Inventum GF350HLD - Reviews

Best Reviewed 6 keer dec 2020 Inventum GF350HLD
Best Reviewed - december 2020
Specificaties
Systeem
heteluchtfriteuse
tile-enkel/dubbel
enkele pan
Gezinsgrootte
meer dan 4 personen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF350HLD op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Met de GF350HLD van Inventum zet je gemakkelijk en snel een volledige maaltijd op tafel. De heteluchtfriteuse is namelijk uitgerust met acht automatische programma’s, die je bedient via een digitaal display. Denk daarbij aan opties als frietjes, taart en diverse vleesgerechten. Naast frituren kun je met dit apparaat namelijk ook grillen, roosteren en bakken tot een temperatuur van 200°C. Ook fijn: de baktijd is op het display in te stellen, zodat je lekker kunt ontspannen terwijl de Inventum GF350HLD het werk doet. Ook de afwas is kinderspel, aangezien je de onderdelen gewoon in de vaatwasser schoon kunt maken.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi design en compact formaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Gemakkelijke digitale bediening door middel van voorgeprogrammeerde menu's van frites, vlees vis etc. maar ook persoonlijke instel mogelijkheden. Hierdoor een lekker en krokant eind product wat veel minder vet is dan uit een gewone friteuse. Voldoende inhoud (1500 gram friet) voor een doorsnee gezin van vier personen.Makkelijk in onderhoud omdat pan en mandje in de vaatwasser kunnen. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Frituurmand 3,5 liter
  • Digitale bediening & display
  • Regelbare temperatuur
  • 8 automatische programma's
  • Makkelijk schoonhouden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kool 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling en voldoende capaciteit voor 4 personen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
De digitale bediening werkt erg prettig en is duidelijk. Je kunt kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde menu's en daarnaast kun je ook je eigen instelmogelijkheden kiezen. De RVS vinden wij een luxere uitstraling geven en het onderhoud is heel fijn omdat de onderdelen in de vaatwasser kunnen. Wij gebruiken hem vooral voor ons tweeën, maar heeft ook voldoende inhoud en capaciteit voor 4 personen. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • RVS uitstraling
  • Inhoud ca. 3,5 liter
  • Voorgeprogrammeerde programma's
  • Onderdelen kunnen in vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

I. Stevens 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Een mooi vormgegeven airfryer en gemakkelijk digitaal te bedienen. Het hoekige mandje is prettig voor het garen van bv. vis. De pan is gemakkelijk schoon te maken en de prijs is heel goed voor de kwaliteit die je krijgt. Een geweldige aankoop.

Pluspunten

  • Bedienings
  • Hoekige mandje
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Mooie RVS vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
het design van de airfryer sprak mij in eerste instantie aan. Door de RVS heeft het een luxere uitstraling dan bijvoorbeeld de Philips airfryer.
Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en kan gemakkelijk een maaltijd voor ongeveer 3 personen klaarmaken.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Design
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • veiligheidsmechanisme van het handvat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
watchme2 27-12-2020

Je geeft een min voor het veiligheidsmechanisme van het handvat maar je vermeld niet wat daar dan verkeerd aan is. Misschien dat je dat alsnog kan aangeven? Sinds eergisteren hebben we er zelf een maar het werkt volgens ons prima voor zover we nu ervaren hebben.

Anne89 28-12-2020

Ik vind het onnodig dat er een schuifje op zit die je weg moet halen voordat je het knopje in kan drukken, waarmee het mandje los komt. Doordat het een doorzichtig plaatje is vind ik het niet passen bij het design.

watchme2 06-01-2021

Als het schuifje er niet op zou zitten en een minder ervaren persoon opent de 'pan' bestaat het risico dat het knopje bij die handeling wordt ingedrukt en de pan vervolgens op de grond valt. Doordat de pan nogal stroef eruit gaat, kan ook de indruk ontstaan dat het knopje ingedrukt moet worden om hem eruit te halen. Doordat het schuifje automatisch over het knopje wordt geschoven bij het plaatsen van de pan wordt dit risico uitgesloten. Ik ben wel met je eens dat een lichtmetalen i.p.v. een plastic schuifje een betere optie was geweest.

Reageer

Brioul 25-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk uiterlijk, niet geschikt voor het maken van frietjes!

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

1,0
Een goed uiterlijk en goede beoordelingen, de praktijktest voor het maken van frietjes viel echter bedroevend uit. Niet te pruimen! Zelfs na het halverwege het programma omschudden van de frietjes een resultaat met totaal blanke en te donkere frietjes. De prijs is OK maar dan verwacht je dus ook dat het goed werkt, maar dat pakt helaas alleen uit als goede marketing.
Als je lekkere frietjes wil moet je deze niet kopen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende
watchme2 27-12-2020

Kan je vermelden hoeveel frietjes je tegelijk heb geprobeerd te bakken? In de handleiding wordt 1kg vermeld voor normaal gebruik. Max. is 2 kg maar je maakt uit de bewoording al op dat dat niet optimaal werkt!

rob6523 27-12-2020

De hoeveelheid frietjes die ik gebruikte was ongeveer 750 gram. Dat gaf dus geen goed resultaat en leek erg weinig op 'normale frietjes'

Reageer

Ajvangelder 10-10-2020
  • Product gekocht

Inventum

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

3,0
Zolang hij werkt een uitstekend apparaat. Na 1 maand doorgebrand of iets dergelijks. Een misser of bedenkelijke kwaliteit ?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Trezie Steinbusch 17-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum,mooie vorm eenvoudig in te stellen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Ik heb hem aangeschaft omdat hij een groot mandje heeft.hij is mooi van vorm en eenvoudig in te stellen.En dat voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Groot mandje
  • Eenvoudig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R van Rossum 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke frietjes en snacks

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Wisselende verhalen over gebruik Airfryer in onze omgeving. Wij waren meteen na eerste gebruik overtuigd, heerlijk! Prima apparaat voor het bereiden van verschillende producten. Geen stinkend frituurvet meer en schoonmaken frituurpan. Echte aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • ziet er mooi uit
  • Heerlijk krokante snacks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 08-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel gemakkelijk in gebruik en het reinigen is ook een eitje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Uitstekend apparaat die bij ons in de keuken een permanente plek heeft.
Hij is heel gemakkelijk in gebruik en ook het reinigen is een eitje, want dankzij het feit dat de delen die gereinigd moeten worden in de vaatwasser kunnen heb je daar geen omkijken naar.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • onderhoudsvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van den Dool 05-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

8,0
Een fijne frituurpan die doet wat je ervan verlangt. Met veel plezier bak ik de heerlijkste patat, snacks en broodjes in deze pan. een heerlijke en fijne pan die ik iedereen aanraad!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin van straaten 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Mooi product ook zeer makkelijk te gebruiken.
Voldoende ruimte.
Ook goed op te bergen in de keuken past in elke kast.
Ook de beschrijving die er bij zit is heel makkelijk te begrijpen

Pluspunten

  • Styll
  • Functie
  • Niet te groot
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Bak ruimte mocht nog iets groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MB 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima air fryer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Perfecte air fryer gezien de prijs. Bied vele mogelijkheden om op een eenvoudige manier een gezonde maaltijd te bereiden! Tevens makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rita van der Heiden Rens 07-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi om te zien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Voor dit product gekozen naar aanleiding van beoordelingen op internet, en ook na gesprek met Expert in Oss.Voldoet absoluut aan verwachtingen, doe er meer mee, als dat ik had verwacht, zeker een dikke aanrader!!!

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • super in gebruik, makkelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 06-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere frietjes, krokante bitterballen: fijne airfryer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Mooie airfryer voor een zeer acceptabele prijs (ik betaalde 49,95 op Black Friday).
De airfryer is eenvoudig te bedienen, zowel met pre-sets, als handmatig. Hij warmt snel op en bakt precies volgens de voorschriften op de verpakking van de snacks. Fijn apparaat!

Pluspunten

  • prijs
  • bakresultaat
  • vormgeving
  • onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tuinpeuteraar 05-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heteluchtfriteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Kom dachten we,
we kopen een Inventum heteluchtfriteuse,
Die zijn niet zo hoog en de wattage,
en…. hij is klein en past in de bagage.
Dus zijn we naar de stad getogen,
want daar kosten ze geen vermogen.
Hij werd in de winkel niet ingepakt,
want thuis wordt hij toch meteen uitgepakt.
Ja want wij zijn nieuwsgierig,
het is niet onplezierig.
Wij hebben hem meteen geprobeerd,
en da’s echt niet gecompliceerd.
Wat een pracht apparaat is dat,
nog heel mooi op ons keukenblad.
Wij zijn blij met het apparaat,
Iedere dag is hij paraat.

Pluspunten

  • design
  • makkelijk te bedienen
  • niet al te groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

AIRFRYER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Prijs en kwaliteit is gewoon super, plus design is super .lekkere pan voldoende voor 2 personen vierkante bak die makkelijk schoon te houden is, plus het voordeel hier passen met gemak 2 loempia's in.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Grote vierkante bak
  • Voldoende voor 2 personen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marloes 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke compacte, goedwerkende en luxe airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Hele fijne airfryer, compact en oogt ook nog eens chique in ons strakke interieur! Hij is makkelijk te bedienen. Helemaal blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat! Niet duur, gemakkelijk in de bediening, duidelijke gebruiksaanwijzing. Heerlijke snacks , en, nu ook nog gezond! Had ik veel eerder moeten kopen....Vanwege een dieet kon ik mijn zo geliefde snacks niet eten, maar de airfryer heeft mij uit mijn lijden bevrijd!

Pluspunten

  • goede kwaliteit/prijsverhouding
  • werkt perfect

Minpunten

  • kan ze niet bedenken
  • zou het niet weten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fantastische airfryer 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede hete lucht friteuse

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
goed apparaat en doet wat je juist wil. frituren en bakken op een gezonde manier.
Had ik veel eerder moeten weten.

Pluspunten

  • snel klaar
  • lekker

Minpunten

  • bak schuift iets moeilijker in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Timmers 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en zeer makkelijk schoon te maken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Ben al een tijdje op zoek naar een vervanger van mijn analoge 1300 watt airfryer, waar de onderdelen wel in de afwasmachine konden. Liep eigenlijk per ongeluk tegen dit model aan en heb ter plekke het apparaat vergeleken met vergelijkbare modellen, deze kwam dus als beste uit die vergelijking én is beste koop geweest van de consumentenbond.
Prijs was ook keurig en 1500 Watt is net wat prettiger.

Pluspunten

  • Mandje, dus geen los rooster.
  • Afwasmachine bestendig.
  • 1500 watt.
  • Past in 33 cm. diepe keukenkast.

Minpunten

  • Luid signaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews