Inventum VFG6034WGRVS / VFG6034WGRVS - Fornuizen

Inventum VFG6034WGRVS / VFG6034WGRVS
Inventum VFG6034WGRVS / VFG6034WGRVS
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 412,37 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VFG6034WGRVS / VFG6034WGRVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Kim10-08-2019

Top product

Vandaag deze top gasfornuis gekocht bij bcc. Zag er goed uit. Mooie grote oven voorlekkere cakes en pizza's
Pluspunten
  • Snel warm
  • Grote oven
Wimmel10-05-2019

Mooi breed gasfornuis

Erg fijn om mee te koken. Was wel nog een dingetje om hem te monteren op de gaskraan, maar nu dat gelukt is, werkt hij fijn. Pannen glijden niet weg en de ruime oven biedt mogelijkheden!
Pluspunten
  • Breed
  • Grote oven
Minpunten
  • Losse moer gaskraan
Laura21-03-2019

Mooi Fornuis

Prijs kwaliteit is goed, ziet er mooi uit. Handig dat er een wokbrander op zit en een heteluchtoven.
Pluspunten
  • er zijn geen minpunten
Carlo01-03-2019
5.0

Mooi Fornuis

5.0
Mooi oer nederlands fornuis , strak desing en mooi afgewerkt Goede koop mee gedaan voor weinig geld. Staat mooi in de keuken
Marko Radder29-01-2019

Super luxe fornuis

De prijs kwaliteit verhouding van die geweldige fornuis en de 5 jaar garantie dat maakt het compleet.
marjan17-11-2018

inventum gasfornuis

Super fornuis heel mooi afgewerkt oven is heel prima alles vlug klaar en het is een grote oven kan je meerdere gerechten tegelijk in de oven doen Al met al een super fornuis voor een niet al te dure prijs
Fam Henk en Tiny Wetterhahn07-11-2018

Fornuis VFG6034WGRVS

Fornuis VFG6034WGRVS voldoet aan alle van mij gestelde eisen Goed overzichtelijk en ruime plekken op het fornuis voor grote pannen. Oven voldoet tot nu aan alle gestelde eisen...
Pluspunten
  • Goed overzichtelijk knoppen patroon
  • Ruim kijkvenster van de oven
  • Gemakkelijke bediening
Minpunten
  • Nog geen ontdekt
HD4430-09-2018

Super fornuis

Aangezien ik mijn rechterarm mis heb ik gekozen voor dit fornuis i.v.m. de gietijzeren pannendragers, pannen glijden nu niet weg. Ook de vonkontsteking is fijn geen gehannes om de vlam te ontsteken. De oven is ruim en werkt 200% al verschillende gerechten hierin bereid. De oven is ook gemakkelijk te reinigen. Al met al een goed fornuis van Hollandse bodem.
Pluspunten
  • gietijzeren pannendragers
  • vonkontsteking
  • hoogte gemakkelijk in te stellen
  • uitstekende oven gemakkelijk schoon te maken