FitBike Ride 2 - Reviews

Best Reviewed aug 2017 FitBike Ride 2
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Aantal weerstanden
16
Gewicht vliegwiel
10 kg
Remsysteem/weerstand
magneet
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lita 09-08-2017 Product paar maanden in bezit

Fitbike,veel mogelijkheden voor een kleine prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik voor de Fitbike ride 2 gekozen omdat het een fiets is met veel mogeijkheden en een kleine prijs. Ik gebruik de Fitbike nu al 3 maandenn(na een knieoperatie) en het is heel stabiel, was makkelijk te monteren en neemt weinig ruimte in beslag. Al bij al een hele goede aankoop en ben je op zoek naar een hometrainer, dan is dit zeker een goed alternattief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans lambregts 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

Top hometrainer

Algemene score

10,0
Een heel fijn hometrainer makkelijk te bedienen. Duidelijke uitleg in de boekjes. Kan deze hometrainer iedereen aan raden.

Pluspunten

  • Ze hebben een duidelijk boekje bij gedaan .

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 18-08-2017 Product paar maanden in bezit

Goede keuzemogelijkheid in trainingsprogramma's.

Algemene score

9,0
Wij hebben de hometrainer gekocht om onze conditie op peil te kunnen houden. Door de vele mogelijke programma's is dit op een goede wijze mogelijk.

Pluspunten

  • de vele trainingsprogramma's
  • de eenvoudige montage

Minpunten

  • Stopcontact voeding staat niet in de documentatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fibike ride 2 17-08-2017 Product paar dagen in bezit

Deze fitbike ride twee geeft ons nieuwe energie en fit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een goed product en niet duur.Neemt ook weinig plek ..De service van dit bedrijf is uitstekend.dit uit eigen ondevinding.

Pluspunten

  • Neemt weinig plek in.
  • Geruisloos.
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Kasten 11-08-2017 Product paar weken in bezit

Handige hometrainer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een handige hometrainer waarbij het stuur en het zadel door de grote knoppen zeer vlot, gemakkelijk en met weinig kracht verstelbaar zijn.
Dat is een groot voordeel want een goede houding tijdens het trainen is heel belangrijk.
Een liefhebber van klussen zet de FitBike Ride 2 zelf in elkaar , ik heb ervoor gekozen
om het apparaat - voor een betrekkelijk klein bedrag extra - kant en klaar af te laten leveren.
Dat is mij prima bevallen .
De hometrainer ziet er heel goed uit: het is een leuk ontwerp.
Een klein min puntje is het zadel ; dat is een tikkeltje hard. Maar dat is eventueel makkelijk te verhelpen met een gel zadel dekje.
Heerlijk om te kunnen trainen met gevarieerde programma's en daarbij niet afhankelijk te zijn van het weer.
De prijs/kwaliteit verhouding van deze hometrainer is prima; het is een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

steve 09-08-2017 Product half jaar of langer in bezit

firbike

Algemene score

8,0
Zeer kwalitatieve fitness fiets met leuke interval programma en handig in gebruik maar nadeel is met lang fietste krijg je last van de billen door toch vrij hard zadel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Kasten 09-08-2017 Product paar weken in bezit

Handige hometrainer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij deze hometrainer kan het zadel en stuur heel makkelijk versteld worden met grote knoppen.
Er zitten veel programma's op zodat er gevarieerd geoefend kan worden.
Het zadel is een tikkeltje hard maar dat valt eventueel makkelijk op te lossen door er een gel zadel dekje overheen te doen.
Iemand die graag klust kan de hometrainer zelf in elkaar zetten.
Zelf heb ik ervoor gekozen om een klein bedrag bij te betalen zodat de FitBike Ride 2 kant en klaar bij mij bezorgd werd. Hij bevalt mij prima ; heerlijk om te kunnen trainen op een betrouwbaar apparaat en daarbij niet afhankelijk te zijn van het weer!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicky77 08-08-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie compacte hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima hometrainer, het in elkaar zetten is goed en snel te doen, prima handleiding op dat punt. Helaas is er weinig informatie over het instellen van de diverse programma's. Dit punt is wel wat karig en daar had ik graag meer uitleg in gezien. Het toestel neemt weinig plaats in beslag en loopt heel stil. Materiaal is degelijk en van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Stil
  • Kwaliteit / prijs

Minpunten

  • Weinig uitleg van instellingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Die Haarman 08-08-2017 Product half jaar of langer in bezit

Degelijke hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Staat zeer stabiel met een stevige buigzame, prettig om op te fietsen. Fijne afstemming qua hoogte van zadel en stand van stuur. De display is duidelijk af te lezen tijdens het fietsen. Ik gebruik soms de display om mijn tablet er op te leggen en te lezen, blijft prima liggen.

Pluspunten

  • Zo als een hometrainer moet zijn

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.E. 08-08-2017 Product paar weken in bezit

Uitgebreide programma's en mogelijkheden

Algemene score

8,0
Voldoet geheel aan mijn hoge verwachtingen en is gemakkelijk te bedienen. Heeft ook vele mogelijkheden en programma´s.
Ook de service van het bedrijf is uitstekend.

Pluspunten

  • Goede en snelle levering.
  • Uitstekende service

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Giséla 07-08-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede hometrainer zit prima en voldoet verder voor mij aan alle wensen. Computer is even goed kijken om hem aan de praat te krijgen. Manlief heeft de hometrainer in elkaar gezet, wat makkelijk ging.
De Ride 2 is niet geschikt voor lange mensen.

Pluspunten

  • makkelijk in elkaar te zetten
  • fietst lekker

Minpunten

  • alleen geschikt voor mensen onder de 1.80 mtr

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge 07-08-2017 Product paar maanden in bezit

Fitbike ride 2

Algemene score

7,0
Gekozen voor dit product vanwege de verrijdbaarheid.
Hij draait prettig. de programma's zijn gevarieerd. En je kunt natuurlijk ook gewoon handmatig instellen.
Het zadel kan niet hoog genoeg. Ik ben 175 cm.
Op hoogste stand van zadel is stuur te laag.

Pluspunten

  • goed te verplaatsen
  • prettig zadel

Minpunten

  • Zadelhoogte
  • stuurhoogte

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Jac 07-08-2017 Product paar weken in bezit

home trainer Fitbike 2

Algemene score

8,0
prijs kwaliteit zeer goed. goede levering. goede uitleg voor montage.degelijk apparaat. pas een week in mijn bezit en maak er bijna elke dag gebruik van. De hometrainer is stil in gebruik(staat op houten vloer) en je hoort hem niet.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vanessa 18-07-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijke montage

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is dit een prima artikel. Montage heel duidelijk en snel gegaan. Prima fiets voor revalidatie doeleinden als zware spinning training.

Pluspunten

  • Handleiding montage prima.
  • Stille hometrainer

Minpunten

  • Handleiding computer kan duidelijker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer