Siemens WT45W475NL - Wasdroger - A++ - 8 kg - Wit

Siemens WT45W475NL - Wasdroger - A++ - 8 kg - Wit - Filterdrogers

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 155 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT45W475NL - Wasdroger - A++ - 8 kg - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Arthur05-01-2021

Fijne stille wasdroger!

De wasdroger is erg stil. De wasdroger is mooi vormgegeven. De diverse programma's zijn gemakkelijk te bedienen, maar bovenal natuurlijk de belangrijkste functie van de wasdroger: de was komt er goed droog uit. De wasdroger heeft een helder display waarop de tijd wordt weergegeven. De binnenverlichting was een mooie feature waar we niet op geselecteerd hebben maar wat een mooie bijkomstigheid is. We zijn er tot nu toe erg blij mee! Het apparaat is zwaar dus zorg dat je met minstens twee man bent om het apparaat te tillen.
Pluspunten
  • Droogt goed
  • Mooi vormgegeven
  • Binnenverlichting
Minpunten
  • Zwaar
Perfect droog!05-01-2021

Mooie programma's, makkelijk in te stellen.

Helaas moesten we afscheid nemen van onze droger en waren we op zoek naar een nieuwe. We wilden graag energie zuinig en kwamen al snel terecht bij Siemens, verschillende opties bekeken maar als je naar prijs- kwaliteit kijkt, kwam de warmtepomp heel goed naar voren in de test. Snelle levering, binnen drie dagen en stekker erin en drogen maar. Perfect, we zijn er heel blij mee!!
Pluspunten
  • mooie programma's
  • makkelijk in gebruik
Mika05-01-2021

Super droger

Hele goede droger met veel verschillende programma’s. Kan 8 kilo was in. Super blij mee. Droger is zeer still. Echte aanrader.
Pluspunten
  • Still
  • Droog goed
SanDra05-01-2021

Een super fijne droger

Een wereld van verschil met onze vorige droger . (aeg/electroluxe) droogt prima, maakt weinig geluid, blij met deze aankoop.
Pluspunten
  • Redelijk stil
  • Droogt goed
  • Mooie vormgeving
  • Grote vulopening
Minpunten
  • Nog geen punten ontdekt
KvdB04-01-2021

Super machine

Alles zit er op wat er aan moet zitten.zuinig stil en mooi uiterlijk. We hebben al 40 jaar van Siemens apparaten gebruikt gemaakt. Super!!!!
Pluspunten
  • Mooie vormgeving
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Gitte04-01-2021

Supermakkelijke bediening,heel stil als hij werkt SUPER

Prijs /qualiteit is boven verwachting goed...de droger is precies wat hij beloofd .ik ben blij met mijn keuze
Pluspunten
  • Geluidsarm
  • Grote deuropening
  • Twee filters
Eliza03-01-2021

fijne stille warmtepompdroger

fijne droger die stil is en die de ruimte niet heel warm maakt. en condenswater aangesloten op de afvoer ook fijn dan niet meer de lade legen . veel mogelijkheden qua verschillende programma s . duidelijke machine.
Pluspunten
  • stil
  • niet warm in de ruimte waar de droger staat
  • aansluiting op de afvoer
Madeleine03-01-2021

Mooie en zeer zuinige ruime droger

Hele fijne en geruisloze droger. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Door de glazen ruit en binnenlamp oogt hij ook nog eens mooi. En het belangrijkste, hij droogt prima en praktisch kreukvrij.
Pluspunten
  • Mooi
  • Droogt goed
Stelka02-01-2021

Stil en wordt niet bloedheet

In vergelijking tot onze 15 jaar oude Condens droger zijn er een aantal zaken die opvallen. 1. Hij is relatief stil en het geluid wat hij maakt is van een dusdanig monotoon karakter dat je daar prima bij kan gaan slapen.(slaap kamer 1 verdieping lager) (moet je wel zijn alarm afzetten) 2. Het word niet bloedheet in de droger maar midden in zijn programma zou ik het omschrijven als lauw... Dus ja ik snap wel dat ze claimen dat je was niet meer krimpt.. 3. De droogtijd is ongeveer 2 uur en 50 min waar onze vorige in 1,5 uur klaar was. wel stopt hij eerder als de was droog is. 4. Omdat hij zo zuinig is kan hij tegelijk aanstaan met de wasmachine op 1x 230V groep dan kan je dus wassen en drogen tegelijk. en dan is punt 3 weer niet zo erg. 5. Je hoeft maar 1 stof-filter te reinigen de rest schijnt hij automatische te reinigen
Pluspunten
  • Relatief stil
  • Zelfreinigend
  • Kan op groep samen met wasmachine
  • Stopt als de was droog is
Bakker02-01-2021

Droogt goed

De droger droogt de was goed en voldoende functies. Met 8kg kan er veel was in. Daarnaast is de droger redelijk stil en ziet er mooi uit. Prima apparaat!
Pluspunten
  • Droogt goed
  • Weinig lawaai
Gerard02-01-2021

Top apparaat

Prima apparaat. We zijn van een 25 jaar oude luchtdroger naar deze warmtepomp droger gegaan. Wat een heerlijkheid. Handige en duidelijk bedieningspaneel. Droogt meer dan prima
Pluspunten
  • drogen
  • bediening
Mirjan de Jong02-01-2021

Stil en gemakkelijk in gebruik

Mooie droger om te zien met een grote deuropening en zeer stil. De was droogt snel, verschillende programma´s maar toch makkelijk in gebruik.
  • Grote vulopening
  • diverse programma´s
  • makelijk in gebruik
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
E.02-01-2021

Goede droger van Siemens

Top droger. Droogt snel en droog. Doet wat t moet doen. Vele functies. Ik kan deze droger iedereen aanbevelen.
Pluspunten
  • Intuïtief
  • Doet wat ie moet doen
Minpunten
  • Nnb
Sabine02-01-2021

Super warmtepomp droger!

Voor de eerste keer een warmtepompdroger aangeschaft. Geeft veel minder warmte en vocht af aan de omgeving dan mijn eerdere condensdroger. Was is goed droog en is sneller klaar dan aanvankelijk aangegeven. Veel keuze in verschillende programma's.
Pluspunten
  • Hoge condensatie efficiëntie
  • Veel programmakeuze
  • Droogt goed
  • Zelf reinigende condensor
  • Aan te sluiten op de afvoer
Ekrem01-01-2021

Gebruiksvriendelijk en mooie uitstraling

Mooie wasdroger, heb vandaag voor het eerst was ingedaan. Mooie licht in de trommel, makkelijk te bedienen en touchscreen.
Pluspunten
  • Grote inhoud
  • Touchscreen en makkelijk bedienbaar
Minpunten
  • Maakt in de avond toch wel herrie
wilco b01-01-2021

zeer stil

de warmtepomp droger doet wat hij moet doen zeer goed drogen en toch zuinig met energie . En niet onbelangrijk zeer stil.
Pluspunten
  • zeer goed drogen
  • toch zuinig met energie
  • zeer stil
Minpunten
  • nog niet gevonden
RikyV31-12-2020

Prettig apparaat

Makkelijk in het gebruik en in te stellen, droogt prima, grote vulopening, display goed leesbaar, stil apparaat.
Pluspunten
  • Droogt prima
  • Vulopening
  • Makkelijk in te stellen
Siemens droger31-12-2020

Duidelijke bediening

Een prima energie zuinige droger , we hebben onze oude luchtdroger vervangen voor deze. Dit gaan we zeker merken op begerige verbruik het is zowat gehalveerd. We hebben de droger bijna iedere dag aan staan dus verdienen de meerprijs binnen no time terug. We hadden al een Siemens wasmachine en ook die beviel uitstekend. Vandaar dat we ook voor dit merk voor de droger hebben gekozen. Een extra pluspunt is deze droger is bijzonder stil. Duidelijke display en instellingen. Trommel word verlicht is handig dat je geen achter gebleven spullen mist.
Pluspunten
  • Energie zuinig
  • Makkelijke bediening
Peter30-12-2020

Mooi uiterlijk, past bij de wasmachine

Mooi uiterlijk, we hebben een wasmachine van Siemens met hetzelfde uiterlijk. Lekker stil. Het is nog wel even wennen hoe alles werkt, maar de knoppen zijn duidelijk
Frank30-12-2020

Warmtepompdroger

Prachtig betrouwbaar merk. Geen moment twijfel gehad qua keuze. Ik verwacht een hoogwaardig kwalitatief product waar ik jarenlang plezier van zal hebben.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Design
  • Makkelijk bedienbaar
B Larmit30-12-2020

Duidelijke display en mooi uiterlijk

Super droger nu sinds 12 dagen in ons bezit en droogt heel goed en de bediening is erg makelijk ook is het een zeer stille droger , wij zijn er goed over tespreken en raden dit product aan
Pluspunten
  • Droogt heel goed
  • De prjjs
  • Mooi uiterlijk
Joke29-12-2020

Heerlijke machine

Veel reviews bekeken en deze machine kwam er goed uit, het blijft toch een beetje een gok want wat de een goed vindt, vindt een ander niks. Ik ben er erg blij mee, hij droogt prima, is lekker zuinig en ziet er, in mijn ogen, ook mooi uit. Dikke aanrader!
Pluspunten
  • Zuinig
  • Doet zijn werk prima
Forgeron29-12-2020

Heeft alles wat ik in een wasdroger wil: energiezuinig

Bij dergelijke aankopen doe ik altijd een onafhankelijke beoordeling door Consumentenbond. Prijs en kwaliteit stonden mij beide zeer goed aan.
Pluspunten
  • energiezuinig
  • zelfreinigend
  • waterafvoer ook op afvoer
William28-12-2020

Fijne apparaten van Siemens

Na jarenlang trouwe Miele appartuur te hebben gebruikt zijn we overgestapt naar Siemens. We hebben inmiddels een vaatwasser, wasmachine en wasdroger van Siemens en uitermate tevreden over.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Prijs/Kwaliteit
Minpunten
  • nog geen ontdekt
Grader28-12-2020

duidelijk en goed

Het is een goede wasdroger met vele functionaliteiten. De was komt er goed droog en zacht uit. De Siemens wasdroger heeft een goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Functionaliteiten
  • droogt goed