Inventum GF350HLD - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Inventum GF350HLD
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Vermogen
1500 watt
Regelbare thermostaat
Ja
Kleuren
zwart, roestvrijstaal

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF350HLD op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Met de GF350HLD van Inventum zet je gemakkelijk en snel een volledige maaltijd op tafel. De heteluchtfriteuse is namelijk uitgerust met acht automatische programma’s, die je bedient via een digitaal display. Denk daarbij aan opties als frietjes, taart en diverse vleesgerechten. Naast frituren kun je met dit apparaat namelijk ook grillen, roosteren en bakken tot een temperatuur van 200°C. Ook fijn: de baktijd is op het display in te stellen, zodat je lekker kunt ontspannen terwijl de Inventum GF350HLD het werk doet. Ook de afwas is kinderspel, aangezien je de onderdelen gewoon in de vaatwasser schoon kunt maken.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi design en compact formaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Gemakkelijke digitale bediening door middel van voorgeprogrammeerde menu's van frites, vlees vis etc. maar ook persoonlijke instel mogelijkheden. Hierdoor een lekker en krokant eind product wat veel minder vet is dan uit een gewone friteuse. Voldoende inhoud (1500 gram friet) voor een doorsnee gezin van vier personen.Makkelijk in onderhoud omdat pan en mandje in de vaatwasser kunnen. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Frituurmand 3,5 liter
  • Digitale bediening & display
  • Regelbare temperatuur
  • 8 automatische programma's
  • Makkelijk schoonhouden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kool 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling en voldoende capaciteit voor 4 personen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
De digitale bediening werkt erg prettig en is duidelijk. Je kunt kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde menu's en daarnaast kun je ook je eigen instelmogelijkheden kiezen. De RVS vinden wij een luxere uitstraling geven en het onderhoud is heel fijn omdat de onderdelen in de vaatwasser kunnen. Wij gebruiken hem vooral voor ons tweeën, maar heeft ook voldoende inhoud en capaciteit voor 4 personen. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • RVS uitstraling
  • Inhoud ca. 3,5 liter
  • Voorgeprogrammeerde programma's
  • Onderdelen kunnen in vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

I. Stevens 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Een mooi vormgegeven airfryer en gemakkelijk digitaal te bedienen. Het hoekige mandje is prettig voor het garen van bv. vis. De pan is gemakkelijk schoon te maken en de prijs is heel goed voor de kwaliteit die je krijgt. Een geweldige aankoop.

Pluspunten

  • Bedienings
  • Hoekige mandje
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Mooie RVS vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
het design van de airfryer sprak mij in eerste instantie aan. Door de RVS heeft het een luxere uitstraling dan bijvoorbeeld de Philips airfryer.
Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en kan gemakkelijk een maaltijd voor ongeveer 3 personen klaarmaken.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Design
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • veiligheidsmechanisme van het handvat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trezie Steinbusch 17-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum,mooie vorm eenvoudig in te stellen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Ik heb hem aangeschaft omdat hij een groot mandje heeft.hij is mooi van vorm en eenvoudig in te stellen.En dat voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Groot mandje
  • Eenvoudig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R van Rossum 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke frietjes en snacks

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Wisselende verhalen over gebruik Airfryer in onze omgeving. Wij waren meteen na eerste gebruik overtuigd, heerlijk! Prima apparaat voor het bereiden van verschillende producten. Geen stinkend frituurvet meer en schoonmaken frituurpan. Echte aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • ziet er mooi uit
  • Heerlijk krokante snacks

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 30-06-2020
  • Product gekocht

Display onleesbaar

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

6,0
Aangeschaft vanwege de mooie vormgeving, het formaat en gunstige prijs.
Bij ingebruikname viel op dat de programma-symbolen op het display niet oplichten en het onmogelijk is om het apparaat in te stellen. Airfryer daarom teruggebracht en Inventum helpdesk om hulp gevraagd. Zij bevestigden dat het betreffende programma-symbool pas oplicht als je een programma hebt geselecteerd.
Vreemde redenering want de symbolen zijn niet leesbaar/zichtbaar dus het is dan erg lastig om een keuze te maken.
Dus voor mij geen Inventum airfryer.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Prijs

Minpunten

  • Onleesbaar display

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Marianne 18-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gezins airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

8,0
Een fijne airfryer die gelijk makkelijk in gebruik is zonder al teveel knopjes en toch een hoop functies. Makkelijk te begrijpen en in gebruik. Goed schoon te maken. Ik kan hem zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

bert2004 12-06-2020
  • Product gekocht

Voortreffelijk snel warm

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Gekocht bij de Aldi voor 60 Euro.
Mooi design en snel warm.
Voorheen hadden we een instap philips Airfryer, maar deze is een stuk sneller met iets warm maken. Nu zal dat bij de duurdere Philips apparaten wel meer watt zijn, maar aan deze prijs kunnen ze nooit komen. Nadeel bij aanvang was door hem voor de eerste keer te gebruiken dat de lade moeilijk tot niet meer inging door het uitzetten en heb hier tot 3x toe contact gezocht met Inventum 3x een automatisch mailtje teruggehad dat ze binnen 3 dagen zouden reageren en 3x gewoon niet reageren. Waardeloze klantenservice.
Gelukkig doet hij het nu we hem langer hebben een stuk beter.
Nadelen?
Ja, de schelle piep die te veel repeteert.
De voorkeuze toetsen onvoldoende verlicht t.o.v. het tijd/baktemperatuur display.

Pluspunten

  • Snel warm
  • design
  • grote mand

Minpunten

  • pieptoon
  • voorkeuze verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

debbie 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne, makkelijke airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
ziet er goed uit, maakt makkelijk schoon, bereid eten goed, makkelijk te bedienen, past veel in. ben erg tevreden met deze aankoop/

Pluspunten

  • makkelijk
  • lekker
  • mooi

Minpunten

  • erg luide piep

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guido Hardies 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding , eenvoudig in gebruik en ziet er ook nog eens goed uit. Doet perfect wat je ervan verwacht

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A. Heddes 28-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk, modern display met touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
De GF350HLD is een zeer gemakkelijk bedienbare hetelucht friteuse. Het digitale display is zeer modern en het is makkelijk af te lezen. De touchknoppen zijn gebruiksvriendelijk waardoor je snel uit een van de 8 programma's kan kiezen. Momenteel hebben we de friteuse 2-3 weken in gebruik en hebben we gebruik gemaakt van de friet (heerlijk Vlaams), snacks (kipcorn (wat veel lekkerder is dan uit een reguliere friteuse)) en vlees stand (kip). Daarnaast is het mandje groter dan verwacht, makkelijk los te koppelen en kan deze zonder moeite schoongemaakt worden. Wij zijn tevreden met de aanschaf van deze hetelucht friteuse die toevallig ook nog eens precies bij het matchende RVS uiterlijk van onze Inventum oven past.

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Modern digitaal display
  • 8 voorgeprogrammeerde progmma's
  • Grote frituurmand (3,5L)
  • Luxe RVS afwerking

Minpunten

  • Zoals elke hetelucht friteuse veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 20-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

6,0
Mooi product. Heb hem nu 1 week en 3x gebruikt. Resultaat voor frites, kroketten en rösti zijn prima. Makkelijk schoon te maken. Grote nadeel is dat de display niet te lezen is. Je moet gokken waar je moet drukken. Ik kijk steeds op de sticker die er op plakte. Daarom raad ik dit product niet aan aan anderen. Werkt dus prima, maar zeer irritant dat je de display niet kunt lezen.

Pluspunten

  • vormgeving
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • display niet te lezen

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Paul Verhoef 19-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Terecht de beste koop van dit jaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
De digitale bediening werkt erg prettig en is duidelijk. Je kunt kiezen uit verschillende voorgeprogrammeerde menu's en daarnaast kun je ook je eigen instelmogelijkheden kiezen. De RVS vinden wij een luxere uitstraling geven en het onderhoud is heel fijn omdat de onderdelen in de vaatwasser kunnen. Wij gebruiken hem in een gezin van 4 personen, de inhoud is daarvoor groot genoeg. Kortom een echt aanrader.

Pluspunten

  • Frituurmand 3,5 liter
  • Digitale bediening & display
  • Regelbare temperatuur
  • 8 automatische programma's
  • Makkelijk schoonhouden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.H 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik. Mooi apparaat om te zien.
Handig met 8 geprogammeerde programma's.
Werkt perfect.
Lekker knapperige producten komen eruit.

Pluspunten

  • Mooi apparaat om te zien
  • Rip toetsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronny 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
deze airfryer is kijkende naar de kwaliteit en prijs verhouding een top apparaat, en kan de concurrentie met de duurdere die er te koop zijn

Pluspunten

  • de prijs
  • kwqliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanD 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betaalbare Kwaliteit in een strak Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Prima kwaliteit (apparaat zelf en de werking) tegen heel redelijke prijs. Praktische bediening en .. heel fijn... de pan en mand kunnen in de vaatwasser. Ziet er strak uit en omdat zo'n airfryer toch ook regelmatig (zo niet altijd/gebruiksklaar) op het aanrecht in het zicht staat niet onbelangrijk, toch?

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Mand en pan kunnen in vaatwasser
  • Design

Minpunten

  • (nog) geen tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan van der Zwan 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GF350HLD HOT AIR FRYER

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Makkelijk bedienbare hete lucht oven, 8 automatische programma’s, makkelijk schoon te maken vaatwasmachine bestendig. En ook het uiterlijk spreekt mij aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 26-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend apparaat, zéér betaalbaar, mooi design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

10,0
Heel makkelijk te bedienen apparaat door die tiptoetsjes, levert heerlijk krokante snacks af, is prima geprijsd en ziet er door dit design ook nog eens aantrekkelijk uit!

Pluspunten

  • tiptoetsjes
  • grote inhoud
  • mooie vormgeving
  • prima prijsje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessurun 20-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima airfryer van Inventum met uitgebreid digitaal scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF350HLD

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden over deze airfryer van Inventum. Makkelijk bedienbaar met duidelijk digitaal scherm. Bediening ook heel eenvoudig. Producten komen er gaar uit en zijn heerlijk. Wij waren eerst absoluut geen fan van een airfryer, maar daar komen wij helemaal op terug. Wij hoorden voorheen van andere mensen vaak negatieve dingen hierover. Maar wij kunnen zeggen dat wij wel zeer tevreden zijn. Het enige is dat het apparaat soms een beetje hard geluid maakt. Dat duurt echter maar kort. Dat nemen wij op de koop toe. Want het is een prima airfryer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews