Remington D5715 - Reviews

Best Reviewed aug 2019 Remington D5715
Best Reviewed - augustus 2019
Specificaties
Vermogen
2300 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington D5715 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sneeuwwitje89 30-08-2019
  • Product getest

Fantastische föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

9,0
Erg fijne föhn, handig in gebruik en lekker licht in de hand. Wordt snel warm en makkelijk mee te nemen.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Makkelijk in gebruik
  • Droogt snel

Reageer

Shanna040 21-08-2019
  • Product gekocht

Fijne lichte föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

8,0
Super fijne lichte föhn en vooral voor deze prijs echt een aanrader. Ook een lange snoer en der zit een kopstuk bij voor krullend haar

Reageer

PatriciaB1975 19-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg fijne föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

10,0
Ik heb deze föhn nu zo'n twee weken in huis en ik ben er heel tevreden over.
Ik vind de föhn prettig licht om in mn hand te hebben. De verschillende warmte standen vind ik ook prettig. Ik gebruik eerst de warme stand, als mijn haar nog erg nat is. Zodra het wat droger begint te worden schakel ik over op de minder warme stand. Zo krijg ik mijn haar snel droog, maar beschadigd het niet. De coolshot vind ik ook handig, als ik hairspray heb gebruikt.
Ik merk dat mijn haar minder pluizig en statisch is nu ik deze föhn gebruik.
De diffuser heb ik ook gebruikt, ondanks dat ik geen krullend haar heb. Ik vind het prettig dat mijn haar met de diffuser niet alle kanten op blaast.
Doordat de achterzijde uitneembaar is, is de föhn makkelijk schoon te maken.
De föhn is echter niet erg geluidsarm. Ik vraag me af of een föhn dat sowieso wel kan zijn. Ook gezien het feit dat een föhn toch hard moet blazen en je 'm vlak naast je oor houd.
Deze föhn maakt wel minder geluid dan de föhn die ik al had. Die geen ik nu aan mn dochter. Want deze is prettiger in gebruik.

Pluspunten

  • Minder pluizig haar
  • Snel droog haar

Minpunten

  • Niet heel erg geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabje10 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijn en lichtgewicht föhn

Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

8,0
Wat een fijne föhn!!
Wel iets aan de grote kant maar is wel erg licht!
De föhn heeft 3 warmtestanden en 2 snelheden, en het positieve vind ik dat hij niet te heet kan worden.
Verder word hij geleverd met een smalle blaasmond en een diffuser.
De cool-shot is erg handig om je haren nog te fixeren.
Verder worden mijn haren er mooi glanzend van.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Word niet te heet
  • Cool-shot

Minpunten

  • Niet geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Pinklady 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

8,0
Mooie föhn ligt goed in de hand is niet zo zwaar.
Lang snoer is super makkelijk om rondom te föhnen.
Het fijne is dat er 3 standen op zitten plus een cool stand.
Hij blaast krachtig en maakt je haar niet zo pluizig.
Al om al een mooie föhn voor een goede prijs

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cynthia 14-08-2019
  • Product getest

Fijne föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijne product. Het ziet er mooi uit als het uit doos komt. Heb best dik haar en het droogt fantastisch. Je hebt verschillende standen zoals warmte en hard of zacht. Ook heb je een koeltestand (koud). De snoer is lang genoeg en ja een minpuntje is het geeft wel wat geluid, maar had er niet heel groot probleem mee. Goede prijs voor deze föhn.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Meerdere standen
  • Koelstand

Minpunten

  • Harder geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Manon 13-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede haardroger en mijn haar pluist niet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

8,0
Ik kan mijn haat snel drogen en de haardroger is makkelijk in gebruik. Ik heb krullen, maar met deze haardroger en mijn borstel kan ik mijn haar pluisvrij krijgen. Fijne haardroger qua prijs-kwaliteit. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • 2300 watt
  • cool-shot
  • 3 warmtestanden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MissTang 12-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg fijne fohn voor een zachte prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden met de Thermacare Pro Haardroger D5715! In een mum van tijd wordt mijn haar droog zonder het daadwerkelijk uit te drogen, want mijn haar ziet er na het fohnen veel gezonder uit. Ook is de fohn erg licht, waardoor het lekker in de hand ligt. De fohn wordt verkocht als een geluidsarme fohn, maar ik moet eerlijk zeggen dat de fohn veel lawaai maakt, zeker niet minder dan andere fohns die ik in het verleden heb gehad. Ook de snoer had naar mijn mening iets langer gemogen. Maar al met al een hele krachtige en goede fohn voor een schappelijke prijs.

Pluspunten

  • droogt het haar snel
  • licht van gewicht

Minpunten

  • maakt lawaai
  • korte snoer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

tesdro 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Prima föhn voor een aantrekkelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

8,0
Een föhn moet voor mij niet te zwaar in de hand liggen, mijn haar snel drogen, mijn haar niet beschadigen en niet teveel herrie maken. Dat belooft de Thermacare Pro 2300 van Remington allemaal en dat moet ik natuurlijk in den lijve ondervinden.

De Thermacare Pro 2300 wordt geleverd met twee opzetstukken; een blaasmond en een diffuser. Het is een grote föhn maar hij voelt niet zwaar aan dus daar ben ik blij mee. Er zit een lekker lang snoer aan dus ik heb wat loopruimte. De föhn heeft drie warmtestanden en twee standen voor de snelheid. Ik gebruik eerst de blaasmond. De laagste warmtestand voelt niet heet aan maar dan ben ik dus ook veel langer bezig met het drogen van mijn haar dus ik gebruik de middelste warmtestand. Die voelt al een stuk warmer aan. Niet te heet, want zo blijft mijn haar toch nog beschermd tegen de hitte. Ook zit er nog een koude luchtstand op om je look te fixeren maar die heeft voor mij geen toegevoegde waarde. De diffuser vind ik erg handig om mijn haar wat stijlvoller te maken met een natuurlijke krul. Ik heb al een slag in mijn haar maar de diffuser maakt het net wat meer golvend. De diffuser plaats ik op mijn haar en met licht draaiende bewegingen maak ik mijn haar langzaam droog op de middelste warmtestand en met een lage snelheid.

De föhn is aantrekkelijk geprijsd voor ca € 30,-. Een goede prijs/kwaliteitverhouding met wat de föhn allemaal kan en met de onderdelen die mee zijn geleverd. Dat de föhn geluidsarm is ben ik het niet helemaal mee eens, want hij maakt nog best veel lawaai. Ook zou het daarmee voor een beter stylingresultaat zorgen wat ik niet helemaal snap. Dat de föhn zorgt voor een glanzend resultaat doordat er 90% meer ionen (zorgt ervoor dat je haar niet statisch wordt en pluisvrij blijft) zijn ben ik het wel mee eens, want mijn haar ziet er beter uit. Ook krijg ik meer volume met het gebruik van de diffuser. Ook vind ik het fijn dat de föhn meerdere standen heeft waardoor mijn haar tegen de ergste hitte beschermd is. De schuifknoppen voor de bediening van warmte en snelheid zijn makkelijk te bedienen. De föhn vind ik wel wat groot om mee te nemen op vakantie dus ik zal hem alleen thuis gebruiken. Al met al een föhn die ik zeker aanraad.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Lichtgewicht
  • Diverse standen en warmtes
  • Diffuser voor een natuurlijke krul

Minpunten

  • Niet handig voor mee op reis
  • Maakt toch nog veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

AmandaVDmKlop 07-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie föhn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

7,0
Goeie föhn die hard blaast en warm word! Zo word je haar snel droog. Je haar word niet pluizig! Handige ophanglus! Mooi uiterlijk!

Pluspunten

  • 2 opzetstukjes erbij
  • Droogt snel
  • Ziet er mooi uit
  • Ophanglus

Minpunten

  • Kort niet draaibaar snoer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenlen 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Echt een aanrader, gladde en zachte resultaten!

Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

10,0
Ik raad dit product aan omdat mijn haar super snel droog maar ook glanzend zonder pluis is. Ik wist niet dat er zoveel verschil in haardrogers kon zitten. Daarbij is deze haardroger licht van gewicht en daardoor gemakkelijk in de hand. Fijne snoerlengte, en verschillende warmte standen (3 standen + koel functie). Prijs kwaliteit is veel belovend. Ik zou zeker weer een product van Remington bestellen.

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Glanzend effect
  • Prijs kwaliteit
  • Verschillende functies

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Danique Hubers 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne föhn voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

10,0
De föhn is qua prijs kwaliteit zeker een aanrader. Droogt mijn lange en vrijwel dikke haar sneller dan andere föhns die ik gebruikt heb. Ik vind de föhn erg fijn om te gebruiken qua gewicht. Ook is het fijn dat er hitte bescherming op zit waardoor je haar niet snel droog wordt of kapot gaat.

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Diffuser
  • Hitte bescherming
  • Krachtige fohn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. de Wit 05-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs/kwaliteit. Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

10,0
Je haar is razendsnel droog met deze krachtig blazende föhn.
Warmte wordt goed verdeeld en is niet te heet.
Resultaat is top, geen pluizend haar maar glad en glanzend.
Maakt weinig herrie en ziet er ook nog mooi uit.
Heel tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Krachtige blaaskracht
  • Niet te heet.
  • Weinig herrie
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nie 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Prima Haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D5715

Algemene score

7,0
De haardroger is fijn en licht in de hand, hierdoor kan je makkelijker en sneller je haar drogen. Zeker voor iemand met lang haar is dat wel fijn. Het voordeel is ook dat zodra je de haardroger aanzet hij heel snel warm wordt en je 3 warmtestanden hebt om te gebruiken. Het enige nadeel is dat niet helemaal geluidsarm is, smalle blaasmond heeft en je krijgt geen tasje erbij om alles in te doen. Maar voor de rest een goede prijs kwaliteit verhouding om aan te schaffen.

Pluspunten

  • Wordt snel warm
  • 3 warmtestanden
  • Ophanglus
  • Licht in de hand
  • Design

Minpunten

  • Kwetsbaar
  • Smalle Blaasmond
  • Geen tasje om alles in te doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer