De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TommyAlphen 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb het apparaat nog maar net , maar maakt lekker koffie en is makkelijk te bedienen.
Apparaat ziet er ook mooi en profesioneel uit.
Heel blij met deze aankoop .

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • Makkelijk te bedienen
  • Strak design
  • Zetgroep makkelijk te schoonmaken

Minpunten

  • Te veel koffie drinken
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chiel 02-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben hem nu enkele maanden in gebruik en zijn zeer tevreden. Het is een mooi apparaat om te zien en heeft veel instelmogelijkheden voor je favoriete keuzes (sterkte, hoeveelheid, temperatuur). Ook vind ik dat hij in vergelijk met andere apparaten relatief weinig geluid maakt.

Één minpuntje vind ik dat het apparaat niet tijdig genoeg aangeeft dat het water bijna op is. Hij stopt dan soms bij een half kopje koffie. Wellicht geeft hij de melding niet, omdat er nog wel voldoende was voor een espresso. Echter, je went er aan. Je kunt zelf de hoeveelheid water nog zien aan de zijkant en kunt op een gegevenmoment wel inschatten of je moet bijvullen als hij bijna leeg is.

Een ander zeer klein puntje, maar niet zo erg, is dat het water in het reservoir condenseert en je dus steeds een condenslaag aan de zijkant van het waterreservoir ziet.

Bovenstaande puntjes zijn "om iets te noemen" maar wij zijn ontzettend tevreden en raden het apparaat zeker aan!

Pluspunten

  • Design
  • Instelmogelijkheden
  • Relatief stil

Minpunten

  • Geeft niet tijdig genoeg een leeg reservoir aan
  • Condensering in het waterresevoir
  • Geen twee kopjes koffie tegelijk (wel espresso)
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Moderne Vol automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds een week of 2 dit mooie apparaat in huis. kleur; roomwit, erg modern.
veel opties en ook een functie om je wensen te onthouden. vrij stil. temperatuur prima. doet wat het moet doen. zorg wel voor een goede kwaliteit boon.

Pluspunten

  • design / kleur
  • temperatuur
  • scherm
  • geluidsniveau

Minpunten

  • tot op heden nog niets.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

Arno 29-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel en eenvoudig een heerlijke koffie tot je beschikking.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine heeft een mooie uitsraling, duidelijk display en is eenvoudig in gebruik. Groot voordeel is de mogelijkheid de koffie in het Mykoffie menu te personaliseren. De machine is snel bedrijfsklaar.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • niet zo lawaaierig
  • machine mag gezien worden
  • snel gebruiksklaar
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

R. KNIJPSTRA 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie volautomaat met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze volautomaat gekocht omdat ik graag een koffieautomaat wou die verse bonen kon malen en daarmee koffiespecialiteiten kon zetten. Deze automaat bied alles wat ik wou van het automaat. Het zet espresso, lungo, dopio, restretto, long etc. Daarbij heeft het een handige stoompijpje die zowel melk kan opschuimen voor een perfect cappuccino of gewoonweg het melk voor je kan opwarmen. Ik heb bewust voor het stoompijpje gekozen omdat ik zo zelf het meeste controle kan uitoefent op mijn melk. Het zet tevens ook heet water voor de thee liefhebbers. Het apparaat is goed in te stellen en je kunt hem helemaal personaliseren van de sterkte van je koffie tot de maximale of minimale inhoud per kopje.

Pluspunten

  • Veel varianten koffie
  • Lekkere hete koffie
  • Naar eigen smaak aan te passen
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanna 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi in wit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het apparaat werk goed, maak. heerlijke koffie maar echt sterke koffie is wat lastig.
wel jammer dat je voor de cashback minsten een half uur bezig bent en je ook akkoord moet gaan met voorwaarden ws zodat ze je gegevens kunnen gebruiken

Pluspunten

  • mooi
  • makkelijk in gebruik
  • warme koffie

Minpunten

  • lawaai valt tegen
  • espresso is niet zo sterk
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Duif 26-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooi, suoer lekker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen een espressomachine aangeschaft. Heerlijke warme en lekkere koffie. Makkelijk in gebruik en schoon te maken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • erg mooi

Minpunten

  • stoompijpje had iets langer mogen zijn.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

William 25-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds dik tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben nog steeds dik tevreden. Wel de juiste koffie bonen gebruiken. Instellen gaat prima. Gasten vinden het ook makkelijk in gebruik.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elegante machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Elegante en veelzijdige volautomaat die bovendien binnen de familie tot grote tevredenheid wordt gebruikt

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Relatief kleine afmeting
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 09-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espresso machine met luxe uitstraling en veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat pas 1 dag in bezit.
Veel mogelijkheden en het belangrijkste..lekkere koffie!!
Touch scherm bediening werkt super en geeft een luxe uitstraling.
Binnenwerk is ook goed en snel te reinigen.
Melkschuimer doet het goed en is simpel schoon te maken.

Over de levensduur kan ik nog niets zeggen omdat ik heb pas 1 dag in gebruik heb.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak
  • Verbruikt niet veel water met spoelen
  • Veel koffie soorten

Minpunten

  • Nog niet ondekt.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

William 01-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima koffiezetmachine. Een aanradder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben in de loop der tijd diverse koffiezet machines versleten. Deze is de eerste die makkelijk in onderhoud is. Echt een fluitje van een cent. Heel makkelijk in te stellen. Ook onze gasten kunnen hun eigen smaak en sterkte instellen. De koffie wordt goed op temperatuur gezet. Water reservoir is makkelijk bij te vullen. Allen de indicatie bonen bijna op is wat aan de late kant. Door de doorzichtige water reservoir kan je heel goed zien of er water bijgevuld moet worden. Prima machine.

Pluspunten

  • Bediening.
  • Bijvullen van water en koffie is eenvoudig
  • Heel makkelijk in te stellen ook ddor gasten.

Minpunten

  • te late melding geen bonen.
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk schoon te maken, goed doseerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
we zochten een no-nonsense apparaat met instelmogelijkheden naar eigen smaak. Deze delonghi voldoet prima

Pluspunten

  • schoonmaken in een zucht
  • goed instelbaar

Minpunten

  • handleiding mag duidelijker
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

ES 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit koffieapparaat heet een prima Prijs en kwalieit verhouding. Het apparaat ziet er ook mooi uit en is erg compact.

Pluspunten

  • gemak
  • design
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

rmaat 19-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De witte De'Longhi ziet er prachtig uit. Je bedient hem makkelijk en met één druk op de knop heb je een prima koffie. Alle keuzemogelijkheden zijn ook nog eens individueel instelbaar.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Bediening met tiptoetsen
  • Instelmogelijkheden, ook als standaard op te slaan
  • Mooi uiterlijk
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

Koffieliefhebber 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas een paar dagen in bezit, maar bevalt ons beter dan onze Siemens EQ5 die inmiddels stuk is. Mooi ontwerp, niet te groot stil en werkt goed!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
  • Kost niet veel ruimte

Minpunten

  • Weinig, misschien alleen de plastic behuizing
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

Henry 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Algemene score

8,0
Mooi apparaat en past perfect een een modern interieur. Werking perfect en stil. Lekkere koffie en ristretto. Makkelijk schoon te maken en houde.

Pluspunten

  • Lekkere koffie, goede smaak, warm
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Koffie inhoud afstellen?
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

Eijkie21 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig

Algemene score

8,0
Heel mooi, prachtig en lekkere koffie/cappuccino en doppio. Makkelijk schoon te maken en houden. Top machine.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

Familie van As 31-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Volautomaat koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en lekkere koffie, alles wat er beloofd word is waar! Goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Goed eenvoudig instellen apparaat
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

wendy 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige en compacte koffiemachine

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat wat op iedere aanrecht mooi staat. Net gekocht en al druk zoekende naar de juiste sterkte en hoeveelheid. Even wennen maar gezien de mogelijkheden gaat dat zeker goed komen.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Geluid, even wennen na een normaal apparaat
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

M. Nouri 28-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie design, compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na heel veel zoeken en kijken hebben wij voor dit model gekozen omdat er vel positieve reacties en reviews waren waaruit bleek dat deze model weinig of bijna geen minpunten heeft.

Pluspunten

  • Compact
  • Duidelijk scherm

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi Dinamica Ecam 350.35.W

Reageer

Toon meer reviews