De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jola 06-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goedkoop is duurkoop

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

5,0
Het eerste jaar was ik blij verrast. Goeie smaak, neemt weinig ruimte in en makkelijk bedienbaar. Na 1 jaar van weinig gebruik lekt het apparaat als een rietje. Er loopt net zoveel water in het kopje als er langs. Dit terwijl ik het apparaat goed onderhoud door na ieder kopje koffie het apparaat te laten doorspoelen en de ontkalking doe volgens voorschrift. Valt nog onder de garantie maar teveel gedoe: terugsturen, dagen zonder koffie enz..

Pluspunten

  • Snel en makkelijk

Minpunten

  • Materiaal is niet duurzaam

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Ellen 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat, lekker koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

9,0
Het is even wennen om op deze manier koffie te zetten, maar het is het waard! De koffie is lekker en na een week weet je niet beter meer. Cappuccino gaat ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Robert 14-06-2019

helemaal mee eens maar :

nu 2 maanden in het bezit van dit apparaat en tevreden , het vergt even tijd om de juiste instellingen te vinden en het kost een behoorlijk aantal bakkies voordat je de juiste hebt. maar nu is het zover , elk bakkie is lekker.

2 vragen blijven er voor mij open tw:
- ontkalken , het wordt nu de derde keer dat ik moet ontkalken ........ .voor mijn gevoel teveel na 2 maanden gebruik . gemiddeld 4 koffie per dag wordt er bij ons gemaakt.
- als ik ga melk ga stomen dan komt er eerst een espresso hoeveelheid water uit het pijpje..... dat tap ik eerst af en daarna stomen , geen groot probleem , maar wel onhandig .

dank voor uw antwoord alvast :)

Reageer

MIJN EERSTE POSITIEF REVIEW OOIT !!! 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

NO NONSENCE ESPRESSO

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

10,0
Ik heb tientallen espresso machines geprobeerd laatste 5 jaar. Uiteindelijk heb ik DeLonghi gekozen als beste espresso machine. I heb eerste 5 jaar voorganger van
De'Longhi Dedica Style EC 685.BK gebruikt altijd met tevredenheid. Na 5 jaar heb ik besloten om een nieuwe machine aan te schaffen... Heel veel espresso gedronken van tientallen verschiellende espresso machines , ik heb ook bijna 100 filmpjes gezien bij youtube... Na een markt onderzoek van 2 maanden heb ik toch besloten om De'Longhi Dedica Style EC 685.BK te kopen. Naar mijn mening en markt onderzoek en mijn smaak is deze De'Longhi Dedica Style EC 685.BK BESTE ESPRESSO MACHINE die er bestaat. Deze nieuwe model is ongelofelijk goed , stil goedkoop en perfect. Espresso maken met De'Longhi Dedica Style EC 685.BK is ook een geweldige belevenis ...Je ruikt de Geur of eigenlijk , de parfum van de vers gemalen koffie bonen...daarna zet je heel makkelijk je espresso en de geuren van je perfect espresso... schuim en vet van de koffie is echt geweldig ...bijna beter dan SEX... ik ben gek op espresso maar mijn vriendin drinkt alleen maar cappucino...Wij hebben met andere espresso machines ook geprobeerd om een perfecte melk schuim te maken maar het was ons bijna nooit gelukt alleen nu met de nieuwe De'Longhi Dedica Style EC 685.BK en zijn simpele pijpje lukt het vanzelf perfecte melkschuim te creeren. je moet alleen zorgen dat je alleen zachte "ssssssssssstttt" hoort , dan is het al gebuurt...daar heb je je perfecte melk schuim voor je perfecte cappucino . Dit is mijn eerste positief review over een product , ik heb eerder nog een paar reviews geschreven met mijn gebroken Nederlands maar die gingen allemaal over klachten... meestal wordt je beroofd met apparatuur dit en dat ...maar met deze De'Longhi Dedica Style EC 685.BK en zijn perfecte espresso en cappuccino wordt je echt stukje GELUKKIGER ... ik schrijf deze eerste positief review van mijn leven om mijn dankbaarheid te tonen aan de DeLonghi.... echt bedankt voor deze eerlijke perfecte en betaalbare product... Ik wens jullie echt SUCCES

Pluspunten

  • perfecte espresso
  • perfecte cappucino zooo simpel te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries Jelier 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi klein apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

8,0
Mooi klein product voor in de keuken. Makkelijk in gebruik. goede smaak goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Compact
  • Goede smaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

8,0
Fijne machine, temperatuur en doorlooptijd zijn zelf in te stellen. druk is goed. ook het melk opschuimen gaat als een pro

Pluspunten

  • temperatuur instelbaar
  • doorlooptijd instelbaar
  • compact
  • moi]

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

8,0
zeer fijne machine, lekker compact, mooi design! lekkere espresso's, melk opschuimen werkt ook prima. Erg handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. zowel de doorlooptijd en de temperatuur zijn in te stellen (als een echte pro)

Pluspunten

  • temperatuur instelbaar
  • doorlooptijd instelbaar
  • compact
  • mooi design
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

10,0
Het is een mooi strak ogend apparaat. Een stuk makkelijker om goede espresso mee te zetten. Veel mogelijkheden om een goed sterke of n dubbele espresso te zetten. Of zoals in ons geval een driedubbele. Stil ten opzichte van andere machines . Een echte aanrader. Enigste nadeel is dat je gewone koffie niet meer zo lekker vind.

Pluspunten

  • Mooi en luxe uitstraling
  • Perfecte koffie persoonlijk in te stellen
  • Stil

Minpunten

  • Lust geen gewone koffie meer in restaurant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

8,0
Goede degelijke compacte machine voor een redelijke prijs;
na bestudering van de gebruiksaanwijzing makkelijk te bedienen.
Goede kwaliteit koffie, waarschijnlijk wel afhankelijk van welke maling je gebruikt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hashy 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke espresso

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

7,0
Na youtube en onderzoek voor deze gekozen, het geeft heerlijke espresso's. Wat koffie soorten getest en geproefd, dus daar ben ik uit. Alleen het opschuimen is een kunstje wat je stap voor stap onder de knie krijgt.

Dit model aangeschaft ter vervanging voor mijn De'Longhi ECP35.31,een mooie upgrade en ruimte besparend.

Pluspunten

  • Compact
  • Snelle espresso

Minpunten

  • Schuift bij piston plaatsen ivm gewicht
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Claudia 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

8,0
Lekker op me gemak een cappuccino en smorgens als ik haast heb een snel bakkie die je dan kan opdrinken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bvds 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gekocht o.b.v. de gunstige reviews her en der.

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

9,0
Eerste indruk van het apparaat is zeer positief; straalt kwaliteit uit (gewicht) en mooi design, zodat het een plaatsje verdient op ons aanrecht. Het vorige apparaat werd vanuit de bijkeuken gehaald en weer terug gezet

Pluspunten

  • espresso maken
  • uitsraling (kwaliteit, design)
  • formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wietse 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie! Het apparaat heeft verschillende functies. Groot voordeel is dat je alles uit elkaar kunt halen waardoor het makkelijk is schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Veel functies
  • Goede koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M. van Gent 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Praktisch apparaat, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

8,0
Het bijgeleverde instructieboekje is erg duidelijk. Het programmeren van het apparaat is erg makkelijk en staat duidelijk uitgelegd in het instructieboekje. Alle mogelijke instellingen die je erin kunt programmeren zijn erg nuttig en handig. Koffie is gewoon erg lekker. Apparaat is makkelijk in gebruik en schoon te houden. Enige minpunt is de bijgeleverde (s)tamper, deze is een beetje onhandig in gebruik.

Pluspunten

  • Instructieboekje is erg duidelijk.
  • Programmeren is makkelijk en erg nuttig.
  • Makkelijk schoon te houden.
  • Neemt weinig ruimte in beslag op het aanrecht.

Minpunten

  • Tamper is een beetje onhandig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fritz 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Design espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met deze espresso machine, maakt snel een heerlijke espresso, met de juiste temperatuur en sterkte.

Pluspunten

  • Kwaliteit op alle gebieden prima in orde
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thérèse 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

klein apparaat die veel meer kan dan je zou denken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

8,0
lekker compact apparaat die ik er erg mooi uit vind zien, en zitten echt heel veel extra's op die je normaal op hele dure en grote apparaten ziet, zoals je kan temperatuur aanpassen

Pluspunten

  • mooi en compact
  • vele extra's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, makkelijk gebruik, lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk voor in de keuken, klein compact apparaat, zowel koffie als warm water. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

8,0
mooi design, goede verhouding prijs/kwaliteit.
Heerlijke koffie! Ook de levering was keurig zoals afgesproken

Pluspunten

  • design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

rdman 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

In vergelijking stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

8,0
Wij hebben altijd een nespresso apparaat gehad en hebben besloten om een overstap te maken om niet altijd een enorme hoeveelheid cups te moeten recyclen of weg te gooien.

In vergelijking met nespresso een stuk stiller. Tot nu toe met zowel pods als losse koffie gebruikt en beide geven een goede smaak. De instelling voor de temperatuur van de koffie is iets onduidelijk om in te stellen maar verder goed tevreden.

Pluspunten

  • Geluid
  • Smaak

Minpunten

  • Temperatuur van de koffie
  • Oververhitting na gebruik melkschuimer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Andre 11-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit apparaat, omdat hij compact is,mooi vormgegeven en volgens de reviews heerlijke koffie zet.

Pluspunten

  • Reservoir is groot
  • Grote mokken passen ook
  • Compact,neemt niet veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pipi 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK zwart, zilver

Algemene score

8,0
Klein apparaatje, mooi design en meer dan prima espresso en cappucino! Aanrader dus!
Eenvoudig school te maken ook

Pluspunten

  • Instelbaar
  • Gaat zef op standby
  • Semi automaat
  • Lekker klein

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews