Virtufit iConsole HTR 2.1 - Reviews

  • Best Reviewed 2 keer jun 2023
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 142 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit iConsole HTR 2.1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Opa Johan (71) 19-12-2023
  • Product gekocht

prima prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

9,0
Product komt thuis in een doos, zit prima handleiding( in het nederlands) bij is wel zwaar. Na uitpakken simpel alleen in elkaar te zetten kost wel een aantal uren tijd, gereedschap zit erbij. Werking is simpel en geluidloos , gebruik zelf altijd spuitbusje silicone spray voor smering en onderhoud van de kunststof . Matje eronder is wel slim .

Pluspunten

  • stabiel
  • simpel
  • niet te duur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**@k********** 30-06-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

7,0
Gekocht op basis van reviews
Om te gebruiken voor revalidatie.
Stand met minste wwerstand is eigenlijk te zwaar om langer dan een paar minutes te fietsen.
Toestel oogt mooi, stabiel en niet te groot.

Reageer

l*********@g******** 28-06-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

8,0
Goede handleiding, groot vliegwiel.
Makkelijk te gebruiken.
Helaas geen opslaggeheugen.

Pluspunten

  • goede handleiding
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geen opslaggeheugen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h***@o******** 27-06-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

9,0
Ik heb veel verschillende hometrainers met elkaar vergeleken. Deze Virtufit iConsole HTR 2.1 kwam goed uit de testen en dat is volkomen terecht. Wat een prachtig en fijn apparaat. De montage is een fluitje van een cent en daarna kun je heerlijk trainen op dit heerlijk stille apparaat. Ik kan iedereen adviseren om serieus naar deze hometrainer te kijken.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Eenvoudige montage
  • Fraaie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

v********@g******** 27-06-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top fiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

9,0
De fiets is erg stabiel. Zeer degelijke kwaliteit en ruime keuze aan trainingsprogramma 's. Een echte aanrader. De monteur was ook erg vriendelijk en behulpzaam.
Dus zijn wij zeer tevreden.

Pluspunten

  • Zeer uitgebreid
  • Stabiel
  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lou88 27-06-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

8,0
Goede prijs voor dergelijke hometrainer met mooi aantal voorgeprogrammeerde trainingen. Fijn dat zadel horizontaal en verticaal te verstellen is. Zo kun je het mooi op jouw lengte aanpassen

Pluspunten

  • Verstelbaar zadel hoogte en diepte
  • Programma's
  • Stevig/degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 18-04-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

8,0
Dit product gekozen op basis van functionaliteit / prijs. In elkaar zetten was goed te doen. Ik gebruik het i.c.m. de Kinomap app en dat bevalt goed. Enige minpunt is dat andere soortgelijks apps de trainer niet ondersteunen. Zou deze ook graag eens willen proberen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Beperkte ondersteuning door andere apps.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Een fietser 04-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top en degelijk apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

8,0
Het is een mooi en degelijk apparaat. Hij was relatief eenvoudig in elkaar zetten. Alleen als je display op het stuur moet bevestigen is het een gehannes met de kabels want die krijg je er dan niet goed in. We hebben hem nog niet heel uitgebreid kunnen testen (corona) maar voor nu lijkt ie te doen wat ie moet doen. Hopelijk ben ik snel weer de oude en kan ik lekker fietsen, revalideren en de nodige kilootjes afvallen

Pluspunten

  • Degelijk
  • Geluidsarm

Minpunten

  • Lastig kabeltje in stuurframe krijgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

vincent 02-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

6,0
bon vélo dans l'ensemble mais :
- le volant d'inertie est trop faible : à-coup lorsque le niveau est élevé
- bruit de fonctionnement aléatoire après 20 minutes d'utilisation intensive
- pas assez de programmes ,mais bien si on utilise l'application iconsole

Pluspunten

  • application iconsole
  • simplicité

Minpunten

  • bruits de fonctionnement aléatoires
  • volant d'inertie trop faible

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Team VirtuFit 03-04-2023

Bonjour Vincent,

Nous vous remercions pour votre commentaire. Nous sommes contrariés d'apprendre que l'appareil n'est pas tout à fait à votre goût. Nous serions heureux d'envisager une solution avec vous. Pouvez-vous envoyer un e-mail à info@VirtuFit.nl ?

Nous nous réjouissons d'avoir de vos nouvelles.

Nous vous prions d'agréer, Madame, Monsieur, l'expression de nos salutations distinguées,

Tom

Reageer

René 31-03-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie robuuste hometrainer voor een lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

9,0
Stevige robuuste hometrainer. Functioneert prima. Heel mooi ook (zeker voor deze prijs) is de koppeling met apps. Ik gebruik zelf Kinomap via mij telefoon gekoppeld aan de TV. Je krijgt dan mooie realistische beelden en als het hoogte % wijzigt past de hometrainer de weerstand automatisch aan.

Al met al een prima hometrainer voor een relatief lage prijs.

Pluspunten

  • Goede koppeling met apps zoals Kinomap
  • Prijs
  • Ook mooi om te zien

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C*****************@g******** 31-03-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze hometrainer. Werkt zo goed als geluidloos. Gebruiken hem praktisch elke dag.

6-2-2023 Prima hometrainer om in vorm te blijven, zo goed als geluidloos, tevreden van de aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 29-03-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede en fijne hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

10,0
Op de eerste plaats vind ik deze ergo hometrainer een goed uitziende hometrainer. Deze voldoet aan al mijn verwachtingen. Fietst fijn en veel instelbare programmas. Het is voor mijn belangrijk dat het fietsen ook natuurlijk aanvoelt en dat doet die. Prijs kwaliteit prima! Aanrader.

Pluspunten

  • Mooie looks
  • Degelijk
  • Veel instelbare programmas
  • Ergometer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

l*****@h****** 29-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede, degelijke hometrainer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

8,0
Degelijke, stille en mooi uitziende hometrainer.
Alleen monteren gaat wel, maar raadzaam is het om met 2 personen aan het werk te gaan.
Veel programma's om te trainen, en ook de iConsole+ app werkt naar behoren.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Stabiel

Minpunten

  • Moeilijk om alleen te monteren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

k***************@g******** 28-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht is geluidsloos fijn apparaat het is goed te doen om hem alleen in elkaar te zetten
Werkt redelijk goed met de iconsole app en met kino past automatisch de hoogte aan alleen jammer dat de kinomap app een betaal app is voor de rest ben ik tevreden

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Past hoogtes aan met app
  • Goed in te stellen

Minpunten

  • Valt af en toe uit tijdens app
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 28-03-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

9,0
Mooi ogend en comfortabele hometrainer. Woon op een appartement en wou vooral dat hij geruisloos was. Dat is hij absoluut! Daarnaast zijn er veel programma's mogelijk.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Compact
  • Stevig en Stabiel
  • Veel programma's mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TeJonk 28-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

VirtuFit 2.1 hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

9,0
Fijne hometrainer erg mee ingenomen. Robuust frame en trapt soepel. Vele instel mogelijkheden. Al met al erg tevreden

Pluspunten

  • Stevige hometrainer
  • Uitgebreide mogelijkheden met programma’s en app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 28-03-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

8,0
Ik gebruik de Virtufit iConsole HTR2.1 nu al enkele maanden en deze bevalt prima.

Het is een stabiele stevige hometrainer.
Vooral de verschillende programmaas die je kunt kiezen zijn erg fijn en keuze genoeg.
Op deze manier is het fijn dat je heel gedoseerd je conditie op kunt bouwen.

Pluspunten

  • heb ik al aangegeven
  • heb ik al aangegeven

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

d********@g******** 14-03-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

10,0
Top product. Gemakkelijk met twee man de trap op te tillen en in elkaar te zetten. Het zadel is zacht en de fiets voelt stevig aan tijdens het fietsen. Ben er blij mee!

Pluspunten

  • Stevig
  • Makkelijk in elkaar te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

C**********@g******** 27-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

10,0
Sinds een paar weken nu deze hometrainer in bezit. Erg goed product die niet wiebelt tijdens het trainen. Veel trainingsmogelijkheden en opties, wij hebben de goede keuze gemaakt! Mijn vrouw en ik zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • Stabiel, wiebelt niet
  • Veel trainingsmogelijkheden
  • Nauwelijks geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlbertK 10-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

9,0
gekocht bij Fitwinkel, snelle levering. Helaas was schermpje stuk maar binnen 2 dagen een nieuw schermpje gekregen. Fiets werkt zoals verwacht en is erg stil en eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • stevig gebouwd
  • koppeling met apps

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j*********@t********* 09-02-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

8,0
Dinsdag ontvangen zoals afgesproken, correct geleverd, makkelijk in elkaar te zetten, waarvoor dank aan mijn vrouw. Nog niet thuis in alle mogelijkheden maar tot nu alles oke en nu maar conditie opbouwen

Reageer

r********@k********* 09-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

9,0
Zeer degelijk product die simpel in elkaar te zetten is.
Met een prima zadel en lekker soepel draaiend geheel
Verbonden met kino maps en stava wat goed te verbinden is.
Erg blij met deze aankoop

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Te verbinden met kinomaps

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b***@d*********** 09-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betaalbare hometrainer met eindeloze mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

9,0
Voor zijn prijs is dit een geweldige hometrainer. Het toestel is stabiel en stevig: vele onderdelen zijn van metaal. Dit uit zich ook in het gewicht. Ondanks de wieltjes moeilijk te verplaatsen door kleine personen. De montage duurt langer dan verwacht als je het op je eentje doet, maar zodra je klaar bent kan de pret beginnen. Er zijn veel programma's, meer dan je waarschijnlijk zal gebruiken, maar dat betekent ook dat er voor iedereen iets geschikt kan gevonden worden. De hometrainer blinkt vooral uit in combinatie met een tablet. Dan kan je ritjes maken over de hele wereld terwijl de weerstand aangepast wordt aan het terrein. Leuke feature! De tablethouder kan overigens ook gebruikt worden voor een ereader zodat je kan lezen tijdens het fietsen. En een heel belangrijke eigenschap: deze hometrainer is echt fluisterstil.

Pluspunten

  • stabiel
  • fluisterstil
  • eindeloze mogelijkheden

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Revalidant 19-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

9,0
Eenvoudig te monteren. Prima hometrainer. Zeer geschikt voor ook revalidatie. Heel tevreden!

Pluspunten

  • Eenvoudig te monteren
  • Geschikt voor huiskamer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r******@z******* 15-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super home trainer voor acceptabele prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole HTR 2.1

Algemene score

9,0
Geweldig product, heel blij mee.
Was met de bijgeleverde instructie makkelijk in elkaar te zetten!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Acceptabele prijs
  • Makkelijk zelf in elkaar te zetten
  • geruisloos
  • Makkelijke in/opstap

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews