Virtufit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer - Inclusief Gratis DVD - Reviews

Best Reviewed jul 2017 Virtufit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer - Inclusief Gratis DVD
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Aantal weerstanden
32
Gewicht vliegwiel
20 kg
Remsysteem/weerstand
magneet
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emstelon 13-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Compact, geruisloos en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken voor vervanging van mijn oude Tunturi uitgekomen bij dit merk. Vandaag ontvangen. De montage was vrij eenvoudig met de duidelijke stappenplan. Hij is lekker compact en geruisloos. Verder heeft het een mooi design. Duurzaamheid weet ik natuurlijk niet maar ik heb er de volste vertrouwen in met de 3 jaar service aan huis.
De app Iconsole+ moet ik nog gaan uitproberen.

Pluspunten

  • Compact
  • Geruisloos
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
emstelon 16-12-2016

Inmiddels ook de Iconsole+ app gebruikt en ik moet zeggen: geweldig, maakt het nog leuke, uitdagender om visueel op een willekeurige plek in de Wereld te fietsen. Je ziet via Iroute je route zoals op Maps, maar je kunt er ook voor kiezen om het straatbeeld te zien in de desbetreffende stad.

Reageer

bertfri 29-03-2016
  • Product maand in bezit

Goede prijskwaliteit

Algemene score

9,2
Na een maand in mijn bezit toch maar een review.
Fietst net zo soepel als hometrainer van de sportschool. Niet zo robuust maar wel zo prettig. Heb hem ook zonder stroom geprobeerd en dan met eigen hartslagmeter en dat fietste ook soepel.

Iconsole app heb ik me niet in verdiept omdat ik liever tv kijk via tablet op de tablethouder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te monteren en in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke fiets die makkelijk te bedienen is. Veel leuke features via apps . Zeer stil en goed af te stellen. Vooral virtuele etappes zijn leuk, gewoon via Google Maps overal fietsen waar je wilt, het programma past de intensiteit automatisch aan als je naar boven of beneden gaat. Ook duidelijk te volgen via grafiek

Pluspunten

  • Degelijk
  • Virtueel fietsen
  • Makkelijk in elkaar
  • Goed af te stellen

Minpunten

  • Verbinding met app verliest soms

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
degelijk apparaat, gebruikersvriendelijk semiprofessioneel
kwaliteit-prijs verhouding is goed.
speciaal gezocht naar apparaten met een vliegwiel van 20kg
de iConsole optie sprak mij ook erg aan. nog niet mee kunnen trainen aangezien de koppeling met de verschillende apps niet goed werkt. Is nog een kwestie van uitzoeken, pas een paar dagen in bezit.

Pluspunten

  • degelijk
  • stil, robuust
  • eenvoudig te monteren
  • compact
  • duidelijke computer

Minpunten

  • mechaniek verstelbaar stuur kan beter
  • vastzetten zadel op zadelpin: zeer vast aandraaien
  • heen-en-weer bewegen zadel, vastzetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tino 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De virtufit hometrainer is een geruisloze hometrainer en makkelijk voor thuis. Terwijl de kids tv kijken kan ik lekker trainen voor de tv zonder dat iemand last heeft. We trainen met meerdere personen en hebben zo eigen functies die we handig vinden. Denk aan de bidon houder of tablet houder voor series. Al met al goede aankoop en qua prijs niet heel duur voor een hometrainer als je de kwaliteit ziet.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

HTR 2.1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Enige tijd geleden heb ik deze Hometrainer aangeschaft en met alle tevredenheid. Het is een heel stevig apparaat die ook niet veel ruimte inneemt. Er zit een heel mooi lcd schermpje waar je alles op kunt aflezen. Super handig!! De dvd die erbij zit is top!!! Hier komen veel leuke oefeningen op voorbij! Eindconclusie?! Super tevreden

Pluspunten

  • Lcd scherm
  • Stevig apparaat
  • Top dvd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rich 30-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed werkende hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De hometrainer is van goede kwaliteit en dat voor die prijs. Ik was altijd sceptisch over zulke apparaten maar deze bewijst het tegendeel. Samen met mijn moeder maken wij er veel gebruik van. Super hometrainer!

Pluspunten

  • Kwalitatief apparaat
  • Niet duur
  • Leuk uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nicolas 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Uitstekende kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product is absoluut wat ik ervan verwacht had. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Er is veel keuze voor dit type product, met dit type product krijg je waar voor je geld & zit je altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 26-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Leuke hometrainer voor thuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een prettige hometrainer voor thuis, wij trainen er met ons gezin allemaal mee. Prijs kwaliteit is gewoon goed en de tablethouder is voor de kids een leuke toevoeging voor als je niet van statistieken houdt.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Mogelijkheid voor tablet
  • Fietst goed

Minpunten

  • Iedereen wil erop, daardoor kan ik niet altijd;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 25-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Simpele montage

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk te monteren! Fiets is stevig en maakt bijna geen geluid. Ziet er nog mooi uit ook! Prijs-kwaliteit verhouding prima. Ik ben zeer tevreden met deze aanschaf!

Pluspunten

  • Simpel te monteren
  • Stevige fiets
  • Prijs-kwaliteit erg goed

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 18-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Geruisloos en makkelijk in elkaar te zetten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De hometrainer maakt weinig tot geen geluid en ik train er drie x per week een uurtje op. Bevalt goed. Ze vertelden me dat monteren niet moeilijk was en dit is juist. grootste gedeelte zit al in elkaar. Via de video op de site kreeg ik een goede indruk, en de hometrainer komt precies overeen. Tevreden klant erbij

Pluspunten

  • Soepel en geruisloos
  • Montage makkelijk
  • eigenschappen in video kloppen en werken goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jesper 17-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stevig en stabiel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stevige en stabiele hometrainer waar je lekker op kan fietsen. Zadel zit comfortabel en een lange fietstocht is goed vol te houden. De programma's doen wat ik er van had verwacht. Ik ben er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • Fietst lekker
  • Stevig
  • Goede programmas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terhalle 01-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Super om te trainen via de ipad

Algemene score

8,0
Voelt erg robuust aan en de vele programma's die je kan kiezen zijn erg fijn.
Duurzaamheid moet nog blijken, heb het apparaat net een paar weken in bezit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AKMP1968 29-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
door het mooie uiterlijk en de dingen die er allemaal op zitten (veel programma's, iConsole+, 32 weerstanden etc) zijn wij geinteresseerd geraakt in deze hometrainer. We hebben hem daarna geprobeerd in de winkel en toen waren we helemaal overtuigd! Het zadel zit heerlijk en hij fierst ook fijn. Het display is makkelijk te bedienen maar ook erg mooi met de verlichting en ipadhouder. iConsole hebben we een gezien in de winkel maar nog niet geprobeerd thuis. Wij zijn heel blij met deze aanschaf! (goede prijs- kwaliteit verhouding)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer