De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, fraai én heerlijke koffie !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
in onze zoektocht naar een espresso-apparaat dat het minste geluid maakt, vonden wij de De’Longhi Prima Donna Elite ECAM 650.55.MS. Met 58 dB de absolute stilste !

Pluspunten

  • Zeer stil tijdens het malen van bonen
  • Zeer stil tijdens het maken van melkschuim
  • overzichtelijk kleurendisplay
  • zeer ruime keuze in koffiedrankjes
  • veel persoonlijke instellingen mogelijk

Minpunten

  • produceert continue een hoge pieptoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 24-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Nieuw gekocht ziet er zeer degelijk uit en werkt goed. Veel opties en makkelijk schoon te houden!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AJ 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke smaak en gemak bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Een goede espresso apparaat vinden is niet makkelijk. Bij een aardig som wil je zeker zijn dat je aankoop goed is geweest. Bij dit apparaat blijf je maar genieten van lekkere bakjes.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Via app personaliseren

Minpunten

  • Weinig te zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelientje 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

net apperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

10,0
Ik was reeds in bezit van een andere De Longhi en heb deze aangekocht omdat ik nog nog meer lekkere koffie variaties kan zetten met deze top machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 20-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig apparaat , lekkere en hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
pompdruk en uiterlijk gaven de doorslag voor deze aanschaf.
in gebruik nemen is kinderlijk eenvoudig , en al na het 3e product een heerlijk resultaat! ook gewoon een mooi apparaat om naar te kijken....

Pluspunten

  • smaak
  • ruime keuze in producten

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M Steenbakkers 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke display, weinig geluid (!)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
Ik heb vooraf informatie opgezocht over DeLonghi en kwam met mijn wensen uit bij deze machine; ik had eerder ook al een Prima Donna van DeLonghi en die beviel erg goed; ik heb er 9 jaar plezier van gehad!

Pluspunten

  • Mooie machine
  • snel een kopje koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G Noppert 19-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
We hebben dit product gekocht naar aanleiding van de vele goede verhalen en de recensies. De mogelijkheden van deze machine zijn zeer groot maar ook eenvoudig te bedienen. De melk laag van de cappuccino is lekker romig.

Pluspunten

  • Lekkere capppucino
  • Niet te veel lawaai
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thoendra 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima dona Elite

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Ben erg tevreden met de service van delonghi mijn vorige Volautmaat Magnifica S was de motor van doorgebrand. Direct Gebeld en binnen 2 dagen was er een monteur ter plaatsen top. Apparaat is inmiddels naar mijn schoonmoeder gegaan. Ben nu in het bezit van de Prima dona Elite wat een gave machine en de top service van delonghi maken het hele plaatsje compleet. chapo

Pluspunten

  • Lekkere koffie veel variatie
  • Garantie aan huis

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aldo 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, zeker waar voor zijn geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

10,0
Ik ben al in het bezit van een vorige versie die ik in mijn vakantiehuisje heb staan , en heb daar nooit problemen mee.
Ook het reinigen van de zetgroep is zeer simpel.
De kwaliteit van de koffie is uitstekend

Pluspunten

  • Reinigen
  • Kwaliteit
  • Smaak
  • Duurzaamheid

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JHK 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving, maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Met een dubbel thermoblock zet je snel een cappuccino met de perfecte koffie- en melktemperatuur.
Maakt met 64 decibel een stuk minder geluid dan andere volautomatische koffiemachines.
Met het kleurendisplay of via de app bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 25-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi over zicht kwa koffie mogelijk heden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
Mooi aparat plaatje waar je de koffie kopjes op krast wel gouw
Wel zeer goede koffie en goed heed
Maakelijk in testel naar eigensmaak

Pluspunten

  • Mooi aparta in huis
  • Goed temperatuur

Minpunten

  • Plaat je krast gouw waar je je kopjes op zet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonnie 27-11-2019
  • Product gekocht

Grootse koffieautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
Prima machine welke zeer makkelijk te bedienen is. Dankzij het ruime water reservoir hoef je te snel water bij te vullen.
Dit is onze eerste volautomaat, voelde meteen goed en de koffie smaakt prima!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Past in iedere keuken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ronald Jacobs 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een koffiemachine met een mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
Ik vind dit een geweldige koffie machine waarbij, het zo handig is dat je de watertank
En afvalbakje naar voren uit de machine kan halen om respectievelijk te vullen en te legen.
Ook erg handig extra vulbakje voor de decafe en evt. Gemalen koffie.
De koffie kwaliteit laat niets te wensen over.

Pluspunten

  • Waterreservoir aan de voorzijde om te vullen
  • Ieder kan zijn eigen koffiewens invoeren
  • Zeer gemakkelijk bedienbaar

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles kunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een koffieautomaat waarmee ik lang vooruit kan. Zelf drink ik vooral koffie zwart of espresso, maar voor mijn vrouw en gasten wilde ik graag dat het eenvoudig is om ook cappuccino/caffe latte etc te zetten. De machine is aan de prijs, maar maakt tot op heden de verwachtingen zeker waar :-)!
Zelf vind ik de app erg handig omdat het wat makkelijker instelt en soms iets meer inzicht/mogelijkheden geeft.

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • De app
  • Eenvoudig cappuccino zetten
  • Smal (andere machine zan al snel 5 cm breder)

Minpunten

  • Aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, elegant, stijlvol

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

10,0
een mooi uiterlijk, van alle gemakken voorzien.. super handig dat je hem met je telefoon kan bedienen en aanpassen naar wens. zeer blij mee !!

Pluspunten

  • stijlvol, past in elke woning

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. de Graaf 19-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een overheerlijk bakje koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

10,0
Dit is ons eerste koffiezetapparaat voor bonen en na lang online onderzoek zijn we uitgekomen op deze ECAM 650.55.MS. Volgens de diverse reviews was men zeer enthousiast over dit product en dus hebben wij de gok gewaagd en dit apparaat aangeschaft.

De resultaten zijn uitstekend! Het apparaat maakt heerlijke koffie, latte macchiato en espresso en ook een bakje thee is met het bijgeleverde stoompijpje prima te maken. Wij zijn dan ook uiterst tevreden met onze keuze.

Pluspunten

  • Uitstekende kwaliteit koffievarianten
  • Uitgebreide mogelijkheden tot persoonlijke keuzes
  • Bijna alles wordt automatisch schoongemaakt

Minpunten

  • Prijs is even slikken, maar het is het waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda hooijmans 13-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
Mooi , luxe design koffiezetapparaat
Veel keuzes , mbt het zetten van koffie, wat mooi is dat je de sterkte van de bonen in kan stellen.
Nu wachten op de koffie workshop .
Heel benieuwd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jacques 31-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Volautomatische koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

9,0
Ik had al eerder een DeLonghi koffieautomaat die na 7 jaar vervangen moest worden. De nieuwe automaat zet uitstekende koffie, ziet er mooi uit, is gemakkelijk te bedienen en heeft een degelijke uitstraling. Het is een duur apparaat, maar je krijgt waar voor je geld.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening via een interactief display
  • Mooi en degelijk apparaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob-Marlie 27-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Met goed bediengemakt snel een lekkere bak

Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

10,0
Zochten opvolger voor vorige espressomachine (na 10 jaar defect-geen DeLonghi). Heel veel gegoogled, reviews en tests op diverse sites gelezen. Met onze selectiecriteria (smaak-variatie-kwaliteit-reservoirs) kwam deze DeLonghi telkens naar voren als de machine die we dan het best konden kopen. Gedaan en tot nu toe geen spijt van.

Pluspunten

  • erg makkelijk in bediening en is stil
  • temperatuur en smaak dik in orde
  • bonenreservoir is ruim
  • profielgebruik is makkelijk
  • makkelijk en goed schoon te houden

Minpunten

  • App handig voor instellen, meer ook niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Vernooij 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik, maakt top koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi PrimaDonna Elite ECAM 650.55.MS zwart

Algemene score

8,0
Zeer geavanceerd apparaat dat eenvoudig te bedienen is. Verplicht laat het zich meerdere keren reinigen.

Maakt hele goede koffie en iedere variant koffie is in de app mogelijk om verder fine te tunen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik en te bedienen met smartphone
  • Veel koffie variaties
  • Elke koffie naar keuze in te stellen
  • Goed werkende melkopschuimer
  • Meerdere profielen

Minpunten

  • Maar 1 telefoon tegelijk mogelijk via bluetooth
  • Relatief klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews