De'Longhi Dedica Style EC 685.BK - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 37 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dedica Style EC 685.BK op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thijs 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
Fijne machine, temperatuur en doorlooptijd zijn zelf in te stellen. druk is goed. ook het melk opschuimen gaat als een pro

Pluspunten

  • temperatuur instelbaar
  • doorlooptijd instelbaar
  • compact
  • moi]

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
zeer fijne machine, lekker compact, mooi design! lekkere espresso's, melk opschuimen werkt ook prima. Erg handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. zowel de doorlooptijd en de temperatuur zijn in te stellen (als een echte pro)

Pluspunten

  • temperatuur instelbaar
  • doorlooptijd instelbaar
  • compact
  • mooi design
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pipi 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
Klein apparaatje, mooi design en meer dan prima espresso en cappucino! Aanrader dus!
Eenvoudig school te maken ook

Pluspunten

  • Instelbaar
  • Gaat zef op standby
  • Semi automaat
  • Lekker klein

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Denn 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kwaliteit voor top prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

9,0
Waar voor je geld ... prijs-kwaliteitverhouding is heel goed... gelijk uitgepakt en getest met illy gemalen koffiebonen... heb niks anders meer nodig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
Mooi design, goede koffie, makkelijk bedienbaar en makkelijk onderhoud.
ook de prijs-kwaliteit verhouding is optimaal. Daar naast nog een extra cadeau in de vorm van mooie designblikken

Pluspunten

  • design
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NC 06-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel betere koffie dan uit mijn filterapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
Gekocht omdat ik thuis betere koffie wil drinken en wat wil experimenteren met verschillende bonen. Hoe kan dat beter dan met een espresso.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Stoompijpje om ook zelf cappucino te maken
  • Experimenteren

Minpunten

  • Niet handig voor grote gezelschappen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Edwin Wesseling 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact koffiezetapperaaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

9,0
Mooi klein apparaat dat goed in een kleine keuken past. Hij zet lekkere koffie en maakt bijna geen geluid.

Pluspunten

  • Compact
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat, lekker compact (neemt weinig ruimte in op het aanrecht), zeer makkelijk in gebruik, en in een handomdraai heerlijke koffie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fiona 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

10,0
Mooie prijs en mooi apparaat. Vandaag gekocht maar nog niet uitgeprobeerd. Mijn verwachtingen zijn hoog dus ik ben benieuwd. Ook superleuk dat je er nog een cadeautje bij krijgt!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Expreszo 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi, maakt het leven makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
Lekker bakkie pleur, goede druk! Zeker aan te bevelen voor de startende barista. Gekocht bij coolblue goeie service

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goeie druk

Minpunten

  • Licht apparaat, vasthouden als je de piston erin

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Delonghi ec685.bk 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
Het is een Mooi product, makkelijk te plaatsen op het aanrecht, neemt weinig ruimte in beslag, maakt lekkere koffie, snelle service bij coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
Mooi klein espresso apparaat voor wanneer je houdt van goede koffie en het niet erg vindt om wat extra werk te hebben

Pluspunten

  • Compact
  • Goede koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

N.B. 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
Maakt super lekkere koffie. na jaren Senseo te hebben gehad is dit een hele verbetering. Ook gebruik van de melk opschuimer gaat makkelijk en na paar keer oefenen kan je al vormpjes maken in de cappuccino

Pluspunten

  • Heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinske 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
Ik heb een kleine keuken, maar wilde wel graag goede koffie. Dit apparaat is qua breedte kleiner dan een normaal filterkoffiezetapparaat (wel iets dieper) scherp geprijst en zet heerlijke espresso. Na gebruik van het stoompijpje moet de boiler wel even afkoelen, zodat je niet te hete espresso maakt. Dit kun je simpelweg doen door even water door het stoompijpje te laten stromen (niet stomen). Kun je ook meteen je stoompijpje schoonmaken!

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Zet lekkere espresso
  • Je kunt veel instellingen programmeren
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Uitneembaar uitlekbakje zodat grote kop ook past

Minpunten

  • Instellingen veranderen niet heel intuïtief

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Alec 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere Espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

9,0
De beste keuze (prijs/kwaliteitsverhouding) voor een espresso apparaat waarbij je zelf de keuze kan maken voor je vers gemalen koffiebonen. Het design ziet er erg mooi en compact uit een genot om naar te kijken. Als je een lekkere barista style koffie wilt maken is dit de juiste keuze. Creme laagje in je espresso en een stoompijpje waar je cappicino, macchiato,cortado etc kan maken. Ben zeer tevreden met mijn espresso apparaat.

Pluspunten

  • Mooi klein design
  • Lekkere koffie
  • stoompijpje

Minpunten

  • Geen plek om filters om te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
Compact apparaat. Eenvoudig te bedienen, zeker na het volgen van de duidelijke handleiding. Zet uit zichzelf heerlijke koffie en bied de ruimte om zelf te experimenteren. Het is een zeer degelijk apparaat, zeker voor de relatief lage prijs. Staat ondanks zijn smalle design als een huis.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Solide apparaat
  • Alle belangrijke functies voor een lage prijs

Minpunten

  • verwarmingsplaat voor de kopjes is wat zwak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

didi 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

10,0
Ik heb dit produkt nu een paar dagen in huis. Ik moet zeggen: het overtreft mijn verwachtingen. Niks lekken of natte prut. Heerlijke koffie met een volle smaak. Met opgeschuimde melk een heerlijke cappuccino. Heel handig is dat het lekbakje weggenomen kan worden. Er is dan nog een lekbakje. Nu kunnen er ook hoge koppen onder. Fijn voor cappuccino. Het uiterlijk van het apparaat is zeer stijlvol en neemt weinig ruimte in op het aanrecht. Kortom een fijn apparaat dat ik van harte aanbeveel.

Pluspunten

  • fraai uiterlijk
  • lekkere koffie

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Margreet 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi klein apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving. Fijn dat het een klein apparaat is en daarmee niet veel plek in mijn keuken inneemt. De koffie is heerlijk. Het apparaat is makkelijk in gebruik. Lekker mooi melkschuim. Het melkopschuimen gaat makkelijk.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • klein apparaat

Minpunten

  • instellen is beetje lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sacha 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

8,0
Prima koffiezetapparaat, fijn dat hij zo smal is. Werkt makkelijk en maakt lekkere cappuccino’s en lattes.

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.BK

Algemene score

10,0
Top machine voor weinig geld!
De machine zet goede koffie en maakt weinig lawaai.
Een echte eyecatcher voor op het aanrecht!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Smal formaat
  • Stille machine
  • Goede koffie
  • Waar voor je geld

Minpunten

  • Machine vasthouden bij vergrendelen piston
  • Plastic tamper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews