De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart, roestvrijstaal - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 55 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart, roestvrijstaal op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g**s@h**l.com 12-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi geweldig koffie zetten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Delonghi vol automatisch koffie zetten van af de app met ruime keuze aan aan mogelijk heid top /dit is ons tweede Delonghi expesso appraat na dat we de eerste ruim 20jaar fantastisch expesso/koffie hebben genoten en deze goed werkende apparaat hebben weg gegeven/maar we wouden een x een moderne appraat met ruimer mogelijk heden en dat is de nieuwe delonghi prima donna de elite een geweldige keuze fantastisch mooi apparaat en hebben volste vertrouwen in en ook nog lekkerder koffie/expesso/enz de koffie genieters van delonghi

Pluspunten

  • Mooie overzicht
  • Makkelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**t@h**l.com 05-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en stijlvoll

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product pas net in huis. Maar de eerste indruk is goed. Een stijlvol en strak design. Een stil apparaat waar de koffie warm uit komt

Pluspunten

  • Stil
  • Stijlvol
  • Warme koffie
  • Veel variatie
  • Service aan huis

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p**s@k**l.nl 31-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het voldoet aan al mijn verwachtingen en het is een gebruiksvriendelijk Produkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p**s@z**o.nl 02-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nu weer een tweede Delonghi!
Na dat de vorige niet meer zo warm koffie zette naar 8 jaar te hebben gehad.
Nu de nieuwe en net in bezit dus kan nog niet goed beoordelen?
Maar in korte tijd vind ik het al een super apparaat!
Ook makkelijk om hem in te stellen met de app.
Dus tot nu toe een perfecte machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

s**n@g**l.com 04-01-2022
  • Product gekocht

Bevindingen SJEF

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb De Longhi speciaal gekocht voor het schoonmaken. Ik had eerst een Siemens maar dat is een regelrechte ramp

Reageer

f**s@k**l.nl 06-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, mooie koffiemachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi model met RVS, veel functionaliteit, komt goed uit vele tests en reviews.

Pluspunten

  • Fraai, solide uiterlijk met RVS onderdelen
  • Relatief bescheiden formaat
  • Veel mogelijkheden standaard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

b**a@q**t.nl 04-12-2021
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Uitstekend apparaat dat op alle instellingen perfecte koffie geeft. Ook vergeleken met diverse andere merken is de bediening heel makkelijk. De prijs- kwaliteitsverhouding is daarom goed te noemen.

Reageer

Elsa K. 06-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Donna

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na bijna 30.000 kopjes koffie in 9 jaar tijd van onze vorige De'Longhi machine was het tijd voor een nieuwe.
Natuurlijk weer een De'Longhi en tot nu toe zeer tevreden over deze nieuwe aanwinst.
Op naar de volgende 30.000.
kortom zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Overzichtelijke machine, mooi vormgegeven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Han 09-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koffieautomaat enkele dagen in huis. Het is onze derde automaat van Delonghi en het gaf meteen weer een vertrouwd gevoel. De machine maakt weinig geluid. De koffie smaakt heerlijk, welke soort je ook maakt. We zijn heel erg tevreden!

Pluspunten

  • Mooi
  • Weinig geluid
  • Degelijk
  • Alle koffies smaken heerlijk!
  • Heel veel mogelijkheden

Minpunten

  • nog geen tegen gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

k**n@g**l.com 04-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere koffie!!!!!!!!!!!!!. Veel mogelijkheden tot 'tweaken' van de smaak.

Pluspunten

  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Grote machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frida 02-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zet een heerlijke kop espresso, cappuccino of wat je ook maar wil! Heel handig bij te vullen zowel water als bonenreservoir.

Pluspunten

  • werkt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tom N 23-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had al een De`Longhi espressomachine. Daar was ik zeer tevreden over, maar na ruim 18.000 kopjes koffie begon hij hier en daar gebreken te vertonen. Mijn keuze is op dit type uitgekomen omdat de keuze aan koffie reuze is.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 24-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nieuw gekocht ziet er zeer degelijk uit en werkt goed. Veel opties en makkelijk schoon te houden!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AJ 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smaak en gemak bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede espresso apparaat vinden is niet makkelijk. Bij een aardig som wil je zeker zijn dat je aankoop goed is geweest. Bij dit apparaat blijf je maar genieten van lekkere bakjes.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Via app personaliseren

Minpunten

  • Weinig te zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelientje 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

net apperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was reeds in bezit van een andere De Longhi en heb deze aangekocht omdat ik nog nog meer lekkere koffie variaties kan zetten met deze top machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig apparaat , lekkere en hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
pompdruk en uiterlijk gaven de doorslag voor deze aanschaf.
in gebruik nemen is kinderlijk eenvoudig , en al na het 3e product een heerlijk resultaat! ook gewoon een mooi apparaat om naar te kijken....

Pluspunten

  • smaak
  • ruime keuze in producten

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M Steenbakkers 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke display, weinig geluid (!)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb vooraf informatie opgezocht over DeLonghi en kwam met mijn wensen uit bij deze machine; ik had eerder ook al een Prima Donna van DeLonghi en die beviel erg goed; ik heb er 9 jaar plezier van gehad!

Pluspunten

  • Mooie machine
  • snel een kopje koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G Noppert 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben dit product gekocht naar aanleiding van de vele goede verhalen en de recensies. De mogelijkheden van deze machine zijn zeer groot maar ook eenvoudig te bedienen. De melk laag van de cappuccino is lekker romig.

Pluspunten

  • Lekkere capppucino
  • Niet te veel lawaai
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thoendra 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima dona Elite

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden met de service van delonghi mijn vorige Volautmaat Magnifica S was de motor van doorgebrand. Direct Gebeld en binnen 2 dagen was er een monteur ter plaatsen top. Apparaat is inmiddels naar mijn schoonmoeder gegaan. Ben nu in het bezit van de Prima dona Elite wat een gave machine en de top service van delonghi maken het hele plaatsje compleet. chapo

Pluspunten

  • Lekkere koffie veel variatie
  • Garantie aan huis

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aldo 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, zeker waar voor zijn geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben al in het bezit van een vorige versie die ik in mijn vakantiehuisje heb staan , en heb daar nooit problemen mee.
Ook het reinigen van de zetgroep is zeer simpel.
De kwaliteit van de koffie is uitstekend

Pluspunten

  • Reinigen
  • Kwaliteit
  • Smaak
  • Duurzaamheid

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews