De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Puravida81 05-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine hoeveelheden koffie, jammer!

Algemene score

3,0
Mooi apparaat maar de hoeveelheden koffie zijn zeer minimaal, vooral bij het gebruik van de melk programma's zoals cappuccino. Zelf bij het programma "grote kop" is een klein glas maar voor 3 cm gevuld. Hiervoor is 2 keer een monteur geweest maar die gaf aan dat dit normaal is. Bij espresso ben ik dit gewend maar dit is wel een groot nadeel. Dit is aan te passen door "mijn koffie" in te stellen, helaas wordt de koffie hierdoor weer erg waterig. Ik gebruik de goede bonen (100% arabica).

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Zeer kleine hoeveelheden koffie
  • Ruimte bij maken cappuccino / melk te krap
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van De’Longhi 08-05-2018

Geachte ontvanger,

Heel jammer om te lezen dat u niet geheel tevreden bent.
Wij hebben de beheerder van deze website gevraagd om uw mailadres, zodat we u meer informatie kunnen geven en hier dieper op in kunnen gaan.
Helaas heeft u aangegeven dat u geen mailadres wenst door te geven, waardoor wij u momenteel niet anders kunnen berichten.
Mocht u problemen ondervinden, horen wij het graag van u, u mag altijd bellen naar onze consumentendienst: 076-5233600.

Met vriendelijke groet,

De'Longhi Group Nederland

Reageer

Yolande 12-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke latte macchiato

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Speciaal gekocht voor cappuccino en latte macchiato en dat werkt perfect. Heel veel keuzes qua sterkte, temperatuur, hoeveelheid, schuim. Je moet zorgen dat het apparaat regelmatig schoon wordt gemaakt maar op zich valt het onderhoud mee.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Melkkan na gebruik in de koelkast te plaatsen

Minpunten

  • Tuigje van de melk had iets langer gekund
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lydia Loeffen 07-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lawaaig maar lekker !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteits vehouding maar trilt nogal waardoor de kopjes zich gaan verplaatsen. Tevens mag de temperatuur iets hoger zijn.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • fraai uiterlijk
  • gemakkelijke bediening
  • prijs

Minpunten

  • zou sneller mogen
  • niet echt heel heet
  • lawaairig en trillend
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Frans 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
je hebt altijd een vers bakje koffie .de koffie is lekker.je kunt er verschillende soorten koffie mee zetten bv cappuccino
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bijltjes 01-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, handig en compact

Algemene score

8,0
Mijn eerste volautomaat bevalt goed. Mooi strak model, handig in gebruik ook al zit de watertank achter het apparaat. Duidelijk scherm

Pluspunten

  • strak
  • compact, past onder keukenkastjes
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miriam 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een espressoapparaat maar heb niet zoveel ruimte in de keuken. Deze is compact van formaat, daarom hiervoor gekozen. De eerste resultaten van de koffie zijn gelukkig ook prima!

Pluspunten

  • compact formaat
  • lekkere koffie

Minpunten

  • ruimte koffiebeker bij maken cappuccino krap
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LUIJTEN 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOI DESIGN

Algemene score

8,0
IK HEB DIT APPARAAT GEKOCHT ,OMDAT ER ALLE MOGELIJKHEDEN OPZITTEN
EN HET APPARAAT IS OOK VERKOZEN IN DUITSLAND TOT WINNAAR VAN STICHTING WAREN TEST 12/2014
NET GEKOCHT , DUS IK KAN NOG GEEN REVIEW GEVEN
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Yolande 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is tot nu toe een prima espressoapparaat. Voor mij was het belangrijkste dat er een melkmenu opzat en dat je makkelijk de resterende melk in de koelkast kan zetten.

Pluspunten

  • resterende melk kan in de koelkast.
  • niet zo'n groot apparaat in je keuken
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemieke 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bonenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Na 4 jaar Nespressomachine gebruikt te hebben gelukkig weer een volautomatische bonenmachine. Toch weer lekkerder en niet onbelangrijk ook goedkoper.
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dorien 14-12-2017
  • Product gekocht

Kerstcadeau

Algemene score

10,0
Ik heb het cadeau gekocht voor mezelf maar ligt nog onder de kerstboom.
Ik kan helaas nog geen beoordeling schrijven.
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Reageer

Sonders 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooi apparaat.Heerlijke koffiesmaak.En omdat ik graag koffie met melk drink is dit een erg fijn apparaat omdat het dmv melkreservoir gelijk in de desgewenst beker of glas komt.Met de beschrijving is alles makkelijk in te stellen.Naar ieders wens.

Pluspunten

  • Goede smaak
  • Mooi apparaat
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Reageer

Fam. Roost 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Met een Delonghi wordt de koffie nog lekkerder!

Algemene score

9,0
Wij gaan nu een tweede apparaat aanschaffen en weten dus al langer van de kwaliteit van Delonghi; "een goede wijn behoeft geen krans"a
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Reageer

Paul van Eijk 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer indrukwikkende mooie machine maar pas 1 dag in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
lijkt een top machine qua uiterlijk en gebruiksvriendelijk ,maar pas een dag in gebruik dus is een verdere ervaring nog niet mogelijk maar de eerste koppen koffie waren tongstrelend .
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Reageer

Nena 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top apparaat. Lekkere koffie cappuccino espresso. Ben erg blij me. Echt een aanrander..... heb hem kadoo gekregen van een vriendin. Ook Eem mooie design.
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Reageer

Koffieautomaat 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie, veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik. Makkelijk schoon te houden. Apart afneembaar melkreservoir.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie, veel mogelijkheden.
  • Makkelijk in het gebruik.
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Reageer

Gerrie Evans 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben hem pas 2 dagen maar hij bevalt uitstekend. Ziet er mooi uit, maakt lekkere koffie en de cappuccino was goed gelukt.

Pluspunten

  • de keuzemogelijkheden

Minpunten

  • nog geen ontdekt
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Reageer

Ganzevoort 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede uitstraling espresso machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling van het apparaat, doet professioneel aan. Is makkelijk schoon te maken, geeft alles duidelijk op de display aan. Lekkere hete koffie en makkelijk te bedienen voor een cappuccino.
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Reageer

Rodney 14-11-2017
  • Product gekocht

Prijs/Kwaliteit is TOP

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
12 jaar geleden mijn eerste DeLonghi koffiemachine gekocht. Deze wordt nummer 3. Ik wil geen anderen

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Ooit een Jura gehad, deze is zeker even goed

Minpunten

  • Ik kan niets bedenken
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Reageer

gert 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, met alle typen koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine, veel koffiesoorten , handig en logisch menu..
Met bonenkoffie / en mogelijk tot een kopje (snel) filter koffie.
Met melkopschuimer..
Zuinig in gebruik, en makkelijk in onderhoud...

Pluspunten

  • Snel een kopje koffie naar keuze
  • Veel keuzes betreffende smaak..
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Reageer

This 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp, makkelijke software, goed leesbaar display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product is mooi om te zien en bezit veel mogelijkheden voor het zetten van koffie met of zonder melk

Pluspunten

  • Display
  • Gebruikersvriendelijk
  • Goede software
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Waterreservoir aan de achterzijde
Geschreven voor: De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB

Reageer

Toon meer reviews