FitBike Ride 5 iPlus - Hometrainer - Reviews

Specificaties
Aantal weerstanden
16
Gewicht vliegwiel
20 kg
Remsysteem/weerstand
magneet

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sachaaa 22-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fitbike Ride I plus hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een absolute aanrader! Zo goed als geruisloos, eindeloos veel programma's! Voor elk wat wils! Hij is heel mooi en fietst super dankzij het vliegwiel van 20 kilo. (Hoe zwaarder, hoe beter) Je kunt de fitbike ook koppelen aan je tablet & via een app fietsen over de hele wereld! Hoe leuk is dat! Ik vind deze hometrainer ook zeer betaalbaar. Deze hometrainer kwam ook als beste uit de bus voor intensief gebruik! Ik zeg doen!

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieske 20-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Niet geschikt voor revalidatie!

Algemene score

2,0
Ik heb dit product 4 maanden van te voren voor mijn knie oparatie gekocht omdat het de best geteste fiets bleek te zijn..

het wiel van 20 kilo is veelste zwaar om rond te trappen voor mij.. ook op level 1.

Ik heb de fiets geschonken aan mijn zoon en zelf een andere fiets aangeschaft.

Ik zou zeggen ben je aan het revalideren, koop dan een fiets tussen de 10 en 14 kilo vliegwiel.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Peter 06-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stabiele, geruisloze hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
FitBike Ride 5 iPlus besteld bij BeterSport.nl. Dit model gekozen op basis van de beloofde mogelijkheden, gecombineerd met de reviews. Conform afspraak de volgende dag in huis. Het in elkaar zetten van deze hometrainer is een vrij eenvoudig klusje, dus de montage handleiding volstaat. Inmiddels de nodige kilometertjes weg getrapt. Tot de conclusie gekomen dat dit een uiterst stabiele hometrainer (zwaar vliegwiel: prima) is, die vrijwel geruisloos werkt en een helder en simpel te bedienen display heeft. Meer dan voldoende programma mogelijkheden. Kortom: een hometrainer die dus aan al mijn verwachtingen voldoet. Zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • zwaar vliegwiel, stabiel
  • vrijwel geruisloos
  • duidelijk display (veel mogelijkheden)
  • simpel te monteren

Minpunten

  • nog niet een

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van Bergen 05-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een zeer goed hometrainer. makkelijk in elkaar te zetten. display duidelijk en goede programma's. voor iedereen wat.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • helder display en makkelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Werkt alleen in een ruimte met wifi

Algemene score

7,0
Ik koos voor dit produkt vanwege de bluetooth connectie met andere apparaten. Onvermeld blijft dat wifi nodig is in de ruimte waar je de hometrainer gaat gebruiken om de applicatie die je nodig hebt goed te laten werken.
Verder solide fiets, lastige opstap, hartslagmeter doet maar wat.

Pluspunten

  • Solide
  • Geruisloos
  • Fietst lekker

Minpunten

  • Display geeft incorrecte info
  • Wifi nodig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

rob versluis 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geruisloos fitbike

Algemene score

8,0
geruisloze fiets makkelijk in elkaar te zetten en een goede handleiding.
het is alleen jammer dat de APP niet werkend te krijgen is van pafers.
ik krijg geen verbinding met bleutooth op mijn iPad en ook niet op de telefoon.
voor de rest trapt deze fiets geweldig.

Pluspunten

  • geruisloos
  • makkelijk bedienbaar
  • goede handleiding

Minpunten

  • geen bleutooth te vinden
  • app pafers werkt niet

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Draap 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima hometrainer met goede programma’s

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De fitbike5+ is een fantastische goed vorm gegeven hometrainer met goede trainingsprogramma’s. Het display is goed te bedienen en heeft een geheugen voor meerdere gebruikers. De fitbike 5+ heeft ook een Bluetooth module zodat je trainings app’s op je telefoon/tablet kan gebruiken. Helaas is de Bluetooth alleen voor Android. Heb je een IOS apperaat dan moet je vragen om een ander display, wat gelijk opgestuurd wordt. Het oude display mag je ook houden of naar de recycling doen. De service verloopt via een digitaal service formulier en is goed.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Goede trainings programma’s
  • Goede installatie instructie
  • Goede service
  • Bluetooth

Minpunten

  • Geen universele Bluetooth
  • Matig werkende betaalde app’s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede hometrainer, veel verschillende programma's.
Wel jammer dat de bijhorende app niet werkt.
Prijs/kwaliteit zeer goed!

Pluspunten

  • veel verschillende programma's

Minpunten

  • bijhorende app werkt niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm. Veel functies . Soepel en geruisloos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze fiets gekozen om thuis meer aan mijn conditie te gaan doen. De fiets is compleet en compact. Geruisloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frank 27-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Voelt robuust aan maar niet zonder problemen

Algemene score

6,0
Montagehandleiding erg summier en onduidelijk. Ik ben best handig maar het kostte me zeker 2 uur om de fiets goed in elkaar te zetten. Wat een gepiel... Net even gefietst en dat voelt goed en degelijk aan. Hartslagmeter geeft niet goed aan en fluctueert erg. Ik weet wat mijn hartslag tijdens inspanning doet en dit komt niet overeen. Wss dus een bluetooth borstband nodig. De apps waarvoor ik de iPlus versie heb gekocht werken beiden (nog) niet op iOS 11. Ik hoop dat daar een update voor komt, want anders had ik niet de Bluetooth versie van deze hometrainer hoeven kopen. Toch jammer...

Pluspunten

  • Fietst goed
  • Robuust

Minpunten

  • Montage handleiding onduidelijk
  • Apps op iOS 11 weken (nog) niet
  • Verplaatsen lastig ondanks wieltjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer