ETNA FGV350RVS / 725658 - Fornuizen

ETNA FGV350RVS / 725658
ETNA FGV350RVS / 725658
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 381,00 Bekijk alle aanbieders
8.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FGV350RVS / 725658 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

M24-08-2016

Fijn fornuis

Compact mooi fornuis. Heel prettig als je niet veel ruimte hebt. Rvs is goed te onderhouden makkelijk schoon te maken.
H.P.K.23-08-2016

Mooi gasfornuis met elektrische oven

Goed gasfornuis. Oven is snel voorverwarmd. Alles werkt prima. Heel geschikt voor onze kleine keuken. Degelijk toestel.
Pluspunten
  • snel voorverwarmd
  • vonkontsteking
Sandra16-08-2016

mooi slank rvs gasfornuis

mooi gasfornuis voor de kleinere keukens. Vind de oven heel goed, en makkelijk in bediening. Elegant om te zien met zijn slanke postuur, netjes afgewerkt.
Pluspunten
  • goede oven
  • prijs-kwaliteit
  • rvs uiterlijk heel mooi
Minpunten
  • nog niet ontdekt
NightLight21-07-2016

Goede aankoop

Bij de vorige kookplaat moest het vuur met een aansteker aangestoken worden. Met dit formnuis is het een fluitje van een cent geworden. Gewoon aan de knop draaien en kokkerellen maar! De ventilator in de oven zorgt ervoor dat de gerechten overal goed gaar worden. Het fornuis is daarnaast degelijk en ziet er mooi uit.
Margriet28-06-2016

Prima Oven

Vele mogelijkheden. Strak Design. Oven bakt goed en snel. Al diverse gerechten mee gemaakt. Sterk aan te raden!
TL20-06-2016

Prima fornuis

Het fornuis oogt goed en is gemakkelijk in het gebruik. Een beetje aan de lage kant maar voor mijn lengte geen probleem. Gemakkelijk te bedienen, zowel de pitten als de oven die meer mogelijkheden biedt dan alleen bakken en braden. Ook de service van de leverancier was uitstekend.(Coolblue). Een echte aanrader, ook voor de wat krappere beurs.