Bose Surround Speakers Zwart - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bose Surround Speakers Zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fitter67 05-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

heerlijk om films te kijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Surround Speakers Zwart

Algemene score

9,0
We hebben de Bose Surround Speakers nu een paar weken in huis in combinatie met de Bose Soundbar 700.
Een goede aanvulling als je graag films kijkt met realistisch geluid, je hebt een mini bioscoop in huis.
Zelfs zonder bas module een absolute aanrader.
Installeren is heel eenvoudig, dit kan echt iedereen met behulp van de Bose Music-app via je telefoon. de app stelt zelf het beste geluid in wat van toepassing is in jouw woonkamer.
De Boxjes zelf zijn mooi klein en strak van design, ze werken via het wifi netwerk maar zijn niet geheel draadloos omdat ze wel op het stroomnetwerk moeten.
Wij vinden ze super en raden ze ook echt aan.

Pluspunten

  • compact en strak design
  • bioscoop geluid in de woonkamer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mil Leerwasser 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kleine behuizing, groots geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Surround Speakers Zwart

Algemene score

8,0
Samen met de Bose soundbar 700 heb ik de surround speakers van Bose getest. De surround speakers zijn mooi compact en vallen weg (in ieder geval) in mijn interieur. Mooi en subtiel dus. Dat zie je ook wel eens anders!
Hoe compact de speakers ook zijn, het geluid is geweldig. Hoge en lage tonen worden op een goede manier en zuiver weergegeven.

Het aansluiten van de speakers is eenvoudig en voor veel mensen waarschijnlijk prima te doen.
Het instellen van de speakers is met de Bose app een fluitje van een cent en zijn daarna onmiddellijk gereed voor gebruik. Met de app kun je daarna ook nog de toonhoogte van de speakers aanpassen mocht je daar behoefte aan hebben.
De surround ervaring van de Bose set is fantastisch en ik kan enkel zeggen dat de speakers een fantastische toevoeging zijn op bijvoorbeeld de Bose soundbar 700.

Pluspunten

  • Design
  • Compact
  • Mooi geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AcesHigh 29-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig geluid en makkelijk te installeren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Surround Speakers Zwart

Algemene score

8,0
Ik heb de boze surround speakers samen met de soundbar 700 net een paar weken in huis. Het plezier begon al bij het uitpakken, alles is netjes verpakt en ziet er prachtig uit.

De installatie is heel makkelijk. Door verbinding te maken met het Internet (bekabeld / Wifi) kun je direct je favoriete muziek beluisteren. Soundbar aansluiten aan de tv kan via een HDMI eARC- of AR en/of optisch. Met de Bose Music-app dien je de installatie verder af te ronden. De applicatie lijdt je langs alle stappen, naderhand kun je enkele voorkeuren zelf aanpassen in de app. De surround speakers sluit je alleen aan op het lichtnet verder zijn ze draadloos. Ook deze kun je verder kalibreren met behulp van de app. Door de ADAPTiQ audiokalibratietechnologie pas je de soundbar aan aan de kamer, ongeacht de vorm en de meubels die erin staan.

De Bose Soundbar 700 wordt geleverd met een mooie verlichte afstandsbediening die geen gebruik maakt van infrarood maar van Bluetooth. Je kan dus vanuit elke hoek van de kamer met de soundbar communiceren. Je kan de afstandsbediening programmeren om je tv, kabel-/satellietdecoder, gameconsole, dvd- of Blu-ray speler of andere bron te bedienen. Erg handig om het aantal afstandsbedieningen te beperken.

Het geluid is zeer zuiver vanuit de soundbar, categorie multiroomsysteem is meer op zijn plaats. Ik heb alle soorten muziek afgespeeld van klassiek tot rock, van house tot blues en soul. Het klinkt allemaal super!! Wel mis ik diepte, een lekkere bas. Maar daar heb je de Bass module voor, die heb ik niet kunnen testen. De surroundspeakers daar en tegen vond ik een beetje tegenvallen. Het geluid klinkt ver en een beetje blikkerig en heeft niet heel veel invloed op de toch al goede surround prestaties van de soundbar zelf. Als je ze uitzet merk je het uiteraard wel maar ik vind het niet voldoende.

Muziek streamen kan via de Bose app en wordt dan gestreamed via je wifi systeem. Ik merkte vaak dat er geen goede verbinding was maar dat kan door mijn wifi dekking komen. Ik vond de Bose app niet echt handig om streamingdienst Spotify te gebruiken, ik gebruikte het liefst de Spotify app zelf en dan gewoon via bluetooth, dan had ik geen verbindings-problemen problemen. Je moet ook een premium account hebben wil je de Bose app gebruiken.

Al met al ben ik uitermate tevreden met de Soundbar en de surroundspeakers zijn een leuke aanvulling maar in mijn opinie geen must wel de Bass module voor meer diepte; een 8/10.

Pluspunten

  • Geluid
  • Gebruikersgemak
  • Design

Minpunten

  • Prijs
  • Lage tonen

Reageer

Erwin 29-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compacte krachtpatsers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Surround Speakers Zwart

Algemene score

10,0
Heb de Bose surround speakers samen met de Bose Soundbar 700 3 weken geleden binnen gekregen en ben echt super verrast door het geluid wat deze kleine kracht patsers door kunnen geven.
Het installeren wat echt heel gemakkelijke losse onderdelen zijn zelfs door iemand met twee linker handen te monteren er word zelfs een heuse Bose schroevendraaier bij de set geleverd, dus daar hoef je zelf ook niet voor te zorgen.
De losse voedingen aangesloten op het lichtnet en met de Bose Music app kan je de speakers makkelijk en snel samen met de Bose Soundbar 700,die ik er ook bij heb, afstellen,zonder deze app heb je niets aan de speakers.
De speakers geven de films en ook wanneer je naar muziek luistert net even het puntje op de i,klinken niet fel of scherp maar geven een warm geluid in combinatie met de Bose Soundbar 700.
Enig nadeel van de speakers is dat er geen standaards of muurbeugels bij worden geleverd, maar gelukkig kan je die wel los erbij kopen ,wat zeker een aanrader is om de set optimaal te gebruiken.

Pluspunten

  • afwerking
  • makkelijk plaatsbaar
  • goed surround geluid

Minpunten

  • geen standaards/muurbeugels bij geleverd

Reageer

Alberto 25-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie compacte surroundspeakers

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Surround Speakers Zwart

Algemene score

9,0
Surroundspeakers zijn samen met de Bose 700 soundbar nu een paar weken in bezit.
Aansluiten was erg makkelijk, bedrading aansluiten,stekker in stopcontact en via de Bose app aangesloten op de soundbar. Kalibratie via het Adaptiq systeem was nog geen 5 minuten werk.
De speakers zijn duidelijk een mooie aanvulling op de soundbar, de effecten uit films komen goed door en voegen zeker wat toe. Met muziek luisteren vullen ze de soundbar echt aan tot een mooi vol stereo geluid in de kamer waar je ook staat. Door het formaat en draadloze communicatie kun je ze makkelijk en overal wel kwijt.

Pluspunten

  • Compact design
  • Draadloos
  • Goed geluid

Reageer

alan517815 23-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Minder dan verwacht

Geschreven voor: Bose Surround Speakers Zwart

Algemene score

5,0
Ik heb deze Surround speakers nu een tijdje i.c.m. de soundbar 700 in huis om te testen, omdat ik nog nooit een surround configuratie heb gehad.

Het aansluiten en opzetten van de speakers ging redelijk vlot, alleen in het begin kon de app de Soundbar niet waarnemen maar dat is snel opgelost. Via een draadloze verbinding connect je de 2 speakers aan de soundbar en daarna heb je er geen omkijken meer naar.

Tijdens het kijken van films en series is de surround setting een echte toevoeging maar bij gewoon muziek luisteren en standaard tv voegen deze 2 speakers niks toe en vraag je je af waarvoor je betaalt. In de app kun de configuratie bijstellen maar dit maakte geen verschil.

Het design ziet er verder tof uit en zoals gezegd tijdens films en/of series een echte toevoeging maar verder niet echt.

Pluspunten

  • Installatie
  • Wanneer aanwezig, mooi geluid

Minpunten

  • TV Audio
  • Overpriced

Reageer

KipSie 22-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super speakers

Geschreven voor: Bose Surround Speakers Zwart

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken heb ik dit product in mijn bezit.
De installatie van de soundbar duurde nog eveb maar eenmaal bezig en de speakers ook te hebben geinstalleerd heb je een top product in huis.
De uitstraling is super maar het geluid is geweldig!!
Met deze speakers lijkt het net of jijzelf in de film zit. De knallen vliegen om je oren heen en wanneer je een concert bekijkt lijkt het net of je er zelf bent.
Ik ben helemaal blij met deze speakers!!! En raad ze een ieder daarom ook aan.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Gemakkelijk te installeren dmv app
  • Mooi geluid
  • Lang draad

Minpunten

  • Prijz

Reageer

Joorl 21-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voor de echte filmliefhebber

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bose Surround Speakers Zwart

Algemene score

8,0
Ik heb dit product zo ongeveer twee weken in het bezit en ben er tevreden over bij het kijken van films (5.1). Bij het normale tv kijken / muziek luisteren heeft het eigenlijk niet echt toegevoegde waarde, naar mijn idee. Of kan ik dit anders instellen in de settings? Er kampen zo te zien aan de reviews meerdere mensen mee.

Pluspunten

  • Voor films

Minpunten

  • Niet voor muziek/normale tv

Reageer

Rick 21-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Voor de filmliefhebber

Geschreven voor: Bose Surround Speakers Zwart

Algemene score

8,0
In combinatie met de Soundbar 700 van Bose zijn de Surround Speakers voor de filmliefhebber een welkome aanvulling. Zeker bij het kijken van het 5.1 aanbod heeft het surround effect zijn meerwaarde. Bij overig aanbod zoals muziek en tv zijn de speakers wel actief en geven ze extra ondersteuning, maar is de toegevoegde waarde wel minder. De speakers zijn draadloos verbonden met de soundbar maar hebben elk hun eigen spanningsblok en zijn voorzien van een lange kabel om de vanaf de stroomvoorziening in de ruimte te plaatsen. De speakers zijn mooi klein en minimalistisch uitgevoerd. Wat jammer is dat speakers geen schroefgaten oid hebben waardoor ze niet makkelijk te bevestigen zijn op universele (vloer/muur) standaards. Via de Bose Music app kun je de instellingen van de speakers nog wijzigen. Maar door tijdens de installatie gebruik te maken van de ADAPTiQ headset hoef je weinig aan te passen.

De speakers zijn erg mooi en hebben zeker toegevoegde waarde voor de geluid beleving. Maar of het de prijs van bijna € 350,- waard is, is aan de liefhebber.

Pluspunten

  • Afwerking
  • Formaat
  • Draadloos
  • Beleving 5.1

Minpunten

  • Prijs
  • Bevestiging

Reageer