De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Senseo Maestro CSA260/90 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Super senseo apparaat, prachtig rood design, makkelijk bedienbaar en zet zichzelf direct uit en overheerlijke koffie. Echt een aanrader en zo ontzettend blij mee!!!
Mooi degelijk apparaat
Zeer makkelijk in gebruik
Duidelijke uitleg erbij
En belangrijkste,,, zet voldoende goede koffie per kop..
Hoeveelheid koffie is ook makkelijk instelbaar
Wij hebben deze Senseo gekocht omdat de vorige de geest gaf na een aantal jaar. Intensief gebruik, ook bij deze nieuwe, kan ie goed hebben. Geeft de hele dag heerlijke koffie en heeft een mooi design. Superblij mee!!
Wij gebruiken altijd al een Senseo koffieapparaat met de vele soorten pads, maar dit is wel het beste en mooiste apparaat tot nu toe. Je kan kiezen voor een gewoon kopje koffie of iets sterker of espresso.
Dit apparaat moet je kopen als je van Philips een Senseo apparaat wilt hebben en de prijs is het zeker waard. Bij BOL.COM gekocht voor 98 euro. Ik zou zeggen proost voor dit heerlijke kopje koffie.