Liebherr IRe 4020 Plus - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 26 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRe 4020 Plus op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

f**i@h**l.com 26-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden met mijn LIEBHERR inbouwkoelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

9,0
Dit product heb ik gekocht omdat ik voor de hoogste kwaliteit ga. Het product voldoet volledig aan de verwachtingen. Koelt perfect en is stil.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d**h@h**l.com 10-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

9,0
Helemaal tevreden
Koelt goed
Makkelijk opbergvakjes
Fijn product
Geeft een 9

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. uit Utrecht 06-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

9,0
Erg goede prijs en kwaliteit verhouding. Eenvoudig installeren en in gebruik nemen. Fijn zelf de temperatuur in te stellen en de verlichting gaat bij openen deur langzaam aan een luxe gevoel. Verder heel praktisch in te delen met veel ruimte. Eigenlijk een 10 ;-) deze koelkast. Veel vertrouwen in dit duurzame product van Liebherr!!

Pluspunten

  • veel ruimte
  • stil

Minpunten

  • is er niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c**l@z**o.nl 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bij ons thuis geen ander merk dan liebherr .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

10,0
Gewoon het beste product op inbouwkoelkasten ,en het perfecte afwerking en natuurlijk het inbouwen .

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 05-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast, uitgebreide garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

8,0
Nette, zuinige en erg stille koelkast. De koelkast is erg flexibel in te richten. Tot nu toe erg tevreden mee. Klein minpuntje is dat de inhoud wat kleiner is dan mijn vorige inbouwkoelkast

Pluspunten

  • Erg stil
  • 7 jaar zekerheid
  • Koelt goed, zonder dat er spullen bevriezen

Minpunten

  • Iets kleinere inhoud

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Wilma 10-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koude kikker die je een warm gevoel geeft

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

10,0
Wat een mooie kast, super indeling. Heerlijk stil. Echt een topper. Gelukkig koelt hij goed aangezien je warm wordt van enthousiasme.

Pluspunten

  • Indeling
  • Geluid
  • Goede softclose
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Je heb waar voor je geld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

10,0
Het produkt is van goeie kwaliteit,zeker ook kwa materiaal in de koelkast mooie indeling. Je hoort hem totaal niet met aanslaan. Ik ben er zeer tevreden mee.
Ik zou hem iedereen aanraden het merk Liebherr.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Kwalitatief goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**s@i**d.com 31-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

8,0
Super fijne koelkast, fijne indeling die je zelf kunt aanpassen, mooi verlichting.
++ signaal als de deur te lang open staat
++ deur sluit zachtjes
++ extra kleine lade gemakkelijk voor broodbeleg

Pluspunten

  • Signaal als de deur open blijf staan
  • Extra kleinenlade voor broodbeleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**n@g**l.com 14-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

9,0
Een zeer stille en ruime inbouw koelkast. Vers producten blijven langer goed.

Pluspunten

  • Stille koelkast
  • Handige display
  • Eten blijft lang vers

Minpunten

  • Lange levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

J.van Beers 21-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met mijn keuze.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

9,0
Ik heb deze koelkast nog maar net maar mijn keuze was gebaseerd op kwaliteit. Dit straalde er al vanaf in de winkel, in vergelijking met andere koelkasten stak deze er meteen bovenuit. Mooie indeling, mooie materialen en digitale temperatuur aflezing wat toch meer vertrouwen geeft als een thermometer. Het plaatsen was voor de monteur ook erg gemakkelijk en was ook snel gebeurd. Alles was prima verpakt en beschermd. Ik heb dan ook het volste vertrouwen in de koelkast dat die aan al mijn verwachtingen voldoet.

Pluspunten

  • Mooi en degelijk
  • Digitale temperatuur aflezing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**j@p**t.nl 01-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima, gebruiksvriendelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

10,0
Na Jaren onze oude inbouw koelkast vervangen door een nieuwe energie zuinige. Door allerlei bijgeleverde hulpmiddelen verliep het inbouwen door het service bedrijf probleemloos. De koelkast zelf is makkelijk in te richten mede doordat de schappen eenvoudig zijn te verplaatsen zonder gewrik en gedoe.
De soft close deur was even wennen maar geeft wel een gevoel van luxe.
Conclusie: prima en gebruiksvriendelijk koelkast.

Pluspunten

  • energie zuinig
  • eenvoudig zelf in te richten
  • soft close deur
  • eenvoudig verplaatsen schappen
  • front display die temperatuur aangeeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**e@h**l.nl 15-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

10,0
Goede indeling, mooi design, zelfsluitende deur en energie zuinig en geeft zelfs een melding als je de koelkast te lang open hebt staan. Super tevreden!

Pluspunten

  • Indeling
  • Aparte lade voor vleeswaren
  • Zelfsluitende deur
  • Melding als de deur te lang open staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nee 17-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Liebherr het beste van het beste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

9,0
Goed merk en goed product aparaat mede gekozen iop aanraden van winkelier en bij mankement direct hulp en de service van Liebherr zelf

Pluspunten

  • Voldoet aan de eisen
  • Veel mogelijkheden die andere merken niet hebben
  • uubig ingebuik

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**x@k**l.nl 11-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

10,0
Hele fijne koelkast, mooi afgewerkt, de werking is prima!
Genoeg opbergruimte in de koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**1@g**l.com 08-11-2021
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
perfecte telefonische service , goede uitleg en informatie ontvangen.
gewoon goed

Reageer

Jeanet van der Loo 06-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast op maat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

9,0
Wij zijn weer geslaagd bij liebherr omdat niet alleen de kwaliteit top is maar ook omdat dit apparaat voldoet aan al onze wensen qua indelings mogelijkheden.

Pluspunten

  • Indeling is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceessie 05-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

9,0
Goed product, mooie deursluiting. Stevig materiaal. Enig minpunt is het stroomverbruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tiny Art 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

9,0
Degelijke koelkast. Flexibel in te delen. Goed schoon te maken. Heldere verlichting op alle niveaus.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Verlichting
  • Vrij in te delen

Minpunten

  • 1 bak voor groenten ipv 2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**t@c**a.nl 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi , modern product. Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

10,0
Goede indeling, moderne uitvoering met ingestelde temperatuur op display en zeer goed werkende soft sluiting van de deur

Pluspunten

  • display met temperatuur aanduiding
  • automatische soft sluiting van de deur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**n@h**t.nl 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr inbouw koelkast IRE 4020-20 Plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRe 4020 Plus

Algemene score

9,0
Na ruim 26 jaar begon onze Liebherr koelkast wat pruttelende geluiden te vertonen en begonnen we te twijfelen aan de restant levensduur van dit apparaat. Na rijp beraad besloten toch weer voor dit merk te gaan ondanks het wat hogere prijssegment. De nieuwe kast is snel en vakkundig ingebouwd door de leverancier en de oude kast is afgevoerd. De nieuwe kast is pas een paar dagen in gebruik, maar bevalt goed. Eenvoudig te bedienen (als je eerst even de handleiding van Internet download) en stil. Handig in te delen plankjes en hulpmiddelen. Even wennen aan de nieuwe elektronische snufjes, maar dan heb je een simpel werkend apparaat. Gaat hij weer 26 jaar mee? We gaan het ervaren.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews