Bosch CTL636ES6 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch CTL636ES6 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

agnes plak 21-03-2018

expresso volautomaat rvs

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
fantastische koffiemachine die heerlijke verschillende soorten koffie zet.
super makkelijk in gebruik. prachtig design.
1 nadeel: bij intensief gebruik veel reiniging nodig. gelukkig gaat dit erg makkelijk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Aanrader. 08-04-2021

Fijne machine

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik handig schoon te maken. De draaischijf is wat lastig verdraaien soms. Maar als je je vinger beetje nat maakt geen probleem. Super lekkere koffie.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lisette 26-02-2020

Goede koffie automaat

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk te bedienen apparaat.
Veel keuzemogelijkheden
Handig melk toevoegen
Snel reinigingsprogramma
Goed schoon te maken

Enig minpuntje is de temperatuur van de melk. Deze is niet heel warm waardoor je een lauw warme latte machhiato uit het apparast krijgt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Isabella Waasdorp 17-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wereld apparaat

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
een nieuwe keuken een droom van iedere vrouw na lang wachten heb ik mijn droom keuken met 4 Bosch apparaten waaronder een koffiezet apparaat een wereld apparaat oneindig veel variatie duidelijk bedieningspaneel helder super snufjes waaronder wifi en het allerbelangrijkste een heerlijk bakkie koffie dank je wel Bosch voor dit geweldig apparaat.

Pluspunten

  • duidelijk paneel
  • heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 24-12-2018

Top apparaat!

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
Na 13 jaar genoten te hebben van zijn voorganger, deze machine aangeschaft. Top apparaat en heerlijke koffie. Ook mooi compacte maar luchtige melkschuim voor capu of latte.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Koffiezetapparaat 20-07-2021

Heel fijn

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn om zelf verschillende koffie te kunnen maken .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

David 20-06-2021

Beter dan een barista ‘thuis

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne koffie met of zonder melk. Super macchiatos!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Francina 10-06-2021

Lekkerste koffie

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een top apparaat.... super lekkere koffie!!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Top product 02-06-2021

Koffie met Bosch

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een fijn koffieapparaat. Mooie uitstraling in onze keuken.
Net als vorig apparaat hopen we hiermee zeker weer 10-13 jaar mee vooruit te kunnen. TOP
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Céline 26-05-2021

Geweldige machine!

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fantastisch apparaat! Is stil, heel goed te onderhouden met gemakkelijke uitneembare onderdelen en reinigsprogrammas, veel verschillende opties voor koffie, ook met de app te bedienen (maar niet handig want voordat hij koffie set spoelt hij nog even). Melkkoffies zijn gemakkelijk te zetten en schoon te maken, onderdelen kunnen in de vaatwasser. In 1 woord: fantastisch!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Corine 24-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijke machine die heerlijke koffie zet

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
De bediening is heel logisch waardoor je het snel in gebruik kunt nemen. De machine maakt relatief weinig geluid en de koffie is snel klaar en smaakt heerlijk. Veel variaties mogelijk, zodat er voor iedereen lekkere koffie uit te halen is

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Weinig geluid
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 07-05-2021

Het is een heerlijk apparaat

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We zijn er blij met de bosch koffieautomaat. Veel keus qua koffie variaties, temperatuur en hoeveelheid. Top dat je hem ook via de app kan bedienen!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Joep1234 16-04-2021

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een mooi en makkelijk te bedienen apparaat. Het heeft heel veel mogelijkheden. Je kunt de koffie uitzoeken die je wilt en het apparaat stelt alles in om de juiste koffie te maken. Het leuke is dat je het ook kunt personaliseren. Top!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jolanda 15-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen, en ziet er ook mooi uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
Heel blij met dit apparaat, binnen een paar seconden een heerlijke kop koffie. heel veel keuze.
makkelijk te bedienen en ziet er ook nog heel mooi uit.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • heerlijke koffie
  • mooi om te zien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Koffieman 12-04-2021

Mooi machine

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie machine met vele koffie mogelijkheden. Koffie soorten ruim van smaak en optisch zoals op de plaatjes. Thee en warme melk ook zeer handig. kortom goede kwaliteit koffie fijne machine. Goed te onderhouden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

D.A.M. 07-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine inbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

8,0
Zet heerlijke koffie. Spoelt alleen wel enorm vaak waardoor een kopje koffie zetten soms langer duurt. Mooi display menu.

Pluspunten

  • Mooi display
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Spoelt vaak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kan geen wigomat tegenop 04-04-2021

Beter dan verwacht

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voorheen zette we koffie met een snelfilterapparaat. Maar na aanschaf van deze inbouw Bosch is er voor ons geen betere machine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nicky 04-04-2021

Prima koffiemachine

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn apparaat. Als je het goed onderhoud blijft de koffie fantastisch
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 02-04-2021

Uitstekend koffiezetapparaat

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] in combinatie met een oven uit dezelfde serie uitgezocht. Staat heel mooi bij ons in de keuken. Het koffiezetapparaat is makkelijk te bedienen (ook op afstan via de app) en je hebt veel keuze. Ook het favorieten programma is fijn... klein minpuntje is toch het schoonmaken, maar dit is voor alle inbouw koffiezetapparaten hetzelfde werk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jaja 31-03-2021

Veelzijdig in gebruik, prima smaak

Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na ongeveer een half jaar dagelijks vele kopjes latte en espresso ben ik nog steeds erg tevreden over dit apparaat qua functies en smaak van de koffievarianten. Wat erg fijn is dat de sterkte en de temperatuur precies te regelen is. Ook het melksysteem werkt handig en is makkelijk schoon te houden. Enige smetje was de bonenmaler die er na twee maanden al de brui aan gaf, maar die is kostenloos vervangen door een Bosch monteur aan huis.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews