Siemens TE655319RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, metallic
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE655319RW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco 27-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Siemens eq6 plus 500 serie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

7,0
Beoordeling Siemens EQ6 plus 500 serie
Mijn referentiekader bestaat uit de eq5 en eq 6 700. Nu dus een eq 6 plus 500 serie gekocht. Lekbak is verbeterd, geen krassen meer door de kunststof inzet. Het automatisch reinigen van de melk wat bij de eq6 plus is geïntroduceerd werkt vaak niet. Bij sommige melkproducten werkt het niet, of wanneer er zwarte koffie is gezet na een melkproduct vergeet het apparaat zijn melk te reinigen. Je moet dan behoorlijk door het menu klikken om handmatig te reinigen. Ik geef de voorkeur aan het handmatige melk reinigingssysteem van de oude eq6 boven dit wisselvallige systeem. Je hoeft dan niet door het menu.
Verder is de smaak, geluid, warmte van de melk etc allemaal hetzelfde als de oude eq6.
De eq5 is in vergelijking met deze systemen erg lawaaiig, ook is de machine minder makkelijk van binnen te reinigen door hoekjes etc.
Melk is in beide gevallen (terug naar de eq6 en eq6 plus) bij de eerste cappuccino van de dag net warm genoeg en daarna is het systeem op temperatuur. Wel heb ik de indruk dat de eq6 700 iets stiller is door het extra RVS omhulsel. De extra koffie mogelijkheden zijn meer een gadget en bieden geen meerwaarde; je gebruikt ze niet. Ook vind ik de bediening van de oude eq6 intuïtiever.

Kortom, goede machine, pittige prijs, geen enkele reden om deze boven de goedkopere oude eq6 700 te kiezen.

Pluspunten

  • goede machine, wel aan de prijs

Minpunten

  • oude eq6 is beter en goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen 20-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm, luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

9,0
In verband met de prijs gekozen voor dit model. Erg blij met mijn aankoop, zowel door de lekkere koffie als de uitstraling in mijn keuken

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gebruiksgemak
  • Hoeveelheid soorten koffie
  • Veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • Lekbak snel vol
  • Neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wage 18-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie goed uitziende machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

9,0
de mogelijkheden die erop zitten display duidelijk en stil goede referencies en mooi apperaat ben er erg blij mee vele koffie kan je et mee zetten vind de display ook erg mooi heb hem besteld bij bestsellers.eu erg tevreden over de behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KOFFIEPLUS! 17-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Apparaat alles top, maar vooral de gepresenteerde koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

9,0
Prima aanbieding ontvangen.
De keuze voor een nieuwe Siemens Espressomachine lag voor de hand na een
Jarenlange positieve ervaring met een eerdere Siemens machine.
Geweldige mogelijkheden voor diverse soorten koffie.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Vele mogelijkheden
  • Koffie snel gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.de Boer 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

9,0
We hebben deze machine gekocht aan de hand van reviews en op aanraden van een vriend die ook een heeft.
Deze koffiemachine voldoet aan alle verwachtingen.
Gemakkelijk in de bediening van de verschillende soorten koffie en overzichtelijk Touch screen.
Machine is geluidsarm en een aanwinst in de keuken.
Vrijwel alles is in te stellen qua sterkte en temperatuur van de koffie.
Gewoon een prachtig apparaat .

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Geluidsarm
  • Design
  • Heerlijke koffie soorten

Minpunten

  • Vaak wateropvangbak legen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice v R 07-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie, cappuccino, latte enz....

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

9,0
Wat een lekkere koffies maakt dit apparaat. De machine is eenvoudig te bedienen, echt een kind kan de was doen zullen we maar zeggen. Zorg dat er water in zit, zorg dat er bonen in zitten, zet je kopje er onder, maak je keuze en geniet van een heerlijke kop koffie.

Het enige minpuntje wat ik heb kunnen vinden wat hier al eens vaker genoemd wordt, de lekbak is snel vol. Ondanks dat ik een kopje onder de uitloop plaats na koffie zetten of met schoonmaken van het melksysteem loopt er blijkbaar toch water de lekbak in, zal wel een bepaald systeem in zitten maar goed dat mag de pret niet drukken!

Schoonmaken is overigens ook een fluitje van een cent, via het keuzemenu reinigen melksysteem en op geregelde tijden even de koffie uitloop en zetgroep afspoelen maar dat is ook niet echt een karwei. Al met al een gemakkelijk systeem.

Pluspunten

  • Ruime product keuze
  • Goede schuimlaag bij cappuccino
  • Ruime keuze in aanpassen sterkte
  • Ruime keuze in hoeveelheid koffie

Minpunten

  • Lekbak snel vol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

9,0
Heerlijke diepe koffiesmaak die je nooit zult kunnen krijgen met snelfiltermaling koffieapparaat. En lekker op temperatuur.

Pluspunten

  • Relatief stil
  • 2 kopjes gelijktijdig

Minpunten

  • Duurt wel lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wohlan 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

het is een mooi apparaat

Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

9,0
Het is een mooi maar simpel te bedienen apparaat en zet geweldige koffie!!, het design is perfect en past perfect in onze nieuwe keuken dit is een aankoop waar we nog jaren plezier van gaan hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tine 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen koffieapparaat;, koffiesterkte, melk hoeveelheid, warmte van het water en hoeveelheid water.
Goede keuze geweest, we zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Otto 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top! apparaat heerlijke koffie en super makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

10,0
Gekozen voor dit model omdat het zichzelf goed schoonhoud, super stil is en snel en makkelijk een goeie kop koffie zet.

Pluspunten

  • overzichtelijk menu
  • stil
  • genoeg instelmogelijkheden
  • genoeg ruimte voor grote bekers

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wijna 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi duidelijk leesbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

10,0
Een fantastisch machine!
Heerlijke koffie ,zo veel keuzes ,elke variatie is😋😋
Is een sieraad in mijn keuken.
Een aanrader !

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening.
  • Makkelijk schoon te houden.

Minpunten

  • Niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mamita 02-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffie zetten is nu voor iedereen leuk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

10,0
Ons gezin bestaat uit drie dochter en drie vrienden. Nu is er elke dag voor iedereen een wenselijke bak koffie. We hebben ons goed laten adviseren en de juiste keuze gemaakt. Nog geen dag spijt gehad van de aankoop van dit koffiezetapparaat.
Koffie zetten is nu voor iedereen leuk en lekker!

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • temperatuur zou hoger kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin de Lange 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte heerlijk warme koffie en die cappuccino!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

10,0
ik vind het een heel gebruiksvriendelijke machine. De koffie ( espressokoffie van de HEMA) smaakt fantastisch en de cappuccino is veel lekkerder dan van mijn vorige machine. Ook een voordeel: er is geen aparte melkkan meer nodig. Die nam veel ruimte in beslag in de koelkast en de melk werd snel zuur. daarbij is het melksysteem snel en gemakkelijk te reinigen. Tenslotte een prima garantie van 15.000 kopjes. De vorige machine van een ander merk hield er na regelmatige reparatie na 4 jaar mee op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ton v. Ravesteyn 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat

Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

9,0
Apparaat werkt prima, opstarten duurt even, maar de koffie is prima.
Ik moet wel zeggen dat ik de verhouding melk/koffie moest aanpassen, dit lag meer aan de koffie die ik gebruikte dan het apparaat.
hij vult precies af, zowel in kopje, glas/mok of macchiato glas, deed dit perfect.
voordeel vind ik verder dat hij het apparaat na gebruik spoelt, betekend minder onderhoud.
als laatste zit er een waterfilter bij om rekening te houden met de hardheid van het water, dit was voor mij een verrassing, deze kan desgewenst gebruikt worden.
Al met al voor mij een geslaagde keus.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik en onderhoud
  • spoelt apparaat schoon na gebruik
  • koffie is goed van smaak
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • opstarten duurt even

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

henk 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heelijke koffie

Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

9,0
heerlijke koffie goed warm en ,makkelijk te bedienen ik zou geen ander koffie apparaat meer willen hebben
ook de cappuchino is heer;ijk

Pluspunten

  • warme koffie
  • makkelijk te bedien
  • niet duur
  • en duurzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry C 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens koffiemachine Q6

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

9,0
Top aparaat , Zeer gebruiksvriendeijk. Wel even verschillende meken bonen uitproberen de komende tijd
om de perfecte persoonljke smaak te verkrijgen

Minpunten

  • nog niks ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luuk 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, veel keuze in soorten koffie, keuze in temperatuur, sterkte van de koffie, hoeveelheid

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Uiterlijk
  • Keuzemogelijkheden
  • Uitstekende koffie

Minpunten

  • Lekbak snel vol
  • Klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Boer 24-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke symbolen en kinderlijk eenvoudige bediening

Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

10,0
Na al jaren koffie gedronken te hebben uit een ander merk, nu de TE655319RW gekocht. Enkele vrienden waren zeer enthousiast over deze machine. Nu niets is minder waar naast het zeer eenvoudig instellen van de juiste sterkte, ml, ect. Zet hij overheerlijke koffie zoals je het wenst (espresso, cappuccino ect.) en lekker warm. Dit met een kinderlijk eenvoudige bediening. En minder belangrijk maar hij ziet er ook zeer mooi en professioneel uit met de verlichte symbolen. één nadeel de hele familie en vriendenkring heb je nu op de koffie, je vraagt je soms af of ze voor het apparaat komen of voor ons.

Pluspunten

  • Zeer invoudig in te stellen en te bedienen
  • lekkere warme koffie
  • lekkere smaak
  • hij smoelt ook nog goed

Minpunten

  • je krijgt extra visite
  • die volgens ons alleen voor de koffie komen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E.H van de Griend 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

10,0
Handig in gebruik ziet er degelijk uit met een luxe uitstraling.
Goede warme koffie.
Maalt de koffiebonen vrij stil.
Fijne degelijke machine.

Pluspunten

  • Smaakvolle koffie
  • Handig in gebruik
  • Duidelijke toetsen
  • Goede warme koffie
  • Luxe uitstraling

Minpunten

  • Niet echt goedkoop
  • niet ontdekt nog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leo 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Algemene score

8,0
Prima apparaat, alleen jammer dat deze machine geen warmhoudplaatje heeft.
Bij cappuccino en koffie verkeerd mag het product voor ons wat warmer zijn.
De koffiemachine is makkelijk schoon te maken.
De wat kleinere waterreservoir vinden wij wel prettig, omdat je dan vaker vers water gebruikt.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk te bedienen
  • eenvoudig schoon te maken
  • niet te groot waterresevoir

Minpunten

  • koffie met melkprodukten mogen warmer zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews