Siemens WT45W475NL - Wasdroger - A++ - 8 kg - Wit

Siemens WT45W475NL - Wasdroger - A++ - 8 kg - Wit - Filterdrogers

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 155 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT45W475NL - Wasdroger - A++ - 8 kg - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Mieke6828-12-2020

Uitstekende warmtepompdroger

Fijne warmtepompdroger van Siemens, doet goed wat ie moet doen. Grote trommel met verlichting en duidelijke display, voldoende programma's. En dat voor die prijs. Qua zuinigheid moet dit nog blijken.
Pluspunten
  • Grote trommel
  • Voldoende programma's
Steltenpool28-12-2020

Wat een waanzinnig goed apparaat

Grote vulopening, super duidelijk keuzeprogramma, stil, zuinig, makkelijk te bedienen. Echt een waanzinnig goed apparaat. Gekocht in combinatie met de wasmachine. Super blij mee
Pluspunten
  • Stil, makkelijk bedienbaar, zuinig
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Rami27-12-2020

Siemens warmtepompdroger WT45W475NL

Heb altyd alle witgoed van Bosch gehad, altijd dik tevreden. Toch maar eens Siemens geprobeerd. Zoals verwacht uitstekend resultaat, droogresultaat super, geluid minimaal, en totaal geen vocht of warmte in kamer. Prijs was uitstekend 599 euro met 75 euro cashback van Siemens!! En dat voor een warmtepomp droger, dat een droogcapaciteit A heeft, en een selfcleaner condensor! Vergelijkbaar met een Bosch van 899 euro!
Pluspunten
  • Stilletjes
  • Droogt super
  • Verlichting
  • Easy to use
Minpunten
  • Nog niks, en verwacht ook niks!
J. Neuteboom27-12-2020

Mooi helder display

We hebben deze droger nu 2 weken in ons bezit. Prima droger makkelijk in gebruik en energie zuinig.de drogeg oroduceert weinig geluid.
Pluspunten
  • Makkelijk in bediening
  • Zuinig
Steve Jansen25-12-2020

Werkt Uitstekend!!

Hij droogt goed, is niet te luidruchtig en makkelijk in gebruik. Door de grote trommel kan er ook groot beddengoed in. Wij zijn zeer tevreden!
Pluspunten
  • Droogt Goed
  • Makkelijk in gebruik
  • grote trommel
  • met afvoerslang voor ombouw naar directe afvoer
  • relatief stil
Minpunten
  • nvt.
Eric24-12-2020

Eenvoudig te bedienen

Eenvoudig te bedienen apparaat; doet wat hij moet doen, zonder overmatig veel lawaai. Kortom, tevreden.
Pluspunten
  • Grote trommel
  • Laadvermogen
  • Droogt goed
  • Relatief stil
Minpunten
  • Scharnier deur kan niet gedraaid worden
erik23-12-2020

Top wasdroger

Een kwaliteitsmerk die wat je van een dergelijke wasdroger mag verwachten waar maakt. De praktijk match met product omschrijving.
Pluspunten
  • stil
  • goed instelbaar en droog resultaat
  • weinig a geen warmte in de droogruimte
  • waterafvoer slang makkelijk aan te sluiten
Minpunten
  • nut van de verlichting die uit gaat na start
robert23-12-2020

Mooie fijne droger en stiller dan verwacht. Kan veel in.

Mooie fijne droger en stiller dan verwacht. Kan veel in. Verlichting is handig. Alles wordt mooi droog.
Pluspunten
  • goede droogcapaciteit
  • energie zuinig
Minpunten
  • draairichting deur
Jan van Noorloos23-12-2020

Goede wasdroger voor een goede prijs

Een wasdroger die voldoet aan de prijs/kwaliteit verhouding. Hij is makkelijk te programmeren ,met een duidelijke display. Verder heeft de machine een mooie afwerking [het oog wil ook wat].
Pluspunten
  • duidelijke bediening
  • weinig onderhoud
  • mooie afwerking
  • zelfreinigende machine
  • lage energiekosten
John22-12-2020

Fijne warmtepomp droger

Nieuwe warmtepomp droger gekocht dit keer een Siemens 8kg. Bevalt heel goed. Nu met zelf reinigende condensor. Fantastische machine voor een goede prijs. Van €749,00 voor € 599,00 . 16 keuze programma's en binnen verlichting. Deze droger is zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Voldoende programma's
  • Deur van doorkijkglas
Minpunten
  • Had de machine iets stiller verwacht
Michel22-12-2020

Mooie droger

Deze droger viel op door zijn trommelinhoud en elegante uitstraling. Driger is energiezuinig en makkelijk te bedienen. Qua geluid vind ik deze droger erg stil. Al met al een top keuze.
Pluspunten
  • Trommelinhoud en grote deur
  • Energiezuinig
  • Op afvoer aan te sluiten
Minpunten
  • Nog niets gevonden
Jordy Everts22-12-2020

Siemens WT45W475NL

Wat een mooie warmtepomp droger met zeer veel opties. droogt goed door de diverse programma's er zijn diverse standen mogelijk om je was te drogen.
Pluspunten
  • mooi apparaat
  • droogt naar wens
  • zeer stil
  • verlichting in de trommel.
Olga22-12-2020

Excellent dryer and easy to use

The dryer does an excellent job: 1. Very satisfied with the result. The clothes is really dry at the end of the program. 2. It is quick - 2.40 for cotton. 3. Very easy to use - press just one button. Very satisffied with my purchace. Thank you, Siemens!
Kees21-12-2020

Top machine

Top machine, droogt snel. Het ideale aan de machine is dat er licht in de trommel zit. Hij is ook nog eens erg stil, fijn! Een aanrader voor ieder ander.
  • Droogt snel
  • Mooi uiterlijk
  • Lampje
Paul21-12-2020

Warmtepompdroger

Geweldig goed en degelijk product. Ontzettend uitgebreid met verschillende programma’s en het design is ook fantastisch. Droogt de kleding goed en werkt volledig naar behoren. Echte aanrader!
Pluspunten
  • Design
  • Veel verschillende programma’s
  • Selfcleaning
  • Weinig geluid
Elza19-12-2020

Mooie display ,weinig geluid ,makkelijk te bedienen

Ik vind Siemens een fijn merk ,goede ervaring mee Mijn vorige droger is 12 jaar meegegaan Dus nu weer een nieuwe besteld Prettig mooi en makkelijk bedienbaar Ik ben er super blij mee
Pluspunten
  • Energie zuinig
  • Makkelijke display
  • Weinig geluid
  • Licht bij draaien
Minpunten
  • Geen minpunt
Rob18-12-2020

Mooie degelijke wasdroger

Mijn oude Zanussi condensdroger eindelijk ingeruild voor een Siemens (want mijn wasmachine en al mijn keukenapparatuur ook al jaren naar alle tevredenheid van Siemens). Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding qua degelijkheid en laatste technieken, zeker icm de refund actie. Tov een condensdroger is het erg fijn dat de ruimte niet meer warm en vochtig wordt en dat met een veel lager energieverbruik. Mijn eerst was (katoen) kwam er mooi droog uit met heerlijke geur.
Pluspunten
  • Degelijke en mooie uitstraling
  • Makkelijke bediening
  • Afvoer via slang (bijgeleverd) of reservoir
Mustafa17-12-2020

Beter dan de reviews

Na een zoektocht besloten we deze warmtepomodroger te kopen. Na veel gelezen te hebben leek het alsof het apparaat veel geluid maakt en dat alles erg lang duurt etc. Maar het is echt een goede en ook nog eens een mooi apparaat. Geluid valt reuze mee. Duurt geen 3 uur zoals in de reviews stond maar, binnen een uur is het droog en wel. Verlichting in de trommel is ook ideaal. Het apparaat beschikt over een ruime kueze aan programma's waarmee je , je was kan drogen.
Pluspunten
  • Trommelverlichting
  • Geen last van het geluid
  • Droogt goed
  • Veel programma mogelijkheden
Minpunten
  • Momenteel geen
Frank16-12-2020

Droger met zelfreinigend filter

Prima product en doet wat er van een wasmachine van Siemens verwacht mag worden. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Ook de zelfreinigende functie is voor ons belangrijk. Top product en we hopen er jaren plezier van te hebben.
Pluspunten
  • Droog resultaat
  • Design
  • Heldere display
  • Ruime opening van deur
  • Zelfreinigend
Minpunten
  • Deur is niet omdraaibaar van links naar rechts
Martin14-12-2020

Siemens wasdroger

Een mooie, maar zeker zo belangrijk, stille energiezuinig droger met veel mogelijkheden. Na het nodige zoekwerk op internet voor dit apparaat gekozen, gezien de prijs-kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
  • energiezuinig
  • stil
  • doet wat hij moet doen
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
AB Patat13-12-2020

Verrijking in het huishouden

Gewoon een geweldig apparaat, die ook nog een betaalbaar is. Weinig was meer aan de waslijn. bijna alles kan erin en krimpt niet omdat de droger niet heet wordt. Was altijd goed droog Ook is ie ook niet veel langer bezezig dan mijn oude condensdroger. regelmatig komen er best wel scherpe aanbiedingen voorbij, dus houdt deze in de gaten.
Pluspunten
  • energiezuinig
  • droogt prima
matthieu10-12-2020

verlichting in de trommel

de droger is gebruiksvriendelijk en het is erg handig dat de trommel verlicht is. Display is handig en duidelijk!
Pluspunten
  • lampje trommel
  • veel keuze programma's
Roebers10-12-2020

fijn apparaat, zuinig door warmtepomp en aangename prijs

fijn apparaat, zuinig door warmtepomp en aangename prijs en cash return ;) Past ook prima qua look and feel bij de andere Siemens apparaten, het oog wil ook wat
Pluspunten
  • prijs
  • look & feel
  • warmtepomp
  • zuinig
Minpunten
  • geen Home Connect
Ashwin09-12-2020

Top Warmtepompdroger!

Easy apparaat, zuinig en maakt minimaal geluid Enige minpunt als je dat al mag benoemen is dat de programma’s lang zijn. Maar ik denk dat de meeste drogers dat hebben Alles komt er in ieder geval kurkdroog uit Dus een aanrader!
Pluspunten
  • Zuinig
Minpunten
  • Lange wasprogramma’s
J. M.08-12-2020

Heerlijke en zachte was!

Ik heb deze droger gekocht om mijn was snel en zacht te kunnen drogen. Mijn wasmachine is ook van Siemens en die bevalt zeer goed. Vandaar dat ik bij de droger ook voor Siemens ben gegaan. Ik ben erg blij met deze droger. Hij heeft veel verschillende programma's, voor allerlei soorten was dus... En de programma's zijn makkelijk te begrijpen. De filter is zo schoongemaakt na iedere droogbeurt. En alle was komt er heerlijk zacht en warm uit... Ik zou nooit meer zonder willen!
Pluspunten
  • verschillende programma's
  • filter makkelijk schoon te maken
  • duidelijke droogrporgramma's
  • was komt er heerlijk zacht en droog uit
  • maakt niet veel geluid