Bosch CTL636EB6 - Volautomatische inbouw espressomachine - Zwart - Espressomachines
Matige levensduur
De Bosch CTL636EB6 nu 3,5jaar in gebruik . Per dag ongeveer 10-15 kopjes . Nu is aan 2 kanten de touchscreen slecht, werkt niet meer op aanraken. Zonde , de automaat zet een goed kopje koffie / cappuccino.
Het touchdosplay is moeilijk te verkrijgen , en een vanafprijs van 280 euro, excl de kosten van de monteur.
Erg prijzig om te laten repareren .
Pluspunten
- Mooi
- Lekkere koffie
Minpunten
- Korte levensduur
Pim
De prijs kwaliteit verhouding is goed en de Koffie/ Cappuccino/ Latte Macchiato smaakt perfect. Wel goede koffiebonen gebruiken !
Pluspunten
- mooi design
- weinig lawaai
- goede koffie producten
Een geweldig apparaat
Ik had hiervoor al een Bosch inbouw koffiemachine en deze was aan vervanging toe. Als je zo tevreden bent over Bosch, dan koop je natuurlijk weer een identiek apparaat van Bosch terug. Vandaar mijn aankoop van dit product, waar ik zeer tevreden mee ben.
Pluspunten
- Perfecte cappuccino
- Heerlijke koffie
- Makkelijk in gebruik
- Mooie uitstraling
- Handig te reinigen
Minpunten
- De instel ring mag gevoeliger zijn
mooie inbouw machine
Heel fijn apparaat, maakt lekker koffie of cappuccino's. Eenvoudig en makkelijk in gebruik.
Schoonmaken moet wel goed en grondig gebeuren en ook relatief vaak dat het programma dit aangeeft dat er een reinigingsprogramma nodig is. Maar wij zijn zeer te vrede met het apparaat.
Pluspunten
- mooi design
- lekker koffie
Minpunten
- vaak reinigingsprogramma
mooi maar langzaam
mooi apparaat maar werkt traag . ook hoeveel bonen en melk is beperkt dus je moet vaak bijvullen
Pluspunten
- mooi
- veel keuzes voorgeprogrammeerd
Minpunten
- traag
- weinig bonenvoorraadruimte
Makkelijk lekkere koffie zetten
Mooi design, gemakkelijk in gebruik. Handig dat je per koffiesoort de sterkte, warmte en ml kunt aangeven.
Lekker bakkie Koffie
Heerlijk vers gemalen bakkie koffie. Het is fijn dat je de hoeveelheid koffie per kopje kunt bepalen, terwijl de sterkte wel op het gewenste niveau blijft.
Pluspunten
- hoeveelheid per kopje te bepalen
- makkelijke bediening
Goede koffie en wifi bediening
Dit product vervangt onze eerdere koffiemachine van dit model. Inmiddels ook met WiFi bediening, hetgeen prima werkt!
Pluspunten
- design mooi
- wifi bediening
FANTASTISCH APPARAAT
We hebben een nieuwe keuken met 5 Bosch apparaten en allemaal even geweldig, qua design en werking !!
Pluspunten
- design
- werking
Prima koffie, heel praktisch
Als BOSCH fans was de keuze voor onze keukenapparatuur eenvoudig. Mooi design, goede ervaringen. Ingebouwd koffie apparaat was nieuw. Een Jura of deze inbouw BOSCH. Zeer tevreden, geen sta in de weg, werkt feilloos, prima koffie, veel mogelijkheden en eenvoudige bediening en schoonmaken ook fluitje van een cent. Kortom, zeer tevreden.
Pluspunten
- Mooi weggewerkt
- Eenvoudige bediening
- Schoonmaken simpel
- Perfecte bakjes !
Minpunten
- geen !
Heerlijke koffie, makkelijk in onderhoud
Heerlijke koffie, beter dan vorige Saeco verse bonen automaat.
Zeer eenvoudig in onderhoud. Grote reservoirs.
Pluspunten
- Goede koffie
- Eenvoudig in onderhoud
- Betaalbaar
Minpunten
- Smart functionaliteit gebruik je niet in praktijk
Lekkere koffie
Maakt een uitstekend kopje koffie, De wifi functie is erg gemakkelijk in te stellen. Intuïtieve bediening.
De playlist functie via de HomeConnect app is uitermate geschikt. Eenvoudig hoeveelheid melk/sterkte koffie aan te passen.
Pluspunten
- Playlist functie
- Intuïtieve Bediening
- Keuze uit meerdere soorten koffie
Minpunten
- Geeft niet aan als de melk op is.
lekkere koffie variaties, makkelijk in gebruik en schoonmaak
product is makkelijk en overzichtelijk in gebruik. Naast de sterkte kan je tevens de warmte van je koffie en melk instellen. Instructies zijn helder omschreven en het schoonmaken is een zo gedaan.
Pluspunten
- makkelijke bediening
- vele keuzemogelijkheid in koffiesoorten
Minpunten
- de levering is exclusief waterfilter