Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF750S op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**n@h**l.com 14-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF750S

Algemene score

10,0
Wij waren aan een nieuwe toe en zijn op deze uit gekomen vanwege de inhoud , model en vermogen

Pluspunten

  • ziet er goed uit
  • snel op tempratuur door het vermogen
  • verschillende mandjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

c**f@g**l.com 08-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideaal voor grote gezinnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF750S

Algemene score

8,0
Super goed product en is ideaal voor grote gezinnen. Patat en snacks zijn heerlijk. Als deze kapot gaat komt er zo’n zelfde frituurpan weer. Super fijn ding.

Pluspunten

  • Kan veel in
  • 1 grote mand en 2 kleinere mandjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**n@h**l.com 09-01-2022
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Goed formaat, handig 1 grote en 2 kleine mandjes, makkelijk schoon te maken

Reageer

s**n@h**l.com 08-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF750S

Algemene score

10,0
De ideale frituurpan voor de echte frituurder, friet en snacks zijn erg lekker, combi van de 3 manden is ideaal, schoonmaken is ook geen probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**l@x**l.nl 05-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF750S

Algemene score

10,0
Het apparaat is handig in gebruik
Een mooi design en de verschillende manden is handig omdat je zo de porties kan aanpassen.
Een super apparaat voor weinig geld

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handig in gebruik
  • Lampjes werken perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**5@g**l.com 03-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF750S

Algemene score

10,0
Perfecte Friteuse!
Bakt in 1 keer friet voor het gehele gezin, met handige kleine mandjes om apart snack te bereiden
kortom TOP product

Pluspunten

  • Handige kleine mandjes extra bijgeleverd
  • Handig opbergsysteem netsnoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ihsan suvari 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER GOED GF750S Friteus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF750S

Algemene score

10,0
De Inventum koude zone friteuse GF750S heeft een inhoud van 5 liter en een vermogen van 3000 watt super goed ! ben %100 tevreden ! eerste keer gekocht en geen spijt van lekker eten.

Pluspunten

  • 190 graden
  • 2 kleine 1 groot basket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

top 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot friteuse maar toch handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF750S

Algemene score

9,0
De motivatie om te kopen handzaam en compact gemakkelijk te gebruiken .
Beoordeling is een 8 gemakkelijk op te ruimen .

Pluspunten

  • de meerdere mandjes
  • snelwarm

Minpunten

  • frituur verwijderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum GF750S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF750S

Algemene score

9,0
Eindelijk terug krokante frietjes, die mooi goudbruin ogen en ontzettend heerlijk smaken! De kwaliteit is net hetzelfde als die van in het toprestaurant waar ik werk. De olie wordt snel warm, je kan de temperatuur perfect regelen en de degelijke mandjes lijken me heel stevig, waardoor ik nog jaren plezier zullen kunnen hebben van deze friteuse.

Pluspunten

  • Wordt snel warm
  • Lekkere, krokante frietjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Berkhout 17-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

INVENTUM GF750S friteuse met koude zone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF750S

Algemene score

10,0
Hij is makkelijk in gebruik. Eenvoudig schoon te maken. Het is geweldig handig om verschillende mandjes te hebben in ons huishouden aangezien niet alle snacks even lang in de friteuse hoeven.
Het is beslist een aanrader voor een wat groter gezin. Er kan veel friet tegelijk klaargemaakt worden.

Pluspunten

  • Grote inhoud (grote mand)
  • 2 kleinere mandjes voor snacks
  • makkelijk schoon te maken
  • koude zone

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SVB 27-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Grote friteuse voor het hele gezin.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF750S

Algemene score

8,0
Grote friteuse met verschillende grootte van mandjes handig om verschillende snacks tegelijk te bakken. Snel op temperatuur door de 3000 watt. Gemakkelijk afwasbaar in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Groot / verschillende mandjes
  • Snel op temperatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurits 07-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krokant gebakken, grote inhoud en strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF750S

Algemene score

9,0
Wat een fijne frituurpan!
Hij ziet er strak uit, is snel warm en dankzij de grote inhoud kunnen we allemaal tegelijk eten. Ook handig dat er 1 grote en 2 kleine frituurmanden bij zitten zodat ik friet en snacks tegelijk kan bakken. En het eten komt er heerlijk krokant uit. Helemaal tevreden dus!

Pluspunten

  • 1 grote en 2 kleine frituurmanden
  • Grote inhoud

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer