Virtufit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer - Inclusief Gratis DVD - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Virtufit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer - Inclusief Gratis DVD
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Aantal weerstanden
32
Gewicht vliegwiel
20 kg
Remsysteem/weerstand
magneet

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emstelon 13-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Compact, geruisloos en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken voor vervanging van mijn oude Tunturi uitgekomen bij dit merk. Vandaag ontvangen. De montage was vrij eenvoudig met de duidelijke stappenplan. Hij is lekker compact en geruisloos. Verder heeft het een mooi design. Duurzaamheid weet ik natuurlijk niet maar ik heb er de volste vertrouwen in met de 3 jaar service aan huis.
De app Iconsole+ moet ik nog gaan uitproberen.

Pluspunten

  • Compact
  • Geruisloos
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
emstelon 16-12-2016

Inmiddels ook de Iconsole+ app gebruikt en ik moet zeggen: geweldig, maakt het nog leuke, uitdagender om visueel op een willekeurige plek in de Wereld te fietsen. Je ziet via Iroute je route zoals op Maps, maar je kunt er ook voor kiezen om het straatbeeld te zien in de desbetreffende stad.

Reageer

bertfri 29-03-2016
  • Product maand in bezit

Goede prijskwaliteit

Algemene score

9,2
Na een maand in mijn bezit toch maar een review.
Fietst net zo soepel als hometrainer van de sportschool. Niet zo robuust maar wel zo prettig. Heb hem ook zonder stroom geprobeerd en dan met eigen hartslagmeter en dat fietste ook soepel.

Iconsole app heb ik me niet in verdiept omdat ik liever tv kijk via tablet op de tablethouder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jelmer 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

7 kilo verloren

Algemene score

8,0
Ben inmiddels al 7 KG kwijt die ik door een valpartij er bij had gekregen. Revalideren kan dus goed door de lage weerstand en ook op hartslag trainen met een borstband erbij en het is leuk door de mogelijkheden. Monteren ks niet leuk, kan de hometrainer niet kant en klaar geleverd worden, was 30/45 minuten bezig

Pluspunten

  • Borstband
  • Weerstand
  • Hartslag trainen

Minpunten

  • Monteren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Aretha 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldaan

Algemene score

10,0
Voldoet aan de verwachting. Makkelijk in elkaar te zetten en er zitten veel mogelijkheden op die ik nog niet allemaal geprobeerd heb. Hij voldoet ook aan de verwachting omdat die stil is en alles heeft wat online staat en daarom een goede keuze

Pluspunten

  • Stil
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Poppe 21-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te monteren en mooi/stevig design. Veel mogelijkheden qua programma's en de iConsole app maakt het trainen extra leuk. Fijne fietshouding door verstelbaar zadel en handgrepen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sleebos 18-04-2018
  • Product gekocht

Aan te raden voor beginners

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk en afstelbaar. Mis alleen een lage instap. Met de ergometer zie ik de wattage waarop ik train, erg makkelijk. Aan te raden voor beginners omdat ik dat zelf ook ben en ik geniet van het trainen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerben en Jeanette 16-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samen trainen en allebei tevreden

Algemene score

8,0
Samen trainen we en zijn allebei tevreden. Beweging is erg belangrijk voor ons en daarom hebben we besloten om de htr 2.1 te kopen. Het is soms moeilijk om de tijd voor beweging te vinden en een hometrainer in huis halen is daarom een mooie oplossing. De hometrainer werd gebracht en gemonteerd en zo konden we snel trainen. Na het uitzoeken van alle trainingen vonden we snel onze draai en afwisseling in de programmas en hoe hard we fietsen. Als we de belangrijkste pluspunten moeten benoemen zijn dat de trapbeweging en het scherm wat er allemaal opstaat. Hartslag meten we al fietsend wat ook motiverend werkt echt bezig zijn en dat zien.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mart 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Amazing service en product

Algemene score

10,0
Mede doordat het slechte weer aanhielt kochten we in februari deze mooie hometrainer. Levering was binnen een dag en het advies in de winkel was op en top. Wat ik zo prettig vind is dat ik flink door kan trappen aangezien ik buiten normaal ook hard wandel. Met verschillende trainingsschemas kom ik heel snel aan mijn wekelijks beweging want het is leuk. Daarbij nog een lekker zadel en het is rond. Kan mezelf zo geen minpunten bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 03-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De beste!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Schitterend ontwerp en beste functies. Simpel te transporteren na gebruik want we hebben niet zoveel ruimte in huis. Tegenstand is makkelijk in de stellen evenals de hoogtes. Kortom voor deze prijs de beste die we hebben gevonden!!

Pluspunten

  • Functies
  • Ontwerp
  • Verplaatsen
  • Instellen van tegenstand en hoogte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jordy 29-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendijk

Algemene score

8,0
Instelmogelijkheden zijn gebruiksvriendelijk en dat was de montage ook met een fijne handleiding. Het materiaal en de stabiliteit voelen ook degelijk aan en heb daarom geen spijt. Alle functionaliteiten die nodig zijn zijn aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Zwierink76 28-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Via de review wil ik de htr 2.1 aan iedereen aanraden omdat die makkelijk te monteren is, stil is en goed en stevig zit. Ik vind de hometrainer dus geschikt voor iedereen die heerlijk thuis wil fietsen voor de televisie. De programma’s via ap werken mooi gemakkelijk. Instellen is wel even wennen en dat zit die wel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 26-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne hometrainer

Algemene score

9,0
Na een zware knieblessure en operatie ben ik begonnen met fietsen om te revalideren. Tot nu toe fiets deze hometrainer erg fijn. Ik kan rustig opbouwen en dat is het belangrijkste voormij.het brede zadel zit ook fijn en er zittennvoldoende programmas op. De kabel vind ik wel lastig

Pluspunten

  • Zadel
  • Rustig opbouwen en programmas

Minpunten

  • Kabel nodig voor stroom

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alinda 26-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige en uitgebreide htr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Toen ik mijn bestelling had ontvangen kon er binnen een half uur getraind worden. De hometrainer was al bijna helemaal in elkaar gezet in de doos. Met de handleiding erbij ontdekte ik alle functionaliteiten en de hometrainer is zeer uitgebreid. Hij voelt solide aan tijdens de training, dit was ook een van de belangrijkste redennen dat ik koos voor dit product, het vliegwiel. Het verstellen van het zadel is makkelijk,
Maar piepte eerst wel. Beetje wd40 loste het op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gijsbert 20-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Algemene score

10,0
Fietsen is geweldig op deze hometrainer. Veel variatie met de programmas, kan mijn energie er goed in kwijt. Heb een behoorlijke tijd online gezocht en met al het aanbod is de keuze wel erg moeilijk. Was ook blij met jullie advies Kieskeurig. De reviews hebben mij goed geholpen met de keuze.

Pluspunten

  • Geweldig trainen
  • Verplaatsbaar
  • Programmas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Stenvers 16-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevestiging van goed product

Algemene score

9,0
Eens met de reviews online. Na flink wat zoekwerk kan ik stellen dat de htr 2.1 een goede keuze voor mij is geweest. Het is kwalitatief gewoon een uitstekende hometrainer en dat voor een goede prijs. De prestaties en persoonlijke gegevens worden ook opgeslagen, dit maakt het voor mij wat leuker en toegankelijker

Pluspunten

  • Opslaan gegevens
  • Kwaliteit prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lars 14-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hometrainer vermakelijk

Algemene score

9,0
Vermakelijke hometrainer. 2 per week revalideren gaat goed en hoef niet naar de sportschool. Licht trainen is vooral wat het trainen vermakelijk maakt, dit is goed in te stellen. Het zadel zit ook lekker en is verstelbaar naar wens

Pluspunten

  • Zadel, licht trainen, verstelbaar, revalideren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert 12-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top hometrainer!!

Algemene score

10,0
Je krijgt waar voor je geld!
Zeer tevreden met mijn aankoop, ik train er meer op dan ik eigenlijk van plan was.
Het is heerlijk fietsen en goed display waar alles op staat wat je nodig hebt.
Zeker een aanrader!!

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Opties
  • Makkelijke montage
  • Duidelijke handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchell Geerstma 07-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen spijt van de aankoop

Algemene score

8,0
Pakketje was binnen 24 uur bezorgd. Werk een aantal keren per week aan mijn uithoudingsvermogen en hoor geen gerammel of gekraak. Bediening is ook simpel, kortom geen spijt.

Pluspunten

  • Geen geluid
  • Eenvoudig te bedienen
  • Snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mirthe 06-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Trainen tv en afvallen

Algemene score

10,0
Ik zit lekker op de hometrainer te trainen voor de TV en val ook af. Hij is stabiel en trapt goed! Montage was wel lastig voor een leek, de handleiding wel duidelijk.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Trappen
  • Handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joost 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te monteren en in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke fiets die makkelijk te bedienen is. Veel leuke features via apps . Zeer stil en goed af te stellen. Vooral virtuele etappes zijn leuk, gewoon via Google Maps overal fietsen waar je wilt, het programma past de intensiteit automatisch aan als je naar boven of beneden gaat. Ook duidelijk te volgen via grafiek

Pluspunten

  • Degelijk
  • Virtueel fietsen
  • Makkelijk in elkaar
  • Goed af te stellen

Minpunten

  • Verbinding met app verliest soms

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews