- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
ETNA FIV560ZWA - Fornuizen
we hebben hem nu twee weken ingebruik en bevalt ons uitstekend
het is een echte aanrader waar we veel plezier van zullen hebben
Redelijk geprijsd en werkt goed.
Met een inductiefornuis wil ik kosten voor gas besparen. Omdat ik ook zonnepanelen heb. Dit model was redelijk geprijsd.
Pluspunten
- Prijs
- Warmt snel op.
- Door knoppen makkelijk te bedienen.
- Waarschuwing als kookgedeelte nog heet is
- Oven werkt goed
Minpunten
- Ventilator hoor je
- Als oven heet wordt hoor je metaal uitzetten
Het is zeker een aanrader en we zijn er erg blij mee
Wie had dat gedacht om op 91 jarige leeftijd nog verplicht te moeten omschakelen door de verhuurder van ons appartement van gas naar inductie. Maar daar hebben mijn vrouw en ik absoluut geen spijt van. Nu is er geen brandgevaar meer en hoeven we geen zware pannendragers meer te reinigen. Wij dachten dat het koken en bakken erg moeilijk zou zijn maar het blijkt zelfs voor ons oudjes heel makkelijk te doen. Het fornuis is geluidloos, alles kookt snel en een sieraad in onze keuken. We hopen er nog vele jaren plezier van te hebben.
Pluspunten
- warmt snel op
- ruime oven voor zelfs een kalkoen te braden
- knoppen in plaats van tiptoetsen
Minpunten
- geen
- geen
blij met de aanschaf
Perfect apparaat.
Makkelijk schoon te maken.
Warmte goed regelbaar.
Oven warmt snel op.
Als tijdens het koken iets spettert, kun je de glasplaat met een stukje keukenpapier afvegen zonder de kans dat het in de brand vliegt, te gek gewoon.
Enige minpuntje is het ontbreken van een instelbare tijdklok voor het automatisch uitschakelen van de oven, maar dat is eenvoudig te ondervangen door het gebruik van een losse kookwekker, de oven moet dan wel handmatig worden uitgeschakeld..
Pluspunten
- Goed schoon te maken
- Oven warmt snel op
- Temperatuur goed regelbaar
- Geen brandgevaar
Minpunten
- Ontbreken oven-tijdklok
Het is een geweldig apparaat goed in gebruik dus in een woord een geweldig apparaat.
Super apparaat
Ik ben dol op het fornuis met oven, moest er enorm aan wennen van gas naar inductie
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Geen gas meer nodig
- Makkelijk schoon te maken
Minpunten
- Moest erg wennen aan het koken op inductie
Verrassend mooi en degelijk fornuis
In mijn huurwoning kon ik alleen een 2-fasen fornuis aansluiten, maar dit inductie-fornuis stelt zeker niet teleur!
Het is zowel een mooi als zeer praktisch fornuis. Doordat de knoppen aan de voorzijde zitten, is er meer ruimte voor je pannen, zelfs de pannen die ik een aantal jaren op gas heb gebruikt, werken nog perfect op de inductieplaat. De boost-functie werkt goed en ook de oven is zeer snel op temperatuur. Ook heeft dit fornuis nog een ruime lade onder de oven waar alle bakblikken in passen.
Het enige kleine minpuntje wat ik kan bedenken is dat de knoppen van kunststof zijn en niet van metaal, maar ze werken er niet minder goed door.
Pluspunten
- Veel ruimte voor pannen, knoppen aan voorzijde
- Boostfunctie is erg handig
- Goede oven met grill, boven en onderwarmte
- Ruime lade voor opbergen van bakblikken
- Accepteert zelfs op gas gebruikte pannen
Minpunten
- Kunststof knoppen
- Geen timer
"Mijn leven" met ETNA
Na ons huwelijk in 1974 hebben we een ETNA fornuis aangeschaft. Na 14 jaar was het fornuis nog steeds in een goede staat.
Vervolgens hebben we door de tijd heen alleen met een ETNA fornuis gekookt. Natuurlijk hebben we genoeg vergelijk gehad bij familie en vrienden die een ander merk hadden. En ook de verschillen afgewogen.
En nu toch lekker weer een vertrouwde ETNA inductiefornuis aangeschaft.
We zijn zeer tevreden over het fornuis maar dat was eigenlijk al onze verwachting .
Over 2 jaar zijn we al 50 jaar aan het koken op ETNA ! Bizar en gaaf tegelijkertijd.
Pluspunten
- Goed te plaatsen met de stelpoten
- Gemakkelijke bediening
Minpunten
- Geen handgreep op de voorraad lade
Overstap van gas naar elektrisch koken
Fornuis aangeschaft om de overstap te maken van gas naar elektrisch (inductie).
Apparaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
Aansluiten was voor mij geen probleem.2 fase kookgroep was aanwezig in de woning.
Heel vriendelijk was het snoer wat gemonteerd is vanuit de fabriek.
In dit geval alleen een perilex stekker nodig.
Koken gaat prima en maakt de overstap van gas wel heel makkelijk.
Een paar kleine energieverbruiksmetingen gedaan en ook deze vallen mee.
Apparaat is mooi en degelijk afgewerkt.
Pluspunten
- Snel en zuinig
- Prima afgewerkt
Minpunten
- Geen
Blije klant!
Het verschil tussen 2 fasen en 3 fasen aansluiting was mij niet bekend, waardoor ik vóór de renovatie van mijn keuken, een verkeerd apparaat heb aangeschaft. Een 3 fasen apparaat werkt dus niet als je maar 2 fasen stopcontact hebt.
Nu dan toch het juiste fornuis en daar ben ik zeer tevreden mee. De oven is supergemakkelijk in de bediening en werkt uitstekend. Jammer dat het apparaat geen timer heeft.
De kookplaat is prima. Meestal gebruik ik slechts één of twee kookzones en daarvoor is het goed.
Kortom, een blije klant.
Pluspunten
- bedieningsgemak
Minpunten
- geen timer
Super fornuis
Mooi fornuis met een strakke uitstraling. Water is nog sneller gekookt dan in de waterkoker. Wat vooral handig en is zijn de knoppen om de juiste stand in te stellen, waardoor koken nog eenvoudiger wordt. Dus eigenlijk een hele simpele bediening. Ook de oven is erg fijn doordat er een rooster en bakblik bij zit en onderop een zeer ruime lade waar je al je bakspullen in kunt opbergen.
Pluspunten
- eenvoudige bediening dmv draaiknoppen
- mooie uitstraling
- ruime oven
- makkelijk aan te sluiten
- water kookt supersnel met de booster
Minpunten
- nog niet kunnen ontdekken
Bevalt erg goed.
Omdat het een goed inductie fornuis is en aan alle wensen voldoet. snel met koken en bakken vooral de turbo.
Pluspunten
- snel koken
Goed getest
Vond het een mooi ogend apparaat.
Voldoet aan de eisen die ik had.
En op aanraden van mijn buurman die heel goede extra uitleg gaf.
Daar ik eerst op gas kookte en niet meer de jongste ben.
Blij met extra garantie.
Pluspunten
- Op tijd afgeleverd
- Nette monteurs
Goed met wat aanpassingen aan de oven
Ik heb een elektrisch fornuis gekocht met een goede oven aan de onderkant die in twee fasen werkt, wat energie bespaart, maar er zijn enkele aanpassingen aan de oven van de onderkant nodig om meer energie te besparen
etna
we hebben ervaring met etna aantal jaren en ook nu weer uiteindelijk hierop uit gekomen mooi product tegen een reële prijs
een mooi en prettig werkend fornuis de afwerking is prima en het is een van de betaalbare inductie kook bak
apparaten en goed aan te sluiten in de bestanden zekeringen groep
Pluspunten
- netjes afgewerkt product
Minpunten
- tot nu toe niets
TOPfornuis!
Ik werd verplicht om elektrisch te gaan koken, vanwege geen gasaansluiting meer in de woning aanwezig. Eerst zag ik er een beetje tegenop, maar toen ik dit fornuis zag was ik verkocht, mooi in het zwart geeft toch een sjiekere uitstraling. Koken is even wennen, maar wat fijn. Water kookt supersnel. Echt wel een verbetering dan op gas koken. Makkelijk schoon te maken. Grote oveninhoud, en doordat het fornuis 60 cm is ook meer plek voor je pannen. Ik ben zeer tevreden over dit product en raadt het zeker andere aan. Goeie prijs voor de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt.
Pluspunten
- Water kookt snel
- Makkelijk schoon te maken
Minpunten
- Even wennen aan inductie
Super fijn fornuis!
Super fijn fornuis!
Twee weken geleden dit inductiefornuis gekocht. Het fornuis was snel aangesloten. Het wordt niet geleverd met de stekker/kabel er los bij gekocht. Verder bevalt het fornuis uitstekend. Even wennen om op inductie te koken, maar nu zou ik niet anders meer willen. De booster is fijn om water snel aan de kook te brengen en de plaat is makkelijk schoon te maken. De oven werkt super goed en de zijkanten van het fornuis worden nauwelijks warm, wat prettig is omdat hij tussen een keukenkast je en de koelkast staat. Omschakeling van gas naar inductiefornuis was heel makkelijk. Daar had ik tegenop gezien.De bediening met knoppen bevalt ook goed.prima fornuis.
Pluspunten
- 3 jr extra garantie na registratie
- eenvoudige bediening
- mooi uiterlijk
Minpunten
- geen
- geen
Topper
Ik heb voor ETNA gekozen omdat het al een heel oud en vertrouwd merk is sinds (1856).
Mijn moeder had ook een ETNA en haar moeder ook, dan ga je automatisch voor vertrouwen en zekerheid.
De luxe uitstraling en van alle gemakken voorzien, dus vandaar ik voor deze mooie makkelijk bedienbare ETNA heb gekozen.
Ik heb de FIV 560
Pluspunten
- Eenvoudig te bedienen
Prima product voor nette prijs. Fornuis werkt heel goed. Heel fijn zijn de draaiknoppen aan de voorkant.
Prima, mooi, fijn, blij mee
Erg mooi uitziend apparaat. Hij werkt ook goed. Ik moest zelf wennen aan inductie, maar zou hem voor niets anders willen inruilen nu.
Pluspunten
- Hetelucht
Echte aanrader
Mooie uitstraling.
Makkelijk in gebruik.
Fijne hoogte om te koken.
Ik ben er heel tevreden mee.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Hoogte
Leuk ding.
Doet wat ie moet doen, knoppen zijn leuk. Jammer genoeg geen timerfunctionaliteit.
Pluspunten
- fysieke knoppen
- prijs
Minpunten
- geen timer
- geen perilex stekker meegeleverd
Bijzonder tevreden over het apparaat
en zeer zeker over het gebruik van de normale knoppen i.p.l.v .Tiptoetsen.Het is een aanwinst voor onze keuken!!
Pluspunten
- onderhoud
- aangezicht
- makkelijke bediening.
Bevalt goed
Door de draaiknoppen een eenvoudig te bedienen fornuis. Moest wel even wennen aan het nieuwe geluid, was een gasfornuis gewend. Fijn dat er een brede opbergla inzit, waar ik met gemak mijn bakspullen in kwijt kan.
Pluspunten
- Eenvoudig te bedienen
- Ruime opbergla
Minpunten
- Geluid
Zeer tevreden
Makkelijk schoon te maken, snelle hitte op zowel de kookplaat als de oven. Zeer tevreden met de keuze!
Pluspunten
- Schoonmaak
- Hantering