ETNA FG190ZWA / 741716 - Fornuizen

ETNA FG190ZWA / 741716
ETNA FG190ZWA / 741716
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 789,00 Bekijk alle aanbieders

a*************@g********12-02-2025
Onwijs fijne oven en gemakkelijk in de bediening. En ook niet onbelangeijk de chique uitstraling.
Tineke14-01-2025

Uitstekende keuze, zeker een aanrader

Nieuw gasfornuis met oven nodig tussen landelijke keuken. Wilden we van hetzelfde merk dan die we voorheen hadden, dan zou deze tussen de 2500/3000 euro kosten. Voor de Etna gekozen voor de landelijke, doch strakke uitstraling in combinatie met de mooie prijs. Apparaat staat prachtig bij onze landelijke keuken. En heel belangrijk een fijn apparaat om mee te werken. Groot oppervlak qua gaspitten, waardoor de pannen ruim kunnen staan. Goede oven, werkt naar behoren, gerechten komen er goed bereid uit. Kortom een apparaat met een prachtige uitstraling, hoge kwaliteit voor een niet dure prijs. Wij zijn heel blij en erg tevreden met onze keuze
Pluspunten
  • Hoge kwaliteit voor kleine prijs
  • Ruim werk vlak
  • genoeg ruimte voor de pannen
  • Grote oven
  • werkt naar behoren
  • Prachtige uitstraling
Minpunten
  • Helle apparaat is zwart (wat ik erg mooi vind)
  • daardoor zijn de standen van de oven soms wat moeilijk te zien als het wat donkerder wordt
f**********@o**********13-01-2025

Fijne grote oven

Een mooi groot fornuis met een fantastische grote oven. De kleur zwart ziet er prachtig uit! Alleen het enige minpunt is dat je aan de knop niet goed kunt zien op hoeveel graden de oven staat. Het streepje staat namelijk aan de onderkant van de knop.
Pluspunten
  • grote oven
  • uitstraling
Minpunten
  • knop om graden in te stellen niet duidelijk
  • glazen afdekplaat zit er niet meer bij
Annie26-11-2024

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met deze gaskookplaat. Het voldoet aan mijn wensen. Makkelijk in gebruik en schoonmaken.
Pluspunten
  • Gebruik
  • Onderhoud
draadje31-10-2024

Oud en Nieuw

Prima gasfornuis wel minder degelijk dan onze oude Etna. Makkelijke bediening en erg tevreden tot dusver
Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • elektrische oven
  • formaat
j***********@z*******26-10-2024

Werkt 100%

Hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Keurig afgewerkt, en zeer gebruiksvriendelijk.
c**********@h**********10-10-2024

Erg blij met de aankoop

Geweldige gasfornuis met 5 pitten. Ziet er mooi uit en de oven werkt perfect. Pizza bakken is een is binnen 6 minuten klaar. Echt een aanrader!
d************@g********14-08-2024
Ontzettend mooi fornuis, erg fijn in gebruik. Heel blij met de wok"brander" echt een must als je, net als wij, veel wokt. Ook de (kostenloze)extra garantie die is heel erg fijn en dus ook afgesloten. Topproduct, top bedrijf!
Is het net niet25-06-2024

Laagste stand gaspitten te hoog, knoppen te grof

Ziet er op zich oké uit. Mag in de hoeken wat netter afgewerkt worden. Voor wat betreft de gaspitten mag de laagste stand wat mij betreft ook wat lager kunnen, ook de kleinste pit is echt te hoog voor een sudderstand. De knoppen zijn erg groot/grof, door het zwarte kunststof uiterlijk niet echt fraai. De wok pit heeft te weinig calorieën bij gebruik van de wokring. De vlammen komen niet langszij de wok. Oven nog niet gebruikt. Zowel bakplaat en rooster, van beide slechts één aanwezig, komen wat goedkoop over. Gelukkig was het fornuis in de aanbieding, anders had ik mij toch bekocht gevoeld.
Pluspunten
  • Ruime oven
Minpunten
  • Knoppen
  • Gaspitten/wokstand
Fantastisch01-06-2024

Werkt prima en ziet er ook erg mooi uit.

Ik heb gekozen voor een Ik heb gekozen voor een ETNA omdat dat al een oud merk is en zeer betrouwbaar. Het werkt fantastisch. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima. Het fornuis is heel solide en straalt een zekere luxe uit.
Pluspunten
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • geen minpunten
e********@h**********16-04-2024

Mooi en goed fornuis

Snel geleverd en netjes binnen gezet. Ziet er netjes en mooi afgewerkt uit. Alleen de pootjes er onder moeten draaien en waterpas zetten. In hoogte verstelbaar en kan op je eigen hoogte neer gezet worden. Het ziet er mooi uit en het werkt perfect. Zeer tevreden over het product. Zou zo weer de zelfde kopen als het nodig zou zijn.
Pluspunten
  • in hoogte verstelbaar
  • werkt zeer goed
  • mooi afgewerkt product
Prachtig nieuw gasfornuis26-03-2024

Een prachtig gasfornuis

Na 15 jaar bleek ons oude fornuis aan vervanging toe: een nieuw gasfornuis vinden dat in de keuken paste leek een moeilijke opgave….maar Etna bleek een prachtig fornuis te hebben met een mooie wokbrander in het midden en een prachtige oven met tal van mogelijkheden. We zijn er erg tevreden over en kunnen dit fornuis van harte aanbevelen!
Pluspunten
  • Wokbrander in het midden
  • Krachtige gasvlam
Minpunten
  • Mooi maar kwetsbaar RVS
  • Kunststof knoppen
h****************@q**********21-02-2024
ons oude fornuis was na 18 jaar aan vervanging toe , na een vergelijkend onderzoek op internet uitgekomen bij ETNA . Nog maar zeer kort in ons bezit maar de eerste indruk is perfect! fijne ruime oven en een mooie uitstraling, en gebruiksvriendelijk. Kortom een fijn fornuis voor een scherpe prijs en ook nog eens 5 jaar garantie!
h************@h**********27-01-2024

Sonja

Een een super goed fornuis, heeft alles wat hij moet doen met een mooie uitstraling. Blij mee.
Pluspunten
  • Mooi gas fornuis doet alles wat hij moet doen.
a***********@q**********26-11-2023

Mooi Gasfornuis

Een mooi Gasfornuis, en voldoet aan alle verwachtingen. Makkelijk te plaatsen, en te bedienen, mooier ruime oven.
Pluspunten
  • Werkt perfect
d****@h********06-11-2023

Zeer tevreden, absoluut een aanrader!

Een degelijk stabiel apparaat. Sterke wokbrander en geweldige oven die snel opwarmt en ontzettend veel ruimte heeft. De oven heeft veel opties en een heel simpele gebruiksaanwijzing. Voor deze prijs kan je geen degelijkere krijgen.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Snel opwarmen oven
  • Veel ruimte op het fornuis
  • Krachtige gas vlam
h**1@g**l.com15-10-2023
Het fornuis voldoet aan de eisen. Toch enige minpuntjes. De al vaker besproken plastic knoppen doen afbreuk aan het geheel. Tevens is boven de breedte niet 90 cm maar 89 cm waardoor er een opening ontstaat tussen de de aanrechtbladen. Dit oogt niet mooi.
jwka@kpnmail.nl11-10-2023

Tevreden klant.

Fijn apparaat. Eenvoudig zelf te installeren en makkelijk in gebruik. Gebruiksaanwijzing zou in iets groter lettertype gedrukt kunnen worden. Verder zeer tevreden.
Pluspunten
  • eenvouidgf zel te installeren
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • gebruiksaanwijzing in klein lettertype gedrukt.
B**k@g**l.com16-09-2023
Mooie ruime oven . Hiervoor had ik een oven in de zelfde maat maar bakplaat was veel kleiner. Hij doet het top en ik stoor mij niet aan de plastic knoppen. Ze doen het goed en alles is zwart dus zie geen verschil. Makkelijk schoonmaken. Ik ben een blij ei. Mvg bianc en ron
Arjan14-01-2023

Verrassend goed product!

Recent een mooi 90cm Etna fornuis gekocht omdat onze oude defect was. Online gekocht via een webshop dus het was spannend om te zien hoe de bouw kwaliteit is. Het fornuis ziet er voor zijn prijs erg goed uit, de knoppen zijn van kunststof die zien er een beetje goedkoop uit. Dit wist ik gelukkig al door eerdere review’s gelezen te hebben. De gaspitten zijn goed te doseren en de oven werkt prettig. Handig dat er een klok op zit met timer functie. Bij het eerste gebruik deed de verlichting in de oven het niet, de service desk van Etna gebeld en erg vriendelijk geholpen. Ze hebben een nieuwe lamp opgestuurd en die doet het weer. Goede en vriendelijke service desk dus. Ik heb het apparaat ook gelijk geregistreerd waardoor je nu 3 jaar aanvullende garantie hebt. In het totaal 5 jaar dus dat is fijn. Al met al blij verrast met deze koop!
Pluspunten
  • Prijs technisch een goed product
  • Goede service desk van Etna
  • Eenvoudige bediening
Minpunten
  • Knoppen zijn van kunststof
j***********@h**********01-12-2022

erg blij met onze etna

we hebben het Etna fornuis nu een jaar. Voldoet volledig aan onze verwachtingen. Een ruime oven waar makkelijk 2 pizza's in kunnen, mogelijkheid om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden en ook de kookplaat met 4 branders en de wokbrander zijn fijn om te bakken,braden en natuurlijk te wokken
Pluspunten
  • ruime oven
  • 4 branders en de wokbrander
c*******@u*********19-08-2022

Een fornuis met een mooie prijs-kwaliteitsbalans

Het fornuis is simpel en zonder poespas. Dus geen elektronische oventemperatuurweergave etc. Alleen een digitaal klokje. De prijsbandbreedte van 90 cm. brede fornuizen varieert van 750 tot zo'n 5.000 euro. Dus als je niet te veel wilt uitgeven en tevreden bent met een simpel werkend fornuis dan is deze Etna een aanrader!
Pluspunten
  • A-energielabel
  • Lade onder oven
  • Wokring
Minpunten
  • Plastic knoppen
c*******@u*********16-08-2022

Een fornuis met een mooie prijs-kwaliteitsbalans

Het fornuis is simpel en zonder poespas. Dus geen elektronische oventemperatuurweergave etc. Alleen een digitaal klokje. Goed dat de fabrikant (of importeur?) er een wokring bij levert. De knoppen van het fornuis zijn van kunststof (plastic?) en hopelijk blijven die heel. De prijsbandbreedte van 90 cm. brede fornuizen varieert van 750 tot zo'n 5.000 euro. Dit soort reviews helpt andere kopers, maar in feite zou je pas iets over een product kunnen zeggen als je het langere tijd gebruikt hebt. Maar toch: Als je niet te veel wilt uitgeven en tevreden bent met een simpel werkend fornuis dan is deze Etna een aanrader!
Wil03-06-2022

Uitstekende koop

Het fornuis de ETNA FG190RVS is een pronkstuk in onze keuken. Tal van functies en heel eenvoudig in gebruik. Precies wat wij zochten. Bovendien een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn er erg blij mee. Ons advies: als je op zoek bent naar een mooi fornuis, zou ik zeggen; dit is de beste keus.
Pluspunten
  • Prima prijs-kwaliteit verhouding
  • Functioneel in gebruik
  • Tal van functies
  • Eenvoudig te bedienen
  • Mooi vormgegeven
linushki27-02-2022

Fijne gasfornuis

Hele fijne fornuis met vijf gasplaten, en een hele grote oven. Enige jammer is dat de knoppen van plastic zijn en dat er geen schoonmaakfunctie voor de oven is.
Pluspunten
  • groot
  • werkt fijn
Minpunten
  • plastic knoppen
  • geen schoonmaakfunctie voor oven