Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 49 reviews die zijn achtergelaten voor de ProUser Diamant op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**t@g**l.com 05-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

tweede review van tevreden gebruiker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

8,0
Wij gebruiken deze drager en lenen hem ook weleens uit maar grote negatieve ervaringen kunnen wij op
een kentekenglaasje in het achterlicht na , door eigen stommiteit , gebroken .
Ook het gewicht geeft een klein zesje in de waardering , maar daar ontkom je niet aan , als je twee
E-bikes ( zonder batterij) wilt vervoeren .
Dit al meerdere jaren naar tevredenheid !!

Pluspunten

  • degelijke constructie
  • redelijk makkelijke montage
  • goede montage E-bikes op drager
  • fijne foedraal om op te bergen
  • past ingeklapt prima in kofferruimte kleine auto

Minpunten

  • redelijk aan 't gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mailmiemoar@gmail.com 04-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stevige drager maar lastige montage!

Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

7,0
De kantelbare achterlichten heb gedemonteerd en hoger op de draagarmen vastgezet . Het gat van de Borgpen van de kenteken plaat houder heb ik opgeboord .De achterlichten raakten bij kantelen de grond.Het borgen van kenteken plaat was een probleem en een gedoe!

Pluspunten

  • Stevig
  • 7 en 13 polige stekker
  • Opvouwbaar

Minpunten

  • Borgen kentekenplaat
  • Achterlichten raken grond bij kantelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

m**r@g**l.com 16-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed vouwbaar maar verlichting kwetsbaar

Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

5,0
Drager is aan de zware kant.sluit goed op de trekhaak dmv hefboom. Drager is goed vouwbaar en dus in de kofferbak goed te vervoeren. Het nummerbord dient op een scharnierende plaat gemonteerd en deze past erg moeilijk in het slot.Wanneer de fietsen op de drager staan en je moet bij de kofferbak zijn . Raakt de verlichting en nummer bord de straat waardoor schade kan ontstaan

Pluspunten

  • Vouwbaar
  • Goed te bergen

Minpunten

  • Zwaar
  • Verlichting kwetsbaar
  • Slot van nummer bord

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

v**t@g**l.com 08-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super fietsendrager

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

10,0
Ik heb deze fietsen drager nu 2 jaar en alleen maar lof!
Het is zo’n makkelijk ding
Je haalt hem heel simpel met een hand eraf of erop
De hefboom naar beneden en hij hangt als een huis
aan je trekhaak!
Een ebike er opzetten is een makkie vooral omdat alles naar wens op maat is in te stellen
In 3 minuten heb ik de drager achter de auto met de
fietsen erop
Echt een kind kan de “was “doen

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Slim gemaakt
  • Heel licht en toch ijzersterk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**9@g**l.com 29-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Sterke maar zware fietsdrager.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

8,0
Stabiele bevestiging, maar de fietsdrager is wel zwaar. Schroefdraadstangen voor de twee fietsklemmen vallen uit de toon, de kwaliteit is slecht ten opzichte van de rest van de constructie. Een riempje bijleveren om de twee opklapbare fietswielsteunen bij elkaar te houden zou prettig zijn.

Pluspunten

  • Bevestiging op de auto
  • Redelijk onderhoudsvrij

Minpunten

  • Schroefstangen zijn van slechte kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

l**s@g**l.com 26-08-2021
  • Product gekocht

Een fijn en snel te monteren fietsrek.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

7,0
Ik heb dit fietsenrek gekocht omdat het snel te monteren is op kogel en makkelijk te vervoeren ( tillen , wel 25 kg)
Het enige is dat de draaiknoppen om de beugels vast te zetten na 5 jaar dool draaidt omdat het draad eind te zwak is en doordat je de knop vaak te vast zet, wat niet nodig is.
Voor de rest heel blij.

Reageer

a**t@g**l.com 20-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige en degelijke fietsdrager

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

8,0
Een eenvoudig en snel te monteren fietsdrager welke ook door onze dochter wordt gebruikt en zonder problemen benut bij het schoolfeesten vervoer bij
Wegbreng /ophaal acties .Eenvoudig maar degelijke
FIetsdrger met goede inpak foedraal .

Pluspunten

  • Degelijk
  • Eenvoudige bediening
  • Goede opslaghoes

Minpunten

  • Niet licht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laurence 20-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Degelijke fietsendrager, simpel maar doeltreffend!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

9,0
Na vele modellen (en reviews) te hebben bekeken is de keuze gevallen op de Pro User Diamant. Geen moment spijt van gehad, want hij voldoet prima aan onze eisen. Het is een degelijk product, mooie en doordachte constructie, goed afgewerkt en de vergrendeling op de trekhaak staat als een huis.
Fietsen kunnen eenvoudig worden gefixeerd d.m.v. afsluitbare beugels en de drager is naadloos af te stellen op het fietsframe. Kantelfunctie werkt ook prima en doet zijn werk zoals het hoort. Niet onbelangrijk; tijdens transport merk je niet dat er 2 E-Bikes op de haak rusten. Géén gekraak en géén gedein. Bijgeleverde opberghoes is mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Degelijk en solide
  • Mooi afgewerkt
  • Uitstekende vergrendeling op de trekhaak
  • Mooie constructie
  • Uitstekende Prijs-/Kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Asselt 23-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

stevige fietsendrager maar slot zit vast

Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

7,0
prima drager, ook voor 2 e-bikes. handig in gebruik (uitklapbaar).
Ook is de drager achter de auto op slot te doen.

Echter probleem is dat ik het slot niet meer los krijg. Heeft iemand een suggestie?

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • slot zit vast
  • klem voor 2e fiets zou langer mogen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hendriks 26-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lange arm al na 1 keer gebruik defect

Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

2,0
zonder problemen een nieuwe lange arm toegezonden gekregen echter ook deze na twee keer gebruik defect. Slechte kwaliteit in kunststof waar draadeind in zit!

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Nara 29-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zwaar, voldoet, afwerking zo,zo

Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

7,0
Ik heb em nu ongeveer een jaar. Voor mij als alleenstaande vrouw wel wat zwaar. Hij voldoet verder wel, maar de afwerking, vooral van de bevestiging van de kentekenplaat is onvoldoende.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Simon 26-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

miskoop

Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

1,0
Helaas is dit product niet geschikt om het aangegeven gewicht te dragen ,kan geen 2 electrischefietsen zonder accu aan,steun buigt steeds verder door en staat op afbreken

Minpunten

  • Slechte kwaliteit
  • Fabrikant regeerd niet op klachten
  • Ook bekend als Bosal

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Ronald 06-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ProUser Diamant, prima fietsendrager, makkelijk hanteerbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

9,0
Wij vinden het een prima fietsendrager. Goed te bevestigen, makkelijk op te bergen in de hoes i de garage. Wij hebben geen e-bikes, dus daarover geen mening, maar onze degelijke fietsen met 24/30 versnellingen zijn zeer makkelijk en goed te bevestigen en te vervoeren. Door de slotbevestiging durfde IK zelfs de drager op de parkeerplaats op de trekhaak te laten zitten!

Pluspunten

  • bevestigen op trekhaak is eenvoudig
  • stabiel tijdens het rijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wallie 22-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Pro User Diamant

Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

6,0
Pro User Diamant ruim een jaar in gebruik, maar vind bepaalde onderdelen beneden de maar. De klauwen van de framehouders beschadigen de fietsen en zoude bekleed moeten zijn met rubber. De bouten van de draaiknoppen al verschillende kapot, bij een betere kwaliteit is dit niet nodig en de houders voor de nummerplaat zijn inferieur, kortom , matige kwaliteit terwijl dit gemakkelijk op te lossen is. Voor deze prijs zijn er wel betere te koop, en zou hem met de kennis van nu niet weer kopen.

Pluspunten

  • Makkelijk op de trekhaak te zetten
  • Opvouwbaar

Minpunten

  • Sommige onderdelen van slechte kwaliteit
  • Prijs kwaliteit verhouding niet goed.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

John G. 04-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Bijzonder handige en gebruiksvriendelijke fietsendrager

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

9,0
We hebben deze pro user ongeveer drie jaar in gebruik. Niet alleen in Nederland , ook op lange vakantiereizen. Wat een degelijke en zeer gebruiksvriendelijke drager is dit! Net aangeschaft viel de drager met de 2 e-bikes op straat bij het afrijden van onze oprit. Schrik!!! Wat bleek? Onze eigen schuld! We hadden de drager niet goed op de trekhaak vastgezet. Tot nu toe zit het geheel erg stevig vast. Het systeem werkt voortreffelijk en is bijzonder handig op te bergen.

Minpunten

  • Redelijk zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 01-09-2017
  • Product paar weken in bezit

uitstekende fietsdrager

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

9,0
Bevestigen op trekhaak gaat zeer eenvoudig; is alleen te doen. Fietsen zijn goed vast te zetten en zelfs met slot te beveiligen evenals de drager zelf. Constructie erg solide en drager is stabiel achterop de auto.

Pluspunten

  • bevestiging op auto
  • afsluitbaarheid
  • stabiliteit
  • kantelbaarheid met fietsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 26-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Aangenaam verast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

9,0
Heel stevig en stabiel. Als je het eenmaal door hebt hoe die werkt, dan is deze ook heel handig in gebruik.

Pluspunten

  • Makkelijk op de trekhaak te monteren.
  • Compact inklapbaar.
  • Je kunt makkelijk alleen de fietsen plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsinga 18-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

kentekenplaat schoot los

Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

7,0
Diamant: hele handige fietsendrager. Maar afgelopen week nare ervaring: op terugreis van vakantie schoot de kentekenplaat los en vloog er op de snelweg af en ketste tegen voorzijde achter mij rijdende auto . Liep gelukkig nog goed af, alleen wat lakschade...
Ik vind die bevestiging met twee kleine palletjes wel een zwak punt. Dat zou degelijker en veiliger mogen! ik zal de kentekenplaat nu zelf maar maar wat steviger vastzetten.
Komt dit vaker voor??

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 05-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Pro User Diamant fietsendrager

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

8,0
Fietsendrager nu zo'n vijf jaar in gebruik, gelijk met de elec. fietsen gekocht, nooit problemen gehad met de drager.
Deze staat stevig op de trekhaak en zit er eigenlijk zo op, fietsen staan ook stevig. Echter heb nu wel een probleempje, het schroefdraad van de lange framehouder is dol gedraaid, even contact opgenomen met de leverancier, echter er zit maar 2 jaar garantie op, maar gelukkig kan je de onderdelen los bij kopen. Voor de rest geen problemen met deze drager, functioneert goed.

Pluspunten

  • makkelijk op de trekhaak te zetten
  • compact, opvouwbaar zo in de kofferbak

Minpunten

  • wel wat zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 03-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Zeer goede fietsendrager

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ProUser Diamant

Algemene score

10,0
De fietsen kunnen eenvoudig op de drager gezet worden, als je eenmaal weet hoe dat het beste past, wat de trappers betreft. De bevestiging is sterk en degelijk en de drager zelf staat heel stabiel op de trekhaak. Ingeklapt leg je hem zo in de bagageruimte. Is wel wat zwaar, maar de degekijkheid komt niet vanzelf. Prima apparaat !

Pluspunten

  • Eenvoudige bevestiging
  • Heel stabiel
  • Drager en fietsen met slot
  • Goede verlichting
  • Eenvoudig inklapbaar

Minpunten

  • Vrij zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews