De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FGV160WIT / 658773 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik ben zeer tevreden over dit gasfornuis.
Ook ben ik blij met de ruime oven en de verschillende mogelijkheden hierbij, zoals grill boven en onderwarmte apart of tegelijkertijd gebruiken.
Ook is het fijn dat je dit gasfornuis in hoogte verstelbaar is, zo komt deze op dezelfde hoogte als het aanrechtblad bij mij.
Kortom; een prima gasfornuis met oven voor een betaalbare prijs!
een simpele oven die makkelijk te bedienen is met goede resultaten.Goede prijs kwaliteit verhouding.DE grote brander is voor mij te groot ( alleen staand) zou misschien wat kleiner kunnen.
Update op 25-10-2022:
Zeer slechte kwaliteit knoppen van het fornuis zijn van slechte kwaliteit vallen er vanaf .veertje erin in de knopjes ook van slechte kwaliteit.
Review van 07-07-2022:
Dit is een goed betaalbaar product. Ook wat betreft prijs/kwaliteit verhouding. Gebruik het voor dagelijks gebruik
Prijs is schappelijk. Verder is het apparaat makkelijk te installeren. Helaas heeft mijn variant geen lade. Maar het grote voordeel is dat het wel enorm makkelijk in gebruik is.
Grote oven, snel warm. Kan ook op hoge temperatuur bakken. Goede afmeting gaskookplaat. Staat mooi in de keuken. En niet onbelangrijk… makkelijk schoon te maken.
Mijn vorige fornuis was een ETNA en nu opnieuw een ETNA!
De bezorging was fantastisch, de monteurs hebben het fornuis netjes aangesloten. Het fornuis / oven werken prima, hoogte is goed. En ik kan de pannen goed kwijt. Hoef niet te puzzelen waar ik welke ( grootte vd pan) pan neer zet.
Sinds gisteren in het bezit van dit mooie rvs gasfornuis. Degelijk gemaakt en perfect voor 2-4 personen. Koken wordt een feest vooral de komende feestdagen!
Het Etna gasfornuis FVG160wit is een net gasfornuis met mooie grote praktische oven.
Keurig gasfornuis voor een nette prijs waar je weer jaren mee vooruit kunt.
Bevalt prima !.
Een top fornuis voor een fijne prijs, doet wat hij moet doen zonder veel extra's, simpel maar degelijk en ziet er ook nog eens mooi uit, heb eerder al een Etna vaatwasser gekocht die bevalt goed dus daarom nu de keuze voor een Etna fornuis, ben tot nu zeer tevreden met het fornuis
Eenvoudig, degelijk, net gasfornhuis, voor mensen met n kleine beurs!
Makkelijk te bedienen, oven is zeer snel op temperatuur!
Makkelijk schoon te houden!
Het enige wat ik mis is een displayklokje maar wat wil je voor deze prijs!