Dyson Supersonic Travel™ Föhn - Hairdryer - Ceramic Pink/Rose Gold

Dyson Supersonic Travel™ Föhn - Hairdryer - Ceramic Pink/Rose Gold

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 299,00Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson Supersonic Travel™ Föhn - Hairdryer - Ceramic Pink/Rose Gold op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a**********@g********08-07-2026

Ideaal voor wie vaak op reis is

Ik reis voor mijn werk bijna elke week en was op zoek naar een föhn die niet te veel ruimte inneemt in mijn koffer. De Dyson Supersonic Travel is echt een uitkomst. Hij is licht, compact en droogt mijn halflange haar net zo snel als mijn gewone föhn thuis. Mijn haar blijft mooi glanzen en ik heb veel minder last van pluizen. De kleur Ceramic Pink/Rose Gold vind ik ook erg mooi. Hij is zeker niet goedkoop, maar ik vind de prijs/kwaliteit het wel waard.
Youssef625106-07-2026
Ik was erg benieuwd hoe de Dyson Supersonic Travel in de praktijk zou bevallen, vooral omdat ik regelmatig een föhn meeneem tijdens een weekendje weg of als ik ga sporten. Ik heb zelf licht krullend haar en heb de diffuser gebruikt om mijn krullen te drogen en mooi in model te brengen. Wat me direct opviel, is hoe compact en licht de föhn is. Hij neemt weinig ruimte in beslag in mijn tas, maar voelt tegelijkertijd stevig en kwalitatief aan. Ondanks het compacte formaat heeft hij veel kracht. Vergeleken met de standaard hotelhaardrogers die ik tijdens reizen gebruik, droogt mijn haar veel sneller en heb ik veel meer controle tijdens het stylen. Nadat ik een serum had aangebracht, had ik mijn haar in ongeveer 30 minuten volledig gestyled. Mijn krullen bleven mooi gedefinieerd, ik had nauwelijks last van pluis en mijn haar voelde zacht en glanzend aan. Ook de temperatuur is prettig en constant, waardoor het drogen comfortabel aanvoelt. Voor mij is dit een ideale föhn voor vakanties, een weekendje weg of na een bezoek aan de sportschool. Je levert niet in op prestaties, terwijl je wel een compacte haardroger hebt die gemakkelijk mee te nemen is. Ik zou hem zeker aanraden aan iedereen met krullend haar die ook onderweg goede resultaten wil behalen.
Anne-Marie0101-07-2026

Goede compacte fohn

Ik ben redelijk tevreden over deze föhn. Het eerste wat me opviel is hoe compact hij is. Hij past makkelijk in mijn weekendtas of koffer en neemt nauwelijks ruimte in. Ondanks het kleine formaat heeft hij verrassend veel kracht. Mijn haar is snel droog en het resultaat ziet er mooi uit. Wat ik ook erg fijn vind, is dat de lucht niet zo heet wordt als bij de meeste hotelhaardrogers. Daardoor voelt het veel prettiger aan tijdens het föhnen en heb ik het idee dat mijn haar minder uitdroogt. Daarnaast ziet hij er ook nog eens heel mooi en luxe uit. Een klein nadeel vind ik de kabel. Die is vrij lang en vooral best dik. Daardoor neemt de föhn in je tas uiteindelijk toch meer ruimte in dan je op basis van het formaat zou verwachten. Verder ben ik er erg tevreden over.
Pluspunten
  • Compact
  • Design
  • Krachtig
Minpunten
  • Prijs
  • Dikke kabel
b************@g********01-07-2026

Krachtige en kwalitatieve reisfohn

Omdat ik vaak op reis ben voor werk loop ik tegen het probleem aan van de hotelföhn. Vaak net oké, maar eigenlijk niet goed genoeg. Deze Dyson Supersonic reisföhn maakt daar korte metten mee. De kleine, en vooral lichte föhn past gemakkelijk in je handbagage waardoor je nooit meer zonder je eigen föhn hoeft te zitten. De supersonic is gemakkelijk in gebruik en heeft 3 warmtestanden met 2 snelheden. Je krijgt er een accessoire bij, de platte kop. Hij droogt je haar snel zonder dat het pluizig wordt. Hij voelt ook degelijk aan, zoals je van Dyson kunt verwachten. Prijskaartje is wat minder, maar je hebt dan ook wel altijd een ontzettend fijne föhn bij je.
Pluspunten
  • Licht
  • Degelijk
  • Krachtige luchtstroom
Minpunten
  • Duur
Katrina180529-06-2026

Dyson Supersonic™ Travel: handig voor onderweg

Tijdens reizen gebruik ik meestal de föhn van het hotel of een eenvoudige reisföhn. Dat werkt vaak prima, maar het resultaat is niet altijd hetzelfde als thuis. Daarom was ik benieuwd of de Dyson Supersonic™ Travel echt een verschil zou maken. Na enkele reizen kan ik zeggen dat het een prettige en doordachte reisföhn is. Hij is compact, voelt degelijk aan en droogt het haar sneller dan de meeste hotelföhns die ik heb gebruikt. Vooral bij langere verblijven of zakenreizen is het fijn om niet afhankelijk te zijn van wat er in de hotelkamer beschikbaar is. Tegelijkertijd blijft het een premium product met een prijskaartje dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is.
Pluspunten
  • Compact formaat
  • Droogt het haar relatief snel.
  • Minder pluizig resultaat dan bij veel hotelföhns
  • Praktisch voor reizen
Minpunten
  • Hoge prijs
  • Neemt meer ruimte in dan een opvouwbare föhn.
a*************@h**********29-06-2026
De föhn is lekker compact en past makkelijk in mijn tas, waardoor hij ideaal is om mee te nemen. Ondanks het reisformaat is hij erg krachtig en droogt hij mijn haar snel. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat hij zo goed zou werken, maar hij doet zeker niet onder voor een gewone föhn. Ik ben er erg tevreden mee.
r**********@g********29-06-2026
Voor iemand die regelmatig reist is deze föhn een fijne aankoop. De Dyson Supersonic Travel is compact, licht van gewicht en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Hij ziet er daarnaast ook nog eens erg stijlvol uit, zoals je van Dyson gewend bent. Wat mij vooral positief verraste, is hoe snel mijn haar droog is. Ondanks het compacte formaat levert hij veel kracht. De verschillende instellingen maken hem geschikt voor elk moment. Je kunt kiezen tussen warme of koude lucht en ook de blaaskracht is eenvoudig aan te passen. Dat zorgt ervoor dat je je haar niet alleen snel droogt, maar ook netjes kunt stylen zonder dat het onnodig pluizig wordt. Een klein minpunt is dat er geen reisadapter of omvormer wordt meegeleverd voor landen met een ander type stopcontact, bijvoorbeeld de VS. Bij een product in deze prijsklasse had ik verwacht dat dat standaard inbegrepen zou zijn. Verder ben ik erg tevreden en gebruik ik hem met veel plezier.
L************@g********26-06-2026
Ik gebruik de Dyson föhn inmiddels dagelijks en ben er ontzettend tevreden over. Mijn haar is veel sneller droog dan met mijn oude föhn en het voelt na het föhnen zachter aan. Ook heb ik veel minder last van pluizig haar, wat voor mij echt een groot pluspunt is. Wat ik erg prettig vind, is dat je de temperatuur eenvoudig kunt aanpassen. Zo kan ik zelf kiezen welke stand het beste bij mijn haar past en hoef ik niet bang te zijn dat mijn haar te warm wordt. Daarnaast heeft de föhn een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is als ik een weekend weg ga of op vakantie ben. Ook de bijbehorende app vind ik een leuke toevoeging. Er staan handige tips en inspirerende kapsels in die me hebben aangezet om eens iets anders met mijn haar te proberen. De föhn ligt fijn in de hand, ziet er stijlvol uit en de magnetische opzetstukken zijn heel handig in gebruik. Alles voelt degelijk en van hoge kwaliteit.
Roshni1984SS25-06-2026
De Dyson Travel Föhn is compact, lichtgewicht en ideaal voor onderweg. Ondanks het kleinere formaat levert hij krachtige prestaties en droogt het haar snel zonder extreme hitte. Hierdoor blijft het haar zacht, glanzend en minder gevoelig voor beschadiging. Het luxe ontwerp, de handige opzetstukken en de compacte reisvriendelijke uitvoering maken deze föhn perfect voor vakanties, weekendjes weg of dagelijks gebruik. Hij neemt weinig ruimte in beslag en biedt de kwaliteit die je van Dyson mag verwachten.