Remington D5215 - Reviews

9,0 Lees 10 reviews
Best Reviewed nov 2016 Remington D5215
Best Reviewed november 2016
Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
2300 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Afra 25-11-2016 Product paar maanden in bezit

Heerlijk zacht haar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben blij met deze fohn omdat mijn haar lekker zacht is. hij is zeer gebruiksvriendelijk en ligt lekker in de hand. deze fohn heeft veel mogelijkheden door de vele standen met warmte en blaaskracht. ik heb ook absoluut geen last meer van statisch haar. Het snoer is voor mij lang genoeg!! De diffuser is ook heel handig om mijn haar in model te krijgen.

Pluspunten

  • zacht haar wat niet statisch is
  • veel standen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fantastic_User 23-11-2016 Product paar maanden in bezit

Super haardroger met veel POWER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is echt een haardroger met heel veel power. Mijn dikke haar is binnen no time droog.
Ook is mijn haar niet meer pluizig als ik het gedroogd heb, dus de ionische conditionering werkt echt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Mandy de Vries 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Top haardroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Superfijne haardroger! Mijn haar was zo droog en tevens maakt deze föhn erg weinig geluid! Fijn in gebruik dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Makakel 23-11-2016

Goed handbare fohn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze föhn ligt goed in de hand niet te zwaar, de smalle mond vd föhn is handig als je met bijvoorbeeld een krulborstel je haar doet. Hij maakt niet zo'n herrie en heeft een goed temperatuur.
Ik ben meer dan tevreden met deze föhn. Voor mij een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stephanie 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Krachtige haardroger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne haardroger waardoor je haar snel droog is. Sterke blaas snelheid welke naar wens in te stellen is. Raad deze haardroger zeker andere aan, zeer tevreden.

Pluspunten

  • Verschillende standen
  • Krachtige blaas snelheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Marjolijn 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Remington D5215

Algemene score

8,0
Hij is prettig in gebruik, met warmtestanden en een koude stand. De reden waarom ik heb had gekocht was omdat de reviews online zo goed waren, en hij is inderdaad zo goed als beschreven online! ben er blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ellen 13-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijne Remington föhn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De föhn is licht van gewicht, waardoor deze erg handzaam is. Hij wordt niet te warm, en de blaaskracht is prima, zodat mijn haar na vijf minuten droog is. Ik ben blij met de keuze voor de Remington D5215.

Pluspunten

  • licht van gewicht
  • niet te heet
  • voldoende blaaskracht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Curl 12-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima

Algemene score

7,0
Ik koos dit product omdat vermeld stond dat het krachtig blaast en om de functies. Met de laatste ben ik blij, alleen jammer dat het niet echt krachtig blaast. In ieder geval droogt je haar.

Pluspunten

  • vormgeving

Minpunten

  • Minder krachtig als verwacht

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Elna 12-11-2016 Product paar maanden in bezit

Prima föhn.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De föhn bevalt prima. Ligt lekker in de hand. In een mum van tijd heb ik m'n haar droog en in model geföhnd. Fijn, dat er meerdere standen op zitten voor snelheid en temperatuur.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Licht in gewicht

Minpunten

  • Jammer, dat het snoer niet draaibaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Marianne 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Handzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ligt goed in de hand en droogt perfect. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vooral de diffuser die bij de föhn iinbegrepen is is handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed