Philips Baristina - Zwart - BAR300/60 - Espressomachines

Philips Baristina - Zwart - BAR300/60
Philips Baristina - Zwart - BAR300/60
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 229,90 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 100 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Baristina - Zwart - BAR300/60 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Mary10-01-2025

Philips Baristina - niet kopen

We vielen voor de mooie vormgeving en eenvoudig onderhoud. Helaas na 1,5 maand werkte portafilter al niet meer goed- ging niet meer naar links- lekte water - en stopte er mee. contact opgenomen met Phillips en apparaat 3x moeten opsturen- kwam terug met zelfde problemen. Maanden zonder apparaat- uiteindelijk in oktober bericht dat hij niet meer te repareren was. Ik heb aangegeven dat ik geld terug wilde maar kreeg een nieuwe opgestuurd. Die heeft het 2 maanden gedaan- en nu zelfde portafilter probleem. Ik geloof er niet meer in. Slecht apparaat.
Pluspunten
  • mooi design
Minpunten
  • werkt na gemiddeld 2 maanden niet meer goed
  • enorm veel gedoe met klantenservice- maanden bezig
L***********@p********06-01-2025

Barastina van philips

De barastina werkte 2/3 mnd perfekt zeer tevreden over, tot de portofilter ging happeren , en er een heel dun straaltje koffie uitkwam , nog niet eens een half kopje!! Nu voor de 3 de keer retour gestuurd!! Zeker niet kopen!!
Pluspunten
Minpunten
  • Na 2/3 mnd gaat hij stuk
F********@q**********27-12-2024
2.0
2.0
Lijkt een mooi koffieapparaat. Na 2 maanden gaat piston na malen niet meer naar rechts. Algemeen probleem. Voor 2e keer opgestuurd. Is niet meer te repareren
D*************@p********26-12-2024
5.0
In eerste instantie waren we heel blij en tevreden met het apparaat. Echter al na een maand ov 2 - 3 schiet het portfilter niet meer goed terug. Oké, dan duwen we hem. Maar nu sinds 1 week loopt het water langs de portfilter, de koffie blijft droog. Na meerdere pogingen lukt het nog niet. Heel jammer, kan ook moeilijk in contact komen met Philips over dit probleem. Teleurgesteld
j*********@g********04-12-2024
Mooi handzaam apparaat, lekkere koffie en goed op temperatuur. Gekocht in september en de eerste tijd top. Echter de laatste tijd vind ik steeds drap in mijn koffie hoe goed ik het portafilter ook doorspoel. Ik begin een beetje spijt te krijgen van mijn aankoop.
j**********@g********04-12-2024

Niet echt schoon te houden

Ik heb deze gekozen vanwege het gemak twee soorten koffie Maar het schoonmaken vd machine laat altijd drap achter hoe goed je het schoonmaakt Er zit na grondige reiniging koffie drap in het koffiezetapparaat en in de koffiemok
Pluspunten
  • Gebruik
Minpunten
  • Onderhoud machine
  • Blijft altijd drap achter
r***************@g********03-12-2024

Heerlijke koffie als je de BARISTINA zorgvuldig onderhoud

Koffie smaakt heel goed..lijkt wat zuiniger met koffiebonen en eindresultaat..onderhoud is soms redelijk vermoeiend..aanschaf is niet al te duur..maar om het apparaat werkzaam te houden moet je echt wel wat doen. Hou het piston-filter goed schoon en veeg met een zachte doek van achter naar voren het residu weg/ schoon. In het begin drukte ik schijnbaar het residu in de geleiders van het apparaat en dan komt de piston niet uit zichzelf terug. Er is hierdoor soms nog een kleine technische storing omdat ik het niet zorgvuldig genoeg heb schoongemaakt, maar als het daarbij blijft zal ik volgend keer toch weer een Baristina apparaat kopen want de koffie smaakt echt heel heel lekker.
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Aanschafprijs
Minpunten
  • Goed schoonhouden
j***********@p********01-12-2024

Mooi apparaat , korte levensduur

5.0
Mooi apparaat om te zien en lekkere koffie. Maar na 2 maand blijft het portafilter steken en lekt steeds meer. Een duur apparaat dat na 2 maand stuk is, dus niet kopen!!
Pluspunten
  • Lekkere koffie
Minpunten
  • Snel stuk
Hans14-11-2024
Van een Nespresso machine overgestapt op de Philips Baristina, omdat Nespresso cups gewoon veel te duur geworden zijn! De watervoorraad is lekker groot, de bonen voorraad had iets groter mogen zijn. De sterkte van de koffie is goed te doseren met de middelste knop en de temperatuur is prima in orde. De bediening is zeer eenvoudig, zo ook het onderhoud. Hoe dat een bakkie of espresso smaakt hangt natuurlijk af van de te gebruikte koffieboon. Daarom op internet gezocht naar een proefpakket van verschillende koffiebonen, en zo kwamen we uit bij een boon die een lekker bakkie geeft. Nu na meerdere weken gebruik van de baristina, kan ik wel zeggen dat ik zeer tevreden ben over het apparaat, en het een aanrader vind.
Pluspunten
  • Grote watervoorraad.
  • Goede temperatuur van de koffie
  • Mooie kleuren.
  • Zeer gemakkelijk schoon te maken.
Minpunten
  • Koffiebonen voorraadbak is klein.
Mar28-10-2024

Geen aanrader

In eerste instantie lijkt het een goed product, lekkere koffie en goed warm. Echter na een aantal keren begon de ellende. Het apparaat schoot in de error. Koffie werd niet angestampt, hendel schiet niet terug. Ter reparatie aangeboden, maar gewoon zonder reparatie terug gestuurd.
Pluspunten
  • Goede warme koffie
Minpunten
  • Snel kapot
  • Geen service vanuit Philips
  • Zet vervolgens geen koffie
d*******@h**********25-10-2024

Mooi design, simpel apparaat en fijn in gebruik!

Hele fijne apparaat, gebruik het dagelijks en niets te klagen. Pluspunten voor mij: Mooi design Snelle (verse) koffie Makkelijk schoonmaken Niet teveel poespas Minpuntje, geen fijn afstelling bonenmaler. Ik raad het aan als je een koffiedrinker bent die niet teveel wilt bezig zijn met het instellen en / afstellen van een koffieapparaat. Lekkere koffie, kies de juiste bonen en geniet. Simpel kan ook goed zijn ;).
Pluspunten
  • Simpel
  • Strak design
  • Goede koffie
Minpunten
  • Geen fijn afstelling van maler
e*********@g********20-10-2024
4.0

Makkelijk apparaat, maar niet degelijk/betrouwbaar

4.0
Na twee maanden gebruik schiet portafilter niet meer vanzelf terug. Lijkt een mechanisch ontwerpprobleem. Overleg met Philips. Ook blijft er water in portafilter achter dat je er uit moet schudden, anders wordt je espresso relatief slap. Lekbakje is te klein, had over de volle breedte gemoeten. Kortom, briljant concept (want verder gemakkelijk apparaat en je kunt er los van malen ook zelf decaf espresso mee zetten) maar uitvoering minder briljant. Niet goed uitontwikkeld? Zou ik dit weer kopen? Nee, toch maar voor een wat beter beproefd apparaat gaan. Nu nog ff afwachten wat Philips gaat doen aan de klacht.
Pluspunten
  • prima koffie
  • apart espresso maken met gemalen koffie
  • eenvoud
Minpunten
  • technisch niet betrouwbaar
  • portafilter houdt water vast
r**********@g********15-10-2024
prachtig eenvoudig apparaat die goede koffie geeft. Alleen..... na 5 maanden schiet de hendel niet vanzelf terug na het malen van de koffie. Meestal bij 1 kopje swiped hij goed, maar zet je meteen de tweede, blijft hij halverwege hangen. Je moet hem dan zelf een zetje geven!!! Jammer, dit al na 4 maanden.
m**************@u*********11-10-2024
Koffie machine ging uit zich zelf malen begon te knipperen en begon te smeulen .stekker er uit getrokken en er ontstond een rokerige stank lucht .gelukkig gebeurde het binnen de 30 dagen dat we de machine hadden aangekocht via coolbleu en kregen wij ons geld terug .toch waren wij wel tevreden over de koffie smaak en de snelheid van de koffie maar om het nog een keer aan te schaffen hebben we wel grote twijfel over .vriendelijke groet marcel
j*************@g********30-09-2024
Het is een prachtig product, niet te groot, makkelijk met bonen maar heeft ook nadelen. Goed naspoelen anders heb je prut in het volgende bakje koffie. Het uitlekbakje onder je kopje moeten ze net zo breed maken als het apparaat zelf want hij druppelt na en goede sterke bonen nemen geen regular. Verder makkelijk in gebruik en dat is voor ons zeer prettig. Maar dus wel verbeterpunten😄.
Saskia4529-09-2024

Goede koffie en makkelijk schoon te maken

De Philips Baristina is een geweldige koffiemachine voor iedereen die houdt van gemak en kwaliteit. Het apparaat is erg gebruiksvriendelijk, met simpele knoppen waarmee je in een paar stappen een heerlijke koffie zet. Of je nu een sterke espresso of een romige cappuccino wilt, de Baristina maakt het zonder gedoe. Ook het onderhoud is gemakkelijk. De machine reinigt zichzelf automatisch en de onderdelen kun je eenvoudig loshalen en schoonmaken. Het strakke en moderne design past perfect in de keuken, en meerdere gasten hebben al opgemerkt hoe mooi de machine eruitziet én hoe goed de koffie smaakt. Ik heb de kans gehad om de Philips Baristina te testen.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Hele lekkere koffie
  • Strak design
Boema426-09-2024

Testen van espressoapparaat

Na het testen van het Philips Baristina koffiezetapparaat, kan ik zeggen dat het onderhoud echt moeiteloos is. Het apparaat veroorzaakt nauwelijks vuil en het schoonmaken is eenvoudig en snel. Ideaal voor wie niet van veel schoonmaakwerk houdt! Het gebruiksgemak is een ander sterk punt. De bediening is simpel en duidelijk, waardoor ik zonder gedoe een perfecte kop koffie zet. Ook de duurzame insteek vind ik geweldig. Het feit dat er geen afval wordt geproduceerd door filters of capsules is een groot pluspunt. Het design is daarnaast erg aantrekkelijk. Het heeft een minimalistische uitstraling die perfect past in mijn moderne keuken.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Lekkere koffie
Minpunten
  • Goed spoelen na elk kopje
Movanrooij123-09-2024
Heel makkelijk klein koffie apparaat, dat niet veel plaats inneemt in de keuken, makkelijk te bedienen en schoon te maken, warme koffie dat je van niet veel bonen machines kunt zeggen, maar de baristina geeft echt warme koffie
RozemarijnH20-09-2024

Perfecte voor je alledaagse kopje koffie

Ik kan niks anders zeggen dat ik het product echt een 5/5 vindt. Dat komt waarschijnlijk omdat het precies is waar ik naar op zoek was: een vervanger van mijn nespresso apparaat die niet met cups werkte. En dat doet deze Baristina. Je doet verse bonen in (dit hoeft maar 1 keer per dag een keer bijgevuld te worden), je schuift de filter naar rechts en je kopje is binnen een minuut klaar. Prima temperatuur, goede kwaliteit en ik hoef niet meer die dure cups te kopen. Het design is ook mooi: mooi strak, niet te veel poespas en zeker niet te groot of lomp. Het past dus perfect in mijn kleine koffiecorner. Als je iemand bent die vaak speciale koffies drinkt zoals een latte en je zoekt een machine die dit binnen een handomdraai maakt, dan is de Baristina niet iets voor jou. Dit is echt een voor de mensen die gewoon een kopje koffie al-la nespresso of senseo. maar dan beter. Ik mocht dit product testen en ik ga het zeker houden.
Pluspunten
  • Snel een heerlijke koffie
  • Geen cups of pads nodig
  • Koffie met verse bonen binnen 1 minuut
Minpunten
  • Niet echt voor speciale koffies
pimvdmeer20-09-2024

Lekkere koffie, mooi en compact product

Prachtig product! Strak en mooi design, witte kleur vond ik ook passend en anders dan wat je normaal ziet. De Baristina is compact, past makkelijk in de keuken en is ook snel te installeren, in te stellen en in gebruik te nemen, zonder gedoe. 3 knopjes om alles te regelen, sterke expresso of standaard koffie, groot en klein. Is best stil, geen last van geluidsniveau. Koffie zetten gaat snel en makkelijk. Lastig dat je na elk kopje koffie het apparaat moet reinigen, wat soms lastig is als je bezoek hebt en meerdere mensen willen koffie. Ook vond ik het jammer dat je geen varianten met melk kunt maken. Dus vooral voor de liefhebbers van expresso is de Baristina wel aan te bevelen! Ben tevreden met dit product, lekkere koffie en staat mooi in mijn keuken. Super fijn dat ik de Baristina een paar weken mocht testen!
Pluspunten
  • Design
  • Compact
Minpunten
  • Reinigen
  • Geen melkvarianten
Marjolein20-09-2024

Top apparaat!

Wat een fijn en makkelijk apparaat! Nooit verwacht dat een bonen apparaat zo makkelijk in gebruik en onderhoud kon zijn. De koffie is in een handomdraai gezet. De portafilter naar rechts klikken, op het knopje drukken en het apparaat doet de rest. Hierna hoef je alleen het filter maar leeg te gooien en om te spoelen, heerlijk makkelijk. Het apparaat heeft een mooi strak design en is erg compact. Wij hebben ook de Baristina melkopschuimer erbij. Ze hebben hetzelfde design, dit staat erg mooi op het aanrecht. Een echte aanrader voor heerlijke koffie met een gebruiksvriendelijk apparaat!
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Luxe design
  • Gebruiksgemak
rooijvang17-09-2024

Barista voor thuis, top apparaat

Ik heb de Philips Barista met losse melkopschuimer nu enkele weken mogen testen en ben zeer tevreden .Wij waren 'n koffiezetter met losse cups gewend, door de Barista te gebruiken hebben we niet alleen veel lekkerder koffie gedronken maar ook hadden we geen afval .Het apparaat stelt je in staat om zowel lungo koffie als espresso te zetten. De losse melkopschuimer zorgt voor een perfect romig laagje voor de cappuccino's en de lattes. Bovendien biedt het apparaat de optie om cafeïnevrije koffie te zetten wat handig is voor diegenen die liever decafé optie hebben. Barista is gebruiksvriendelijk en heeft 'n mooie uitstraling. Ik beveel deze zeker aan.
Pluspunten
  • Compact
  • Gebruiksgemak
  • Praktisch geluidloos
Minpunten
  • Geen handleiding meegeleverd
AnoukS5317-09-2024

Mooi design en gemakkelijk in gebruik

Wij hebben deze koffiemachine mogen testen en zijn volledig overtuigd! We gebruikten eerst een machine voor cups, maar dit werd een steeds prijzigere aangelegenheid. Cups is natuurlijk super gemakkelijk, maar qua gebruikersgemak is deze machine net zo makkelijk. Wat een heel goed voordeel is is dat deze machine er super strak uit ziet, compact is voor een bonen machine en qua gebruik net zo makkelijk is als een machine voor cups. We hebben nog geen minpunten ontdekt en hopen ze ook niet te ontdekken.
  • Eenvoudig in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
ArnoldZ17-09-2024

Fijn apparaat, lekkere koffie!

De afgelopen twee weken hebben wij de Baristina grondig getest en dat hebben we als plezierig ervaren. Hoewel we geen koffiekenners zijn, waren we toch op zoek naar een betere smaak dan een simpel apparaat met cups. We hadden alleen geen trek in een ingewikkeld apparaat met heel veel toeters en bellen dat ook nog eens erg duur is. De Baristina voldoet aan onze wensen. We zijn verrast hoe eenvoudig het is om een lekkere espresso met versgemalen bonen te zetten. Het is iets meer werk om de piston schoon te maken na ieder kopje en het is wel belangrijk om dit goed te doen. Als we de piston niet afdrogen met een doek, zien we dat er meer koffieprut blijft hangen aan het aandrukmechanisme. Als we wel afdrogen, dan hebben we er geen last van. Het is fijn dat je allerlei soorten bonen kunt gebruiken en ook filterkoffie, dat geeft je veel flexibiliteit. De smaak van de koffie is heerlijk!
Pluspunten
  • Simpel apparaat
  • Ziet er mooi uit
  • Lekkere koffie, zonder teveel gedoe
Minpunten
  • Vergt uitleg voor gebruik
JohannaK16-09-2024

Super mooi espressoapparaat!!

De Baristina is echt een aanwinst in mijn keuken! Het espressoapparaat straalt echt luxe uit, ik vind meestal koffiezetapparaten niet heel erg knap, maar de Baristina staat echt geweldig in mijn keuken. De bediening van het apparaat is echt super makkelijk! Heel even wennen aan het gebruik van de pistol. Maar als je door hebt hoe je het portafilter schoonspoelt en goed het water er weer uitschudt, is het echt een heel fijn apparaat. Heel makkelijk apparaat om schoon te maken of door te spoelen. Zelfs de witte uitvoering ;) Dat was eigenlijk ook wel waar ik naar opzoek was, een luxe en mooi espressoapparaat, die makkelijk te bedienen is en niet te veel handelingen vereist. Voor mij voor het eerst dat ik een espressoapparaat met verse koffiebonen gebruik en ik weet nu pas wat ik hebt gemist al die tijd. Koffie is zoveel lekkerder en ik ben ook echt minder geld kwijt aan koffie. Ik ben heel erg te spreken over de prijs/ kwaliteit verhouding en je hebt ook veel minder afval dan met bijvoorbeeld een cupjes apparaat, welke ik hiervoor had. De bijbehorende melkopschuimer werkt ook heel erg goed! Ziet er ook heel erg mooi uit en ook praktisch in gebruik en onderhoud. Ik heb het alleen met plantaardige melk gebruikt en zowel met koude als warme bereiding hele stevige schuim. Ik heb de Baristina en de melkopschuimer 2 weken mogen uittesten.
Pluspunten
  • Design
  • Inhoud waterreservoir
  • Duurzaam
  • Goedkoper dan koffiecups
  • Melkopschuimer los
Minpunten
  • Water heel goed uit portafilter schudden