Inventum GF350HLD Airfryer - 3.5L - 1500W - Black/Stainless Steel - Frituurpan
Top apparaat !
Ik heb de airfryer nu een aantal maanden en het bevalt prima.
Ideaal voor frietjes ( mits max 750 Gr) snacks, afbakbroodjes, kippenpootjes enz
Gemakkelijk te bedienen. Goed schoon te maken.
Voor een klein gezin een absolute aanrader. Voor meer dan 2-3 personen zou ik toch liever een groter model nemen
Pluspunten
- Mooi design
- Bakt perfect
- Gemakkelijk te bedienen
- Prijs/kwaliteit
Minpunten
- Hard piepsignaal
- Geluid tijdens gebruik
Fraai design, maar gehoorbescherming wenselijk!
Alles is eigenlijk al gezegd over dit fraaie apparaat.
Behalve geluid, dit is gemiddeld 71 dB op 1 meter gemeten.
Zeer onplezierig en daarom geen aanrader.
Mooi design, maar wel verbannen naar de bijkeuken!
Pluspunten
- Design
- Degelijkheid
- Bakresultaat
Minpunten
- Geluid
- Geluid
- Geluid
Fantastisch om te gebruiken
Mooi design. Ruime frituurmand.
Duidelijk display met voldoende mogelijkheden.
Producten bakken mooi egaal bruin, frites wel af en toe omschudden dan mooi bruin en knapperig.
Makkelijk te reinigen en klaar voor volgend gebruik.
Fantastisch om te gebruiken.
Pluspunten
- duidelijke display
- ruime frituurmand
Minpunten
- harde piep
Fraai design, makkelijk instelbaar.
We hadden er al een maar die hebben we weer verkocht omdat deze te klein was. We hebben deze gekocht met een leuke acties, en vonden het een mooie machine.
Pluspunten
- Compact
- Makkelijk instelbaar
- Handig uitneembare binnenmand
- Fraai design
De meest ideale airfryer voor 2 personen.
Een uiterst prettig en compacte airfryer. Ideaal voor 1 of 2 personen. Alles wordt perfect in deze hetelucht oven: bitterballen, kroketten, stukje zalm, afbakbroodjes.
Ideaal ook om mee te nemen op vakantie. Met slechts 1500 Watt op bijna elke Europese camping te gebruiken
Pluspunten
- Laag wattage dus ideaal op de camping,
- Compact om mee te nemen, neemt weinig ruimte
- is supersnel op temperatuur
Minpunten
- Beetje luid signaal (piepje) als de tijd om is
- De laatste minuut wordt niet afgeteld in secondes
Gewoon doen!
Hier is altijd wel een plekje voor te vinden in uw keuken. Kroketten, friet, aardappeltjes... helemaal prima. Erg handig als je een niet al te grote kookplaat hebt, doe wat in de airfryer, stel de tijd in en je hoeft daar niet op te letten ondertussen.
Inventum hetelucht friteuse
Fijn apparaat. Heb andere fryers geprobeerd, dit is de beste. Veel mogelijkheden en mooi uiterlijk, goede pris kwaliteit verhouding
Perfecte airfryer voor mij als student
Deze airfryer is perfect voor een uitwonende student zonder kookunsten. Hij ziet er mooi uit, werkt heel goed en is ook nog eens makkelijk aan te sluiten. Er is ook amper stank, wat je wel met een friteuse hebt. Al met al heel blij!
Pluspunten
- Mooi
- Werkt goed
- Geen stank
Ruime bak voor 4 personen frites!
Mooi vormgegeven. Royale inhoud. Prima resultaat. Ben er blij mee. Heeft veel meer mogelijkheden dan al een frites.
Pluspunten
- Royale maat
- Prima resultaat
Minpunten
- Je moet niet ongeduldig zijn.
mooi design duidelijke display
het design sprak mij in eerste instantie aan. Door de RVS heeft het een luxere uitstraling dan bijvoorbeeld de Philips airfryer en niet onbelangrijk een stuk goedkoper.
Het apparaat is gemakkelijk in gebruik en kan gemakkelijk een maaltijd voor ongeveer 3 personen klaarmaken.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Review 6-11-2020:
Ik heb de pan op het uiterlijk gekocht past mooi bij mijn overige apparaten in de keuken.en de prijs past ook.
plus het feit dat Inventum een jarenlange goede naam heeft inzake garantie .
het is een simpele pan in de bediening , mijn kleinkinderen maken hier graag gebruik van.dus zij bakken graag een patatje of een snack dus een kind kan de was (pan ) doen in de afwasser is niet nodig want het is makkelijk onder de warme kraan af te spoelen.
Pluspunten
- modern uiterlijk
- kan in de afwasser
- bakken in de schuur is niet meer nodig
- geen stank meer in huis.of wachten in de snackbar
- Snel, hoeft geen 2 liter vet op te warmen
Minpunten
- geen
goed produkt en gemakkelijk in bediening en onderhoud
goed produkt en gemakkelijk in bediening en onderhoud ,modern en mooi design goede kwaliteit en prijs verhouding
elegante airfryer
Ik heb onlangs een inventum gf350hld airfryer aangeschaft, omdat ik deze airfryer op het oog had bij mijn zoekopdracht, hij is wat mooier dan veel airfryers zijn. Frietjes in de airfryer zijn wat droog maar ze smaken heerlijk, zeker niet slecht, vooral die verse voorgebakken frietjes hebben een snackbar smaakje. Kip smaakt heerlijk in de airfryer, deze airfryer heeft geen luchtfilter, maar dat valt mee naar mijn mening, ik heb er niet last van, deze airfryer heeft programma's om je te helpen, en je kan die programma's bijstellen, zo nodig. Ook omdat de airfryer weinig met olie frituurd, maak ik zijn bak niet elke dag schoon.
Ik vind dit een handig apparaat en overtreft bij mij de stoutste verwachtigen. Deze airfyer van inventum lijkt mij goed kwaliteit, kwa prijsverhouding, top uitvinding dus, en ik ben van plan om ook 1tje te kopen voor mijn moeder als kado.
Pluspunten
- mooie airfryer
Fantastisch apparaat
Doet exact wat het moet doen. Ben zo enthousiast dat ik er nog een voor mijn vakantiewoning heb gekocht.
Pluspunten
- handig, niet te groot
- snel op temperatuur
- voldoende voor frites bakken voor 4 volwassenen
Minpunten
- maakt iets meer lawaai dan mijn heteluchtoven
Superapparaat!
Ik heb er lang omheen lopen draaien. Nu toch de knoop doorgehakt en de oliefrituurpan weggedaan .helemaal blij mee. Het werkt uitstekend en staat ook nog eens mooi in de keuken Top!
Pluspunten
- Mooi design
- Makkelijk te bedienen
- Bakt perfect
Minpunten
- Hard piepsignaal.
- Maakt wel wat geluid tijdens frituren
Heel gemakkelijk in gebruik en het reinigen is ook een eitje
Uitstekend apparaat die bij ons in de keuken een permanente plek heeft.
Hij is heel gemakkelijk in gebruik en ook het reinigen is een eitje, want dankzij het feit dat de delen die gereinigd moeten worden in de vaatwasser kunnen heb je daar geen omkijken naar.
Pluspunten
- gebruiksvriendelijk
- onderhoudsvriendelijk
Makkelijk te bedienen en mooi design
Een fijne frituurpan die doet wat je ervan verlangt. Met veel plezier bak ik de heerlijkste patat, snacks en broodjes in deze pan. een heerlijke en fijne pan die ik iedereen aanraad!
Gebruiksvriendelijk
Mooi product ook zeer makkelijk te gebruiken.
Voldoende ruimte.
Ook goed op te bergen in de keuken past in elke kast.
Ook de beschrijving die er bij zit is heel makkelijk te begrijpen
Pluspunten
- Styll
- Functie
- Niet te groot
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Bak ruimte mocht nog iets groter
Prima air fryer!
Perfecte air fryer gezien de prijs. Bied vele mogelijkheden om op een eenvoudige manier een gezonde maaltijd te bereiden! Tevens makkelijk schoon te maken
mooi om te zien
Voor dit product gekozen naar aanleiding van beoordelingen op internet, en ook na gesprek met Expert in Oss.Voldoet absoluut aan verwachtingen, doe er meer mee, als dat ik had verwacht, zeker een dikke aanrader!!!
Pluspunten
- mooie vormgeving
- super in gebruik, makkelijk display
Lekkere frietjes, krokante bitterballen: fijne airfryer!
Mooie airfryer voor een zeer acceptabele prijs (ik betaalde 49,95 op Black Friday).
De airfryer is eenvoudig te bedienen, zowel met pre-sets, als handmatig. Hij warmt snel op en bakt precies volgens de voorschriften op de verpakking van de snacks. Fijn apparaat!
Pluspunten
- prijs
- bakresultaat
- vormgeving
- onderhoud
Heteluchtfriteuse
Kom dachten we,
we kopen een Inventum heteluchtfriteuse,
Die zijn niet zo hoog en de wattage,
en…. hij is klein en past in de bagage.
Dus zijn we naar de stad getogen,
want daar kosten ze geen vermogen.
Hij werd in de winkel niet ingepakt,
want thuis wordt hij toch meteen uitgepakt.
Ja want wij zijn nieuwsgierig,
het is niet onplezierig.
Wij hebben hem meteen geprobeerd,
en da’s echt niet gecompliceerd.
Wat een pracht apparaat is dat,
nog heel mooi op ons keukenblad.
Wij zijn blij met het apparaat,
Iedere dag is hij paraat.
Pluspunten
- design
- makkelijk te bedienen
- niet al te groot
Minpunten
- geen
AIRFRYER
Prijs en kwaliteit is gewoon super, plus design is super .lekkere pan voldoende voor 2 personen vierkante bak die makkelijk schoon te houden is, plus het voordeel hier passen met gemak 2 loempia's in.
Pluspunten
- Prijs kwaliteit
- Grote vierkante bak
- Voldoende voor 2 personen
Minpunten
- Geen
Heerlijke compacte, goedwerkende en luxe airfryer
Hele fijne airfryer, compact en oogt ook nog eens chique in ons strakke interieur! Hij is makkelijk te bedienen. Helemaal blij met deze aankoop.
Boven verwachting!
Fantastisch apparaat! Niet duur, gemakkelijk in de bediening, duidelijke gebruiksaanwijzing. Heerlijke snacks , en, nu ook nog gezond! Had ik veel eerder moeten kopen....Vanwege een dieet kon ik mijn zo geliefde snacks niet eten, maar de airfryer heeft mij uit mijn lijden bevrijd!
Pluspunten
- goede kwaliteit/prijsverhouding
- werkt perfect
Minpunten
- kan ze niet bedenken
- zou het niet weten
goede hete lucht friteuse
goed apparaat en doet wat je juist wil. frituren en bakken op een gezonde manier.
Had ik veel eerder moeten weten.
Pluspunten
- snel klaar
- lekker
Minpunten
- bak schuift iets moeilijker in