Siemens WT45W475NL - Wasdroger - A++ - 8 kg - Wit

Siemens WT45W475NL - Wasdroger - A++ - 8 kg - Wit - Filterdrogers

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 155 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT45W475NL - Wasdroger - A++ - 8 kg - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Gerard16-10-2020

Mijn 7e Siemens apparaat voor mijn nieuwe woning

Wij hebben voor alle apparaten in onze nieuwe woning gekozen voor Siemens. Hebben altijd goede ervaringen met Siemens apparaten gehad, en met de service die wordt geboden. Onze huidige goed werkende, maar al wat oudere Miele droger met luchtafvoer, kunnen wij niet meenemen naar ons nieuwe appartement. Daarom voor deze nieuwe warmtepomp droger van Siemens gekozen. Hebben hem nu een paar keer gebruikt, en zijn zeer tevreden over het resultaat.
Pluspunten
  • Duidelijke bediening
  • Geen overmatig geluid bij het drogen
  • Goede kwaliteit / prijsverhouding
  • Doet wat hij moet doen
Gerrit14-10-2020

mooi product, werkt redelijk

Het is een mooi apparaat en doet degelijk aan. De TouchControl tiptoetsen werken niet zo fijn als 'gewone knoppen', kost iets moeite. De meeste wasprogramma's drogen niet. Het is echt nodig om programma kastdroog extra te kiezen als je wilt dat je was daadwerkelijk droog wordt. Of het apparaat dan nog steeds zo zuinig is als aangegeven betwijfel ik. Maar als het apparaat lang mee gaat ben ik er tevreden mee.
Pluspunten
  • vrij stil
  • mooi product
  • zelfreinigende condensor
Minpunten
  • 1 programma droogt maar
  • tiptoetsen zijn moeizaam te bedienen
07-10-202007-10-2020

Mooie wasdroger, met super resultaat.

Was klaar gelegd voor de droger, direct na installatie van de droger, de was gedroogd, op het korte programma. Resultaat geweldig.
Pluspunten
  • snel droog
  • stille werking
  • mooi apparaat
  • makkelijke bediening
Oztoprak07-10-2020

Programma's zijn duidelijk , scherm is handig te gebruiken

Ik heb al eerder hele goede ervaring met Siemens wasmachine. Vervolgens hadden we besloten om een warmtepompdroger te kopen, we zijn meteen naar een Siemens gaan kijken. Uiteindelijk kwamen we tot deze model die heel goed past bij ons wasmachine. Het lijken wel twee broertjes :). We zijn zeer tevreden over een warmtepompdroger van Siemens, energie zuinig, weinig geluid en droogt goed.
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • Weinig geluid
  • Goede droog resultaat
Minpunten
  • nog niet opgemerkt
Eric04-10-2020

Erg zuinig, grote opening. uitgebreid dislay

Past bij de gekochte wasmachine van siemens. Erg zuinig, grote opening. uitgebreid dislay. Uit ervaring van vorige siemens kan dit setje weer jaren mee.
Pluspunten
  • Mooi display
  • betrouwbaar