Krups Evidence EA8908 - Volautomatische Espressomachine - Zwart

Krups Evidence EA8908 - Volautomatische Espressomachine - Zwart

Sariu12-07-2023

Krups espresso volautomaat Evidence EA8908 (gesponsord)

Krups espresso volautomaat Evidence EA8908 (gesponsord). Dit is mijn eerste volautomatische espressomachine en de koffie smaakt echt heerlijk (ligt ook aan de koffiebonen). Er is veel af te stellen om tot het juiste bakje koffie te komen; verschillende soorten (espresso, long coffee, dopio, ristretto), hoeveelheid water, extra shot espresso en dark-functie. Je proeft dat de verschillende soorten en instellingen echt een eigen smaak hebben. Melkopschuimen werkt ook heel goed. Ik vind het persoonlijk erg handig dat het melkslangetje direct in een melkpak kan en er geen ruimte nodig is voor een los melkreservoir. Geen gedoe met een stoompijpje en je verspilt geen melk. Wel veel schoonmaakwerk na het maken van opgeschuimde melk. Tot slot ziet het apparaat er ook mooi uit. Het design is strak, fijne touch-knoppen en neemt niet teveel ruimte in. Eigenlijk vind ik het lawaai het enige minpunt. Niet alleen het malen van bonen, maar ook het gebrom tijdens het zetten. Gelukkig duurt dat maar kort. Met de prijs waarvoor ik dit apparaat heb gekocht is dit al met al zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Handig, simpel en goed melkopschuimen
  • Veel functies
  • Compact
Minpunten
  • Lawaai
  • Schoonmaken na melkopschuimen