FRITZ! AVM FRITZ!Repeater 1610 Outdoor Wi-Fi 6 (802.11ax) Dual-band Netwerkrepeater - Wit

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 129,00Bekijk alle aanbieders
c*****************@h**********27-07-2026

Goedwerkende repeater voor buiten

Ik heb de repeater inmiddels een paar weken in huis. Je kunt hem op verschillende manieren bevestigen, hiervoor zijn diverse hulpstukken meegeleverd, waardoor je hem makkelijk op veel plaatsen kunt gebruiken. Ik heb hem bij ons onder de overkapping gehangen om het bereik in de tuin te verbeteren (om o.a. te kunnen bellen/streamen dat soort dingen). Hier hangt hij ook goed beschut. De verbinding is nu stabiel. Er wordt een Duitstalige handleiding meegeleverd, ik ben ook niet bekend met andere producten van dit merk, daarom ben ik zelf uitgeweken naar een instructievideo. Dit is een verbeterpuntje. Ik had alles gelukkig snel aan de praat. Er worden platte kabels meegeleverd zodat je deze makkelijk ergens onderdoor kan doen. Ik weet nog niet of hij goed bestendig is tegen het Nederlandse weer omdat dat nog niet echt langdurig van toepassing is geweest. Hij is lichtgewicht, niet supergroot en je hebt hierdoor een uitstekend bereik buiten.
Pluspunten
  • niet te groot
  • verschillende hulpstukken
  • werkt goed
Minpunten
  • Installatiehandleiding is in het Duits