De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B - Reviews

Specificaties
Kleur(en)
antraciet
Aansluitwaarde
1450 watt
Energiezuinige modus
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

edwin 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot digitaal scherm met duidelijk keuze's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De keuze is op deLonghi gevallen door de hete koffie en lekkere cappuccino. De overige koffiesmaken zijn ook erg lekker

Pluspunten

  • hete koffie
  • lekkere koffie
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

frank 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Volledige machine

Algemene score

8,0
Gekocht na een uitgebreide en vakkundige voorlichting in de winkel in Naarden. Uiterlijk, keuzetoetsen (dus geen menu) voor koffie varianten en los melkreservoir waren doorslaggevend.

Pluspunten

  • keuzetoetsen voor koffievarianten
  • los melkreservoir

Minpunten

  • duidelijkheid handleiding
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Kramer 29-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik en geeft heerlijke koffie. Verder is Het schoonmaken een fluitje van een cent. Goede beschrijving er bij geleverd.

Pluspunten

  • Makelijk in gebruik
  • Weinig onderhoud
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Reageer

Yasin 21-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel lekkere koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We wilden af van de oude handmatige koffie ketel en dit apparaat bood een goede optie voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • Zuinig verbruik
  • Koffie heeft een goede smaak

Minpunten

  • Wat aan de grote kant
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Reageer

Lotte 05-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie en makkelijk te reinigen

Algemene score

8,0
Mooie luxe uitstraling met heerlijke koffie, hij maakt weinig lawaai en werkt erg snel.
Hij is makkelijk schoon te maken en heeft een uitneembare waterbak. De melkopschuimer werkt tevens ook rap en maakt een heerlijke cappuccino.

Pluspunten

  • Snelheid koffie
  • Makkelijk te reinigen
  • Makkelijke bediening
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Reageer

gizzmeth 04-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te installeren en een gemakkelijke bediening en wat ik belangrijk vind is dat de temperatuur instelbaar is en daarna lekkere koffie.

Pluspunten

  • eenvoudige installatie
  • gemakkelijke bediening
  • temperatuur instelbaar

Minpunten

  • klein waterreservoir
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gizzmeth 01-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig te installeren en een gemakkelijke bediening en wat ik belangrijk vind is dat de temperatuur instelbaar is en daarna lekkere koffie.

Pluspunten

  • eenvoudige installatie
  • gemakkelijke bediening
  • temperatuur instelbaar

Minpunten

  • klein waterreservoir
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martie 12-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net gekocht dus te weinig koffie gedronken om te beoordelen.
Maar mooi apparaat. Ben er blij mee. Nog even uitzoeken welke
bonen het lekkerst zijn.

Pluspunten

  • Mooi design
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM22.113.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer