Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 101 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AC9300 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b**1@p**t.nl 15-01-2022
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Ik heb het gekocht omdat mijn dochter meerdere apparatuur van deze merk heeft. Het is top kwaliteit voor de prijs.

Pluspunten

  • top qualitite
  • goede merk

Minpunten

  • heb ik nog niet
  • heb ik niet

Reageer

e**t@h**l.com 14-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol product, kwaliteitsvol resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Heel mooi product aan een interessante prijs én van zeer goede kwaliteit. Al mijn styling-tools zijn van Remington en ik ben er altijd zeer tevreden van.

Pluspunten

  • mooi product
  • ligt goed in de hand
  • extra opzetstuk
  • helemaal niet duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j**e@t**t.be 07-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Betaalbaar en grote wattage , mooi design, mooie kleur, handig met de wisselende opzetstukken

Pluspunten

  • Veel watt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t**2@h**l.com 06-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

10,0
Mooie verschijning, helderblauwe en roze versiering. Het voelt erg goed om vast te houden, niet erg zwaar of erg licht. Hebben alle basisfuncties van droogprocesmachines op de markt. Het heeft zelfs een koelfunctie met één toets dan andere merken van dezelfde prijs. De kern heeft een krachtig machtsgetal. In combinatie met de huidige activiteit van 10 yuan cashback. Er is geen reden om niet voor deze machine te kiezen.

Pluspunten

  • Eenvoudig knopontwerp
  • Mooi kleurontwerp

Reageer

Angelique 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Mooie föhn
Werkt perfect
En fijn dat er een koude stand op zit
Fijne opzetstukken makkelijk te bevestigen

Pluspunten

  • Mooie kleur
  • Werkt fijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

c**s@k**l.nl 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keuze voor een leuk prijsje.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Prima vervanging van mijn oude exemplaar dat onlangs is overleden. Flinke blaaskracht en maakt niet overmatig veel lawaai.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Luxe uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

p**7@h**l.com 05-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

7,0
Föhn doet wat het beloofd. Droogt het haar en laat het achter met een glans.

Pluspunten

  • Droog snel
  • Haar glanst

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingelize 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte glans

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Dit is een geweldige föhn. Het deed mijn haar echt glanzen. De motor is sterk. Mijn middellange haar was in 10 minuten droog op volle snelheid. Houd van de kleur. De diffusor werkt uitstekend. Echt een goede prijs voor het product. 100% aanbevolen.

Pluspunten

  • Shine
  • Snel droog

Minpunten

  • luid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacq 03-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede föhn voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Prima föhn voor deze prijs. Goede verhouding. Heeft Meerdere standen. Droogt goed

Pluspunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marco 03-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader deze föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

10,0
Mijn vrouw vind het een super föhn.
Doet wat het moet doen en lekker krachtige motor.
Verder is het fijn dat er een snoer van 3 meter aan zit voor meer bewegingsvrijheid.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Lang snoer

Minpunten

  • Ietwat zwaar in de omgang

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**d@z**o.nl 03-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top föhn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Super snel droog, lange kabel en ligt lekker in de hand. Een absolute aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ambrosius 31-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecto

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Product is zoals beschreven me oude fohn weggedaan. Hij voelt stevig en modern aan en remington is erg betrouwbaar heb hier veel producten van. Tevreden klant

Pluspunten

  • Modern
  • Stevig en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irem 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
De Remington föhn is top voor krullend haar en verzorgd mijn haar. Het geeft een glans en droogt super snel!

Pluspunten

  • Droogt snel
  • 3 standen
  • Geeft glans

Minpunten

  • Weegt zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cin 30-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Fijne haardroger het haar is snel droog.
Vind hem persoonlijk wel iets te veel lawaai maken.

Pluspunten

  • het haar is snel droog

Minpunten

  • mag iets minder lawaai maken
  • ligt zwaar in de hand

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kim 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
In eerste instantie heb ik betreffende föhn aangeschaft omdat het een leuke prijs was en ik nog geen föhn in mijn bezit had. Eenmaal in huis blijkt het meer dan een goede föhn te zijn. Verschillende blaas- en warmte standen en een simpel te gebruiken koelboost knop. Kortom een goede föhn voor een fijne prijs. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Simpel te bedienen
  • Meer dan goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Enkel 2 opzetstukken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

muis 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit voor een prijsje.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

10,0
Heel degelijk en compleet toestel met een goede motor en een scherpe prijs.

Pluspunten

  • kwalitatieve haarverzorging
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mandy 30-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele goede föhn, die je haar snel droogt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

9,0
Erg fijne föhn, die je haar snel droogt - zelfs dik haar waarbij dat normaalgesproken lastig is. Hij heeft ook meerdere standen qua warmte en sterkte. Hij is vrij groot, en ligt iets zwaar in de hand, dus wellicht niet geschikt om mee te nemen. Maar voor thuis, uitstekend.

Pluspunten

  • droogt snel
  • meerdere standen
  • geleverd met accessoires
  • lang snoer

Minpunten

  • zwaar
  • niet opvouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**s@g**l.com 29-12-2021
  • Product gekocht

Prima haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

10,0
Prima haardroger aan een lage prijs. Ben heel tevreden en wil dit product graag aanbevelen.

Reageer

Ellen 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

8,0
Fijne föhn!
+ opzetstuk voor krullen en voor stijl haar
+ mijn haar pluist minder
+ lange snoer & mooi design

- wat aan de zware kant

Pluspunten

  • Opzetstuk voor krullen en stijl
  • Mooi design
  • Lange snoer

Minpunten

  • Wat aan de zware kant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

a**e@g**l.com 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington AC9300

Algemene score

7,0
mooie fohn om te zien. Wat me opvalt is dat hij behoorlijk zwaar is en een kleine blaasopening heeft. waarschijnlijk kwestie van wennen, ik ga er gewoon mee aan de slag

Pluspunten

  • mooi design
  • compleet met diffuser, had ik niet verwacht

Minpunten

  • voelt zwaar
  • kleine blaasopening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews