Denon Home 150 - Draadloze Speaker - Wit - Hifi speakers

Denon Home 150 - Draadloze Speaker - Wit
Denon Home 150 - Draadloze Speaker - Wit
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 179,00 Bekijk alle aanbieders
7.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denon Home 150 - Draadloze Speaker - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Leroy paulusse26-06-2022

Top product

Super geluid goede uitbreid opties door middel van heos systeem prijs klasse licht wel wat hoger maar dit is ook merkbaar in de kwaliteit echt tevreden Ging eigenlijk voor sonos maar dit is beter dan dat
Pluspunten
  • Heos zorgt voor het linken van meerdere speakers
  • Voldoende opties voor ieder
b*******@m*****18-03-2022
5.0

Muziek niet synchroon; wordt maar niet opgelost

5.0
Al ruim een half jaar tevreden over twee Denon Home 150 en twee Denon home 250 combinaties. Goed geluid en makkelijke bediening. ECHTER: sinds drie weken (begin maart) loopt de muziek niet meer synchroon (iets wat JUIST in belangrijk is met dit soort combinatie systemen) en hoor je een halve seconde verschil tussen de verschillende boxen. ik heb het probleem gemeld bij Denon. Het is bekend, maar ik heb niets meer vernomen. Ook niet wanneer het probleem opgelost wordt. Het zal uiteindelijk ook wel opgelost worden, maar dit kan eigenlijk niet. Er zijn te veel andere systemen die dit wel voor elkaar hebben.
Pluspunten
  • per luidspreker goed geluid
  • app werkt goed en heeft verschillende opties
Minpunten
  • muziek niet synchroon uit speakers