De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet - Reviews

Beste deals
Specificaties
Kleur(en)
antraciet
Aansluitwaarde
1450 watt
Energiezuinige modus
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brisan 27-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

8,0
werkt zoals verwacht. heerlijke koffie. veel instellingen. Apparaat is groter dan gedacht, maar is geen issue.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

René 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik en het apparaat ziet er degelijk uit. Bediening is eenvoudig en schoonmaken is geen probleem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siem 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker hete koffiegenieting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

9,0
Onze vorige Delonghi heeft het jarenlang gied gedaan. Nu was deze aan vervanging toe. Daarom wederom gekozen voor Delonghi. In de loop van de jaren is er veel veranderd. Stiller, hetere koffie, gemakkelijker, mooi design. Een kopjesteller zou misschien nog een welkome aanvulling zijn. Verder een geweldige beleving. Dat wordt weer genieten de komende jaren.

Pluspunten

  • Design
  • Gemak
  • Snelheid
  • Stiller
  • Heter

Minpunten

  • Kopjes teller

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi bonen koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

10,0
Na 10 jaar een Bosch koffiemachine te hebben gehad.
Zijn we overgestapt op een Delonghi deze werd ons door vrienden aanbevolen.
Prijs kwaliteit is zeer goed.
We zijn zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Lekkere warme koffie
  • Weinig Lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kleur

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

10,0
Top! Werkelijk waar mooie kleur en bedieningsgemak en reiniging is super makkelijke. Zelfs zonder uitleg winkelpersoneel direct goed te gebruiken...……..

Pluspunten

  • mooie kleur
  • bediening oke

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lups 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

10,0
Aanbevolen door familie en kennissen
De koffie is heerlijk en goed heet
Lekker makkelijk koffie maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

V Doorn 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

4,0
Een geweldige machine, werkt naar verwachting. En we hebben heerlijke koffie, tevens past de machine mooi in onze keuken.
Een goede aankoop en zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Geruisloos

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Goed

Reageer

De beste prive koffie ooit 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste prive koffie ooit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

10,0
Wij hebben naar jaren Senseo koffie gedronken op advies van familie een de Longhi volautomaat gekocht. Wat een heerlijke automatische koffie krijg je met dit apparaat en is zeer gebruiksvriendelijk. Wij hebben opd de valreep van 2018 de beste aankoop van het jaar gedaan. Wat gaan wij genieten extra genieten in 2019 van onze dagelijkse kopjes koffie.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Volle aromatische koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van den Berg 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

8,0
Het is heerlijke koffie, apparaat heeft een mooi uiterlijk , en is zeer gebruiksvriendelijk, gemakkelijk in onderhoud. We hebben er lang over nagedacht maar hebben zeker geen spijt van deze aankoop!

Pluspunten

  • altijd verse koffie
  • mooi formaat apparaat
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • nog geen minpunten ondervonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Roorda 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Voldoet aan alle eisen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Ik denk dat dit momenteel een van de betere apparaten is. Kan veel dingen instellen zoals de temperatuur van de koffie en de sterkte. Apparaat heeft een makkelijke interface.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GJ 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

8,0
Redelijke prijs, mooie vormgëving en uitgebreid en deskundig advies in de winkel gekregen. Echt waar voor je geld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tom de klusser 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

8,0
Prettig gebruiksvriendelijke apparaat, zet een heerlijk bakje koffie de keuze tussen gemalen koffie of bonen is heel handig ivm het malen in de morgen. (geen herrie door het hele huis).

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud en te reinigen
  • bonen en gemalen koffie kan er in

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wim Melten 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

9,0
Dit is vierde de Longhi Magnifica apparaat en het is weer heerlijk. Prima lekkere en warme koffie ook voor decafe koffie ideaal te gebruiken.
Dus kopen is ons advies nu ook met leuke actie tot en met 31 december 2018

Pluspunten

  • lekker warm
  • heerlijke koffie
  • ook geschikt voor decafe
  • genieten

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.Thijssen 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lueke actie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

7,0
Bonen malen geweldig de beste koffie Het is te groot van vorm geving het heeft een goede uitstraling.

Pluspunten

  • goede uitstraling

Minpunten

  • Erg groot in gebruik
  • instruktie moeilijk leesbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

M.Wijnen 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk scherm en mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

8,0
Het is een mooie koffieautomaat, eenvoudige bediening en heerlijke koffie, goed van temperatuur. Fijn dat alle bediening aan de voorkant zit, ook de watertank. Zetgroep reinigen is super makkelijk!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooi compact uiterlijk

Minpunten

  • opstarten duurt wat langer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Praktisch en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

10,0
Apparaat cadeau gekregen. Eenvoudig maar zeer praktisch design. Geen gedoe met moeilijke knoppen. Duidelijk onderscheid tussen een espresso en een lungo. Met stoompijpje toch alle koffie variaties mogelijk met melkschuim. Zilveren knoppen maken het een degelijke uitstraling. Kwaliteit van espresso is goed. Al met al een echte aanrader!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Drink nu te veel koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede smaak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

8,0
Meerdere keren al koffie gedronken van een koffiemachine van DeLonghi en dat beviel en smaakte goed. Ook deze machine stelt met niet teleur.

Pluspunten

  • Goede smaak
  • Goede temperatuur
  • Makkelijk ik gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J Mulder 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij hebben bewust niet gekozen voor een automatische melk opschuimer erbij. Gebruiken het te weinig daarvoor. En mochten we wel willen dan is er een stoompijpje die je melk kan opschuimen. Dit vergt wel effe wat oefening

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

edwin 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot digitaal scherm met duidelijk keuze's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

8,0
De keuze is op deLonghi gevallen door de hete koffie en lekkere cappuccino. De overige koffiesmaken zijn ook erg lekker

Pluspunten

  • hete koffie
  • lekkere koffie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

frank 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Volledige machine

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B antraciet

Algemene score

8,0
Gekocht na een uitgebreide en vakkundige voorlichting in de winkel in Naarden. Uiterlijk, keuzetoetsen (dus geen menu) voor koffie varianten en los melkreservoir waren doorslaggevend.

Pluspunten

  • keuzetoetsen voor koffievarianten
  • los melkreservoir

Minpunten

  • duidelijkheid handleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews