De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, rvs
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Roodbol 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat waarmee je heerlijke koffie maakt.
Voor ieder wat wils, de keuze is reuze en alles naar jouw eigen smaak in te stellen met de verschillende profielen. Ook de keuze bij Koffiediscounter en het advies was geweldig

Pluspunten

  • Veel keuze
  • Alles naar je wens in te stellen
  • Stil

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hetekoffie 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warme cappuccino!

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een volautomaat ter vervanging van mijn halfautomaat. Eis was warme dranken, ook als er melk aan werd toegevoegd. In eerste instantie de Saeco Xelsis SM7685 uitgeprobeerd, maar deze machine maakte een cappuccino die direct moest worden gedronken - niet warm genoeg om een beetje te genieten. Dus omgeruild voor de DeLonghi PrimaDonna ECAM 650.55.
Deze DeLonghi maakt wel warme/hete mixdranken! Ook zijn kopjes goed voor te verwarmen op de warmhoudplaat. De koffie is goed van smaak en de melk schuimt ook mooi.
De bediening is een beetje wennen en niet direct handig, met name bij het aanleggen van profielen. Ik had verwacht dat de App daar mogelijk wat handiger zou zijn, maar dat is niet het geval. Sowieso is mij een beetje onduidelijk wat de toegevoegde waarde van de App is - ik moet sowieso een kopje plaatsen en dan kan ik ook meteen de koffie maken. 's Morgens vanuit het bed een koffie maken klinkt leuk, maar de eerste stap is dat de machine gespoeld wordt - lijkt me de smaak niet ten goede te komen.
Het spoelen van het melksysteem is wel een beetje gedoe met een extra kannetje om spoelwater op te vangen. Helaas blijft er ook altijd wat spoelwater in de aansluiting zitten, dat drupt dus eventueel in de koelkast en is op zich ook besmettelijk voor bederf. Ik heb makkelijkere systemen gezien.
Design is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik vind de machine mooi strak en compact, past makkelijk op de aanrecht. De watertank is ruim, hoeveelheid koffie is ook ruim voldoende. De lekbak is voldoende ruim en zal (als je niet veel kopjes koffie in een keer maakt) waarschijnlijk sneller vol zijn dan de afvalbak.
De machine is wel aardig aan de prijs. Als je alleen zwarte koffie drinkt zijn er vast interessantere alternatieven. De machine ziet er wel duurzaam uit. Als je ook veel cappuccino en latte macchiato drinkt of erg veel verschillende soorten koffie wilt kunnen aanbieden is deze machine denk ik zijn geld wel waard.

Pluspunten

  • Ook melk wordt goed warm
  • Goede koffie
  • Ruim voldoende opties

Minpunten

  • Profielen aanleggen lastig en niet erg precies
  • Melksysteem reinigen
  • Toegevoegde waarde app is nihil
  • Geen standaard programma voor ristretto

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Een Prima Donna op haar best 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi genot twee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

9,0
Na 10 jaar genoten te hebben moet de oude primadonna helaas worden vervangen. Dat het Delonghi wordt is direct duidelijk. Echter welk type niet. Ook niet na het bezoek aan de website en een analyse. Tijdens een twee uur durende rit naar Naarden werd de keuze duidelijk, mede door de persoonlijke bandering.
Opnieuw net als mijn echtgenote een Prima Donna en ook nog de eilte. Hoe kan het beter.

Pluspunten

  • Geweldig uiterlijk,
  • Heldere uitleg, monkeyproof
  • Heerlijke koffie
  • Ten opzichte van de oude erg stil.

Minpunten

  • bij koffie niet twee kopjes tegelijk
  • Alleen espresso twee kopjes tegelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Loupatty 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksgemak en top koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine als opvolger van mijn vorige machine gekocht. De koffie is beter en heter. En hij is op tal van punten verbeterd. Mooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Soekkie 03-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ontdekkingsreis in de koffiewereld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit apparaat gekozen vanwege diens duurzaamheid en de handige indeling m.b.t. ons aanrecht. Het apparaat werkt eenvoudig, stil en laat je echt genieten van het maken- en proeven van koffie.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel opties
  • Automatisch reinigingssyteem
  • Waterreservoir aan de rechterzijkant

Minpunten

  • Alleen in chroom verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

adri 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

7,0
Goed product, kan heel veel, deze aangeschaft naar aanleiding van de voorlichting en zeer goede uitleg.

Pluspunten

  • kan heel veel

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joanne 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

8,0
Erg gemakkelijk in gebruik (intuitief), mooi apparaat in keuken en erg goede, lekkere koffie. Veel keuzes in de diverse mogelijkheden (espresso, cappucino, latte etc)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superdeluxe en eenvoudig schoon te maken koffieautomaat

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteitverhouding is prima in balans. Allerlei soorten koffie in één handomdraai die helemaal zijn in te stellen op de individuele smaak.
En niet onbelangrijk, eenvoudig en snel schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Luxe uitstraling

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DeOfficemanager 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie aanwinst voor op zeer klein kantoor.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

9,0
Ik zocht een praktisch, mooi en een met veel mogelijkheden koffieapparaat en dat heb ik met deze gevonden. Ook makkelijk in onderhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk melk schuimen en reinigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

8,0
ziet er goed uit, is gemakkelijk te bedienen en te reinigen. en het belangrijkste maakt heerlijke koffie

Pluspunten

  • heerlijke espresso
  • onderhoud

Minpunten

  • forse prijs

Reageer

KL 04-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

10,0
Dit was precies wat wij zochten! Gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk in onderhoud. Zelfs de installatie was een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Design

Minpunten

  • veel koffie drinken

Reageer

Chico 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

8,0
Handig hoor, automatische cappuchino! Geen gedoe mee met een slangetje in het melkpak en uitgebreide schoonmaakacties.

Minpunten

  • prijzig

Reageer

Stevie 16-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Handig display, simpel cappuccino te maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

9,0
Best een prijzig apparaat, maar de doorslag gaf het simpel te maken van diverse variaties, het handige display en toch ook wel het prachtige uiterlijk.

Reageer

Stevie 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

DeLonghi PrimaDonna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

9,0
We hebben dit apparaat gekozen, omdat we van vrienden en mijn zus alleen maar positieve reacties hebben gehoord.
De kwaliteit, maar voornamelijk het gebruiksgemak, hebben de doorslag gegeven. Voldoet tot op heden perfect aan onze verwachtingen: makkelijk alle soorten koffie en nog heerlijk ook!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • uiterlijk

Minpunten

  • wat hoge prijs

Reageer

Nansink 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top Machine!! Primadonna Elite

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

8,0
Hele fijne en mooie machine goeie temp koffie mooi melkschuim veel mogelijkheden voor instellingen. koffie koekjes mogen wat droger maar daar zijn we nog even mee aan het stoeien. belangrijk is goeie bonen bij de machine te gebruiken

Reageer

Sven 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

9,0
Koffieapparaat werkt super goed de prijs is een minpunt maar nu in gebruik en is het elke euro meer dan waard

Pluspunten

  • Koffietemperatuur zelf instellen
  • En de vele mogelijkheden

Minpunten

  • Prijs

Reageer

Jan 03-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel mogelijkheden voor heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Algemene score

9,0
Het apparaat maakt alle gebruikelijke soorten koffie (met en zonder melk), en is makkelijk bij te stellen naar persoonlijke voorkeuren. De koffie smaakt uitstekend, het melkschuim ziet er mooi uit.De app maakt het personaliseren nog makkelijker: je houdt overzicht over de instelling van de talloze mogelijkheden.
Ook het onderhoud valt erg mee: Om de paar dagen een paar kleine onderdelen afspoelen, om de paar weken paar grotere onderdelen. De machine houdt vooral zich zelf goed schoon.
Van DeLonghi expert Andy thuis een plezierige en leerzame instructie gekregen, waardoor je nog veel meer uit het apparaat haalt dan enkel op basis van de handleiding.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Heel veel en slimme instelmogelijkheden
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Ziet er mooi uit, voelt degelijk aan.
  • Erg leerzame en plezierige thuisdemo

Minpunten

  • Groot en zwaar
  • Laat horen dat-ie bezig is
  • Beetje "aan de prijs"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer