ETNA CM644Ti - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM644Ti op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eveline 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, praktisch in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

8,0
Ik heb deze combi magnetron/over gekocht vanwege de titanium uitstraling, die past perfect in mijn mat zwarte keuken. Hij is verder praktisch in gebruik: de bediening werkt simpel (hoewel ik even het boekje nodig had in het begin, maar dat was snel voorbij) en hij maakt makkelijk schoon. De magnetron is groot van binnen, er kan een flinke ovenschaal in, en het glas is groot genoeg om goed te kunnen zien wat er binnenin gebeurt. De automatische programma's vind ik ook superhandig.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Grote binnenruimte
  • Makkelijk schoonhouden

Minpunten

  • Gek formaat glazen plaat voor ovengebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 23-06-2020

Beste Eveline,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel het uiterlijk als gebruiksgemak van de combimagnetron. Bedankt voor deze mooie review.
Heel veel kook en bak plezier!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

René 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling maakt onze keuken compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

9,0
Met deze combi-magnetron is onze keuken weer een plaatje om te zien. De prijs kwaliteit verhouding is zeer gunstig en daarnaast is het ook nog eens een product van Nederlandse bodem. Het installeren van de oven was zo gebeurd en instellen van de oven idem. Gebruiksgemak tot heden ook top alles wijst voor zich.

Pluspunten

  • prachtige uitstraling
  • eenvoudige installatie
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • tot heden niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-05-2020

Beste René,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie en duidelijke review. Goed te lezen dat deze combi-magnetron in alle opzichten goed bevalt. Veel bak en kookplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

A Visser 14-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

8,0
Een combi met genoeg ruimte, fijn dat hij snel is opgewarmd. Met zijn zwarte uitstraling prachtig in onze zwarte keuken

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • ruimte

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-05-2020

Beste A. Visser, bedankt voor uw mooie review. Heel veel plezier met uw combi! Met vriendelijke groet, Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Maarten 26-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoogwaardige en gebruiksvriendelijke combi-magntron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

8,0
Hoogwaardige combi-magnetron welke een zeer goede toevoeging in de keuken is tevens zeeer gebruiksvriendelijk door het touchscreen en voorzien van een kinderslot wat erg handig is.

Pluspunten

  • Hoogwaardig
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-12-2019

Beste Maarten,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de combi-magnetron. Bedankt voor deze mooie review. Heel veel bakplezier!
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Edwin 09-10-2019
  • Product gekocht

Etna Cm644ti combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM644Ti

Algemene score

10,0
Erg mooie combimagnetron met strakke vormgeving
Erg gebruiksvriendelijk apparaat
De vele Programma’s zijn gemakkelijk in te stellen door middel van typ toetsen.

Pluspunten

  • Ruime inhoud
  • Binnenverlichting
  • Gebruiksvriendelijk
Officiele reactie van Atag 10-10-2019

Beste Edwin, bedankt voor je review. Suit up your kitchen with a black tie! De ETNA CM644Ti maakt onderdeel uit van de Black Titanium lijn van ETNA. Heel veel bakplezier. Groet Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer