Bosch CTL636ES6 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Aantal kopjes per keer
1
Type
espresso machine

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

agnes plak 21-03-2018

expresso volautomaat rvs

Algemene score

10,0
fantastische koffiemachine die heerlijke verschillende soorten koffie zet.
super makkelijk in gebruik. prachtig design.
1 nadeel: bij intensief gebruik veel reiniging nodig. gelukkig gaat dit erg makkelijk
Geschreven voor: Bosch CTL636ES6
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erwin 10-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Dure Servies

Algemene score

2,0
Bosch heeft een slechte service. Serviceskosten zijn hoog. Voorrijkosten en een “dik” servicetarief.

Minpunten

  • Slechte Service
Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

TRudy 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het was eerst niet de bedoeling een koffie zet apparaat aan te schaffen. Wij wilden eigenlijk alleen een een ruimte voor ons senseo apparaat. (deze wilden wij nl niet op het aanrecht hebben) . Dit werd lastig en hebben ons over laten halen een koffie zet apparaat aan te schaffen. Wij zijn best verrast vwb het gemak echter wat we wel lastig vinden welke koffie je nou het beste kunt gebruiken. We houden best van een pittig kopje koffie.

Pluspunten

  • gemak
  • lekkere koffie

Minpunten

  • weet nog niet hoe het toevoegen van melk werkt.
Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lizette 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een makkelijk te bedienen koffie apparaat en dat heb ik gekregen! Heerlijke koffie, makkelijk schoon te maken en een goede beschrijving.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Er gaan wel veel koffiebonen doorheen
Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick van Wijk 17-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig lekkere koffie

Algemene score

10,0
Nu een maand dit koffiezet apparaat in gebruik en tot nu diverse heerlijke kopjes koffie gezet.
Het melkschuim is stevig en zakt niet snel in. Het persoonlijke menu heb ik nog niet gebruikt.
Schoonmaken gaat snel en eenvoudig

Pluspunten

  • Koffie
  • Melkschuim
  • Schoonmaken eenvoudig
  • Menu

Minpunten

  • Frequentie schoonmaken
  • Waterfilter had erbij geleverd mogen worden
Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicoline 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in te stellen, We zijn helemaal blij met de volautomatische koffiemachine. Zeker daar wij een lekkere koffiesoort hebben ontdekt. De favoriete koffie-instelling kun je bewaren. (Maximaal 8 soorten, had iets meer gemogen voor het bewaren van koffie-instellingen voor bezoek. Zo fijn is dat namelijk.) Koffietemperatuur en melkhoeveelheid is in te stellen. (percentage zou ook nog zelfs met 5 ml nauwkeurig mogen van mij). Kon apparaat ook uitleggen aan iemand die niet computer technisch is. Dus intuïtief in het gebruik, Visueel makkelijk en makkelijk schoon te maken. het apparaat vertelt of je een stap vergeet of niet en geeft met makkelijke aanwijzingen alles aan. Super dus.

Pluspunten

  • Makkelijk in te stellen
  • Melk deel makkelijk te gebruiken en perfect koel
  • Informatie via display makkelijk

Minpunten

  • vaak apparaat leeg maken (wateroverloop)
  • zou de hoeveelheid espresso hoger willen instellen
  • Had graag mooi bakje onder koffieuitlaat gewild.
Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maggie 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, veel instellingen en heerlijke koffie

Algemene score

10,0
Prima apparaat. Makkelijk in te stellen en heerlijke koffie! De voorkeur instellingen zijn ook erg handig zodat je altijd makkelijk jouw gewenste koffie terug kan vinden.

Pluspunten

  • Melk gedeelte makkelijk te reinigen met programma
  • Veel instellingen
  • Koffie zetten via de Wi-Fi vanaf de bank
Geschreven voor: Bosch CTL636ES6

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben2238 26-04-2018

Mooi uiterlijk, handige en uitgebreide bediening

Algemene score

10,0
Wat een super apparaat! De functies zijn zeer gebruiksvriendelijk. Dat het apparaat zich zelf om de zoveel tijd schoonmaakt is heel handig. De afstellingen zijn goed te bedienen. Wij zijn zeer tevreden met het apparaat en de koffie uiteraard ook!
Geschreven voor: Bosch CTL636ES6
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer