Remington AC9300 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC9300 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eliza 11-01-2021
  • Product gekocht

lekker stil

Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
mijn oude fohn ging plotseling stuk en ik had snel een andere nodig en na enig uitzoeken op internet kwam ik op de fohn uit en ik ben er erg positief over. Ligt fijn in de hand en maakt veel minder herrie dan mijn vorige. Mijn haar is in no-time droog en voelt heerlijk zacht aan

Pluspunten

  • ligt fijn in de hand
  • maakt mijn haar heerlijk zacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chank 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington AC9300

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Kwalitatief goede fohn. Op aanrader van mijn kapper gekocht. Ik merk echt dat mijn haar meer glanst.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vera 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Precies zoals verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

10,0
Deze föhn heeft veel kracht waardoor je haren snel droog zijn. De standen qua blaaskracht en warmte zijn perfect. Ik kies meestal voor de middelste hittestand omdat ik vrij dun haar heb. Deze is niet te heet maar ook niet koel. Het coolshot is heel fijn en dit is echt koude lucht. Het smalle opzetstuk is perfect voor mij, die andere gebruik ik nooit. De kabel is lang genoeg, dus kortom een heel fijne föhn die doet wat het belooft!

Pluspunten

  • Verschillende standen
  • Coolshot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lin 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington AC9300. Werkt als een föhn, zoals je verwacht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Werkt zoals het hoort, heeft een goede windvlaag :D. Robuust gebouwd.
Online besteld en binnen een paar dagen binnen.
Lang snoer is een voordeel, maar kan ook een nadeel zijn.

Pluspunten

  • Robuust
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

föhn 01-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijke föhn

Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

7,0
Pas de föhn gekocht en 1x gebruikt. De föhn voelt degelijk aan. Heeft 3 warmtestanden en 3 blaasstanden.
Föhn ligt wel zwaar in de hand.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Flip 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel lucht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Remington AC 9300 geeft Veel warme lucht, makkelijke opzet borstel. Snel warm fijn in gebruik. Gekocht bij BCC fijne winkel goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanna 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige uitvinding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Haar echt veel eerder droog dan met mijn oude fohn. Licht in de hand.
Soms wat te heet, maar fijn dat je de temperatuur kan afwisselen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ISG 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne fohn om kapsels met veel volume en glans te creeëren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Fijne, mooi vormgegeven föhn. M'n haar is snel droog. Met de diffuser kun je mooi volume creeëren. Ligt fijn in de hand, enig minpuntje: wel iets aan de zware kant.

Pluspunten

  • Glanzend haar
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elizabeth 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great hairdryer!

Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

10,0
Great hairdryer! Heat settings and air speed are super! I have long curly hair and the diffuser works well. Takes less time to dry, the ionic button seams to make my hair less frizzy. A plus is the long cord.

Pluspunten

  • Air speed is high
  • Long cord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crvic 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blaasvolume en gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
ik was blij verrast met mijn nieuwe haardroger .ligt goed in de hand en blaasvolume is ook aangenaam

Pluspunten

  • gewicht
  • standen blaasvolume

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 27-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig apparaat en ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
De Remington schine PRO voldoet uitstekend ,met zijn shine therapie glanzen mijn haar nog meer dan daarvoor.
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Krachtig
  • Fijn in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Super fijne föhn! 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange kabel, goede blaaskracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Ik heb vele föhns gehad van diverse merken, maar deze blinkt eruit. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer netjes. Ik heb zelf krullend haar dus vind het fijn om een föhn te hebben die mijn haren veel volume geeft met min mogelijk pluis. Plus je bent snel klaar! Top. Drie standen inc. coolfunctie, maar de eerste stand is al vrij koud dus perfect om mijn krullen in vorm te brengen! Aanrader

Pluspunten

  • krachtig
  • pluist haren niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lennerd 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Goed product, droogt haren snel, geeft mooie glans op de haren makkelijke koude stand te gebruiken, maakt de krullen niet pluizig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johnny 19-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great Heairdryer for small price

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

6,0
My wife have very very long hair and when hairdryer is weak she only heave heat but not getting dry. This is excellent device, she is so happy now

Pluspunten

  • Good quality
  • Comfortable

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mirjam 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie fohn met goed vermogen en lekker lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

10,0
Een van de beste fohns die ik tot nu toe heb gehad. Echte salonkwaliteit. Ik hoorde van mijn kapper dat jij ook met remington werkt . Mijn vorige fohn was van hetzelfde merk, maar had ik bij drogist gekocht en was van veel mindere kwaliteit. Deze fohn is wel een aanrader.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Zacht geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ciara 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

10,0
Ik heb de föhn nu een paar dagen en ben er erg blij mee, hij is klein en handzaam maar toch stevig en degelijk, er komt een flinke stevige wind uit op de hoogste stand, er zit een lange kabel aan wat voor gebruiksgemak zorgt, de opzetstukken zij makkelijk er stevig te bevestigen middels een klik systeem, over het algemeen ben ik er erg tevreden over en kan het daarom ook zeker aanraden aan anderen, je haar word er heerlijk zacht van.

Pluspunten

  • Klein
  • Sterke wind stroom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende en handzame fohn

Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Prima fohn die alles doet wat je ervan verwacht en daarnaast zeer handzaam en betaalbaar. Fijn dat er verschillende standen op zitten voor zowel temperatuur als hoogte.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willy 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima grootte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Fijne bediening en ideaal houvast. Goede hulpstukken en fijn in gebruik. Geen overbodige hulpstukken erbij. Alleen wat echt nodig is. Daarom goede beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Valerie 06-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Shine therapy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Ionen technologie en blaaskracht. Erg mooi design Voor een föhn en Het bevat arganolie, zodat je haar zo min mogelijk beschadigd.

Pluspunten

  • Ionen
  • Blaaskracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia 04-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fohn Remington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Hele fijne fohn! Goede prijs kwaliteit verhouding! Door dat er een extra keratine laag in de fohn zit, beschermd het je haar goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews