Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de FitBike Ride 2 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Epwa 01-12-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

8,0
Fijne hometrainer waarbij je zadelhoogte en hoek van het stuur kunt afstellen. Ik gebruik soms programma’s maar vaak manuele instelling. Alleen het display is wat lastig af te lezen.

Pluspunten

  • Afstelbare stuur

Minpunten

  • Klein display

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

t**a@g**l.com 30-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

9,0
Bevalt goed, alleen bij schakelen van naar boven of naar beneden gaat paar seconden heel licht .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**a@g**l.com 29-11-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Ik heb deze hometrainer gekocht voor revalidatie na nieuwe heup operatie.
Bevalt zeer goed , makkelijk in elkaar te zetten.
Blijf hem ook gebruiken voor conditie en beenspieren sterken

Reageer

Olde boy 90+ wordt fit en lenig 29-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

leeftijd speelt geen rol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

9,0
Als 90+ hart persoon krijg ik nu toch wat meer beweging op advies van mij huis arts en bovendien een goed betaalbare home trainer

Pluspunten

  • prijs
  • makkelijke bedienging
  • ideaal voor senioren

Minpunten

  • Nederlandse uitleg matig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**e@s**t.be 24-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

8,0
Degelijk afgewerkt, gemakkelijk te monteren, vraagt niet veel plaats, uitleg instelling van programma's had iets beter mogen zijn.
Vlug geleverd in stevige verpakking.

Pluspunten

  • stabiel toestel
  • neemt niet veel ruimte in

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing niet zo duidelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**3@g**l.com 23-11-2022
  • Product gekocht

Top fiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

9,0
Top machine weinig geluid veel keuzes op de displat en erg makkelijk te verplaatsen

Reageer

Karen 22-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

9,0
Keurig verpakt en op tijd geleverd. Montage is goed te doen, al is het soms even zoeken wat er bedoeld wordt op de plaatjes. Maakt heel weinig lawaai en staat behoorlijk stabiel. Bevat maar liefst 12 standaardprogramma's. De meetgegevens op het beeldscherm zijn niet echt betrouwbaar, evenals de hartslagmeter in het stuur, maar dat vind ik ook niet zo belangrijk. Dit type is voor licht thuisgebruik en is daarvoor ook aangeschaft. Met dat in gedachten is het voor de prijs echt een prima hometrainer. Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Staat stabiel
  • Veel standaardprogramma's

Minpunten

  • Meetgegevens onbetrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 09-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product - gebruiksaanwijzing waardeloos

Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

8,0
De hometrainer zelf is prima, ik gebruik deze voor opbouw conditie na longoperatie.
Echter de gebruiksaanwijzing die erbij zit, is een ramp. Volkomen onduidelijk en ik heb best een beetje verstand van techniek/IT, maar deze handleiding spant echt de kroon. Er is geen touw aan vast te knopen als je iets wilt instellen, omdat er niet vermeld wordt hoe en welke knoppen je dan dient in te drukken/rond te draaien.
Erg jammer, ik heb Betersport gevraagd naar een eenvoudigere handleiding, deze is echter niet beschikbaar. Kortom: apparaat goed, handleiding helaas veel te ingewikkeld.

Pluspunten

  • apparaat goed

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing veel te ingewikkeld

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Odie 30-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima hometrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

9,0
Prima prijs-kwaliteitsverhouding. Veel mogelijkheden en prima kwaliteit. Stabiel, maar tegelijkertijd makkelijk verplaatsbaar.

Pluspunten

  • Keuzeprogramma's
  • Computertje voor hartslag, calorieën, e.d.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob van Noord 27-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hometrainer vermindert symptomen parkinson

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

10,0
De reden dat ik de hometrainer heb gekocht is dat het Radboudumc heeft aangetoond dat het gebruik van een Hometrainer vermindert symptomen parkinson. Dit is uitgebreid in het nieuws geweest alsook in de media.
Bij mij is deze ziekte ook kort geleden vastgesteld daarom heb ik de hometrainer aangekocht bij Betersport.

Pluspunten

  • Neemt weinig ruimte in beslag.
  • Gemakkelijk te installeren
  • Veel instellingen
  • Is geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Gilde 19-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Display wel juist weer geven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

7,0
Wilde er steeds 1 aanschaffen keuze was een gebruikte of een nieuwe de prijs sprak me aan.
Enkel wat ik niet begrijp dat ik na 5 weken niet van de F6 afkom
Afstand rond 34 km in een uur.
Tevens staat het stuur niet haaks op frame
Eerlijkheid moet ik wel melden dat ik hier nog geen melding van heb gemaakt.
Duurzaamheid niet ingevuld pas in de 5 week begonnen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

j.weers 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

matige instructie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

4,0
Product voldoet aan de eisen echter de uitleg eeninstructie boekje is onder de maat. Moeilijk leesbaar uitleg volkomen onduidelijk en minimaal

Minpunten

  • instructie boekje
  • uitleg in instructieboekje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 20-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima fiets

Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

9,0
Fiets was zo in elkaar gezet. Alle los schroeven etc zaten goed verpakt. Plaatjes waren duidelijk. Programma is duidelijk. Na een paar keer gebruiken word het steeds duidelijker. Miste alleen een plaatje waar de oplader in moest. Konden deze niet vinden zo gauw. Maar uiteindelijk goed gekomen. Blij met de aankoop.

Pluspunten

  • Goed in elkaar te zetten
  • Duidelijk scherm
  • Prima zadel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Daphne 19-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte hometrainer voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over de fitbike. Hij is eenvoudig in elkaar te zetten (ook door 1 persoon!). Het scherm is eenvoudig te bedienen. Er zijn 12 vaste programma’s waar je uit kunt kiezen en een ‘ready to go’ programma waarin je zelf alles kunt aanpassen. Ik ben 1.67 en voor mijn lengte is de fitbike perfect. Hij is voor mijn lengte & gewicht stabiel, maar mocht je wat zwaarder zijn dan moet je niet op de fitbike stappen als een buitenfiets (alle gewicht op 1 pedaal en dan gaan zitten) want dan loop je het risico dat de hometrainer omvalt. Tot slot vind ik de prijs absoluut in verhouding tot de kwaliteit!

Pluspunten

  • Stevige hometrainer
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Veel trainingsmogelijkheden
  • Fijn zadel
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J.C. van Tilborg 09-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede hometrainer, hij fietst geweldig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

9,0
Ik vind dit een geweldige home-trainer, hij fietst prima, zit goed en het programma werkt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 05-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mijn Fitbike Ride

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

10,0
De Fitbike Ride voldoet aan al mijn verwachtingen. Hij is eenvoudig te monteren, gemakkelijk te verplaatsen en eenvoudig in gebruik. Het scherm is goed leesbaar en er is een ruime keuze in trainingsprogramma's. Een prima aankoop!

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees 05-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie, solide maar nogal lage hometrainer

Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

8,0
Geen motivatie maar motivering, meneer. Mooi afgewerkte en stevige hometrainer die simpel in elkaar te zetten is. Makkelijk verplaatsbaar. Trappen 'voelt' goed en regelmatig; aantal te kiezen weerstanden is voldoende. Display moeilijk te overzien en te begrijpen. De handleiding voor de bediening hiervan schiet volledig tekort; daar zou de leverancier ook wat aan kunnen doen. Je moet de trainer op een stopcontact aansluiten om ermee te werken.
De RIDE2 is voor mensen boven de 1,75 m. wel aan de lage kant.

Pluspunten

  • Stevig, mooi afgewerkt
  • Soepele trap'feeling'

Minpunten

  • Laag
  • Handleiding electronica

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans lambregts 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top hometrainer

Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

10,0
Een heel fijn hometrainer makkelijk te bedienen. Duidelijke uitleg in de boekjes. Kan deze hometrainer iedereen aan raden.

Pluspunten

  • Ze hebben een duidelijk boekje bij gedaan .

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre 18-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede keuzemogelijkheid in trainingsprogramma's.

Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

9,0
Wij hebben de hometrainer gekocht om onze conditie op peil te kunnen houden. Door de vele mogelijke programma's is dit op een goede wijze mogelijk.

Pluspunten

  • de vele trainingsprogramma's
  • de eenvoudige montage

Minpunten

  • Stopcontact voeding staat niet in de documentatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fibike ride 2 17-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Deze fitbike ride twee geeft ons nieuwe energie en fit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: FitBike Ride 2

Algemene score

10,0
Een goed product en niet duur.Neemt ook weinig plek ..De service van dit bedrijf is uitstekend.dit uit eigen ondevinding.

Pluspunten

  • Neemt weinig plek in.
  • Geruisloos.
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews