De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Rivelia EXAM440.55.W - Volautomatische Espressomachine - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik zocht een koffie machine met koffiebonen en melkopschuimer die alles zelf doet. Ik ben enorm tevreden met de werking ervan en verschillende koffie opties. Het geeft echt lekkere koffie. Ik ben gek op latte machiatto en kan wel zeggen dat die van thuis even lekker is als wat ik buiten koop. De melk schuimt goed op en je kan zelf kiezen welke koffiebonen je wilt. Tevens maakt de machine zichzelf schoon en zegt je wanneer je de bak moet legen, water moet bijvullen of de opschuimer moet schoonmaken. Top!
Alle opties die je maar wilt zitten op dit toestel, zelfs je bonensoort wordt herkend en de beste instellingen hiervoor aangegeven. En dan simpel stappen volgen. Allerlei koffieautomaten (heb al 15 jr ervaring ermee) uitgebreid gelezen en onderzocht voor ik het nieuwe apparaat aanschafte en superblij met m'n keuze. Eindelijk echt hete koffie en een prima cappuccino met automatisch melksysteem!