Siemens WT45W475NL - Wasdroger - A++ - 8 kg - Wit

Siemens WT45W475NL - Wasdroger - A++ - 8 kg - Wit - Filterdrogers

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 155 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT45W475NL - Wasdroger - A++ - 8 kg - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Hanke19-01-2021

bakken vol water

Ik heb hem gekozen omdat hij een goede prijs/kwaliteitverhouding heeft. Door warmtepomp ook nog zuinig en door goede isolatie ook nog eens. Hij verzamelt bakken vol water uit de was die door mijn vorige wasdroger grotendeels in mijn douche werd gepomp waardoor ik last van schimmel kreeg. Dat is nu verleden tijd. Er is een slangetje bijgeleverd zodat je het water ook direct kan afvoeren in de (was)machine afvoer. Dat ga ik gebruiken want elke droogbeurt resulteert in een bak vol water die je moet legen. Omdat je na elke droogbeurt ook het (deelbare) filter van pluizen moet ontdoen, is dat een makkelijke standaard handeling.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • energiezuinig
Tim Langerak19-01-2021

Werkt snel en effectief

Het aansluiten van de warmtepompdroger op de afvoer was eenvoudig en de warmtepompdroger werkt goed. De was is snel droog en het apparaat past de tijd van zijn programma aan als de was sneller droogt. Verder is hij eenvoudig in gebruik en biedt ruim voldoende droogprogramma's voor iedere soort was.
Pluspunten
  • Overzichtelijke droogprogramma's
  • Snelle droogtijd
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Mooi uiterlijk
MJ Roovers18-01-2021

Eenvoudig in bediening

Het eerste gebruik lijkt vaak ingewikkeld, maar dit is een makkelijk hanteerbare wasdroger! Door de handige sensor binnenin ‘weet’ de wasdroger dat de was al droog is en dus eerder klaar dan de in eerste instantie aangegeven tijd. Energiebesparend dus! Ideaal! Superblij mee!
Pluspunten
  • Grote trommel
  • Handig in onderhoud
  • Transparante deur
Minpunten
  • nvt
  • nvt
Martien18-01-2021

Overzichtelijk display en fijne filters

Goede prijskwaliteit-verhouding in combinatie met energiezuinig. Droogt goed, redelijk stil en fijne deuropening met glas. Eenvoudige bediening via draaiknop en toetsbediening. Filters eenvoudig te reinigen en geen stof die in trommel achterblijft.
Pluspunten
  • Droogt goed
  • Goede droogtijd
  • Glazen deur met verlichting
  • Energieverbruik A++
  • Eenvoudige bediening
Minpunten
  • geluid zou nog iets beter kunnen
Robert18-01-2021

Stil en wordt niet heet

Naar aanleiding van reviews, onder andere van de consumentenbond, deze droger gekocht. Het eerste dat opvalt is dat hij een stuk stiller is dan de vorige droger. Ook wordt de droger niet zo heet. Belangrijker is dat de kleding er mooi droog uitkomt. Het programma duurt iets langer, maar de reden hiervoor is natuurlijk dat de droger minder heet droogt, dus is ook zuiniger.
Pluspunten
  • stil
  • minder heet
Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
ingrid17-01-2021

superfijn

na mijn vreselijke whirpool warmtepomp droger die ik constant een aantal keren moest laten drogen en dan was was nog niet droog, elke keer lampjes branden terwijl filters toch echt schoon waren , huiverig om toch weer een warmtepomp droger aan te schaffen. Toen t echter de spuigaten uit ging lopen met de oude droger, toch maar weer internet op gedoken om te zoeken naar eentje die wel goede beoordelingen had. ik kwam al snel uit op deze droger, 2 wat mindere beoordelingen op een giga reeks goede deed mij overtuigen deze aan te schaffen. En wat een goede keus. hij is stukken stiller dan de vorige, kastdroog is gewoon droog :) dus 1x aanzetten dus voldoende ipv de hele dag en dan nog niet droog. Tiptoets start ff wennen, knopje had misschien handiger geweest. maar super tevreden over de aanschaf
Pluspunten
  • heel stil
  • was is gewoon droog
Minpunten
  • tiptoets start ff wennen
Joris16-01-2021

Mooie droger, goede prijs kwaliteit

De droger ziet er goed uit, is zuinig in verbruik en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. De droger is stil, heeft diverse programma's en is erg gemakkelijk in gebruik.
  • Energiezuinig
  • Goede prijs-kwaliteit
  • Reinigt zichzelf
Els16-01-2021

Makkelijke bediening. Werkt zoals het beloofd is. Mooi

Optisch mooi. Makkelijk bedienbaar. Fijn dat er een snelprogramma is. Dat er ook licht Is in de trommel is fijn. Dit apparaat doet wat er beloofd is.
Pluspunten
  • Makkelijk bedienbaar
  • Doet wat is beloofd
  • Optisch mooi
Minpunten
  • Het geluid valt wat tegen
Warmtepomp wt45w475nl14-01-2021

Wat een top apparaat waterpomp wasdroger

Heel fijne warmtepompdroger. Zeer goede kwaliteit voor een goede prijs. Ik ben zeer tevreden. Had ik dit apparaat maar eerder aangeschaft.
Pluspunten
  • Snel
  • Droogt goed
  • Goed apparaat voor een mooie prijs.
Angela en Ger14-01-2021

Siemens warmtepompdroger.

Deze Siemens warmtepompdroger gekocht nadat de vorige na 12 jaar trouwe dienst aan vervanging toe was. Zowel de soort als het merk heeft ons al die jaren nooit in de steek gelaten en het was dus geen vraag waar we voor zouden kiezen. Hij of zij draait al de hele middag en als vertrouwd! We zijn zeer tevreden!
Pluspunten
  • Grote vulopening
  • Lekker stil
  • Uitgebreid programma
  • Alleen het stoffilter reinigen!
Ties14-01-2021

Prima apparaat

Doet wat die moet doen. Fijn lampje binnenin en volop mogelijkheden. Dit zijn mijn eerste ervaringen met de droger en die zijn prima.
De Haan13-01-2021

Mooie verlichte grote trommel , stil

Prachtige verlichte grote trommel. Komt er mooi droog uit . Ben er super blij mee! Veel programma's waar je uit kan kiezen.
JMP de Nijs13-01-2021

goede geluidsarme droger

de trommel is ruim, waardoor de was goed kan worden gedraaid en het is alsof de was wordt gedroogd in de buitenlucht: heel fris en een heerlijke geur en zo goed als kreukvrij komt de was uit de droger
henk van den berg13-01-2021

wasdroger

goede referenties prijs kwaliteit snelle levering geweldige levering met aan sluiting en mee nemen oude droger.
Pluspunten
  • gemakkelijk bediening
  • gewicht
BET13-01-2021

Fantastische droger

Dezelfde droger van Siemens heeft 5 jaar dagelijks onze bedrijfs was gedroogd, en dat was veel! Wij doen de was voor het schoonmaakbedrijf die voor ons werkte. Omdat dit schoonmaakbedrijf ermee stopte en de droger mee nam, moesten we een nieuwe kopen en zonder twijfel wilden we dus absoluut dezelfde droger!
Pluspunten
  • Groter capaciteit
  • Snel
Jerry12-01-2021

Alles is perfect

Ik heb dit product een paar dagen geleden gekocht. Ik ben erg tevreden. Ik was en droog kleding elke dag. Het was normaal gesproken erg moeilijk om kleding in de winter te drogen. Maar nu heel comfortabel met deze droger. Ik raad het zeker aan. Vooral belangrijk voor kattenbezitters. Het wasgoed vangt alle pluisjes op tijdens het drogen en komt er schoon uit.
Dennis11-01-2021

warmtepompen droger

heb hem nog niet zo vaak gebruikt. maar tot nu toe bevalt hij prima. ben benieuwd of hij net zo lang mee gaat dan mijn zanussi welke 15 jaar mee is gegaan .vind de bediening erg overzichtelijk. Handig is dat je hem ook heel simpel op de afvoer kunt aansluiten.
Pluspunten
  • warmtepomp
  • stil
  • duidelijke bediening
Minpunten
  • nog geen ontdekt
Hetty Baarslag11-01-2021

Hetty Baarslag

Een prima wasdroger, doet precies wat die moet doen en ook redelijk snel met het gewenste resultaat. Zeer veel keuze mogelijkheden
Pluspunten
  • Snel
  • Goed droog
  • Ruim
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Irina11-01-2021

Droger. Echt super tevreden

Wij gebruiken deze droger nu ongeveer 1 maand en echt zijn erg tevreden over. De kleding wordt goed droog en ruikt lekker. En een grote pluspunt - ik hoef helemaal niet te strijken. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • Antikreukfunctie
Minpunten
  • Op korte programma's is kleding is niet goed droog
????11-01-2021

Grote deur opening. makkelijke bediening.

We waren aan een nieuwe droger toe en we waren ook zeer tevreden over de vorige , ook 'n Siemens. over deze zijn we nu blij dat we voor deze gekozen hebben. hij is zeer makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • zeer makkelijk in gebruik
MarjolijnCH10-01-2021

Voor mij de perfecte wasdroger.

Ik was op zoek naar een machine, die zo stil mogelijk was. Ik ben al verschillende keren gaan kijken, of hij überhaupt wel liep. : ) Nu ik zonnepanelen heb, was en droog ik liefst overdag, om zo'n optimaal rendement te hebben van de opbrengst hiervan. Deze machine kan 8 kg was verwerken, dus 2 2-persoons dekbedovertrekken is een makkie. Daarnaast is de machine mooi vorm gegeven. Hij mag absoluut in het zicht staan.
Pluspunten
  • Heel stil en grote inhoud
  • Produkt voldoet volledig aan omschrijving
  • Was komt er droog en zonder veel kreuken uit.
  • Mooie vormgeving van de machine zelf
  • Vele mogelijkheden, ook voor delicate kleding
Minpunten
  • Nog niet ontdekt.
TR_Patron07-01-2021

Heerlijke Wasdroger

Droger gekocht als vervanger van onze oude Whirlpool warmtedroger. Deze begon minder te drogen en duurde uren voordat de was droog was. De nieuwe droger droogt in de aangegeven tijd en de was komt er droog uit. We kunnen nu weer twee wassen per dag draaien. Droger is een stuk stiller dan de oude droger! Stroomverbuik is ook een stuk lager met de nieuwe droger. Stroom uitgelezen via een aangesloten powerplug. Twee filters waarvan 1 zichzelf automatisch reinigt andere is makkelijk te reinigen. Afvoer mogelijk voor het water zodat je niet meer met de opvangbang aan de gang hoeft Leuke gadget van de droger is het lampje binnenin.
Pluspunten
  • stil
  • Zuinig
  • design
  • Zelfreinigend filter
Minpunten
  • Betere handleiding om de afvoer te installeren
Sandra07-01-2021

De beste droger tot nu

De droger heb ik inmiddels 3 weken in gebruik. Hiervoor 3 drogers in 2 jaar voor een gezin van 5 verbruikt. De capaciteit van de drogers waren niet afdoende. Deze droger heeft mij echt versteld doen staan! Droogt super goed, droger is heel stil. Kleding komt er netjes droog uit en ruikt ook lekker. Tevens is het apparaat vrijwel onderhouds vrij. De condensor wordt door de droger zelf gespoeld. Een zorg minder.
Pluspunten
  • Droog capaciteit
  • Stilte van de droger
  • Duur van het drogen
  • Vrijwel onderhoud vrij
Mariska Jogems07-01-2021

Mooie kwaliteit, droogt supersnel

De was droogt erg snel. Ik was de eerste keer echt enorm verbaasd hoe snel hij droogt. Een klein wasje is echt met een half uurtje droog. Soms is niet alles helemaal droog, bijvoorbeeld een dikkere handdoek. Het is lastig om deze dan nog droog te krijgen omdat de droger automatisch afslaat als het droog is. Misschien kan ik daar nog wat mee met de instellingen. Deze droger voelt erg degelijk aan. Alleen al de manier hoe het deurtje sluit getuigt van kwaliteit. Moeilijk uit te leggen, je moet het voelen. Ik vind de tiptoetsen wel even wennen. Je moet weten hoe en hoe lang je deze in moet drukken voordat de droger aan gaat.
Ruiter06-01-2021

Fijne machine

Fantastische droger. Gekocht ter vervanging van onze 20 jaar oude Siemens wasdroger. Deze is een stuk stiller en zuiniger. Wasgoed komt er goed droog uit. Heel tevreden.
Pluspunten
  • zuinig
  • stiller