Virtufit Krachtstation Homegym KH1 - Reviews

Best Reviewed jul 2019 Virtufit Krachtstation Homegym KH1
Best Reviewed - juli 2019
Specificaties
Gewicht
112 gr of kg
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Krachtstation Homegym KH1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aliciaesmee 26-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Summerbody

Geschreven voor: Virtufit Krachtstation Homegym KH1

Algemene score

10,0
Ik hoef nu niet meer naar de sportschool maar kan lekker thuis aan de slag! Dankzij deze mooie homegym heb ik straks een strakke summerbody! De gewichten verstelling loopt soms wel stroef, maar met een beetje handigheid gaat dit prima. Ook de installatie was een uitgebreide klus maar uiteindelijk helemaal geslaagd

Pluspunten

  • Top

Reageer

Pieter-jan 19-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Alles in één thuisgym

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Krachtstation Homegym KH1

Algemene score

10,0
Met deze VirtuFit homegym haal je alles in huis wat je nodig hebt wat betreft fitness! Alle spiergroepen zijn te trainen met deze gym en ik heb de afgelopen maanden al mooie progressies geboekt! 12 kg afgevallen!! En dit alles voor een betaalbare prijs!

Pluspunten

  • Kwaliteit

Reageer

Bart 17-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede, compacte homegym

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Krachtstation Homegym KH1

Algemene score

9,0
Ik heb jarenlang een homegym gehad die werkte met losse halterschijven en dumbells en was op zoek naar iets compacter en gebruikersvriendelijker en dat is deze KH1 absoluut. De levering was supersnel: dinsdag besteld en woensdag keurig bezorgd. Het in elkaar zetten id even werk, maar als je hier even de tijd voor neemt en de (Nederlandse) montagehandleiding goed volgt, is dat geen enkel probleem. Ik kan nu diverse spiergroepen trainen en hoef alleen maar het juiste gewicht te kiezen d.m.v. het steken van een pen in de gewichtenstapel achterop het apparaat. Kortom, ik ben er erg tevreden over.

Reageer

Carolien 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige homegym

Geschreven voor: Virtufit Krachtstation Homegym KH1

Algemene score

9,0
Deze Homegym was niet duur vergeleken de mogelijkheden van dit apparaat. Hij voelde ook steviger aan dan ik verwacht had. Daarnaast kan ik mijn hele lichaam trainen met deze homegym. Ook omdat er genoeg accessoires bij deze homegym worden geleverd waardoor ik meer variatie in mijn trainingen heb. Al met al raad ik deze homegym aan voor anderen. Het neemt wel wat ruimte in beslag maar dan heb je ook echt wat!

Pluspunten

  • Genoeg accessoires
  • Prijs
  • Stevig

Reageer

Vrielink 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs

Geschreven voor: Virtufit Krachtstation Homegym KH1

Algemene score

9,0
Mooi goedkoop en kan er alles mee trainer wat ik wil. Voordat je de homegym volledig hebt staan ben je wel even bezig met de handleiding erbij. Deze is wel duidelijk dus je komt er wel. Ik vind het prettig dat ik makkelijk kan switchen van gewicht want niet al mijn spieren zijn even sterk en ik hoef gelukkig niet meer naar de sportschool heen en weer

Reageer

rick 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soepele beweging en veel (zware) oefeningen mogelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Krachtstation Homegym KH1

Algemene score

9,0
Net in bezit en ben uiterst tevreden. Had eerst mijn twijfels gezien de prijs, maar die zijn inmiddels weg. Full bodywarmer training kan en hoef daarom niet meer zo vaak naar de sportschool. Dit moet ik alleen voor de e benen, die train ik wat zwaarder dan mogelijk op deze homegym.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • zwaar te trainen
  • mooi
  • oefeningen gaan fijn

Minpunten

  • benen niet boven de 130 kilo te trainen

Reageer

Ter braak 29-07-2019
  • Product gekocht

Perfect voor huis en tuin gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Krachtstation Homegym KH1

Algemene score

10,0
Fijne homegym met lekker veel oefeningen. Tip doe de montage met zijn 2en dan ben je zo klaar. In je eentje is dit best lastig. Verder een fijne homegym. Accessoires wordem meegeleverd dus hoef je niet los aan te schaffen. Had na in gebruikname wel een klein probleempje met de gewichten maar dit werdt zeer snel em zonder extra kosten opgelost.

Pluspunten

  • Opties

Minpunten

  • Niets

Reageer

Simon 26-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super krachtapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Krachtstation Homegym KH1

Algemene score

9,0
Een prima keuze voor simpel thuisgebruik. Apparaat is stabiel en makkelijk in gebruik. Wil je echt zwaar trainen dan raad ik aan naar een duurder toestel te kijken, voor deze prijs is dit voor mij de beste keuze geweest. Het apparaat heeft een zwarte coating wat er goed en kwalitatief uitziet. Het in elkaar zetten was wel een puzzel maar het resultaat mag er wezen!

Pluspunten

  • Stabiel

Minpunten

  • Installatie

Reageer

Anita 16-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend apparaat voor thuis!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Krachtstation Homegym KH1

Algemene score

10,0
Zeer goede homegym!
Ik kan veel oefeningen die ik normaal in de sportschool deed hierop uitvoeren. Met dit apparaat kan ik mijn hele lichaam trainen. Doordat er een zwaar gewichtenblok is kan ik elke keer mijn training verzwaren, hierdoor haal ik het maximale uit mijzelf naar boven. Ik ben klaar voor de zomer dankzij dit apparaat!

Pluspunten

  • Veel oefeningen mogelijk
  • Zwaar gewichtenblok
  • Stevig/Stabiel

Reageer

Maarten Beckers 20-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Krachtbank

Geschreven voor: Virtufit Krachtstation Homegym KH1

Algemene score

3,0
Naar mijn mening is dit zijn geld niet waard,voor dezelfde prijs heb ik in het verleden al een toestel gehad dat veel steviger is en stabieler is...
Een miskoop wat mij betreft.

Minpunten

  • Instabiel
  • Pin bovenaan schiet los

Reageer

Ravensberg 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en makkelijk op te bouwen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Krachtstation Homegym KH1

Algemene score

9,0
Erg blij met hoe stevig deze homegym is. Verwachte geen sportschool kwaliteit maar deze is boven verwachting. Monteren is een eitje. Hij is wel groot, dus neemt die wel veel ruimte in beslag, maar kan daardoor wel veel oefeningen doen

Pluspunten

  • Stevig
  • Veel oefeningen
  • Opbouwen

Minpunten

  • Groot en ook wel zwaar

Reageer

Jeroen 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende homegym

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Krachtstation Homegym KH1

Algemene score

9,0
Na lang opzoek te zijn geweest naar een homegym ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij deze homegym van Virtufit. Gekocht bij fitwinkel met uitstekende service!! Mooie, stevige en moderne uitstraling en ben er zeer over te spreken.

Pluspunten

  • Stevig
  • Kwaliteit

Reageer