De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, rvs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Een Prima Donna op haar best 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi genot twee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 10 jaar genoten te hebben moet de oude primadonna helaas worden vervangen. Dat het Delonghi wordt is direct duidelijk. Echter welk type niet. Ook niet na het bezoek aan de website en een analyse. Tijdens een twee uur durende rit naar Naarden werd de keuze duidelijk, mede door de persoonlijke bandering.
Opnieuw net als mijn echtgenote een Prima Donna en ook nog de eilte. Hoe kan het beter.

Pluspunten

  • Geweldig uiterlijk,
  • Heldere uitleg, monkeyproof
  • Heerlijke koffie
  • Ten opzichte van de oude erg stil.

Minpunten

  • bij koffie niet twee kopjes tegelijk
  • Alleen espresso twee kopjes tegelijk
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Loupatty 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksgemak en top koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine als opvolger van mijn vorige machine gekocht. De koffie is beter en heter. En hij is op tal van punten verbeterd. Mooi!
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Soekkie 03-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ontdekkingsreis in de koffiewereld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit apparaat gekozen vanwege diens duurzaamheid en de handige indeling m.b.t. ons aanrecht. Het apparaat werkt eenvoudig, stil en laat je echt genieten van het maken- en proeven van koffie.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel opties
  • Automatisch reinigingssyteem
  • Waterreservoir aan de rechterzijkant

Minpunten

  • Alleen in chroom verkrijgbaar
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

adri 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goed product, kan heel veel, deze aangeschaft naar aanleiding van de voorlichting en zeer goede uitleg.

Pluspunten

  • kan heel veel

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joanne 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg gemakkelijk in gebruik (intuitief), mooi apparaat in keuken en erg goede, lekkere koffie. Veel keuzes in de diverse mogelijkheden (espresso, cappucino, latte etc)
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superdeluxe en eenvoudig schoon te maken koffieautomaat

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteitverhouding is prima in balans. Allerlei soorten koffie in één handomdraai die helemaal zijn in te stellen op de individuele smaak.
En niet onbelangrijk, eenvoudig en snel schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Luxe uitstraling

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DeOfficemanager 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie aanwinst voor op zeer klein kantoor.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een praktisch, mooi en een met veel mogelijkheden koffieapparaat en dat heb ik met deze gevonden. Ook makkelijk in onderhoud.
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ 13-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk melk schuimen en reinigen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ziet er goed uit, is gemakkelijk te bedienen en te reinigen. en het belangrijkste maakt heerlijke koffie

Pluspunten

  • heerlijke espresso
  • onderhoud

Minpunten

  • forse prijs
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Reageer

KL 04-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit was precies wat wij zochten! Gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk in onderhoud. Zelfs de installatie was een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Design

Minpunten

  • veel koffie drinken
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Reageer

Chico 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig hoor, automatische cappuchino! Geen gedoe mee met een slangetje in het melkpak en uitgebreide schoonmaakacties.

Minpunten

  • prijzig
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Reageer

Stevie 16-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Handig display, simpel cappuccino te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Best een prijzig apparaat, maar de doorslag gaf het simpel te maken van diverse variaties, het handige display en toch ook wel het prachtige uiterlijk.
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Reageer

Stevie 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

DeLonghi PrimaDonna

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben dit apparaat gekozen, omdat we van vrienden en mijn zus alleen maar positieve reacties hebben gehoord.
De kwaliteit, maar voornamelijk het gebruiksgemak, hebben de doorslag gegeven. Voldoet tot op heden perfect aan onze verwachtingen: makkelijk alle soorten koffie en nog heerlijk ook!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • uiterlijk

Minpunten

  • wat hoge prijs
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Reageer

Nansink 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top Machine!! Primadonna Elite

Algemene score

8,0
Hele fijne en mooie machine goeie temp koffie mooi melkschuim veel mogelijkheden voor instellingen. koffie koekjes mogen wat droger maar daar zijn we nog even mee aan het stoeien. belangrijk is goeie bonen bij de machine te gebruiken
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Reageer

Sven 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Koffieapparaat werkt super goed de prijs is een minpunt maar nu in gebruik en is het elke euro meer dan waard

Pluspunten

  • Koffietemperatuur zelf instellen
  • En de vele mogelijkheden

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Reageer

Jan 03-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel mogelijkheden voor heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat maakt alle gebruikelijke soorten koffie (met en zonder melk), en is makkelijk bij te stellen naar persoonlijke voorkeuren. De koffie smaakt uitstekend, het melkschuim ziet er mooi uit.De app maakt het personaliseren nog makkelijker: je houdt overzicht over de instelling van de talloze mogelijkheden.
Ook het onderhoud valt erg mee: Om de paar dagen een paar kleine onderdelen afspoelen, om de paar weken paar grotere onderdelen. De machine houdt vooral zich zelf goed schoon.
Van DeLonghi expert Andy thuis een plezierige en leerzame instructie gekregen, waardoor je nog veel meer uit het apparaat haalt dan enkel op basis van de handleiding.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Heel veel en slimme instelmogelijkheden
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Ziet er mooi uit, voelt degelijk aan.
  • Erg leerzame en plezierige thuisdemo

Minpunten

  • Groot en zwaar
  • Laat horen dat-ie bezig is
  • Beetje "aan de prijs"
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer