De'Longhi Autentica ETAM 29.660.SB - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie automaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
je hebt altijd een vers bakje koffie .de koffie is lekker.je kunt er verschillende soorten koffie mee zetten bv cappuccino

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bijltjes 01-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, handig en compact

Algemene score

8,0
Mijn eerste volautomaat bevalt goed. Mooi strak model, handig in gebruik ook al zit de watertank achter het apparaat. Duidelijk scherm

Pluspunten

  • strak
  • compact, past onder keukenkastjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miriam 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een espressoapparaat maar heb niet zoveel ruimte in de keuken. Deze is compact van formaat, daarom hiervoor gekozen. De eerste resultaten van de koffie zijn gelukkig ook prima!

Pluspunten

  • compact formaat
  • lekkere koffie

Minpunten

  • ruimte koffiebeker bij maken cappuccino krap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LUIJTEN 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MOOI DESIGN

Algemene score

8,0
IK HEB DIT APPARAAT GEKOCHT ,OMDAT ER ALLE MOGELIJKHEDEN OPZITTEN
EN HET APPARAAT IS OOK VERKOZEN IN DUITSLAND TOT WINNAAR VAN STICHTING WAREN TEST 12/2014
NET GEKOCHT , DUS IK KAN NOG GEEN REVIEW GEVEN

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Yolande 23-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is tot nu toe een prima espressoapparaat. Voor mij was het belangrijkste dat er een melkmenu opzat en dat je makkelijk de resterende melk in de koelkast kan zetten.

Pluspunten

  • resterende melk kan in de koelkast.
  • niet zo'n groot apparaat in je keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemieke 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bonenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Na 4 jaar Nespressomachine gebruikt te hebben gelukkig weer een volautomatische bonenmachine. Toch weer lekkerder en niet onbelangrijk ook goedkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dorien 14-12-2017
  • Product gekocht

Kerstcadeau

Algemene score

10,0
Ik heb het cadeau gekocht voor mezelf maar ligt nog onder de kerstboom.
Ik kan helaas nog geen beoordeling schrijven.

Reageer

Sonders 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg mooi apparaat.Heerlijke koffiesmaak.En omdat ik graag koffie met melk drink is dit een erg fijn apparaat omdat het dmv melkreservoir gelijk in de desgewenst beker of glas komt.Met de beschrijving is alles makkelijk in te stellen.Naar ieders wens.

Pluspunten

  • Goede smaak
  • Mooi apparaat

Reageer

Fam. Roost 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Met een Delonghi wordt de koffie nog lekkerder!

Algemene score

9,0
Wij gaan nu een tweede apparaat aanschaffen en weten dus al langer van de kwaliteit van Delonghi; "een goede wijn behoeft geen krans"a

Reageer

Paul van Eijk 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer indrukwikkende mooie machine maar pas 1 dag in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
lijkt een top machine qua uiterlijk en gebruiksvriendelijk ,maar pas een dag in gebruik dus is een verdere ervaring nog niet mogelijk maar de eerste koppen koffie waren tongstrelend .

Reageer

Nena 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top apparaat. Lekkere koffie cappuccino espresso. Ben erg blij me. Echt een aanrander..... heb hem kadoo gekregen van een vriendin. Ook Eem mooie design.

Reageer

Koffieautomaat 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie, veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik. Makkelijk schoon te houden. Apart afneembaar melkreservoir.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie, veel mogelijkheden.
  • Makkelijk in het gebruik.

Reageer

Gerrie Evans 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben hem pas 2 dagen maar hij bevalt uitstekend. Ziet er mooi uit, maakt lekkere koffie en de cappuccino was goed gelukt.

Pluspunten

  • de keuzemogelijkheden

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Reageer

Ganzevoort 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede uitstraling espresso machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling van het apparaat, doet professioneel aan. Is makkelijk schoon te maken, geeft alles duidelijk op de display aan. Lekkere hete koffie en makkelijk te bedienen voor een cappuccino.

Reageer

Rodney 14-11-2017
  • Product gekocht

Prijs/Kwaliteit is TOP

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
12 jaar geleden mijn eerste DeLonghi koffiemachine gekocht. Deze wordt nummer 3. Ik wil geen anderen

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Ooit een Jura gehad, deze is zeker even goed

Minpunten

  • Ik kan niets bedenken

Reageer

gert 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, met alle typen koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine, veel koffiesoorten , handig en logisch menu..
Met bonenkoffie / en mogelijk tot een kopje (snel) filter koffie.
Met melkopschuimer..
Zuinig in gebruik, en makkelijk in onderhoud...

Pluspunten

  • Snel een kopje koffie naar keuze
  • Veel keuzes betreffende smaak..

Reageer

This 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp, makkelijke software, goed leesbaar display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Product is mooi om te zien en bezit veel mogelijkheden voor het zetten van koffie met of zonder melk

Pluspunten

  • Display
  • Gebruikersvriendelijk
  • Goede software
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Waterreservoir aan de achterzijde

Reageer

Pieter 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hadden hiervoor ook al naar volle tevredenheid een DeLonghi machine. Vooral het systeem van melk schuimen voor cappuccino's is erg handig.

Pluspunten

  • Melkschuimer
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet bekend

Reageer

tonny tegenbosch 14-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

werkt goed heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik vind het een zeer mooi en goed werkend apparaat geen problemen gehad en een lekker bakje koffie ook

Pluspunten

  • groot scherm
  • goeie koffie

Minpunten

  • nvt
  • n.v.t

Reageer

ferrydonkers 27-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie!!!

Algemene score

9,0
Erg goed apparaat en gemakkelijk in gebruik. Uit de doos en een zeer gebruikersvriendelijke installatie. Eenvoudig in te stellen en je zit lekker snel aan je bakkie koffie. Ook erg handig is de melkschuimer. Fijn een huisgemaakte cappuccino!!

Pluspunten

  • Snelle installatie
  • snel warm en goede temeratuur
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • nog niet ontdenkt

Reageer

Toon meer reviews