Remington AC8002 - Föhn - 2200W - Grijs
Fijne fohn die goed in de hand ligt.
Het is een erg fijne fohn, met 3 warmte standen en 3 blaas standen. Hij is wel iets wat aan de zware kant dus daar dien je wel rekening mee te houden met het kopen van dit product.
Pluspunten
- 3 blaasstanden
- 3 warmte standen
Minpunten
- zwaar
Fijne fohn, veel kracht
Zeer fijne föhn, doet zeker niet onder aan een professionele kappersföhn. Geen statisch haar meer en mijn lang en dik haar super snel droog!
Pluspunten
- Goede blaaskracht
- Haar snel droog
- Geen statisch haar
- Zachte verzorgde haren na het föhnen
Minpunten
- Had iets lichter mogen zijn
Makkelijk in gebruik
Haardroger ziet er mooi uit. In de hoogste stand is de temperatuur niet te hoog. Genoeg opties en prettig in gebruik.
Pluspunten
- Niet te warm
- Mooi ontwerp
Minpunten
- Groot
Haardroger
Ik beveel dit produckt aan omdat mijn haar ervan glanst en niet pluist
En ik kan er verschillende kop stukken op doen.
Fijne fohn
Fijne föhn, je haar droogt snel en pluist minder door het keratine project effect. Bij te lang föhnen kan je haar een vettig laagje krijgen als je al vet haar hebt. Het heeft een krachtige moter en prettig niet te lang snoer. Het design is ook mooi.
Pluspunten
- Goede prijs / kwaliteit
- Krachtige motor
Minpunten
- Je haar kan vettig worden
- Het is onduidelijk hoelang het keratine werkt
Degelijke en krachtige haarfohn van Remmington
Degelijke en krachtige haarföhn van Remmington gekocht. Keuze is hierop gevallen ivm goede prijs/kwaliteit verhouding samen met cashback actie, een zeer goede koop
Pluspunten
- degelijke fohn
- krachtige motor
Fohn
Prima föhn, fijn dat hij meerdere standen heeft en extra opzetstukken. Via wehkamp ook een prima bezorging
Pluspunten
- Opzetstukken
- Gebruiksvriendelijk
Mooie fohn voor goede prijs
Ligt ondanks gewicht goed in de hand. Verschillende blaasstanden, temperaturen en opzetstukken voor optimaal resultaat. Maakt wel meer geluid t.o.v. van vorige fohn, maar uiteindelijk wel blij met deze aankoop.
Pluspunten
- Ligt goed in de hand
- 3 Blaasstanden
- Warme en koude standen
Minpunten
- Veel geluid
Geweldig!
Hele krachtige haardroger. Ligt fijn in de hand. Zou alleen kam als mondstuk toevoegen. Verder een geweldige haardroger.
Pluspunten
- Gewicht
- Uitstraling
- Prijs
- Droogtijd
Minpunten
- Extramondstuk kam niet aanwezig.
Uitstekende haardroger
Na al het gemopper van mijn echtgenote over haar inferieure föhn heb ik voor haar een degelijk en uitstekend apparaat gekocht wat gewoon prima doet waarvoor het bedoeld is. Echtgenote weer helemaal gelukkig (en ik ook ;-) ).
Mooie vormgevong, makkelijk in gebruik.
Deze föhn is erg fijn en makkelijk in gebruik, niet te veel poespas. Handig ook dat er 2 verschillende blaasmonden en een diffuser bij zitten. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Over de duurzaamheid kan ik nog niet spreken, wamt heb de föhn net in bezit.
Fohn keratine protect
Fijne föhn! Heeft verschillende blaassterkten met verschillende warmte standen. Maakt het haar meteen stijl tijdens föhnen. Heel tevreden over dit product
Pluspunten
- Mooi design
- Verschillende opzetstukken voor styling
- Maakt het haar stijl
Mooie fohn met goede sterke blaaskracht
Mooie fohn. Ligt goed in de hand. Heeft een sterke blaaskracht, waardoor je haar snel droog is. Pluist ook minder door de ionen en keratine. Ben zeer tevreden.
Makkelijk te gebruiken
Ik vind het prijs kwaliteit super goed! het werk prima.
Ik gebruik de difuser en het is groot genoeg voor mijn want ik heb veel haar. De enige nadel die ik vind is dat de kabel niet heel lang is en ik moest de hele tijd om de zelfde plek blijven.
Pluspunten
- Grote diffuser
- gewicht niet zwaar
Minpunten
- Lente van de kabel
Mooi design en erg handzaam
Was op zoek naar een handzame föhn en met temperatuur instelling. Na het lezen van reviews op de Remington AC8002 uitgekomen. Deze föhn ligt lekker in de hand, ziet er mooi uit en doet wat je mag verwachten van een föhn. Ik ben zeer tevreden met de aankoop.
Pluspunten
- Handzaam
- temperatuur regeling
- mooi design
Minpunten
- weinig extra opzet stukken
haardroger
mooie solide föhn, ben er erg tevreden over.
Meerdere warmte standen en ook koude stand.
Ook de bijgeleverde accessoires zijn handig
Mooie FIJNE haardroger
Fijn voor het oog en haar ;) erg prettig in gebruik. Niet te heet voor mn hoofdhuid. Haar gaat niet pluizen.
Zeer degelijke haardroger
Zeer degelijke haardroger met alle opties, keratine protect, warmte bescherming en A-C motor, kortom alles in huis!
Pluspunten
- Mooi
- Alle opties
Goed!
Deze föhn gekocht voor dagelijks gebruik. Tevreden met de prijs kwaliteit verhouding. Vooral om de keratine functie heb ik deze genomen. Het maakt je haar minder droog.
Fijne in de hand
De fohn is stevig. Veel blaaskracht en ligt fijn in de hand. Extra opzetstukken erbij ook erg makkelijk
Prima fohn
Vandaag mijn oude fohn opgeblazen. Direct naar de BCC voor een nieuw exemplaar. Mijn oog viel op deze: extra attributen, voor glad fohnen en een diffuser erbij. En dat voor een prima prijs.
Remington AC8002keratin
De droger oogt stevig, mooie vormgeving. Het is prettig dat er een grote diffuser bij zit. De diverse verschillende standen bieden veel mogelijkheden.
Door deze droger droogt je haar niet uit.
Prima produkt.
Zowel ionen als keratine
Door het gebruik van ionen en keratine droogt de föhn mijn fijne haar pluisvrij op. Waar ik bij mijn vorige oudere föhn de eerste paar uur statisch en pluizig haar had na het föhnen, voelt mijn haar bij deze föhn zijdezacht aan.
Pluspunten
- Opties in blaaskracht
- Pluisvrij haar
Minpunten
- Zwaar
Super fohn
Een vriendin had deze fohn gekocht en toen ik bij haar bleef slapen leende ik hem van haar. Ik vond het super, snel drogend en mooi glanzend haar. Veel beter dan mijn oude fohn, dus direct ook dezelfde fohn gekocht.
Pluspunten
- Droogt snel
- Glanzend haar
Minpunten
- De fohn is een beetje zwaar
Mooie föhn
De föhn heeft een mooie uitstraling, geschikt voor het in model fohnen van dik haar. De föhn word ook goed warm.
Pluspunten
- Warme lucht
- Ziet er mooi uit