De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF431B Frituurpan - 3L - 2200W - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Strak design friteuse
De 3 liter inhoud is perfect voor het bakken van friet tot kroket of een loempia
Handig schoon te maken en is vaatwasmachine proof.
ZEER tevreden.
Een heel fijne friteuse, vooral ook door het formaat.
Wij hadden m gekocht omdat het WK aan de gang is en we eigenlijk een pan tekort kwamen.
We kwamen uit bij deze, een mooie zwarte , niet te groot,
makkelijk in de vaatwasser en vooral de kwaliteit is heel goed. De frietjes mooi krokant en de nuggies ook mooi krokant , want is bij nuggies van belang natuurlijk.
We hebben dus goed gescoord !!!
Mijn vorige friteuse was ook een inventum.
Maar deze valt zo tegen.
Een geknoei als je het mandje omhoog hangt ,vet druipt aan voorzijde langs de pan.
Handvat moeilijk te bevestigen en eraf te halen
Geef mij het oude model maar weer.
een veer voor moeders bakkunst dankzij de GF431Bfriteuse
ik heb voor het uiterlijke deze friteuse gekozen.
Tevens is hij mooi en compact.
Hij is goed en makkelijk uit elkaar te halen en vaatwas bestendig.
En mijn ervaring is.....mooie krokante snacks en patat.
Een veer voor de bakkunsten van moeders maakt het geheel tot een mooie afsluiter van een maaltijd of borreluurtje. Mede mogelijk gemaakt door deze fijne friteuse
Hierbij onze review betreffende de INVENTUM Friteuse GF 431 B.
Deze friteuse heeft mooi strak en compact design, en is bestemd voor 2 a 3 personen. Inventum spreekt van een inhoud van 3 liter. Dit is echter 2,8 liter tot aan het maximale pijlstreepje. Met zijn vermogen van 2200 wat is hij in 7,5 minuut op 180 graden. En houd de olie tijdens het frituren keurig op temperatuur. De snoerlengte van 90 cm is wat kort. Maar wellicht is dit gedaan om het snoer na gebruik nog netjes te kunnen opbergen in het vakje aan de achterzijde van de friteuse. Wel jammer is dat het deksel is uitgevoerd in kunststof. Je moet dus na het frituren wachten tot de friteuse is afgekoeld met het plaatsen van het deksel. Anders zal deze nl. gaan vervormen. Verder bakt hij uitstekend en zijn wij dik tevreden met deze keuze.
Super friteuse, handig in gebruik, en onderhoud.
Bakt de aller heerlijkste friet.
Na gebruik makkelijk schoon te maken.
Heeft mooie nieuwe lijn waardoor je hem gewoon in de keuken kunt laten staan.
compact model, goed op te bergen en onderhoudsvriendelijk, je veegt het gewoon af met keukenpapier na afkoeling en gebruik.
Is snel warm en bakt de frieten smakelijk. Inhoud is voldoende voor mijn gezin
Bij het afvullen met (vloeibaar) frituurvet komt het niveau tot in het frituurmandje als deze op de haak hangt. Dus uit laten lekken op de mand is niet mogelijk omdat het gefrituurde product dan weer in aanraking komt met het frituurvet. Verder schiet de handgreep bij het uitschudden van het gefrituurde product uit zijn vergrendeling. Een onhandig product van Inventum.