Remington AC9300 - Reviews

Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC9300 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carola 07-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington shine therapy pro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Deze föhn is echt een gouden aankoop! Je haar wordt er super zacht van en glanst heel mooi! Ook zitten er 2 verschillende blaasstanden en 3 warmtestanden op waardoor je zelf kan kiezen of je met koude lucht of warme lucht je haar droog föhnt. Als je vaak na het föhnen erg droog haar hebt zoals mij kan ik hem zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Je haar wordt er lekker zacht van
  • Glanzend haar

Minpunten

  • Hij wordt wel wat zwaar in je hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kate 03-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig, kwaliteit, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Mijn eerste föhn ooit, ik laat het liever doen, maar meteen een goeie te pakken. Mijn haar was de volgende dag nog steeds mooi gekruld. Ik heb deze gekocht om mijn bestaande krullen beter te definiëren en daar is het apparaat in geslaagd!

Pluspunten

  • Design
  • Kracht

Minpunten

  • Diffuser moeilijk te bevestigen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Een zeer tevreden klant 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte föhn voor een nog betere prijs een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

10,0
Deze föhn droogt je haar perfect in een handomdraai zonder Er een pluizen bol van te maken.
Een echte aanrader voor thuis of zelfs in het kappersvak .je zal je klanten verteld doen staan .in een handomdraai bent u al weer met de volgende klant begonnen.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postduufke 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supergoeie föhn, droogt snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Deze föhn heeft meerdere warmtestanden en meerdere snelheden om te föhnen. Haar wordt niet pluizig. Is razendsnel droog!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivo 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Fijne föhn. Snel op temperatuur, ligt goed in de hand en je merkt dat het kwalitatief goed in elkaar zit (wel relatief zwaar).

Pluspunten

  • Looks
  • Snel op temperatuur
  • Voelt premium aan

Minpunten

  • Kleur is persoonlijk
  • Relatief zwaar met ~1kg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michelle 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne föhn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Deze föhn is niet alleen mooi in design maar ook erg handig in gebruik. Er is zijn genoeg opties in warmte en snelheid en de blaaskracht is erg goed. Mijn haar is ook nog eens pluis vrij na het föhnen, super! Ook vind ik de prijs/kwaliteit verhouding erg goed.

Pluspunten

  • Blaaskracht en pluisvrij resultaat
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bibi 30-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super curlssss

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

10,0
Dit product werkt super. Ik krijg echt mijn mooie krullen terug en het product is makkelijk te gebruiken. Ook qua prijs is dit echt een topper!

Pluspunten

  • Mooie krullen
  • Prijskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmee 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn in de werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Ik vind het een hele fijne föhn, hij blaast goed en er zitten verschillende standen qua temperatuur op. Wat ook erg fijn is, is the cold shoot. Wanneer er krullen worden gemaakt kan dat erg fijn zijn om die af te laten koelen.

Pluspunten

  • Verschillende standen qua temperatuur
  • Verschillende standen qua blaaskracht
  • Een cold shot
  • Een mooie prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Tot nu toe nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Blondie 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Comlete set,met diffuser die stootvast is. Handzaam. Blaast minder krachtig dan mn vorige (ook Remington, lang mee gedaan) maar is ook maatje kleiner.

Pluspunten

  • Handzaam

Minpunten

  • Blaast minder krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sophie 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Super fijne föhn. Hij ligt fijn in de hand en werkt goed tegen het pluizen van mijn krullen. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Pluisvrij

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JP 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit voor een goede prijs. Kado voor mijn dochter, die zocht een föhn met een diffuser. Ze is er erg blij mee.

Pluspunten

  • design
  • kwaliteit/prijs verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rayme Shaban 28-05-2020
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Ik raad dit product aan, ik gebruik ook de Remington stijltang, de föhn maakt mijn haar extreem zacht en elastisch. dit product is anders dan alle andere die ik heb gebruikt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carolaczzzz 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

10,0
Superdroger, snel klaar. Glanzend haar , makkelijk te bedienen , mooi design , staat prachtig in je badkamer. Mooi kleugebruik. Luxe uitstraling

Pluspunten

  • Blaast als een malle
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa16 27-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale krachtige haardroger!

Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

10,0
Fijne haardroger die me haar snel droog blaast. Daarnaast krijgt mijn haar nog een extra glans en verzorging door de argan olie.

Pluspunten

  • Prettige haardroger
  • Goede prijs en kwaliteit
  • Argan olie
  • Krachtige motor
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Geweldige föhn. Droogt snel. Lekker lang snoer. En mijn haar is snel in model. Wel is de föhn een beetje zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Ik heb de föhn gekocht naar aanleiding van een video. Ik heb zelf erg lang haar en krijg door het föhnen altijd pluis haar. Met deze föhn is het aanzienlijk minder en m'n haar word heel mooi stijl! Echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

QTxJess 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droogt snel, weinig pluis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Ik föhn mijn haar al jaren met oude föhns, maar wilde graag overstappen op een nieuwe versie met nieuwe technologie etc. Ik kwam op deze uit met name door de positieve beoordeling van dames met krullend haar. Een goede diffuser en de belofte van weinig pluis trok mij enorm en ik ben absoluut niet teleurgesteld! Daarbij ook een fris design en ik ben gelukkig, haha!

Pluspunten

  • Droogt haar snel
  • Weinig pluis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid de Gama 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Droogt snel

Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Deze fohn droogt je haren heel snel. Dat maakt het ook aantrekkelijk om even je haar op te drogen. En ziet er chique uit

Pluspunten

  • Snelle haarfohn.
  • Mooie vormgeving.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mientje 21-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
mooi fohn en al meer produkten van remington goed merk gaat lang mee ik ben er blij mee werkt goed ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Allareas 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Haarfijn 2200 w

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Ik heb hiervoor gekozen omdat ik in het verleden met veel plezier en vertrouwen bijna dezelfde föhn heb gebruikt

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews