De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 57 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TommyAlphen 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

10,0
Heb het apparaat nog maar net , maar maakt lekker koffie en is makkelijk te bedienen.
Apparaat ziet er ook mooi en profesioneel uit.
Heel blij met deze aankoop .

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • Makkelijk te bedienen
  • Strak design
  • Zetgroep makkelijk te schoonmaken

Minpunten

  • Te veel koffie drinken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chiel 02-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

9,0
Wij hebben hem nu enkele maanden in gebruik en zijn zeer tevreden. Het is een mooi apparaat om te zien en heeft veel instelmogelijkheden voor je favoriete keuzes (sterkte, hoeveelheid, temperatuur). Ook vind ik dat hij in vergelijk met andere apparaten relatief weinig geluid maakt.

Één minpuntje vind ik dat het apparaat niet tijdig genoeg aangeeft dat het water bijna op is. Hij stopt dan soms bij een half kopje koffie. Wellicht geeft hij de melding niet, omdat er nog wel voldoende was voor een espresso. Echter, je went er aan. Je kunt zelf de hoeveelheid water nog zien aan de zijkant en kunt op een gegevenmoment wel inschatten of je moet bijvullen als hij bijna leeg is.

Een ander zeer klein puntje, maar niet zo erg, is dat het water in het reservoir condenseert en je dus steeds een condenslaag aan de zijkant van het waterreservoir ziet.

Bovenstaande puntjes zijn "om iets te noemen" maar wij zijn ontzettend tevreden en raden het apparaat zeker aan!

Pluspunten

  • Design
  • Instelmogelijkheden
  • Relatief stil

Minpunten

  • Geeft niet tijdig genoeg een leeg reservoir aan
  • Condensering in het waterresevoir
  • Geen twee kopjes koffie tegelijk (wel espresso)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Moderne Vol automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

8,0
Sinds een week of 2 dit mooie apparaat in huis. kleur; roomwit, erg modern.
veel opties en ook een functie om je wensen te onthouden. vrij stil. temperatuur prima. doet wat het moet doen. zorg wel voor een goede kwaliteit boon.

Pluspunten

  • design / kleur
  • temperatuur
  • scherm
  • geluidsniveau

Minpunten

  • tot op heden nog niets.

Reageer

Arno 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel en eenvoudig een heerlijke koffie tot je beschikking.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

8,0
Machine heeft een mooie uitsraling, duidelijk display en is eenvoudig in gebruik. Groot voordeel is de mogelijkheid de koffie in het Mykoffie menu te personaliseren. De machine is snel bedrijfsklaar.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • niet zo lawaaierig
  • machine mag gezien worden
  • snel gebruiksklaar

Reageer

joda 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

9,0
het apparaat heeft een mooi design, is gemakkelijk in de bediening, en heeft een super handige display en uiteraard geeft hij heerlijke koffie variaties.

Pluspunten

  • mooie design
  • handige display
  • heerlijke koffie variaties

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ludo 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

koffie is goed warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

8,0
Kinderen hebben er ook een en het bevalt ze prima, nooit problemen dus hebben weij er nu een DeLonghi aangeschaft.

Pluspunten

  • niet veel geluid tijdens het bereiden
  • kalk filter in het water reservior

Minpunten

  • gewone koffie maken voor 2 kopjes gaat niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

anoniem 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie upgrade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

8,0
Na onze oude Magnifica (die heeft het 10 jaar gedaan!) deze nieuwe editie gekocht. Super blij mee, voldoet prima.
Alleen geen warmhoudplaatje aan de bovenkant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruben 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

10,0
Voor verse bonen en dat het er ook mooi uit ziet op het aanrecht.
De opties op het apparaat zijn ook voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Marije 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte maar complete volautomaat met luxe uitstraling

Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

8,0
Ter vervanging van een cupjesmachine (wegens de enorme plastic berg) gekozen voor een volautomatische bonen-machine. Deze had de praktische en esthetische wensen (compact formaat, onderhoudsvriendelijk, waterreservoir aan de zijkant, de uitgebreide functionaliteit, de looks én de reviews) die ik zocht. Net voor het eerst in gebruik genomen maar nu al zeer tevreden.

Pluspunten

  • compact formaat maar toch luxe en compleet
  • onderhoudsvriendelijk
  • waterreservoir aan zijkant

Minpunten

  • vergt flink inlezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanny Porton 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

8,0
Mooi design, prettig in gebruik. Setgroep lekker klein, makkelijk schoon te maken, lekbad goed te reinigen. Watertank makkelijk te hanteren. Koffie smaakt heerlijk. Bonen makkelijk in verschillende standen te malen om sterker of minder sterke koffie te krijgen, al naar behoefte.

Pluspunten

  • Mooi apparaat, goed te gebruiken.
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Nog geen minpunt ondekt
  • Nog geen minpunt ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hendrik 11-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

9,0
Mooi design apparaat, dit is een sieraad in de keuken. Door de tip toetsen is het apparaat gemakkelijk te bedienen. Het instellen vergt enige tijd, maar dat geniet je dagelijks van een perfecte naar eigen smaak gezet kop koffie/ espresso.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Syl68 08-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

9,0
Als echte koffieverslaafde wou ik graag een goede machine, en deze voldoet helemaal!!
Hemelse koffie ;-)

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • uitstraling

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lawaaiig maar vol mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

8,0
Vooral de aandrijving zorgt voor veel herrie. Verder een mooi apparaat, goed in te stellen en veel verschillende mogelijkheden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Klein

Minpunten

  • Maakt veel herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ROps 02-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe espressomachine van Delonghi (ECAM350.35.W)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

8,0
Viel in de winkel op het witte uiterlijk van deze machine, dat zie je niet zo vaak. Verder een strakke vormgeving en stukken kleiner (subtieler) vergeleken met mijn oude machine. Omdat ik de machine nog maar kort heb kan ik er nog niet zo veel over zeggen. De koffie en espresso zijn heet (zo heet dat ik er aan moet wennen of de watertemperatuur naar beneden moet halen). Het zal even zoeken zijn voordat de optimale 'recepturen' van de drankjes gevonden zijn. Wat ik heel handig vind is dat je de hoeveelheid per soort drank kan programmeren aan jouw behoefte (en jouw kopjes natuurlijk). Al met al een positieve eerste indruk.

Pluspunten

  • Mooie strakke vormgeving
  • Voldoende instelmogelijkheden
  • Lekkere koffie / espresso

Minpunten

  • Machine maakt wel wat veel herrie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda 28-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grootte apparaat, toetsen etc. Vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

8,0
Mooie koffiemachine. Handig klepje voor gemalen koffie. Prettig dat je ook heet water kunt tappen. Waarschuwingsberichten mogen wel wat langer op het display blijven staan. Als je even wegloopt en terugkomt is de melding al weer weg. Verder een fijn apparaat en handig in gebruik. Zou wel wat meer voorkeuzes mogen dus 2 keer koffie naar smaak in ‘my menu’. En je kunt helaas geen 2 kopjes gewone koffie tegelijk krijgen.

Pluspunten

  • Grootte. Mooi formaat voor in de keuken
  • Display
  • Handig in gebruik
  • Koffiesterkte aan te passen
  • Heet water

Minpunten

  • Geen 2 normale koffie tegelijk
  • Waarschuwingsmelding te kort op display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 08-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

8,0
We zochten een volautomaat waar ook gemalen (decaf) koffie in kan. Na goede beoordelingen en goede specificaties voor de ECAM 350.35W gekozen. Eerst allerlei instellingen proberen om uiteindelijk de juiste te vinden. Lijkt in eerste instantie wat lastig allemaal, maar al snel blijkt het een eenvoudig te bedienen apparaat met heel veel instellingsmogelijkheden (maar die hoef je natuurlijk niet te gebruiken).

Pluspunten

  • Design
  • Aantal instellingsmogelijkheden
  • Voor een dergelijk apparaat bescheiden geluid
  • Groot bonenreservoir
  • Reservoir voor gemalen koffie

Minpunten

  • Puzzelen voordat je de juiste smaak ingesteld hebt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. KNIJPSTRA 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie volautomaat met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

9,0
Ik heb deze volautomaat gekocht omdat ik graag een koffieautomaat wou die verse bonen kon malen en daarmee koffiespecialiteiten kon zetten. Deze automaat bied alles wat ik wou van het automaat. Het zet espresso, lungo, dopio, restretto, long etc. Daarbij heeft het een handige stoompijpje die zowel melk kan opschuimen voor een perfect cappuccino of gewoonweg het melk voor je kan opwarmen. Ik heb bewust voor het stoompijpje gekozen omdat ik zo zelf het meeste controle kan uitoefent op mijn melk. Het zet tevens ook heet water voor de thee liefhebbers. Het apparaat is goed in te stellen en je kunt hem helemaal personaliseren van de sterkte van je koffie tot de maximale of minimale inhoud per kopje.

Pluspunten

  • Veel varianten koffie
  • Lekkere hete koffie
  • Naar eigen smaak aan te passen
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanna 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi in wit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

7,0
Het apparaat werk goed, maak. heerlijke koffie maar echt sterke koffie is wat lastig.
wel jammer dat je voor de cashback minsten een half uur bezig bent en je ook akkoord moet gaan met voorwaarden ws zodat ze je gegevens kunnen gebruiken

Pluspunten

  • mooi
  • makkelijk in gebruik
  • warme koffie

Minpunten

  • lawaai valt tegen
  • espresso is niet zo sterk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Duif 26-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooi, suoer lekker!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen een espressomachine aangeschaft. Heerlijke warme en lekkere koffie. Makkelijk in gebruik en schoon te maken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • erg mooi

Minpunten

  • stoompijpje had iets langer mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

William 25-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds dik tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Algemene score

10,0
Ik ben nog steeds dik tevreden. Wel de juiste koffie bonen gebruiken. Instellen gaat prima. Gasten vinden het ook makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews