Philips 4400 Series EP4446/70 Volautomatisch Espressoapparaat - Zwart/Zilver

Philips 4400 Series EP4446/70 Volautomatisch Espressoapparaat - Zwart/Zilver

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 549,00Bekijk alle aanbieders
OnlyRinaldo31-05-2024

Super lekkere koffie

Via review.nl mocht ik deze Philips 4400 Series EP4446/70 volautomatische espressomachine testen. Na een aantal werken deze gebruikt te hebben kan ik niks anders dan positief zijn. Het gebruik gemak van dit apparaat is echt een van de sterke van dit apparaat. Vul het LatteGo systeem met melk en kies via je eigen aparte profiel je favoriete koffie. Binnen elke minuten is jouw bakkie .......... klaar. Via het touch menu kan je makkelijk de sterkte, hoeveelheid koffie en hoeveelheid melk instellen. Je krijgt op tijd alle meldingen van het apparaat. Zo is het onderhoud hiervan totaal geen gedoe en zeer eenvoudig. Vergeleken mijn vorige koffieapparaat is deze een stuk stiller. Je kan via het meer dranken menu ook handmatig de melk laten opschuimen. Je eigen dranken combinaties maken is dat ook zeker een optie. Ik kan deze Philips EP4446/70 dan ook zeker aanraden om in huis te halen. Een heerlijk bakje koffiezetten zonder moeite en gedoe.
Pluspunten
  • Gemak
  • Kwaliteit
  • Variatie
  • Gemak
  • Kwaliteit
  • Variatie