De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 246 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FIV560WIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Op dit moment zit er een defect in, de oven doet het een paar minuten en dan klapt de zekering er uit, de kookplaat doet helemaal niets.
Ook een nieuw product kan defect zijn, dus ben benieuwd hoe de service verloopt,heb het ook bij een siemens gehad. Afwachten dus.
The product is good so far with reasonable price. I like the material of the product which is easy to clean. It is working effectively. The only thing could be improved is the design of the product. It is quite old design and does not fit the current modern of induction stoves.
Wij hebben, omdat we zoveel mogelijk van het gas af wilden, het ETNA fornuis FIV560ZWA gekozen. De zwarte stijlvolle vormgeving met RVS details spreekt ons erg aan. In het gebruik is dit fornuis heel makkelijk. Het laat zich bedienen door draaiknoppen die instelbaar zijn van 0 tot 9. De inductie kookplaat is snel warm. Het koken gaat een stuk sneller dan op gas. De bediening is heel simpel. Ook koelt de plaat vlot af na gebruik.
Voor het eerste gebruik moet de oven eerst een half uur op 250 graden inbranden. Dit stinkt wel, maar bij het volgende gebruik is die lucht weg. De oven is voorzien van 2 platen; 1 rooster en een bakplaat. Deze vallen in geïntegreerde rails. Dit maakt schoonmaken ook zeer makkelijk. Schoonmaken gaat überhaupt vlot met dit fornuis, microvezeldoekje na elk gebruik en klaar. Het fornuis is uitgerust met een lade waarin bakblikken kunnen worden opgeborgen.
Dit fornuis is aan te sluiten op 2 fasen en dat maakt dat hij ook op oudere perilex (vaak 2 fasen) stopcontacten kan worden aangesloten. De stekker was niet bijgeleverd, deze hebben we los gekocht.
We zijn heel tevreden met de aankoop van dit mooie stijlvolle fornuis!
etna fiv 560 zwart gekocht online uitgepakt en aangesloten is een mooi apperaat en werkt goed het mooie is de draaiknoppen want bij tip toetsen hebben wij soms moeilijkheden bv in een lift en de hoogte is ook goed heeft de hoogte van aanrecht zodat als nodig is van plaat meteen op aanrecht schuiven, wat andere zeggen boeit mij niet ik vind hem goed groetjes
Inductie fornuis, werkt prima. De oven voldoet, de opties zijn basic. Wat niet zo duidelijk is de nul markering op de draaiknoppen voor, dat mag verbeterd worden. Ook een ouderwets deksel om de kookplaat dicht te maken als je het niet gebruikt zou handig zijn. Voor de rest zou ik het product zeker aanbevelen.
Wij hebben meerdere bekeken in de winkel en deze leek ons het beste.
Dit fornuis is werkelijk fantastisch en we zijn er erg blij mee .
Snel warm en de oven is ook perfect
de Etna onderscheid zich door zijn uitvoering, en de hoogte tov van andere merken. Bedenk je daarbij het bedieningsgemak en de keuze is van zelfsprekend: Etna
In verband met goed gebruik van zonnestroom zijn we overgestapt op elektrisch koken. Een mooi no-nonsense toestel uitgezocht handige knoppen geen tiptoets met natte vingers, grote oven inhoud lade eronder voor de bakspullen en prettige aansluit voorwaarden. Prima apparaat!
Nieuw gekocht bij een handelaar met garantie. Helaas kleine mankementen welke hebben geleid tot reparatie.
Had achteraf het product nieuw bij een dealer gekocht.
Bezoek monteur volledig tevreden, enige opmerking, graag gezien kortere levertijd leen kookplaat.
Voor het eerst koken/bakken met inductie. Er zijn niet veel inductiefornuizen die bediend worden met knoppen aan de voorzijde. Voor ons makkelijker via deze weg te bedienen. Zowel het bakken (prima temperatuur) als het koken voldoen zeer goed. Zo ook de powerfunctie, tevens bij gebruik van meerdere “pitten” doet deze functie het goed. De lade onderin biedt alle ruimte voor de pannen. Alles praktisch bij elkaar. Ook dit product van Etna is een echte aanrader.
Mooi zwart inductiefornuis geschikt voor 2 fase. Door de zwarte kleur een luxere uitstraling. Ik zie nauwelijks vingerafdrukken, wat met RVS wel zo is. Genoeg ruimte voor pannen op het fornuis, twee grotere en twee kleinere kookzones. Ruime oven, ik ben fan van de functie boven- en onderwarmte in combinatie met de ventilator. Gerechten zijn in no-time klaar en rondom goudbruin. Handige la onder de oven, voor bakspullen stevig genoeg. Ik zou hier zelf geen zware pannen in zetten. Kortom een prachtig en functioneel inductiefornuis.
Een fijn fornuis, met royale oven met voldoende instellingen.
Gemakkelijk in gebruik.
Het enige ( niet onoverkoombare minpunt is dat er geen timer aanwezig is).
Ik vind het een praktisch inductiefornuis, makkelijk te bedienen, doet waar ik het voor heb uitgekozen.
Dus aanbeveel waardig ,de prijs kwaliteit verhouding is correct.
Dus een prima apparaat voor een smalle beurs ,als je toch inductie wil koken, en je niet veel ruimte heb is het handig dat het een fornuis is waardoor je meteen een oven hebt.
Let wel op 1 minpuntje geen wekker/tijdklok aanwezig dus bij recepten zelf de tijd in de gaten houden.
Ik heb het apparaat gekocht bij Media Markt. Ze brachten het op het moment dat ze zeiden.Ik heb de installatie zelf gedaan. Het apparaat werkt zoals verwacht, maar u gebruikt alle partities tegelijkertijd. Er was een probleem met het apparaat en het begon te werken, ik heb het serviceformulier ervoor ingevuld. Maar het kwam niet terug.Dus het apparaat is goed maar ik ben niet tevreden over de service.
------------------------------------------------------------------------
Review 18-10-2021:
Ik hou van dit product in termen van technologie. goed in beveiliging . Echter, gerechten zoals rijst branden soms aan de onderkant, zelfs op laag vuur.