Siemens TE655319RW zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE655319RW zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FredL 26-07-2022

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zet heerlijke koffie. En het fijne is dat je 2 cappucino en lattes tegelijk kan zetten. Mooi en strak design en makkelijk in bediening en onderhoud.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

M.J. 22-06-2022

Nieuwe koffiemachine

Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

10,0
Twee weken geleden een nieuwe koffiemachine aangeschaft. Onze vorige, ook een Siemens had er zo'n 20.000 kopjes op zitten. Deed en doet het nog steeds overigens ( iemand anders blij mee gemaakt). Voor ons tijd voor een nieuwere en weer wat luxere versie.
Heel fijn apparaat, heerlijke koffie en meer mogelijkheden. Twee cappuccino's tegelijk zetten bijv. Favorieten opslaan, melkreinigingsysteem. We zijn erg blij met ons nieuwe apparaat! Zo ongeveer al onze keukenapparaten zijn van Siemens, topkwaliteit, zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Maurice v R 18-01-2022

Na 3 jaar nog steeds DIK tevreden!

Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Al 3 jaar lang maken we dag in dag uit veelvuldig gebruik van het apparaat en nog iedere dag genieten we van deze machine! Wat een lekkere koffie en wat een gemak met zetten. Even bezoek, geen lange wachttijd met het zetten van een pot koffie maar meteen koffie op tafel. Keuze in soorten is ook ruim voldoende, voor ieder wat wils.

Nu na 3 jaar is er een plastic stukje van het handvat van het reservoir afgebroken en ook dit wordt snel door de klantenservice opgelost. Ik kan niet anders zeggen dan top apparaat en top service. Mocht deze het ooit opgeven... weet ik al welk merk het weer wordt! ;-)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

j**t@g**l.com 17-11-2021
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

9,0
Produkt voldoet volledig aan de verwachting.
Het geluid van het malen van de bonen is acceptabel., koffiecontainer is goed geïsoleerd Veel koffiespecialiteiten en elk product heeft een goede temperatuur en goede instelmogelijkheden voor sterkte en hoeveelheid. Melkschuim is stevig. Het ontkalkings- en reinigingsprogramma wordt zorgvuldig uitgevoerd. Het binnenwerk blijft schoon en droog, weinig geknoei van gemalen koffie. Eenvoudige bediening middels mooi touchscreen. Kortom een aanrader.

Reageer

Petra Keers 19-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

praktische koffiemachine voor 2 kopjes koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

9,0
Ik ben heel blij met dit apparaat. lekkere koffie en makkelijk te bedienen en alles wordt aangegeven op de display.
alleen het slotje er af halen en water in de machine .
simpel en makkelijk.

Pluspunten

  • bediening
  • de smaak per kopje instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dirk 08-11-2020

super koffiemachine

Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] dit is een fantastische koffieapparaat met alle gemakken super bediening en gemakkelijk voor jong en oud we zijn er super blij mee
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Petra 11-10-2020
  • Product gekocht

Siemens EQ 6 plus s500

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

9,0
Net in gebruik genomen hetgeen super makkelijk was. Al heerlijk kopje koffie en cappuccino gehad. Melkreinigingssysteem is handig. Even zoeken naar de goede boon, maar dat gaat vast goed komen.

Pluspunten

  • Duidelijk display
  • Mooi apparaat
  • Handige bediening
  • Melkreinigingssysteem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 27-07-2020

Tevreden

Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na vijf jaar onze eertse siemens intensief te hebben gebruikt deze vervangen door een nieuwer type, voor ons een verbetering want de temperatuur van de koffie is een stuk hoger, de nieuwe machine is een stuk stiller en het menu ( en dus de mogelijkheden ) zijn behoorlijk uitgebreidt. Kort samengevat zijn wij dik tevreden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fred Kappers 09-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed scherm voor de bediening van het apparaat

Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

9,0
Het apparaat voldoet aan onze verwachting en zet heerlijke kopjes koffie en is zijn prijs waardig en is gebruiks vriendelijk en een zeer makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

9,0
Een prachtig apparaat. Gemakkelijk in gebruik en talloze koffie keuzes. En niet te vergeten zet heerlijke koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman te Brinkhof 07-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sierraad in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

9,0
De gekochte koffiemachine is niet alleen een sieraad in de keuken maar brengt bovenal lekkere koffie. Er is snel een keuze naar koffiesmaak te maken. Gemak in de bediening en bij het bijvullen, ontkalking etc. Aankoop is een groot succes.

Pluspunten

  • keuze koffie
  • bedieningsgemak
  • bijvullen

Minpunten

  • redelijk vaak legen van wateropvang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 18-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

9,0
Deze volautomatische espresso machine maakt heerlijke koffie. Voor iedere koffie een eigen recept.
Koffie kan voor elk kopje slapper, sterker, voller, minder vol worden afgesteld middels zeer makkelijk bedienbaar touch screen. Tevens nog 3 programmeerbare recepten mogelijk.

Pluspunten

  • veel keuze (zelf in te stellen)
  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk schoon te maken
  • scherm geeft aan wanneer lekbak te legen
  • scherm geeft aan wanneer machine te reingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

aad. k 28-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goede koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

10,0
wat een fijne machine deze siemens eq6 plus 100 heerlijke koffie natuurlijk afhankelijk van de koffie die je gebruikt maar ook de gebruiksvriendelijkheid hij is heel stil en de producten lekker warm ook naar eigen smaak in testellen ik raad dit apparaat dan ook graag aan die een goed apparaat willen hebben .

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • lekker stil
  • goed bakkie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lykelina 19-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Geweldige koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

9,0
Op zoek naar een machine die goede koffie en latte kan maken met perfect melkschuim.
Maakt weinig geluid t.o.v. andere merken. Heeft goede instelbaarheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny Zandbergen 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel, stil en heerlijke koffie

Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een goed en stil koffiezet apparaat. Dit model voldoet meer dan aan onze verwachting. Snel, stil en heel gebruiksvriendelijk. Koffie is heerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

e van oort 24-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

8,0
het is een prima apparaat makkelijk in gebruik , lekkere koffie, apparaat ziet er mooi uit doet wat wij willen we bevelen deze machine zeker aan de prijs is voor ons prima als je ziet wat het allemaal kan zeker aan te raden aan de mensen die een lekkere kop koffie willen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

8,0
Onze vorige koffiebonen-machine was helaas kapot. Omdat we zeer veel problemen met dit apparaat hebben gehad, besloten we voor een ander merk te gaan. Dit is de Siemens TE655319RW geworden. In aanvang moesten we even wennen aan de toch iets andere koffie-smaak, ondanks het gebruik van dezelfde koffiebonen en dezelfde melk. Maar nu na 1 1/2 week in gebruik zijn we toch heel content met de machine.

Pluspunten

  • koffie is warmer dan van onze oude machine
  • makkelijk te bedienen scherm
  • kiest automatisch laatst gezette koffie-variant
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • kleine lekbak, leeg glas eronder dan valt het mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

nelissen 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

9,0
toen onze oude siemens Koffiezet machine na trouwe dienst het begeven had direct weer de zelfde nieuwe gekocht
omdat deze goed is in gebruik en onderhoud

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • goede koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ernst 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

10,0
mooie machine om te zien lekkere koffie welke smaak je ook lekker vind heerlijk warm het is een rustige machine al verschillende machines gehad maar dit is een apparaat dat je de familie ook aan raad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Massie 28-05-2019

Pracht apparaat

Geschreven voor: Siemens TE655319RW zwart

Algemene score

10,0
1,5 week in mijn bezit nu. Apparaat ziet er mooi uit en is echt een aanwinst in mn keuken. Het instellen van het apparaat was een fluitje van een cent. Alles was duidelijk.
Het enige, heeeele kleine minpuntje, is dat het lang duurt voor de koffie doorgelopen is. Natuurlijk duurt het even voor de bonen zijn gemalen maar daarna duurt het wel even voor de koffie helemaal door is. Geen probleem wanneer ik alleen voor mezelf zet, wel wat vervelend wanneer je kamer vol mensen is en iedereen wil koffie.
Maar dit ene , echt heeeeele kleine, minpuntje staat in geen verhouding tot de heerlijke koffie, goed heet, goed sterk, veel mogelijkheden. Kortom, ik raad dit apparaat echt iedereen ten zeerste aan
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews