ETNA FI590RVS - Fornuizen

ETNA FI590RVS
ETNA FI590RVS
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 1.284,00 Bekijk alle aanbieders
8.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FI590RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

f**************@h**********23-12-2025
5.0

matige kwaliteit

5.0
Ik heb een gloednieuwe ETNA FI590RVS gekocht, maar ben niet heel erg tevreden. Er komt een geratel uit de over als je hem aanzet. Er is een monteur langs geweest die heeft de gloeispiraal montage aangepast en toen maakte hij geen geluid meer, maar de eerst volgende keer dat ik hem aan zette was het geluid terug. Daarnaast hoor je een luide plop als de over een beetje warm begint te worden. In eerste instantie wist ik niet wat dat was, maar nu kom ik erachter dat de bodem van de over door de warmte uitzet en flink bol komt te staan. Voor de rest werkt de oven nog wel en inductie waarschijnlijk ook wel ondanks dat ik die nog niet heb gebruikt. De oven zit nu helaas al op zijn plek en vast anders had ik hem denk ik retour gestuurd.
Pluspunten
  • grote inhoud
  • lekker breed
Minpunten
  • geratel binnenin
  • bodem binnenin de oven trekt krom wanneer deze warm wordt
  • Inductiedeel en ovendeel hebben afgeronde delen waar ze samen komen waardoor een naad aanwezig is waar vuil tussen blijft hangen
D***********@g********15-12-2025

Etna rvs inductie fornuis

Ik zocht een mooie betaalbare inductie fornuis van 90 cm breed allemaal ontzettend duurtot.dat ik die van etna vond zit goed garantie.dus verwacht weinig problemen !!!! Kortom wij zijn blij met de prijskwaliteit!
Pluspunten
  • Mooi designn
  • Groot
Minpunten
  • Draaiknop.is van kunstof
c********@h**********26-11-2025

Blij met mijn nieuwe fornuis

Superblij met dit fornuis. De knoppenbediening maakt de overstap van gas naar inductie supergemakkelijk. Maar dan veel sneller. De oven werkt ook goed geen poespas en doet wat het doen moet. Het fornuis ziet er prachtig. Nogmaals heel blij mee
Pluspunten
  • Oven warmt snel op
  • Makkelijk i gebruik
m*************@z*******26-10-2025
Gekocht voor de uitstraling, Mooi afgewerkt Maakt alleen een geluid als de zone hoog staat Minpunt de draaiknoppen bewegen
Paul08-10-2025

Uitstekende keuze

Een geweldig fornuis doet alles wat het doen moet. Vooral de bediening met de knoppen is erg handig.
Pluspunten
  • Eenvoudige bediening
a*********@g********28-05-2025
Mooi strak fornuis met 5 kookzones. Heel gemakkelijk te bedienen met draaiknoppen zoals bij mijn vorige fornuis. Ondanks dat ik al 50 jaar op gas kookte, was de overstap een fluitje van een cent. Wel oppassen dat je de pannen niet verschuift. Ik heb inductiebeschermers gekocht om onder de pannen te zetten bij het koken. Helemaal prima zo!
r*******@q**********10-05-2025
Mooi design. Snel op temperatuur, geen haperingen. Werkt dus geheel naar verwachting