De'Longhi Dedica Style EC 685.BK - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thijs 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine, temperatuur en doorlooptijd zijn zelf in te stellen. druk is goed. ook het melk opschuimen gaat als een pro

Pluspunten

  • temperatuur instelbaar
  • doorlooptijd instelbaar
  • compact
  • moi]
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zeer fijne machine, lekker compact, mooi design! lekkere espresso's, melk opschuimen werkt ook prima. Erg handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. zowel de doorlooptijd en de temperatuur zijn in te stellen (als een echte pro)

Pluspunten

  • temperatuur instelbaar
  • doorlooptijd instelbaar
  • compact
  • mooi design
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rikaseis 15-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

werkt prima, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
als cadeau voor mijn man gekocht, werkt prima, mooi design, goed voor kleine ruimtes neemt weinig plaats)) handig in gebruik)

Pluspunten

  • design
  • klein
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en stijlvol apparaat met heerlijke koffie

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met dit apparaat. Het maakt heerlijke koffie en is erg mooi en stijlvol. Omdat het apparaat zo klein is staat hij niet in de weg op het aanrecht.

Pluspunten

  • Formaat
  • De koffie is super warm

Minpunten

  • Is snel verstopt, dan moet je alles doorspoelen
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede koffie, Zet meestal een dubbel bakkie per keer.
Makkelijk in te stellen en heel snel gezet.
Vullen van de houders is met zelf gemalen koffie wel wat werk.

Pluspunten

  • snel
  • goede kwaliteit
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

hafida 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
leuk moderne design en de espresso is heerlijk. Niet iedereen kan de apparaat handig gebruiken ivm het feit dat hij niet 100% automatisch is

Pluspunten

  • modern leuk
  • koffie is lekker

Minpunten

  • niet erg handig in het gebruik
  • kleine waterreservoir
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat en erg eenvoudig te bedienen. Daarnaast een mooi design en niet te groot voor op het aanrecht

Pluspunten

  • Design
  • Formaat
  • Bediening
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mio 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi smal espresso apparaat

Algemene score

8,0
Pas net binnen, maar nu al erg tevreden. Zelfs met de gemalen koffie uit de supermarkt al zoveel beter dan mijn Dolce Gusto espresso. Leuke koffie experience voor de beginnende barista met een kleiner budget. Mooi klein apparaat in RVS

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Smal dus past goed in kleine keuken
  • Ziet er degelijk uit

Minpunten

  • Knop voor melk opschuimen niet op handige plaats
  • Apparaat vasthouden bij vastdraaien piston
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dedica 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden weer zin in een kopje espresso c.q. lungo met vers gemalen koffie. Het mooie hoge smalle design heeft de doorslag gegeven.

Pluspunten

  • design
  • afmetingen
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Abdel 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke expresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind hem er heel mooi uit zien in mijn keuken , past goed . En de koffie is heerlijk mijn vrouw is van de cappochino's zij ook helemaal blij . Ik heb de CE 685.bk nu 1 dag en ik kan er niet van afblijven . De prijs / kwaliteit verhouding is gewoon een dikke voldoende . Is gewoon een goede merk doet wat het moet doen ,niks verkeerds aan .

Pluspunten

  • Mooi compact disgn
  • Geluidsloos

Minpunten

  • Kan geen normale bakje koffie zetten.
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

de Vroom 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dedica pompdruk

Algemene score

7,0
Goedkoop en makkelijk instapapparaat als je een upgrade wil op bijvoorbeeld je NEspresso apparaat. Makkelijk in gebruik en het espressopoeder is kant en klaar te kopen.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Klein

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jeroen 19-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top espressomachine

Algemene score

9,0
Hiervoor had ik een volautomatische espressomachine. Deze machine vraagt meer werk om espresso te zetten, maar het is het meer dan waard. Wat een heerlijke koffie. Waar andere machines nog wel eens falen met de temperatuur is deze espresso echt heet te noemen. De vormgeving is prachtig en door de geringe afmetingen is er altijd wel een plekje op je aanrecht om deze machine te plaatsen.

Pluspunten

  • Smaak
  • Temperatuur
  • Afmetingen

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Es 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super!

Algemene score

9,0
Mn oude koffiemachine was op na 5 jaar. Na uitgebreid onderzoek deze gekozen. De gebruiksaanwijzing geeft precies aan hoe je de eerste keer moet gebruiken en hoe je andere instellingen doet (temperatuur, hoeveelheid water, waterhardheid etc) instellen gaat makkelijk.
Ik heb er een bonenmaler bijgekocht en nu aan het testen hoe ik de ideale kop espresso maak! Leuk!!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Stijlvol

Minpunten

  • De houder gaat soms stroef in het apparaat
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Reageer

JoKr 12-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb het product zojuist binnen gekregen. Ik heb hem nog niet uitgepakt. Besteld via MediaMarkt gisteren en vandaag al binnen gekregen. Zeer goede service. Verder ziet het apparaat er goed uit heel mooi design.
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Reageer

Schutjes 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mijn man en ik hebben voor deze de longhi koffiezetapparaat gekozen omdat hij door zijn vormgeving goed bij ons in de keuken past. En bovendien ook nog heerlijke koffie zet en heerlijk warm . Met in combinatie van de de longhi koffiemolen zet je natuurlijk nog lekkere koffie .

Pluspunten

  • Compact
  • Warm
  • Eenvoudig in gebruik
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Reageer

Gertjan 26-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De snelste en lekkerste Delonghi

Algemene score

8,0
Een uitstekende compact machine die in een mum van tijd de lekkerste espresso maakt. Elke keer opnieuw weer een krachtige en hete espresso

Pluspunten

  • compact en zeer snel
  • prachtig vorm gegeven
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Reageer

Gerrit 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat, perfecte koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is onze tweede Espressomachine van De'Longhi. We hadden eerst een Dedica 680 en waren uitermate tevreden over dit apparaat. Nu een 685 Zwart, prachtige machine en.... belangrijker.... perfecte koffie.

Pluspunten

  • vormgeving
  • eenvoudig te bedienen en te reinigen
  • heerlijke koffie
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Reageer

Maximiliaan 12-11-2017
  • Product gekocht

De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koffie Automaat is een heel fijn en makkelijk apparaat.Je kan hem makkelijk instellen voor de juiste koffie en hoeveelheid.
ideaal apparaat in gebruik, maar ook zeker als je af en toe een kopje wilt.
ook een voordeel is dat je de ese pads heb dan heb je snel een bakje koffie met een heerlijke smaak.
hij is style vol en zeer compact.
Ik zeg wil je een lekker kop koffie en ervan genieten verwen je zelf en bestel deze automaat!

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • goed in te stellen
  • stevig apparaat
  • degelijke knoppen
  • gemalen koffie,bonnen(zelf malen) of pads mogelijk

Minpunten

  • nog niet gevonden ben tevreden
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Reageer