De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

IkKiesKeurig 18-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Helaas tegenvallende koffie

Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

5,0
Ik heb deze koffie automaat 6 maanden in gebruik. Helaas ben ik er niet tevreden over. Bij het gebruik van melk programma's is de koffie niet warm ook al is de maximale temperatuur ingesteld. In de handleiding staat dat je het kopje dan op moet warmen, dit vindt ik een beetje vreemde oplossing. Apparaat geeft ook (te) vaak aan dat het "droesbakje" geleegd moet worden, ook al heb ik het apparaat 1 dag ervoor geleegd en schoongemaakt. Ook is de koffie waterig en enkel sterk te krijgen door 5-8 sterkte bonen te kopen + sterkte op maximaal te zetten. De monteur die een goede service deed kreeg dit ook niet goed afgesteld helaas. Ik stap denk ik over op een apparaat met cups.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Zowel bonen als filter koffie

Minpunten

  • Klein water reservoir
  • Koffie niet warm
  • Waterige koffie
  • Veel onderhoud nodig

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.Dulmen 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

10,0
Lekkere koffie & luxe apparaat.
de melkopschuimer is ook een extra luxe en super lekker
ik raad iedereen deze koffiemachine aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oksana 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

10,0
Mooi elegant apparaat. Past perfect in de keuken. Lekkere zelfgemaakte cappuccino. Eenvoudig te gebruiken.

Pluspunten

  • Maat
  • Snelheid
  • Verschijning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-José 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een heel fijn apparaat lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

10,0
Zoals boven een fijn apparaat met heerli jk e koffie en latte cappuccino melk schuimt lekker op lekker compact apparaat het enigste klein minpuntje vind ik dat het waterreservoir aan de achterzijde zit

Pluspunten

  • Variatie
  • Gwbruikersgemak

Minpunten

  • Water reservoir achter

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Annabel 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espressomachine, de Longhi,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

9,0
Product nog maar 3 dagen in gebruik, maar de cappuccino is geweldig, mijn man vind de doppio ook geweldig.
Qua onderhoud lijkt dit allemaal automatisch te gaan, maar daar komen we tezijner tijd wel achter.

Pluspunten

  • Geweldige cappuccino.
  • Super doppio

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

harrie 20-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

9,0
dit apparaat heeft een mooi uiterlijk. is uitermate makkelijk te bedienen en heeft een ruime keuze voor veel verschillende heerlijke koppen koffie

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • klein water reservior

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maddie Swanborn 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super espressoapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

9,0
Eenvoudige, logische bediening. Lekkere koffie, mooie crèmelaag, duidelijke instructie op display en mooi slank vormgegeven apparaat

Pluspunten

  • Lekkere koffie,mooie crèmelaag.
  • Duidelijke instructie op display
  • Eenvoudige,logische bediening
  • Mooi slank vormgegeven apparaat
  • Veel koffievariaties

Minpunten

  • klein waterreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Puravida81 05-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine hoeveelheden koffie, jammer!

Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

3,0
Mooi apparaat maar de hoeveelheden koffie zijn zeer minimaal, vooral bij het gebruik van de melk programma's zoals cappuccino. Zelf bij het programma "grote kop" is een klein glas maar voor 3 cm gevuld. Hiervoor is 2 keer een monteur geweest maar die gaf aan dat dit normaal is. Bij espresso ben ik dit gewend maar dit is wel een groot nadeel. Dit is aan te passen door "mijn koffie" in te stellen, helaas wordt de koffie hierdoor weer erg waterig. Ik gebruik de goede bonen (100% arabica).

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Zeer kleine hoeveelheden koffie
  • Ruimte bij maken cappuccino / melk te krap

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van De’Longhi 08-05-2018

Geachte ontvanger,

Heel jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent.
Wij hebben de beheerder van deze website gevraagd om uw mailadres, zodat we u meer informatie kunnen geven en hier dieper op in kunnen gaan.
Helaas heeft u aangegeven dat u geen mailadres wenst door te geven, waardoor wij u momenteel niet anders kunnen berichten.
Mocht u problemen ondervinden, horen wij het graag van u, u mag altijd bellen naar onze consumentendienst: 076-5233600.

Met vriendelijke groet,

De'Longhi Group Nederland

Reageer

Yolande 12-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke latte macchiato

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

8,0
Speciaal gekocht voor cappuccino en latte macchiato en dat werkt perfect. Heel veel keuzes qua sterkte, temperatuur, hoeveelheid, schuim. Je moet zorgen dat het apparaat regelmatig schoon wordt gemaakt maar op zich valt het onderhoud mee.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Melkkan na gebruik in de koelkast te plaatsen

Minpunten

  • Tuigje van de melk had iets langer gekund

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lydia Loeffen 07-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lawaaig maar lekker !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteits vehouding maar trilt nogal waardoor de kopjes zich gaan verplaatsen. Tevens mag de temperatuur iets hoger zijn.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • fraai uiterlijk
  • gemakkelijke bediening
  • prijs

Minpunten

  • zou sneller mogen
  • niet echt heel heet
  • lawaairig en trillend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frans 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

9,0
je hebt altijd een vers bakje koffie .de koffie is lekker.je kunt er verschillende soorten koffie mee zetten bv cappuccino

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bijltjes 01-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, handig en compact

Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

8,0
Mijn eerste volautomaat bevalt goed. Mooi strak model, handig in gebruik ook al zit de watertank achter het apparaat. Duidelijk scherm

Pluspunten

  • strak
  • compact, past onder keukenkastjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miriam 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een espressoapparaat maar heb niet zoveel ruimte in de keuken. Deze is compact van formaat, daarom hiervoor gekozen. De eerste resultaten van de koffie zijn gelukkig ook prima!

Pluspunten

  • compact formaat
  • lekkere koffie

Minpunten

  • ruimte koffiebeker bij maken cappuccino krap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LUIJTEN 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOI DESIGN

Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

8,0
IK HEB DIT APPARAAT GEKOCHT ,OMDAT ER ALLE MOGELIJKHEDEN OPZITTEN
EN HET APPARAAT IS OOK VERKOZEN IN DUITSLAND TOT WINNAAR VAN STICHTING WAREN TEST 12/2014
NET GEKOCHT , DUS IK KAN NOG GEEN REVIEW GEVEN

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Yolande 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

9,0
Het is tot nu toe een prima espressoapparaat. Voor mij was het belangrijkste dat er een melkmenu opzat en dat je makkelijk de resterende melk in de koelkast kan zetten.

Pluspunten

  • resterende melk kan in de koelkast.
  • niet zo'n groot apparaat in je keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemieke 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bonenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

6,0
Na 4 jaar Nespressomachine gebruikt te hebben gelukkig weer een volautomatische bonenmachine. Toch weer lekkerder en niet onbelangrijk ook goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dorien 14-12-2017
  • Product gekocht

Kerstcadeau

Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

10,0
Ik heb het cadeau gekocht voor mezelf maar ligt nog onder de kerstboom.
Ik kan helaas nog geen beoordeling schrijven.

Reageer

Sonders 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

9,0
Erg mooi apparaat.Heerlijke koffiesmaak.En omdat ik graag koffie met melk drink is dit een erg fijn apparaat omdat het dmv melkreservoir gelijk in de desgewenst beker of glas komt.Met de beschrijving is alles makkelijk in te stellen.Naar ieders wens.

Pluspunten

  • Goede smaak
  • Mooi apparaat

Reageer

Fam. Roost 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Met een Delonghi wordt de koffie nog lekkerder!

Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

9,0
Wij gaan nu een tweede apparaat aanschaffen en weten dus al langer van de kwaliteit van Delonghi; "een goede wijn behoeft geen krans"a

Reageer

Paul van Eijk 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer indrukwikkende mooie machine maar pas 1 dag in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Algemene score

9,0
lijkt een top machine qua uiterlijk en gebruiksvriendelijk ,maar pas een dag in gebruik dus is een verdere ervaring nog niet mogelijk maar de eerste koppen koffie waren tongstrelend .

Reageer

Toon meer reviews