De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TommyAlphen 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb het apparaat nog maar net , maar maakt lekker koffie en is makkelijk te bedienen.
Apparaat ziet er ook mooi en profesioneel uit.
Heel blij met deze aankoop .

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • Makkelijk te bedienen
  • Strak design
  • Zetgroep makkelijk te schoonmaken

Minpunten

  • Te veel koffie drinken
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chiel 02-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben hem nu enkele maanden in gebruik en zijn zeer tevreden. Het is een mooi apparaat om te zien en heeft veel instelmogelijkheden voor je favoriete keuzes (sterkte, hoeveelheid, temperatuur). Ook vind ik dat hij in vergelijk met andere apparaten relatief weinig geluid maakt.

Één minpuntje vind ik dat het apparaat niet tijdig genoeg aangeeft dat het water bijna op is. Hij stopt dan soms bij een half kopje koffie. Wellicht geeft hij de melding niet, omdat er nog wel voldoende was voor een espresso. Echter, je went er aan. Je kunt zelf de hoeveelheid water nog zien aan de zijkant en kunt op een gegevenmoment wel inschatten of je moet bijvullen als hij bijna leeg is.

Een ander zeer klein puntje, maar niet zo erg, is dat het water in het reservoir condenseert en je dus steeds een condenslaag aan de zijkant van het waterreservoir ziet.

Bovenstaande puntjes zijn "om iets te noemen" maar wij zijn ontzettend tevreden en raden het apparaat zeker aan!

Pluspunten

  • Design
  • Instelmogelijkheden
  • Relatief stil

Minpunten

  • Geeft niet tijdig genoeg een leeg reservoir aan
  • Condensering in het waterresevoir
  • Geen twee kopjes koffie tegelijk (wel espresso)
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Moderne Vol automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds een week of 2 dit mooie apparaat in huis. kleur; roomwit, erg modern.
veel opties en ook een functie om je wensen te onthouden. vrij stil. temperatuur prima. doet wat het moet doen. zorg wel voor een goede kwaliteit boon.

Pluspunten

  • design / kleur
  • temperatuur
  • scherm
  • geluidsniveau

Minpunten

  • tot op heden nog niets.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

Arno 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel en eenvoudig een heerlijke koffie tot je beschikking.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine heeft een mooie uitsraling, duidelijk display en is eenvoudig in gebruik. Groot voordeel is de mogelijkheid de koffie in het Mykoffie menu te personaliseren. De machine is snel bedrijfsklaar.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • niet zo lawaaierig
  • machine mag gezien worden
  • snel gebruiksklaar
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

Hendrik 11-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design apparaat, dit is een sieraad in de keuken. Door de tip toetsen is het apparaat gemakkelijk te bedienen. Het instellen vergt enige tijd, maar dat geniet je dagelijks van een perfecte naar eigen smaak gezet kop koffie/ espresso.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Syl68 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als echte koffieverslaafde wou ik graag een goede machine, en deze voldoet helemaal!!
Hemelse koffie ;-)

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • uitstraling

Minpunten

  • nog geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lawaaiig maar vol mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vooral de aandrijving zorgt voor veel herrie. Verder een mooi apparaat, goed in te stellen en veel verschillende mogelijkheden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Klein

Minpunten

  • Maakt veel herrie
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ROps 02-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe espressomachine van Delonghi (ECAM350.35.W)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Viel in de winkel op het witte uiterlijk van deze machine, dat zie je niet zo vaak. Verder een strakke vormgeving en stukken kleiner (subtieler) vergeleken met mijn oude machine. Omdat ik de machine nog maar kort heb kan ik er nog niet zo veel over zeggen. De koffie en espresso zijn heet (zo heet dat ik er aan moet wennen of de watertemperatuur naar beneden moet halen). Het zal even zoeken zijn voordat de optimale 'recepturen' van de drankjes gevonden zijn. Wat ik heel handig vind is dat je de hoeveelheid per soort drank kan programmeren aan jouw behoefte (en jouw kopjes natuurlijk). Al met al een positieve eerste indruk.

Pluspunten

  • Mooie strakke vormgeving
  • Voldoende instelmogelijkheden
  • Lekkere koffie / espresso

Minpunten

  • Machine maakt wel wat veel herrie.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda 28-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grootte apparaat, toetsen etc. Vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie koffiemachine. Handig klepje voor gemalen koffie. Prettig dat je ook heet water kunt tappen. Waarschuwingsberichten mogen wel wat langer op het display blijven staan. Als je even wegloopt en terugkomt is de melding al weer weg. Verder een fijn apparaat en handig in gebruik. Zou wel wat meer voorkeuzes mogen dus 2 keer koffie naar smaak in ‘my menu’. En je kunt helaas geen 2 kopjes gewone koffie tegelijk krijgen.

Pluspunten

  • Grootte. Mooi formaat voor in de keuken
  • Display
  • Handig in gebruik
  • Koffiesterkte aan te passen
  • Heet water

Minpunten

  • Geen 2 normale koffie tegelijk
  • Waarschuwingsmelding te kort op display
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 08-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We zochten een volautomaat waar ook gemalen (decaf) koffie in kan. Na goede beoordelingen en goede specificaties voor de ECAM 350.35W gekozen. Eerst allerlei instellingen proberen om uiteindelijk de juiste te vinden. Lijkt in eerste instantie wat lastig allemaal, maar al snel blijkt het een eenvoudig te bedienen apparaat met heel veel instellingsmogelijkheden (maar die hoef je natuurlijk niet te gebruiken).

Pluspunten

  • Design
  • Aantal instellingsmogelijkheden
  • Voor een dergelijk apparaat bescheiden geluid
  • Groot bonenreservoir
  • Reservoir voor gemalen koffie

Minpunten

  • Puzzelen voordat je de juiste smaak ingesteld hebt
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. KNIJPSTRA 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie volautomaat met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze volautomaat gekocht omdat ik graag een koffieautomaat wou die verse bonen kon malen en daarmee koffiespecialiteiten kon zetten. Deze automaat bied alles wat ik wou van het automaat. Het zet espresso, lungo, dopio, restretto, long etc. Daarbij heeft het een handige stoompijpje die zowel melk kan opschuimen voor een perfect cappuccino of gewoonweg het melk voor je kan opwarmen. Ik heb bewust voor het stoompijpje gekozen omdat ik zo zelf het meeste controle kan uitoefent op mijn melk. Het zet tevens ook heet water voor de thee liefhebbers. Het apparaat is goed in te stellen en je kunt hem helemaal personaliseren van de sterkte van je koffie tot de maximale of minimale inhoud per kopje.

Pluspunten

  • Veel varianten koffie
  • Lekkere hete koffie
  • Naar eigen smaak aan te passen
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanna 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi in wit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het apparaat werk goed, maak. heerlijke koffie maar echt sterke koffie is wat lastig.
wel jammer dat je voor de cashback minsten een half uur bezig bent en je ook akkoord moet gaan met voorwaarden ws zodat ze je gegevens kunnen gebruiken

Pluspunten

  • mooi
  • makkelijk in gebruik
  • warme koffie

Minpunten

  • lawaai valt tegen
  • espresso is niet zo sterk
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Duif 26-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooi, suoer lekker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen een espressomachine aangeschaft. Heerlijke warme en lekkere koffie. Makkelijk in gebruik en schoon te maken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • erg mooi

Minpunten

  • stoompijpje had iets langer mogen zijn.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

William 25-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds dik tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben nog steeds dik tevreden. Wel de juiste koffie bonen gebruiken. Instellen gaat prima. Gasten vinden het ook makkelijk in gebruik.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elegante machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Elegante en veelzijdige volautomaat die bovendien binnen de familie tot grote tevredenheid wordt gebruikt

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Relatief kleine afmeting
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espresso machine met luxe uitstraling en veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat pas 1 dag in bezit.
Veel mogelijkheden en het belangrijkste..lekkere koffie!!
Touch scherm bediening werkt super en geeft een luxe uitstraling.
Binnenwerk is ook goed en snel te reinigen.
Melkschuimer doet het goed en is simpel schoon te maken.

Over de levensduur kan ik nog niets zeggen omdat ik heb pas 1 dag in gebruik heb.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak
  • Verbruikt niet veel water met spoelen
  • Veel koffie soorten

Minpunten

  • Nog niet ondekt.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

William 01-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiezetmachine. Een aanradder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben in de loop der tijd diverse koffiezet machines versleten. Deze is de eerste die makkelijk in onderhoud is. Echt een fluitje van een cent. Heel makkelijk in te stellen. Ook onze gasten kunnen hun eigen smaak en sterkte instellen. De koffie wordt goed op temperatuur gezet. Water reservoir is makkelijk bij te vullen. Allen de indicatie bonen bijna op is wat aan de late kant. Door de doorzichtige water reservoir kan je heel goed zien of er water bijgevuld moet worden. Prima machine.

Pluspunten

  • Bediening.
  • Bijvullen van water en koffie is eenvoudig
  • Heel makkelijk in te stellen ook ddor gasten.

Minpunten

  • te late melding geen bonen.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk schoon te maken, goed doseerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
we zochten een no-nonsense apparaat met instelmogelijkheden naar eigen smaak. Deze delonghi voldoet prima

Pluspunten

  • schoonmaken in een zucht
  • goed instelbaar

Minpunten

  • handleiding mag duidelijker
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

ES 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit koffieapparaat heet een prima Prijs en kwalieit verhouding. Het apparaat ziet er ook mooi uit en is erg compact.

Pluspunten

  • gemak
  • design
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

rmaat 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De witte De'Longhi ziet er prachtig uit. Je bedient hem makkelijk en met één druk op de knop heb je een prima koffie. Alle keuzemogelijkheden zijn ook nog eens individueel instelbaar.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Bediening met tiptoetsen
  • Instelmogelijkheden, ook als standaard op te slaan
  • Mooi uiterlijk
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

Toon meer reviews