Inventum GF350HLD - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 78 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF350HLD op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Met de GF350HLD van Inventum zet je gemakkelijk en snel een volledige maaltijd op tafel. De heteluchtfriteuse is namelijk uitgerust met acht automatische programma’s, die je bedient via een digitaal display. Denk daarbij aan opties als frietjes, taart en diverse vleesgerechten. Naast frituren kun je met dit apparaat namelijk ook grillen, roosteren en bakken tot een temperatuur van 200°C. Ook fijn: de baktijd is op het display in te stellen, zodat je lekker kunt ontspannen terwijl de Inventum GF350HLD het werk doet. Ook de afwas is kinderspel, aangezien je de onderdelen gewoon in de vaatwasser schoon kunt maken.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi design en compact formaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Gemakkelijke digitale bediening door middel van voorgeprogrammeerde menu's van frites, vlees vis etc. maar ook persoonlijke instel mogelijkheden. Hierdoor een lekker en krokant eind product wat veel minder vet is dan uit een gewone friteuse. Voldoende inhoud (1500 gram friet) voor een doorsnee gezin van vier personen.Makkelijk in onderhoud omdat pan en mandje in de vaatwasser kunnen. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Frituurmand 3,5 liter
  • Digitale bediening & display
  • Regelbare temperatuur
  • 8 automatische programma's
  • Makkelijk schoonhouden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kool 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling en voldoende capaciteit voor 4 personen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
De digitale bediening werkt erg prettig en is duidelijk. Je kunt kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde menu's en daarnaast kun je ook je eigen instelmogelijkheden kiezen. De RVS vinden wij een luxere uitstraling geven en het onderhoud is heel fijn omdat de onderdelen in de vaatwasser kunnen. Wij gebruiken hem vooral voor ons tweeën, maar heeft ook voldoende inhoud en capaciteit voor 4 personen. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • RVS uitstraling
  • Inhoud ca. 3,5 liter
  • Voorgeprogrammeerde programma's
  • Onderdelen kunnen in vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

I. Stevens 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Een mooi vormgegeven airfryer en gemakkelijk digitaal te bedienen. Het hoekige mandje is prettig voor het garen van bv. vis. De pan is gemakkelijk schoon te maken en de prijs is heel goed voor de kwaliteit die je krijgt. Een geweldige aankoop.

Pluspunten

  • Bedienings
  • Hoekige mandje
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Mooie RVS vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
het design van de airfryer sprak mij in eerste instantie aan. Door de RVS heeft het een luxere uitstraling dan bijvoorbeeld de Philips airfryer.
Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en kan gemakkelijk een maaltijd voor ongeveer 3 personen klaarmaken.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Design
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • veiligheidsmechanisme van het handvat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
watchme2 27-12-2020

Je geeft een min voor het veiligheidsmechanisme van het handvat maar je vermeld niet wat daar dan verkeerd aan is. Misschien dat je dat alsnog kan aangeven? Sinds eergisteren hebben we er zelf een maar het werkt volgens ons prima voor zover we nu ervaren hebben.

Anne89 28-12-2020

Ik vind het onnodig dat er een schuifje op zit die je weg moet halen voordat je het knopje in kan drukken, waarmee het mandje los komt. Doordat het een doorzichtig plaatje is vind ik het niet passen bij het design.

watchme2 06-01-2021

Als het schuifje er niet op zou zitten en een minder ervaren persoon opent de 'pan' bestaat het risico dat het knopje bij die handeling wordt ingedrukt en de pan vervolgens op de grond valt. Doordat de pan nogal stroef eruit gaat, kan ook de indruk ontstaan dat het knopje ingedrukt moet worden om hem eruit te halen. Doordat het schuifje automatisch over het knopje wordt geschoven bij het plaatsen van de pan wordt dit risico uitgesloten. Ik ben wel met je eens dat een lichtmetalen i.p.v. een plastic schuifje een betere optie was geweest.

Reageer

Kees Heuzer 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De meest ideale airfryer voor 2 personen.

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Een uiterst prettig en compacte airfryer. Ideaal voor 1 of 2 personen. Alles wordt perfect in deze hetelucht oven: bitterballen, kroketten, stukje zalm, afbakbroodjes.
Ideaal ook om mee te nemen op vakantie. Met slechts 1500 Watt op bijna elke Europese camping te gebruiken

Pluspunten

  • Laag wattage dus ideaal op de camping,
  • Compact om mee te nemen, neemt weinig ruimte
  • is supersnel op temperatuur

Minpunten

  • Beetje luid signaal (piepje) als de tijd om is
  • De laatste minuut wordt niet afgeteld in secondes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brioul 25-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk uiterlijk, niet geschikt voor het maken van frietjes!

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

1,0
Een goed uiterlijk en goede beoordelingen, de praktijktest voor het maken van frietjes viel echter bedroevend uit. Niet te pruimen! Zelfs na het halverwege het programma omschudden van de frietjes een resultaat met totaal blanke en te donkere frietjes. De prijs is OK maar dan verwacht je dus ook dat het goed werkt, maar dat pakt helaas alleen uit als goede marketing.
Als je lekkere frietjes wil moet je deze niet kopen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende
watchme2 27-12-2020

Kan je vermelden hoeveel frietjes je tegelijk heb geprobeerd te bakken? In de handleiding wordt 1kg vermeld voor normaal gebruik. Max. is 2 kg maar je maakt uit de bewoording al op dat dat niet optimaal werkt!

rob6523 27-12-2020

De hoeveelheid frietjes die ik gebruikte was ongeveer 750 gram. Dat gaf dus geen goed resultaat en leek erg weinig op 'normale frietjes'

Reageer

Ajvangelder 10-10-2020
  • Product gekocht

Inventum

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

3,0
Zolang hij werkt een uitstekend apparaat. Na 1 maand doorgebrand of iets dergelijks. Een misser of bedenkelijke kwaliteit ?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Trezie Steinbusch 17-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum,mooie vorm eenvoudig in te stellen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Ik heb hem aangeschaft omdat hij een groot mandje heeft.hij is mooi van vorm en eenvoudig in te stellen.En dat voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Groot mandje
  • Eenvoudig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R van Rossum 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke frietjes en snacks

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Wisselende verhalen over gebruik Airfryer in onze omgeving. Wij waren meteen na eerste gebruik overtuigd, heerlijk! Prima apparaat voor het bereiden van verschillende producten. Geen stinkend frituurvet meer en schoonmaken frituurpan. Echte aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • ziet er mooi uit
  • Heerlijk krokante snacks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lot 07-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit. Goed geprijsd. Geen vet ,geen stank. Perfect apparaat voor 2 personen

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk schoon te maken
  • Gunstige prijs

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

s**r@z**o.nl 14-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Aangezien onze oude airfyer stuk is gegaan moest ik op zoek naar een nieuwe. We wilden een iets grotere de keuze viel op deze. Heerlijke airfryer, makkelijk in gebruik, grote lade om in te bakken. Goed design. Prettig om schoon te maken. Kortom een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 13-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vervanger van de frituur en oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat signaal wel wat aan de harde kant.
Is geen verlenge garantie mogelijk

Pluspunten

  • Compact apparaat
  • Vierkant mandje

Minpunten

  • Hard signaal
  • Opwarmen duurt lang

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johanna de keukenprinses 11-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Bijna net als vroeger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

8,0
Fijn om eens te bakken op bijna dezelfde manier als in een oude vetpan, Top

Pluspunten

  • smaak
  • geen vette nasmaak

Minpunten

  • piepje hard

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

b**s@h**l.com 25-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Een fijn apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

8,0
Werkt uitstekend. Maak iets lawaai. Verder kinderlijk eenvoudig in te stellen. Bij vette dingen zoals chicken wings, maak ik het mandje eerst schoon met een beetje heet water en afwasmiddel, daarna gaat het gewoon de vaatwasser in.

Pluspunten

  • Snel
  • Eten wordt egaal bruin.
  • Zeer gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten

  • Iets was lawaaierig
  • Niet geschikt om voor grote porties
  • Toetsen piepen erg hard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lot 20-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Ik heb de airfryer nu een aantal maanden en het bevalt prima.
Ideaal voor frietjes ( mits max 750 Gr) snacks, afbakbroodjes, kippenpootjes enz
Gemakkelijk te bedienen. Goed schoon te maken.
Voor een klein gezin een absolute aanrader. Voor meer dan 2-3 personen zou ik toch liever een groter model nemen

Pluspunten

  • Mooi design
  • Bakt perfect
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Hard piepsignaal
  • Geluid tijdens gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

P. Kalkhoven 24-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraai design, maar gehoorbescherming wenselijk!

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

7,0
Alles is eigenlijk al gezegd over dit fraaie apparaat.

Behalve geluid, dit is gemiddeld 71 dB op 1 meter gemeten.
Zeer onplezierig en daarom geen aanrader.

Mooi design, maar wel verbannen naar de bijkeuken!

Pluspunten

  • Design
  • Degelijkheid
  • Bakresultaat

Minpunten

  • Geluid
  • Geluid
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 02-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch om te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Mooi design. Ruime frituurmand.
Duidelijk display met voldoende mogelijkheden.
Producten bakken mooi egaal bruin, frites wel af en toe omschudden dan mooi bruin en knapperig.
Makkelijk te reinigen en klaar voor volgend gebruik.
Fantastisch om te gebruiken.

Pluspunten

  • duidelijke display
  • ruime frituurmand

Minpunten

  • harde piep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 02-04-2021
  • Product gekocht

Fraai design, makkelijk instelbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
We hadden er al een maar die hebben we weer verkocht omdat deze te klein was. We hebben deze gekocht met een leuke acties, en vonden het een mooie machine.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk instelbaar
  • Handig uitneembare binnenmand
  • Fraai design

Reageer

Ellen 23-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Hier is altijd wel een plekje voor te vinden in uw keuken. Kroketten, friet, aardappeltjes... helemaal prima. Erg handig als je een niet al te grote kookplaat hebt, doe wat in de airfryer, stel de tijd in en je hoeft daar niet op te letten ondertussen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Inventum 13-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum hetelucht friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Fijn apparaat. Heb andere fryers geprobeerd, dit is de beste. Veel mogelijkheden en mooi uiterlijk, goede pris kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews