De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, rood, zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mart 16-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

5,0
Op basis van de reviews gekozen voor deze machine. Na enkele maanden in gebruik levert de machine talloze storingen op. Op een of andere manier stroomt er geen koffie meer door; uiterst irritant!

Pluspunten

  • Vormgeving

Minpunten

  • Doet niet wat ie moet doen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Officiële reactie van De'Longhi Group 17-05-2019

Beste,

Hartelijk dank voor uw reactie op Kieskeurig.nl. Spijtig om te vernemen dat er een technisch probleem lijkt te zijn met uw EC685.R pompdruk espresso machine. U heeft 24 maanden fabrieksgarantie vanaf het moment.
Wij adviseren u om in dit geval uw espresso machine te laten beoordelen door onze technische dienst. Dit kan door de volgende link te volgen:

https://www.delonghi.com/nl-nl/klantenservice-delonghi/reparaties-onderdelen

Met vriendelijke groet,

serviceteam De'Longhi

Reageer

Jelle 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel apparaat voor goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
Mooi robust apparaat dat doet wat het moet doen
Goed zelf in te stellen zodat de koffie naar jouw wens gemaakt wordt. Opschuimen werkt erg makkelijk en de opwarmtijd is prima. De prijs is heel netjes voor hetgeen wat je krijgt.

Pluspunten

  • Prijs
  • Gebruiksgemak
  • Degelijk product

Minpunten

  • Tot nu toe nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caroline 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi model, heerlijke koffie en cappucino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Ik vind het een prachtig apparaat. Ik merk nog wel dat het zoeken is omdat ik zelf de koffiebonen maal. De melkopschuimer werkt prima, een prachtige schuimkraag!

Pluspunten

  • Klein, weinig ruimte, mooi

Minpunten

  • Ik maal zelf mijn bonen en dan komt het nogal nauw

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Bruines 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
direct in gebruik genomen en een mooie en lekkere cappuccino gemaakt.
Machine is gemakkelijk in gebruik en ook mooi om te zien,

Pluspunten

  • ziet er goed uit
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Edward 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
Het apparaat was gunstig geprijsd in vergelijking met de andere apparaten.
We waren opzoek naar een apparaat dat cappuccino kon maken.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Niet zo groot
  • Simpel om te gebruiken

Minpunten

  • Te veel instelmogelijkheden bij initiële setup

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alberto 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol en professioneel uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
Deze Delonghi staat prachtig in de authentiek rode kleur en brengt Italiaanse stijl in je keuken. Handig in het gebruik en bediening, melk opschuimer is even wennen. De water voorraad is ruim voldoende voor een dag als je met twee personen bent. Apparaat maakt weinig geluid en door de aanpassing mogelijkheid m.b.t. temperatuur, volume en automatisch uitschakelen naar eigen wens aan te passen.

Pluspunten

  • Style
  • Gebruikers instellingen

Minpunten

  • melk opschuimer is wat lastig aan te leren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ziggy 18-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Klein maar robuuste machine. Leuk ontwerp, lekkere koffie. Ik had m zelf al maar hen hem nu ook voor mijn op kamers wonende zoon gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker compact en toch een comlete machine

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
overgestapt van een grote koffiemachine naar deze kleine compacte machine, die alles kan en doet wat de grote jongen ook kan. gebruik gemalen koffie en het resultaat is verbluffend

Pluspunten

  • compact
  • goede koffie

Minpunten

  • redelijk aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marjolein 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi ontwerp en prima kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Mooi formaat; smal en toch robuust. Even goed de informatie lezen maar dan doet ie wat ie moet doen. Melk op schuimen ging ook prima, kortom een lekker bakkie.

Pluspunten

  • formaat
  • lekkere koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dedica espresso rood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Prachtig vormgegeven product, je begeeft je echt in Bella Italia! Nog maar paar dagen in huis, hopelijk gaat ie lang mee. Apparaat beweegt wel mee als je de piston indraait.

Pluspunten

  • vormgeving
  • smaak
  • prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

joophome 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ach alweer 'n tevreden glimlach

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Ach alweer 'n tevreden glimlach met zojuist gezette espresso.
Eenvoud en plezier in handmatige handeling van espresso apparaat DeLonghi.
Aanschafprijs helemaal OK en reden om toch nog een extra espresso'tje te nemen.

Pluspunten

  • eenvoud
  • prijs

Minpunten

  • handleiding voor programmeren minder duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cor 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ogende espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Naast het goed ogende apparaat komt er idd eenmotorige schuilnaam op en smaakt het vol. Heerlijk! Hij is snel opgewarmd. Aan te bevelen.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Oogt goed
  • Lekkere smaak

Minpunten

  • Zou betere info qua koffie/pads bij kunnen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ozan Kanik 14-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Beste keuze ooit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

10,0
De'Longhi staat bekend om kwaliteit en daarvoor heb ik bewust gekozen. Vanaf het moment dat ik voor het eerst heb gebruikt geniet ik dagelijks van een super smaakvolle espresso. Beste keuze ooit!

Pluspunten

  • Snel
  • Geluidloos

Minpunten

  • Filterbakje blijft vaak hangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maakt de perfecte koffie voor mij !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb andere singel serve manieren geprobeerd ,die waren het gewoon niet.
Met mijn Delonghi ben ik heel erg tevreden de koffie heeft eindelijk smaak zoals die hoort !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elha 22-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Na drie jaar begeeft-ie het

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

6,0
Goede koffie. Maar begeeft het na drie jaar. Ook mijn andere de Longhis gingen niet lang mee.
Instellingen niet meer te herstellen. Ontkalken werkt niet meer. Hoeveelheid in kopje niet meer in te stellen. Chip kapot?

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Mooi design

Minpunten

  • Te snel stuk
  • Altijd beetje knoeien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Slecht
Officiele reactie van De’Longhi 24-07-2018

Geachte heer, mevrouw,

Spijtig om te vernemen dat uw EC680 (niet de EC685) pompdruk espresso machine een storing lijkt te vertonen.
Wij hebben u inmiddels een bericht gestuurd.

Met vriendelijke groet,

Team Service De'Longhi

Reageer

janwieger 10-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Pracht design in combinatie met uitstekende prestatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
Ervaring na een maand gebruik: Veel betere prestatie dan mijn oude (eenvoudige) DeLonghi qua pompwerking en temperatuur. Ook de electronica zoals de automatische vulling van één of twee kopjes, door de gebruiker naar behoefte in te stellen, is een grote verbetering. De beperkte afmeting en de mooie design stond weliswaar niet op de eerste plaats maar maakt het al met al een aantrekkelijk apparaat. Kortom erg blij met dit product.

Pluspunten

  • Prima werkende techniek
  • Handige elektronische aansturing
  • Fraaie design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat gekocht nadat ik er bij een vriendin espresso mee gezet heb en het heel makkelijk vind gaan. En dat je je favorite koffie kunt gebruiken. Dat is voor mij het grootste pluspunt. Daarnaast vervuil je minder als je gemalen koffie gebruikt ipv voorheen capsules. Veel minder afval. En het apparaat is mooi van vormgeving en niet te groot.

Pluspunten

  • vrije koffie keuze
  • minder afval
  • mooi compact design

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Deze bordeaux kleur staat mooi in de keuken en het apparaat is compact van afmetingen.
Helaas hebben we hem nog maar een dag in huis dus kan ik verder nog geen echt oordeel geven.
Maar de eerste resultaten zijn positief.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martien 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Vandaag een longhi ec685.r gekocht. Wij gaan vaak uit koffiedrinken en krijgen uit zo'n soort koffiemachine koffie. Zo'n soort machine wilde wij ook hebben. Vandaag één gekocht en meteen uitgeprobeerd, de koffie smaakte zoals hoorde smaaken, lekker dus. Eerst een senseo koffiezetter gehad, nu weten we wat koffie is. Een aanrader.

Pluspunten

  • Lekker warme koffie
  • Zet goeie koffie
  • Als je hem kent is koffie zetten een feestje

Minpunten

  • Even uitzoeken hoe hij werkt
  • Uitzoeken hoeveel koffie je nodig hebt

Reageer

De Longhi Expresso apparaat 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig om te zien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.R zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
makkelijk in gebruik en mooi om te zien. na het doorspoelen van het apparaat meteen een heerlijke expresso gemaakt. geod schoon te hoeuden en ook melk schuimen gaat zeer gemakkelijk!

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • degelijke kwalitait

Reageer

Toon meer reviews