Siemens TE655319RW - Reviews

Specificaties
Type/soort
koffiezetter
Hoogte
38,50 cm
Breedte
28,00 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luuk 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, veel keuze in soorten koffie, keuze in temperatuur, sterkte van de koffie, hoeveelheid

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Uiterlijk
  • Keuzemogelijkheden
  • Uitstekende koffie

Minpunten

  • Lekbak snel vol
  • Klein waterreservoir
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Boer 24-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke symbolen en kinderlijk eenvoudige bediening

Algemene score

10,0
Na al jaren koffie gedronken te hebben uit een ander merk, nu de TE655319RW gekocht. Enkele vrienden waren zeer enthousiast over deze machine. Nu niets is minder waar naast het zeer eenvoudig instellen van de juiste sterkte, ml, ect. Zet hij overheerlijke koffie zoals je het wenst (espresso, cappuccino ect.) en lekker warm. Dit met een kinderlijk eenvoudige bediening. En minder belangrijk maar hij ziet er ook zeer mooi en professioneel uit met de verlichte symbolen. één nadeel de hele familie en vriendenkring heb je nu op de koffie, je vraagt je soms af of ze voor het apparaat komen of voor ons.

Pluspunten

  • Zeer invoudig in te stellen en te bedienen
  • lekkere warme koffie
  • lekkere smaak
  • hij smoelt ook nog goed

Minpunten

  • je krijgt extra visite
  • die volgens ons alleen voor de koffie komen
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 27-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Siemens eq6 plus 500 serie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Beoordeling Siemens EQ6 plus 500 serie
Mijn referentiekader bestaat uit de eq5 en eq 6 700. Nu dus een eq 6 plus 500 serie gekocht. Lekbak is verbeterd, geen krassen meer door de kunststof inzet. Het automatisch reinigen van de melk wat bij de eq6 plus is geïntroduceerd werkt vaak niet. Bij sommige melkproducten werkt het niet, of wanneer er zwarte koffie is gezet na een melkproduct vergeet het apparaat zijn melk te reinigen. Je moet dan behoorlijk door het menu klikken om handmatig te reinigen. Ik geef de voorkeur aan het handmatige melk reinigingssysteem van de oude eq6 boven dit wisselvallige systeem. Je hoeft dan niet door het menu.
Verder is de smaak, geluid, warmte van de melk etc allemaal hetzelfde als de oude eq6.
De eq5 is in vergelijking met deze systemen erg lawaaiig, ook is de machine minder makkelijk van binnen te reinigen door hoekjes etc.
Melk is in beide gevallen (terug naar de eq6 en eq6 plus) bij de eerste cappuccino van de dag net warm genoeg en daarna is het systeem op temperatuur. Wel heb ik de indruk dat de eq6 700 iets stiller is door het extra RVS omhulsel. De extra koffie mogelijkheden zijn meer een gadget en bieden geen meerwaarde; je gebruikt ze niet. Ook vind ik de bediening van de oude eq6 intuïtiever.

Kortom, goede machine, pittige prijs, geen enkele reden om deze boven de goedkopere oude eq6 700 te kiezen.

Pluspunten

  • goede machine, wel aan de prijs

Minpunten

  • oude eq6 is beter en goedkoper
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

E.H van de Griend 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Handig in gebruik ziet er degelijk uit met een luxe uitstraling.
Goede warme koffie.
Maalt de koffiebonen vrij stil.
Fijne degelijke machine.

Pluspunten

  • Smaakvolle koffie
  • Handig in gebruik
  • Duidelijke toetsen
  • Goede warme koffie
  • Luxe uitstraling

Minpunten

  • Niet echt goedkoop
  • niet ontdekt nog
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leo 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat, alleen jammer dat deze machine geen warmhoudplaatje heeft.
Bij cappuccino en koffie verkeerd mag het product voor ons wat warmer zijn.
De koffiemachine is makkelijk schoon te maken.
De wat kleinere waterreservoir vinden wij wel prettig, omdat je dan vaker vers water gebruikt.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk te bedienen
  • eenvoudig schoon te maken
  • niet te groot waterresevoir

Minpunten

  • koffie met melkprodukten mogen warmer zijn
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs 18-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koffiezet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en werkt perfect, lekker diverse smaken koffie. Een aanwinst in het huishouden, hierdoor kunnen wij onszelf en onze gasten voorzien van perfecte koffie producten.
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

N & S 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, stil en snel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Siemens e.q.6 plus S500 is een mooi snel en goed apparaat, in een handomdraai uw gewenste bak koffie, espresso, latte etc. Na lang wikken en wegen dit model aangeschaft. Het apparaat is zeer veelzijdig door de vele koffie varianten die deze machine met 1 druk op de knop binnen zeer korte tijd voor u klaarmaakt. Zeer gemakkelijke bediening met simpele menu's.

Pluspunten

  • Strak design
  • Zeer korte opwarmtijd < 1 min.
  • One touch bediening
  • Stil
  • Onthoud automatisch koffie sterkte per item

Minpunten

  • Lekbak snel vol
  • Uitloop iets te hoog voor espresso, spetters
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven machine, zeer geluidsarm, veel instelmogelijkheden, standaard waardes, maar ook persoonlijke voorkeur te programmeren.
ook ideaal met de melkkan die los verkrijgbaar is.
het melkschuim is redelijk 'stijf' zeker vergeleken met andere 'goedkope'apparaten.

Pluspunten

  • design
  • koffie

Minpunten

  • display niet kantelbaar
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nopje 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie variaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat maakt heerlijke koffie, cappuccino etc en kan dit zelfs met 2 kopjes tegelijk (ook voor de melk variaties).
Daarnaast is alles makkelijk schoon te maken, vooral handig dat het melk deel automatisch gereinigd wordt.
In het menu kun je ongeveer alles instellen om je op persoonlijke voorkeur te komen. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Uitgebreide keuze in koffie soorten en bereiding
  • Erg stil
Geschreven voor: Siemens TE655319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer