Remington AC8002 - Föhn - 2200W - Grijs

Remington AC8002 - Föhn - 2200W - Grijs - Föhns

Remington AC8002 - Föhn - 2200W - Grijs - Föhns

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 37,99Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC8002 - Föhn - 2200W - Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Rest14-11-2018

Oke

Dit product doet wat ie moet doen. Geluid is niet hard. De fohn is lang qua formaat en zwaar in de hand....niet echt geschikt voor mensen met korte (zwakke) armen.
Delilah11-11-2018

Mooi design, krachtig

Haardroger met een mooi design. Handig dat je 2 smalle opzetstukken en 1 difuser meegeleverd krijgt. Aanrader!
Pluspunten
  • Design en lange draad
  • Ionen technologie
Minpunten
  • Weegt vrij zwaar
Marjolein06-11-2018

Mooie krachtige föhn

Ik heb deze föhn nu een paar dagen in bezit, maar ben erg te spreken over de kwaliteit. Mijn haar voelt voller en zachter aan en krijgt ook een mooie glans. Ik heb lang fijn haar, maar ik vind de blaaskracht prima. En mijn haar is erg snel droog met deze föhn.
Pluspunten
  • Genoeg mogelijkheden
Minpunten
  • Beetje zwaar
  • Best groot
Lotte03-11-2018

Fijne haardroger voor krullen

Één keer gebruikt, tot nu toe erg tevreden. Snel mooie droge krullen, zonder dat je haar gaat pluizen.
Pluspunten
  • Mooie krullen, zonder pluis
  • Niet veel herrie
  • Verschillende standen
Minpunten
  • Tot nu toe geen
Bianca28-05-2018

vele mogelijkheden

de diverse warmte standen zijn fijn. de afstand met de diffuser is lastiger. wanneer je boven op je hoofd wil föhnen moet je wel hele lange armen hebben zinvol aandachtspunt
Saartje199608-05-2018

Mooi

Mijn mama had er ook ene gekocht en ik dacht voor die prijs...doen..Mama was er heel tevreden van (en dat gebeurd niet veel), dus en die van mij was juist gesneuveld..