Philips EP2221 zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips EP2221 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sjoukje111 01-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

10,0
Wat een fijn apparaat. De waterkoker is de deur uit omdat er ook heet water uit komt.
Wanneer de bonen op zijn dan kun je hem ook gebruiken met gemalen koffie.
Het apparaat is snel opgewarmd. Hij spoelt alleen wanneer je hem aan zet. De meeste apparaten doen het ook wanneer je hem uit doet. Dit zorgt ervoor dat je vaak het water bij moet vullen. Dit apparaat valt dus mee.
Je maakt in een hand omdraai een lekkere cappuccino. Maar ook een koffie, met verschillende sterktes en hoeveelheid, heb je zo gemaakt.
De koffie en thee zijn niet direct heel warm. Dat vind ik heel prettig want ik drink het graag direct op. Maar hier thuis heeft de rest de voorkeur voor hete koffie
Het touchscreen vraagt niet om een subtiele touch
Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Goede verhouding
  • ook de mogelijkheid tot gebruik van gemalen koffie

Minpunten

  • Een stevige touch nodig
  • de koffie is niet super warm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

john.heijligenberg@ziggo.nl 12-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Opschuimer werkt niet

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

3,0
Het apparaat werkt goed voor gewone koffie.
In het begin deed de opschuimer het goed, daarna niet meer , opgestuurd naar de fabriek.Terug gekregen daarna doet hij het nog niet.
Waardeloos apparaat voor opschuimen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Goed

Reageer

Roeppel 06-01-2021

Het product voel doet aan de verwachting

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

8,0
Nadat onze jongste zoon, ons nog een keer heeft geholpen met de gebruik mogelijk mogelijkheden, zijn we zeer tevreden over de aankoop van het apparaat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dom V 25-08-2020

Mooi apparaat en prima smakende koffie.

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

10,0
Zoals de titel al aangeeft; een mooi - bij onze keuken passend - design apparaat.
De instelmogelijkheden voor een op maat gemaakt kopje koffie is ruim voldoende en de bediening vrij eenvoudig.
Het verschil van in de instelbare temperaturen is minimaal en nauwelijks merkbaar.
Maar wij houden van een lekker warm kopje koffie en zekerheidshalve ingesteld op de warmste stand, voldoet het apparaat daar in elk geval prima aan.
Hiervoor hadden wij gedurende ca. 10 jaar een vergelijkbare koffiemachine van een ander A merk en bij die machine hebben we, van nieuw af aan, bijna altijd de kopjes moeten voorverwarmen. Het is een genot dat nu niet meer te hoeven doen.
Machines als deze maken nu eenmaal wat herrie tijdens de bereiding, dat hoort erbij, maar ook dit is een stuk minder dan bij onze vorige machine.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pien 02-06-2020
  • Product gekocht

Lekkere koffie, melkopschuimer snel stuk

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

6,0
Mooi apparaat, lekkere bonenkoffie. Veel instellingen mogelijk, sterkte of hoeveel koffie. Alleen nu na 2 maanden al ter reparatie teruggestuurd omdat de melkopschuimer niet meer werkt.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Handig in gebruik
  • veel keuzemogelijkheden

Minpunten

  • Melkopschuimer werkt al binnen 2 maanden niet meer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Ukkie 15-01-2021

Geweldig product

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

10,0
Hele fijne bonenmachine, makkelijk in gebruik niet teveel herrie en alles kun je naar wens instellen. Een echte aanrader
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dries_15 11-01-2021

Wisselende hoeveelheden koffie :(

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

2,0
Het apparaat is nu al retour voor reparatie omdat het wisselende hoeveelheden koffie afgeeft. In het begin ging het prima maar na een week als soms halve kopjes, dus koffie veel te sterk.
Als er juiste hoeveelheid koffie eruit komt is de koffie wel lekker. Maar gebruik nu maar gewoon m'n Senseo weer. Die lekt weliswaar maar daar komt dan nog redelijke koffie uit. Spijt van deze aanschaf Helaas.
Maar, misschien heb ik gewoon een pechgeval.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Frank 10-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Even wennen

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

6,0
Even wennen, na Nespresso capsules, om de juiste smaak te vinden via de afstellingen. Die bieden overigens vele mogelijkheden. Alleen de drankhoeveelheid-afstelling bevalt ons niet. De laagste stand bij ‘koffie’ geeft meer dan 110 ml af, en dat is veel te veel voor een lungo.
Behalve het zetblok moet ook de binnenkant van de machine gereinigd worden.
Per saldo prijs/kwaliteit voldoende.

Pluspunten

  • Afstellingen
  • Bediening
  • Gebruik gemalen koffie

Minpunten

  • Standaard lage Drankhoeveelheid te hoog
  • Reiniging

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tommmie124 09-01-2021

Het product geeft mij heerlijke koffie

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

8,0
Het product maakt een heerlijk bakkie koffie; genieten?
Helaas was er na een klein maandje een storing, maar het ophalen van apparaat/ het maken en weer afleveren gebeurde in no time....en dat eind december. Klasse!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Benno67 08-01-2021

Zeer goed werkende koffiemachine

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

8,0
Zet heerlijke, goed warme koffie. Makkelijk te bedienen. Wel regelmatig schoonmaken. Wel veel lawaai met malen vd koffie. Verder topmachine. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

JohnvG 06-01-2021

Mijn Philips

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

10,0
Het apparaat maakt uitstekende koffie en zeer goed melkschuim middels het stoompijpje.
Het is redelijk eenvoudig schoon te maken, mede door de verwijderbare zetgroep.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Josefre 05-01-2021

Normale expressmachine

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

6,0
Ik heb deze philips gekocht ter vervanging van een itliaanse expressmachine die niet meer leverbaar was maar die werd onderzocht, De ruil was voor gelijke kwaliteit, het was voor inferieur. Ik ben niet tevreden met de machine, maar helemaal niet ontevreden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kev1n 04-01-2021

Topkoffie voor prima prijs

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

10,0
Met name aangeschaft omdat ik graag thuis goede koffie wil drinken, met name op de thuiswerkdagen. Daarnaast had ik ook geen zin in gedoe voor koffie zetten voor bezoek.

Het appartement is mooi compact en staat voor mij dan ook niet in de weg in mijn relatief kleine keuken. Erg gebruiksvriendelijk en bovenal goede koffie. Het (klein of iets groter) onderhoud is iets waar je aan moet denken, maar dat is dan ook het enige.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Spiep 02-01-2021

Een aanrader!!

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

8,0
De temratuur is prima en lekkere koffie. Makkelijk in het gebruik. Het schoonmaken is ook zo gebeurd net zoals het bij vullen. Kort om een fijn apparaat
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 02-01-2021

Super

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

10,0
Très bonne machine...il faut bien régler le moulin pour le café que vous avez choisi. Si vous voulez un bon café il faut choisir une bonne marque de café. Pour le moment je suis satisfait avec m’on achat.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

jlga 29-12-2020

Bon rapport qualité/prix

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

8,0
Bon appareil efficace, simple à utiliser quand on l'a bien en main mais avec quelques points à perfectionner: écran tactile à améliorer, temps de préparation assez long...
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Hannesz 28-12-2020

Goede koffie, onderhoudvriendelijk.

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

8,0
Werkt intuitief. Dacht even een duurdere uitvoering te kopen omdat je hier direct de temperatuur kon aanpassen. Blijkt bij deze versie ook gewoon te kunnen, alleen niet via een sneltoets. een groot nadeel het apparaat geeft een harde klik alsof er iets vast zit bij iedere keer dat het koffieprut wordt weggegooid. dat is jammer..
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

koffiekurt 28-12-2020

Tof apparaat

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

8,0
Eerst en vooral vind ik het een mooi vormgegeven apparaat dat redelijk goed van prijs is (349Euro). Het is even zoeken naar de lekkerste koffiebonen, maar eenmaal je de juiste gevonden hebt is het lekker genieten van een kop koffie. Het reinigen is niet moeilijker dan andere soortgelijke machines van andere (meestal duurdere) merken. Het enige minpuntje wat storend kan zijn is de temperatuur van de koffie(staat bij mij op maximum), maar dat kan ook aan mijn persoonlijke voorkeur liggen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

EP 10 26-12-2020

Een compliment

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

10,0
In vergelijk met het vorige type zijn de mogelijkheden voor het zetten van zowel koffie als espresso toegenomen en de aanpassingen aan persoonlijke smaak is uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Den hollander 23-12-2020

Prima apparaat

Geschreven voor: Philips EP2221 zwart

Algemene score

10,0
Als enige koffiedrinker in huis is het een prima koffieapparaat. Nu thuiswerken de norm wordt, een bonenapparaat aangeschaft. Geen pads en cups meer. Is redelijk compact voor op aanrecht. tis wel even zoeken naar de juiste koffieboon en smaakafstelling.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews