Siemens CT636LES1 - Reviews

Best Reviewed aug 2017 Siemens CT636LES1
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
americano, espresso, latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 178 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Toontje 08-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie, veel gebruikersgemak!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit inbouw koffieapparaat sprong er gelijk uit tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe koffiemachine. De vorige heeft het 9 jaar gedaan en ruim 25.000 koppen koffie gezet.
Nu dus een nieuwe. Er is in die tijd heel wat veranderd. Je kunt je eigen smaak instellen, maar mijn dochter houdt meer van een andere samenstelling en ook zij kan haar kop koffie in de memory vast zetten.
Er wordt nogal geklaagd over onderhoud. Ik vind dat reuze meevallen. 2.4 liter water is niet zo snel op. En ja, af en toe raken bepaalde bakken vol, afvalwater, en ook de opvangbak voor de koffieprut moet wel eens geleegd worden... Gek hè?
Een fantastisch apparaat, lekkere koffie, super gemakkelijk te bedienen en een mooi design. Voor de komende 15 jaar hebben wij er weer vertrouwen in!
Het enige verschil tussen deze en de CT636LES5 is dat je die LES5 scheinbaar kunt bedienen met een app. Nou, dat kost wel érg veel, dat verschil...

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Goeie temperatuur
  • Mooi design
  • Gebruikersgemak
  • Zelfreinigend vermogen

Minpunten

  • Sorry, ik weet nog niets te bedenken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fatih 08-10-2017

Ik heb mijn apparaat nog maar net en krijg er geen melkschuim uit maar wel enkel warme melk en die spad nog eens overal rond dus echt geen pretje om cappecino of dergelijken mee te maken
Kan er iemand mij helpen waar ik op moet letten om melk schuim te krijgen

Reageer

F. Boogaard 19-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

Heerlijke koffie, ruime keuze aan variaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat zet zeer goede koffie, ruime instelmogelijkheden zoals temperatuur, hoeveelheid, verhouding koffie en melk, etc. Zetgroep en onderdelen zeer eenvoudig te reinigen. Enige minpuntje is dat de lekschalen relatief snel vol zijn en het apparaat hier regelmatig een melding over geeft. Erg handig is ook het meegeleverde melkkannetje wat de koude melk nog vier uur koel houdt. Verder erg stille werking en makkelijk te bedienen met het intuïtieve touchscreen. Al met al een aanrader!

Pluspunten

  • Smaak is perfect
  • Stil
  • Eenvoudige bediening
  • Veel variaties
  • Eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • Lekschalen snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens koffiezet app inbouw 07-08-2016
  • Product maand in bezit

Siemens koffiezet app inbouw

Algemene score

8,2
Mooie inbouw koffie machine, zet lekker koffie en is met presets in te stellen naar ieder wens van de verschillende gebruikers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Het lekkerste bakje koffie van Siemens 22-07-2016
  • Product maand in bezit

Het lekkerste bakje koffie

Algemene score

9,5
Een super mooi design apparaat. Veel mogelijkheden simpel te bedienen en te onderhouden. Naar je eigen persoonlijke smaak te programmeren. Heerlijke koffie. Duurzaamheid kunnen we nog niet invullen maar gezien onze ervaring met Siemens apparatuur zou dit zeker een 9 moeten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 17-07-2016
  • Product maand in bezit

Lekkere koffie uit een handig product

Algemene score

8,4
Op eenvoudige wijze de lekkerste koffie of espresso maken, dat is mijn ervaring tot nu toe! Daarnaast is de machine makkelijk schoon te maken en is de vormgeving erg mooi!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
esueem 15-04-2017

kan toch niet waar zijn.. makkelijk schoonmaken? Of maak je alleen de buitenzijde schoon

Reageer

Jos van Zijl 21-02-2016
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,4
Ook na 6 maanden zijn we nog steeds tevreden over smaak vormgeving en gebruiksgemak. Een nadeel dat we echter wel willen noemen is het feit dat onderhoud van het apparaat best arbeidsintensief is. 1x per week een half uur voor schoonmaken. Verder regelmatig de lekbak legen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeebo 07-04-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Smaak:

De smaak ligt natuurlijk aan de instellingen en de bonen die je gebruikt. Maar ik ben zeer tevreden over de smaak, koffie is heet en de crème laag ziet er goed uit. Voor koffie waarbij gebruikt wordt gemaakt van melk, het schuim is stevig en smaakt prima.

Mogelijkheden:

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Elke koffieliefhebber kan zijn favoriete kopje zetten. Elk optie is apart in te stellen. Denk hierbij aan hoeveelheid, sterkte en temperatuur. Erg ideaal.

Gebruiksgemak:

Na het instellen van het eerste gebruik is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk. Bij het zetten van koffie hoeft u enkel op start te toetsen. Mits u de instellingen niet wilt veranderen naar eigen smaak. Wilt u dit wel gaat dit gemakkelijk met het touchscreen. Voor de producten met melk, bv. cappuccino, hoeft u enkel het reservoir binnen in het koffie apparaat aan te sluiten. Dit is gemakkelijk en gaat door middel van een buisje en 2 slangetjes. Een bijkomend voordeel van dit apparaat is dat na gebruik van melk producten je de slangetjes kan laten doorspoelen. Zodat je ze zo goed als schoon weer kan terug hangen in het apparaat. De algemene schoonmaak is de eerste keer even lastig. Je moet even weten hoe je alles uit en in elkaar zet. Als je dat éénmaal weet is het niet moeilijk, daarnaast gaat schoonmaak geheel automatisch.

Vormgeving:

Ik vind de vormgeving strak en chique. Past perfect in mijn keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jager779 08-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooi koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi koffiezetapparaat. Heeft wel alleen dagelijks onderhoud nodig.
En voor een dagelijkse koffiedrinken houd dit in elke dag of vaker water bijvullen en lekbakje meerdere keren per dag legen. Daarnaast moet er ook regelmatig gereinigd worden en ontkalkt handmatig en met een programma. Wel super lekkere koffie als je de juiste bonen toevoegt :) ook het maken van een goede cappuccino of latte gaat gemakkelijk.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Hete koffie
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Legen van bakken
  • Onderhoud
  • Er passen geen grote latte glazen onder
  • Geen twee brede koffiebekers naast elkaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 18-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Heerlijk genieten met een lekker bakkie koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, erg makkelijk te bedienen en het belangrijkste: lekkere koffie. Verschillende koffies mogelijk van espresso tot heerlijke cappuccino

Aangeschaft om samen met de oven en magnetron een mooi geheel te vormen in onze keuken en totaal geen spijt van gehad.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • bedieningsgemak
  • aantal verschillende koffie keuzes

Minpunten

  • lekbak snel vol, ondanks dat deze best groot is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Kragt 01-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Praktisch en stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Past prachtig bij inbouwoven die ernaast zit en maakt heerlijke Latte Macchiato's. Eenvoudig in onderhoud en bediening met mooi touch display.
Lekbak wat onhandig van vorm maar goed schoon te maken.
Nu drie maanden in gebruik dus nog niet alle mogelijkheden ontdekt maar nu al blij mee.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Stijlvol Design
  • Intuitieve bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design, lekkere koffie

Algemene score

9,0
Apparaat nu een paar dagen in bezit, heerlijke koffie, eindeloze mogelijkheden m.b.t. aantal drankkeuzes en variaties binnen die drankkeuze (sterkte, temperatuur water, hoeveelheid koffie etc.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco B 30-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat, heerlijke koffie, vol aroma met gefilterd water. Klein aandachtspuntje: afvoerbak is snel vol, ondanks we een kopje onder schenktuit plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Barista 29-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooie machine die heerlijke koffies zet. Eenvoudig te bedienen en toch veel mogelijkheden. Had ik veel eerder moeten kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline Theeuwen 17-10-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Erg tevreden over ons koffiezetapparaat, zeer veel mogelijkheden en erg gebruiksvriendelijk.Ook schoonhouden is geen langdurige en ingewikkelde bezigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michaela en Jos 08-01-2018

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Wij hebben deze koffieautomaat sinds ongeveer een maand en tot nu toe bevalt hij echt uitstekend. Makkelijk in gebruik en schoon te maken. Je zet er heerlijke koffie mee. We hadden hiervoor al een Siemens koffieautomaat en gezien de prijs / kwaliteit verhouding en omdat we zeer tevreden waren over de oude hebben we weer bewust gekozen voor een nieuwe Siemens.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Marc Keessen 03-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

veel keuzes, my coffee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fantastisch inbouw apparaat, Gebruiksvriendelijk en makkelijk te reinigen. Groot scherm en makkelijke bediening. Ziet er professioneel uit. Elke dag met veel plezier koffiezetten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert en Miek 02-01-2018

Perfect apparaat en handig in het gebruik!

Algemene score

8,0
Wij hebben het apparaat nu een paar weken in gebruik en het bevalt ons prima, heerlijke koff en heel gebruiksvriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Royv 01-01-2018

Perfect design en goede eigenschappen

Algemene score

10,0
Net een nieuwe keuken laten plaatsen met alle apparaten geintegreerd. Het ziet er goed uit en het werkt gewoon goed. Kwaliteit mag wat kosten want het gezeur van goedkoop is altijd duurkoop . Apparaat is makkelijk in de bediening en ook het schoonhouden is makkelijk en snel te doen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Patric 01-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Espresso, koffie,latte, cappucino, het kan allemaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu 2 maanden in bezit, reeds vele koppen koffie, espresso e.d. Is niet bijzonder snel maar dat komt de kwaliteit ten goede. Apparaat geeft aan wanneer er moet worden schoongemaakt, water op is, bonen bijgevuld enz. Lees commentaren over geluid... tja hij koelt en dat hoor je maar tijdens zetten van koffie maakt hij een stuk minder herrie dan het apparaat wat ik eerst had (van de concurrent). Over levensduur e.d. kan ik geen mening geven want te kort in bezit. Maar ziet er heel strak uit in mijn keuken.

Pluspunten

  • elke koffie die je kan bedenken
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samkleijn 28-12-2017

Eindelijk heerlijke koffie

Algemene score

10,0
We gebruiken de koffieautomaat nu een paar maanden. We zijn er superblij mee. Eindelijk kunnen we nu ook heerlijke koffie thuis drinken. Keuze uit verschillende soorten koffie, latte of cappuccino en nog veel meer. Alles naar eigen sterkte in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Toon meer reviews