De'Longhi Autentica zwart - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 163 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Autentica zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 18-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

snel stuk, geen garantie

Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

4,0
Fraai en makkelijk apparaat. Snel stuk geen garantie, zou gebruikelijke slijtage zijn. hoge reparatiekosten (omgerekend 10ct per kopje)

Pluspunten

  • fraai apparaat
  • makkelijk

Minpunten

  • snel defect geen garantie dure reparatie

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Janny 28-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super machine had ik al veel eerder moeten kopen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

10,0
Heb verschillende machines gehad maar dit is de beste. Prima koffie en makkelijk in onderhoud. Voor zijn prijs een uitstekende machine.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk in onderhoud
  • Veel instelmogelijkheden
  • Lekker compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AZ 27-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

9,0
Product is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in het onderhoud. Had ik veel eerder moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • Diverse mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • géén

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Diny 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit. Super blij mee. Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig in gebruik. Heerlijke koffie. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Mooi design. Niet zo'n grote lompe machine. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Design
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

9,0
Vervanging nespresso machine. Onze Nespresso was al een plaat haar oud en was toe aan een vervanging. Gekozen voor een volautomaat koffiemachine en bevalt erg goed

Pluspunten

  • Compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

8,0
Tot nu toe Senseo gebruikt. Daarbij vergeleken is dit kwaliteit koffie. Nu 2 dagen in gebruik en nog volop aan het testen. De koffiepoeder optie voor mijn decafe in de avond is nog even wennen. Hoor graag suggesties.

Pluspunten

  • Smaakvolle koffie
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • De decafe optie in vakje geeft waterige koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Keurmeester 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Compleet maar compact. Zo hou je nog wat aanrecht over!

Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

9,0
Een heel compleet apparaat. Mooie uitstraling en lekker smal ten opzichte van vergelijkbare apparaten in deze prijsklasse, zodat het niet te veel ruimte op het aanrecht inneemt. En niet onbelangrijk: er komt ook nog uitstekende koffie uit!

Pluspunten

  • compact (smal)
  • uitstekende koffie
  • mooie robuuste uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Delonghi autentica 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Delonghi autentica

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

10,0
Heerlijke hete koffie. Had het apparaat al veelvuldig getest bij bekenden en daarom besloten deze zelf aan te schaffen

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dick Zonneveld Piek 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

10,0
Lekkerste koffie ooit en zo gebruiksvriendelijk apparaat, kan het iedereen aanraden, lekker genieten

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alper 26-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Perfecte koffieautomaat voor beginners en ervaren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

10,0
Fijne apparaat qua gebruik. Gebruiksvriendelijker en makkelijker te gebruiken dan grotere en duurdere apparaten. Mooie design en formaat, lekker smal waardoor je het bijna overal kwijt kan op je aanrechtblad/kast. Meerdere knoppenkeuzes voor verschillende koffie. Perfect voor huishoudens met verschillende smaak keuzes door makkelijk in te stellen koffiemaling en koffiekeuzes. Dit omdat je echt verschillende koffie krijgt ondanks dat er één soort boon in zit. Watervolume, waterhardheid en watertemperatuur is makkelijk in te stellen om een perfect kopje koffie te krijgen naar eigen smaak. Erg veel kwaliteit voor weinig geld.

Pluspunten

  • Echte hete koffie
  • Instellingen zijn makkelijk in te stellen.
  • Echt een gepersonaliseerde kopje koffie krijgen.
  • Mooie elegante design.
  • Makkelijk in gebruik, ook qua onderhoud.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corné 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

9,0
Een eenvoudig te bedienen volautomatische koffiemachine met diverse keuze mogelijkheden voor een lekkere koffie.
vooralsnog een prima prijs kwaliteitsvehouding maar de tijd zal dit nog moeten uitwijzen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • mooie uitstraling
  • smal van vorm
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • stoompijp te dicht op de machine
  • klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wout 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Autentica

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

10,0
Klein maar fijn
machine is compact maar de koffie is perfect
Machine is simpel in werking en de onderhoud valt reuze mee
Machine maakt amper geluid
Voor dit bedrag een prima machine

Pluspunten

  • Compact

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Brenda 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat! Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te onderhouden koffiemachine. Met lekkere koffie en makkelijke melkopschuimer voor iemand die dat maar af en toe gebruikt.

Pluspunten

  • Snelle kofrik
  • Makkelijk onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Alphen 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik, melk opschuimen gaat simpel dmv het opschuimpijpje, en je kunt kiezen uit espresso, doppio, long of een standaard koffie. 1 of 2 kopjes koffie of espresso maken het kan allemaal met de De'Longhi Autentica. Reinigen van het apparaat gaat ook heel simpel zodat ik lang van heerlijke koffie kan blijven genieten.

Pluspunten

  • duidelijk in gebruik
  • makkelijk te reinigen
  • veel variatie mogelijk

Minpunten

  • Door automatisch spoelen is het lekbakje snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henriette 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze koffiemachine doet precies wat ie belooft: koffie zetten zonder poespas, en dan ook nog zo mooi vormgegeven. Een sieraad op mijn aanrecht.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda 14-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat! Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te onderhouden koffiemachine. Met lekkere koffie en makkelijke melkopschuimer voor iemand die dat maar af en toe gebruikt.

Pluspunten

  • Snelle kofrik
  • Makkelijk onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angelique 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

4,0
Fijn koffieapparaat, veel mogelijkheden en koffie maken op eigen sterkte.
Strak design, handig dat er een schoonmaak product bij zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Lisette 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te bedienen

Geschreven voor: De'Longhi Autentica zwart

Algemene score

7,0
goede prijs kwaliteitsverhouding. Past prima op aanrecht in onze keuken, mooi ontwerp, strak zonder overbodige toestanden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Verhagen-Hermans 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snelle werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi uiterlijk en een simpele bediening. en gebruiksaanwijzing die erg duidelijk is.

Pluspunten

  • gebruiksaanwijzing
  • uiterlijk
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JW 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Product voldoet aan de verwachtingen omdat hij, naast koffie, ook warm water genereert waardoor de ruimte van een waterkoker wordt bespaard.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Compact doch uitgebreid

Minpunten

  • Gebruikshandleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews