimagnetron. In de handleiding kunnen wij niet terugvinden dat het geluidsignaal uitgeschakeld kan worden, dit is dan ook niet mogelijk helaas. Wij wensen u veel kook- en bakplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Bob 13-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Kapot draai plateau

Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

6,0
Na 2,5 jaar gebruik het draai mechanisme van het plateau kapot. (De connectie tussen aandrijfas en plateau). Verder zijn de voorgeprogrammeerde menu’s voor vis vlees ed niet logisch. Waarschijnlijk toch een andere combi magnetron kopen… jammer..

Pluspunten

  • Ruim

Minpunten

  • Keuze menu
  • Kwaliteit product
  • Deur zit in de weg

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht
Officiele reactie van Atag 14-03-2022

Beste Bob,
Wat vervelend te lezen dat na 2,5 jaar de combimagnetron een defect heeft. Indien wij hierin iets voor u kunnen betekenen, ontvangen wij graag via webcare@atagbenelux.com uw volledige adres- en contactgegevens samen met een kopie van uw geplaatste review. Wij kijken dan met u mee.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

PD 09-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

9,0
Mooi. Degelijk. Heel ruim. Voldoende opties. Kwalitatief goede accessoires.
Alleen jammer dat de oven tpt 230°C gaat, ipv 250°C.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Vormgeving
  • Degelijkheid
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Temperatuurbereik
  • Klepdeur ipv draaideur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-03-2022

Beste PD,
Dank u wel voor het schrijven van deze review. Fijn te lezen dat u zo tevreden bent over het design, de inhoud en het gebruiksgemak van de combimagnetron. Uw feedback nemen wij mee om het toestel te blijven verbeteren. Wij wensen u veel kook- en bakplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

d**y@g**l.com 24-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel sjiek apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

8,0
We hebben dit apparaat gekocht omdat deze goed werd beoordeeld en er mooi uitziet. De looks zijn echt geweldig en de bediening is gemakkelijk. Over duurzaamheid kan ik nog niets zeggen daarvoor moeten we hem eerst een tijdje gebruiken maar tot muntje heel tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Fijn te lezen dat u zo enthousiast bent over de looks en de bediening van deze combimagnetron. Veel kook-en bakplezier gewenst!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

w**1@g**l.com 18-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

10,0
Tijdens het kopen van een nieuwe keuken hebben we gekozen voor erna producten en daar zijn we zeer blij mee.
Werkt zoals het moet werken.
Wij bevelen dan ook zekere dit aan aan andere mensen.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Genoeg attributen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen heeft en u onze producten aanbeveelt voor andere.
Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

j**g@l**e.nl 17-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

9,0
Een functionele magnetron oven combinatie. Makkelijk in gebruik. En ben tot nu toe zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 18-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor deze mooi review. Fijn om te lezen dat de combi aan al jouw wensen voldoet.

Wij wensen je veel bak- en kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

c**t@h**l.com 04-01-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Gewoon goede combi oven magnetron! Geen bijzonderheden, hij doet waar hij voor dient.
Officiele reactie van Atag 07-01-2022

Beste heer/ mevrouw,

Hartelijk dank voor het delen van je mening. Het is fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop.
We wensen je veel plezier met je nieuwe combi magnetron!

Met vriendelijke groet
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

p**o@h**e.nl 14-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

9,0
Pas 2 keer gebruikt maar werkt naar behoren, wel even wennen i.v.m. de vele functies.
Mooi strak apparaat en past perfect

Pluspunten

  • Mooi design
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Glasplaat schuurt met in en uithalen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-12-2021

Beste gebruiker,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Een nieuw apparaat is inderdaad altijd even wennen.
Hopelijk went het snel en heb je profijt van alle mogelijkheden die deze combimagnetron biedt.

Veel plezier met je aankoop!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Arnold 24-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Etna Combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

9,0
Prima combi magnetron is erg gemakkelijk in gebruik en zit al van alles bij zoals bakplaat, verschillende roosters,etc.
De bak resultaten zijn erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-10-2021

Beste Arnold,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de combimagnetron.
We wensen je nog jaren bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

d**s@d**r.nl 11-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, uiterst handige/logische bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

10,0
Tijdens het zoeken naar een combi/magnetron kwam dit product goed uit de verf. Na verschillende reviews te hebben gelezen besloten om voor deze Etna te kiezen. Ook de snelle levertijd (de volgende dag via Coolblue) gaf de doorslag.

Bevalt goed, uiterst handige/logische bediening.

Pluspunten

  • handige overzichtelijke display
  • duidelijke handleiding
  • voortreffelijk design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-10-2021

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je op basis van de positieve reviews gekozen hebt voor de CM644Ti en dat deze ook aan al je verwachtingen voldoet. Bedankt voor je feedback met mooie reviewscore!

Wij wensen je veel bak- en kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Raam 05-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

10,0
Mooi strak model en eenvoudig te bedienen. Over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen daar ik deze nog te kort in gebruik heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-10-2021

Beste heer/mevrouw Raam,
Dank u wel voor uw review. Wat fijn dat u voor ETNA hebt gekozen en tevreden bent over het strakke model en de eenvoudige bediening van deze combi magnetron. Wij wensen u veel kook- en bakplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Ron 21-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg blij mee, kan ik iedereen aanbevelen!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

10,0
Prachtig design en zeer gemakkelijke bediening. De oven heeft een grote inhoud, groot draairooster en grote bakplaat. Hij werkt perfect en snel. Tegenover mijn oude combimagnetron is deze oven zeer snel op temperatuur en klopt de temperatuur die hij aangeeft ook. Mijn oude oven moest ik op 220 graden zetten om hem 200 graden warm te krijgen, bij deze oven is 220 graden op het display ook 220 graden in de oven. Ook de magnetron, grill en ontdooi functies werken prima net zoals de automatische programma's. Kortom, ik ben echt super blij en zeer tevreden over deze combi magnetron/oven!


Design is echt prachtig. Magnetron is groot waardoor er ook grote stukken in passen. Bij voorverwarmen snel op temperatuur. Veel mogelijkheden en gemakkelijke bediening, voelt intuïtief. Al met al zeer blij met deze aankoop!!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zeer snel op temperatuur
  • Gemakkelijke bediening
  • Grote inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-07-2021

Beste Ron,

Wat fijn dat je voor ETNA hebt gekozen en dat deze combi magnetron zo goed bevalt! We willen je vriendelijk bedanken voor deze mooie en uitgebreide beoordeling en wensen je nog veel bakplezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet,
Claudia Webcareteam ETNA.

Reageer

Toon meer reviews