Remington AC8002 - Reviews

Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC8002 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bianca 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en erg handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een handzame föhn en met temperatuur instelling. Na het lezen van reviews op de Remington AC8002 uitgekomen. Deze föhn ligt lekker in de hand, ziet er mooi uit en doet wat je mag verwachten van een föhn. Ik ben zeer tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Handzaam
  • temperatuur regeling
  • mooi design

Minpunten

  • weinig extra opzet stukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjo 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

haardroger

Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
mooie solide föhn, ben er erg tevreden over.
Meerdere warmte standen en ook koude stand.
Ook de bijgeleverde accessoires zijn handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie FIJNE haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

10,0
Fijn voor het oog en haar ;) erg prettig in gebruik. Niet te heet voor mn hoofdhuid. Haar gaat niet pluizen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwen 08-12-2018
  • Product gekocht

Zeer degelijke haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

9,0
Zeer degelijke haardroger met alle opties, keratine protect, warmte bescherming en A-C motor, kortom alles in huis!

Pluspunten

  • Mooi
  • Alle opties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edb 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

9,0
Deze föhn gekocht voor dagelijks gebruik. Tevreden met de prijs kwaliteit verhouding. Vooral om de keratine functie heb ik deze genomen. Het maakt je haar minder droog.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacintha 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
De fohn is stevig. Veel blaaskracht en ligt fijn in de hand. Extra opzetstukken erbij ook erg makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annette 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
Vandaag mijn oude fohn opgeblazen. Direct naar de BCC voor een nieuw exemplaar. Mijn oog viel op deze: extra attributen, voor glad fohnen en een diffuser erbij. En dat voor een prima prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington AC8002keratin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
De droger oogt stevig, mooie vormgeving. Het is prettig dat er een grote diffuser bij zit. De diverse verschillende standen bieden veel mogelijkheden.
Door deze droger droogt je haar niet uit.
Prima produkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niki 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zowel ionen als keratine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
Door het gebruik van ionen en keratine droogt de föhn mijn fijne haar pluisvrij op. Waar ik bij mijn vorige oudere föhn de eerste paar uur statisch en pluizig haar had na het föhnen, voelt mijn haar bij deze föhn zijdezacht aan.

Pluspunten

  • Opties in blaaskracht
  • Pluisvrij haar

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nikki 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

10,0
Een vriendin had deze fohn gekocht en toen ik bij haar bleef slapen leende ik hem van haar. Ik vond het super, snel drogend en mooi glanzend haar. Veel beter dan mijn oude fohn, dus direct ook dezelfde fohn gekocht.

Pluspunten

  • Droogt snel
  • Glanzend haar

Minpunten

  • De fohn is een beetje zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije koper 19-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
De föhn heeft een mooie uitstraling, geschikt voor het in model fohnen van dik haar. De föhn word ook goed warm.

Pluspunten

  • Warme lucht
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rest 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oke

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

7,0
Dit product doet wat ie moet doen. Geluid is niet hard. De fohn is lang qua formaat en zwaar in de hand....niet echt geschikt voor mensen met korte (zwakke) armen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Delilah 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
Haardroger met een mooi design. Handig dat je 2 smalle opzetstukken en 1 difuser meegeleverd krijgt. Aanrader!

Pluspunten

  • Design en lange draad
  • Ionen technologie

Minpunten

  • Weegt vrij zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 06-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie krachtige föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
Ik heb deze föhn nu een paar dagen in bezit, maar ben erg te spreken over de kwaliteit. Mijn haar voelt voller en zachter aan en krijgt ook een mooie glans. Ik heb lang fijn haar, maar ik vind de blaaskracht prima. En mijn haar is erg snel droog met deze föhn.

Pluspunten

  • Genoeg mogelijkheden
  • Mooi design

Minpunten

  • Beetje zwaar
  • Best groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lotte 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne haardroger voor krullen

Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
Één keer gebruikt, tot nu toe erg tevreden. Snel mooie droge krullen, zonder dat je haar gaat pluizen.

Pluspunten

  • Mooie krullen, zonder pluis
  • Niet veel herrie
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bianca 28-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vele mogelijkheden

Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

8,0
de diverse warmte standen zijn fijn. de afstand met de diffuser is lastiger.
wanneer je boven op je hoofd wil föhnen moet je wel hele lange armen hebben
zinvol aandachtspunt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Saartje1996 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC8002

Algemene score

10,0
Mijn mama had er ook ene gekocht en ik dacht voor die prijs...doen..Mama was er heel tevreden van (en dat gebeurd niet veel), dus en die van mij was juist gesneuveld..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer