De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B - Reviews

Specificaties
Kleur(en)
antraciet
Aansluitwaarde
1450 watt
Energiezuinige modus
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Roorda 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Voldoet aan alle eisen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Ik denk dat dit momenteel een van de betere apparaten is. Kan veel dingen instellen zoals de temperatuur van de koffie en de sterkte. Apparaat heeft een makkelijke interface.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GJ 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Prijs-kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

8,0
Redelijke prijs, mooie vormgëving en uitgebreid en deskundig advies in de winkel gekregen. Echt waar voor je geld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tom de klusser 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

8,0
Prettig gebruiksvriendelijke apparaat, zet een heerlijk bakje koffie de keuze tussen gemalen koffie of bonen is heel handig ivm het malen in de morgen. (geen herrie door het hele huis).

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud en te reinigen
  • bonen en gemalen koffie kan er in

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wim Melten 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

9,0
Dit is vierde de Longhi Magnifica apparaat en het is weer heerlijk. Prima lekkere en warme koffie ook voor decafe koffie ideaal te gebruiken.
Dus kopen is ons advies nu ook met leuke actie tot en met 31 december 2018

Pluspunten

  • lekker warm
  • heerlijke koffie
  • ook geschikt voor decafe
  • genieten

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.Thijssen 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lueke actie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

7,0
Bonen malen geweldig de beste koffie Het is te groot van vorm geving het heeft een goede uitstraling.

Pluspunten

  • goede uitstraling

Minpunten

  • Erg groot in gebruik
  • instruktie moeilijk leesbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

M.Wijnen 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk scherm en mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

8,0
Het is een mooie koffieautomaat, eenvoudige bediening en heerlijke koffie, goed van temperatuur. Fijn dat alle bediening aan de voorkant zit, ook de watertank. Zetgroep reinigen is super makkelijk!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooi compact uiterlijk

Minpunten

  • opstarten duurt wat langer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Praktisch en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

10,0
Apparaat cadeau gekregen. Eenvoudig maar zeer praktisch design. Geen gedoe met moeilijke knoppen. Duidelijk onderscheid tussen een espresso en een lungo. Met stoompijpje toch alle koffie variaties mogelijk met melkschuim. Zilveren knoppen maken het een degelijke uitstraling. Kwaliteit van espresso is goed. Al met al een echte aanrader!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Drink nu te veel koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede smaak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

8,0
Meerdere keren al koffie gedronken van een koffiemachine van DeLonghi en dat beviel en smaakte goed. Ook deze machine stelt met niet teleur.

Pluspunten

  • Goede smaak
  • Goede temperatuur
  • Makkelijk ik gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J Mulder 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij hebben bewust niet gekozen voor een automatische melk opschuimer erbij. Gebruiken het te weinig daarvoor. En mochten we wel willen dan is er een stoompijpje die je melk kan opschuimen. Dit vergt wel effe wat oefening

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

edwin 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot digitaal scherm met duidelijk keuze's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

8,0
De keuze is op deLonghi gevallen door de hete koffie en lekkere cappuccino. De overige koffiesmaken zijn ook erg lekker

Pluspunten

  • hete koffie
  • lekkere koffie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

frank 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Volledige machine

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

8,0
Gekocht na een uitgebreide en vakkundige voorlichting in de winkel in Naarden. Uiterlijk, keuzetoetsen (dus geen menu) voor koffie varianten en los melkreservoir waren doorslaggevend.

Pluspunten

  • keuzetoetsen voor koffievarianten
  • los melkreservoir

Minpunten

  • duidelijkheid handleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Kramer 29-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik en geeft heerlijke koffie. Verder is Het schoonmaken een fluitje van een cent. Goede beschrijving er bij geleverd.

Pluspunten

  • Makelijk in gebruik
  • Weinig onderhoud

Reageer

Yasin 21-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel lekkere koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

8,0
We wilden af van de oude handmatige koffie ketel en dit apparaat bood een goede optie voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Zuinig verbruik
  • Koffie heeft een goede smaak

Minpunten

  • Wat aan de grote kant

Reageer

Lotte 05-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie en makkelijk te reinigen

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

8,0
Mooie luxe uitstraling met heerlijke koffie, hij maakt weinig lawaai en werkt erg snel.
Hij is makkelijk schoon te maken en heeft een uitneembare waterbak. De melkopschuimer werkt tevens ook rap en maakt een heerlijke cappuccino.

Pluspunten

  • Snelheid koffie
  • Makkelijk te reinigen
  • Makkelijke bediening

Reageer

gizzmeth 04-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

9,0
Eenvoudig te installeren en een gemakkelijke bediening en wat ik belangrijk vind is dat de temperatuur instelbaar is en daarna lekkere koffie.

Pluspunten

  • eenvoudige installatie
  • gemakkelijke bediening
  • temperatuur instelbaar

Minpunten

  • klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gizzmeth 01-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

9,0
Eenvoudig te installeren en een gemakkelijke bediening en wat ik belangrijk vind is dat de temperatuur instelbaar is en daarna lekkere koffie.

Pluspunten

  • eenvoudige installatie
  • gemakkelijke bediening
  • temperatuur instelbaar

Minpunten

  • klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martie 12-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Algemene score

9,0
Net gekocht dus te weinig koffie gedronken om te beoordelen.
Maar mooi apparaat. Ben er blij mee. Nog even uitzoeken welke
bonen het lekkerst zijn.

Pluspunten

  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer