De'Longhi La Specialista Arte Evo EC9255.T Half automatisch Espressomachine - Titanium - Espressomachines

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 499,90 Bekijk alle aanbieders
7.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi La Specialista Arte Evo EC9255.T Half automatisch Espressomachine - Titanium op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

i******@g********26-12-2024
Mooie uitstraling ik vindt alleen dat de temp niet heet genoeg is. Verder functioneert hij prima.
f************@g********25-12-2024
5.0
5.0
Top apparaat, alleen lastig om goed af te stellen. Maar top kwaliteit!
SB03-12-2024

Erg mooi design

Ik heb voor dit koffiezetapparaat gekozen omdat we thuis altijd een DeLonghi hadden. Uiteindelijk heb ik de EC9255.T gekozen vanwege het design en de cold brew optie. Ik twijfelde omdat het geen smart tamping heeft, maar dat draagt juist bij aan de barista-ervaring ;) Bovendien is het apparaat zonder smart tamping een stuk goedkoper. Dankzij de Black Friday actie met extra korting was het een goede deal. In de doos zitten al accessoires en ik kan een cold brew pakket aanvragen.
  • Cold brew
  • Compact
Minpunten
  • Geen smart tamping
m***********@g********09-11-2024
Mooie compacte machine. Geeft de ervaring van ‘zelf’ koffie zetten, een stuk geluidsarmer dan onze vorige machine. En het meest belangrijke: heerlijke koffie!
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluidsarm
Minpunten
  • Gebruik van extra tamper-hulpstuk
t********@g********17-07-2024

De'Longhi EC9255.T

Deze espressomachine sluit het beste aan bij wat ik verwacht van een professionele machine voor thuisgebruik. De machine zo afstellen dat ik iedere keer een heerlijk bakje koffie krijg naar mijn eigen smaak.
Els14-02-2024

Mooi apparaat

Geweldige machine, mooi om te zien en makkelijk in gebruik. Koffie smaakt heerlijk. Stoompijpje gebruiken lukt nog niet, de welk kookt voordat ik schuim heb, zelfs als de melk en kan koud zijn.
Pluspunten
  • lekker koffie
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • stoompijpje te heftig